12:11, 1 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 68 share-uri

Cine sunt Puterile si Carionii, aceste fiinte misterioase care au puteri foarte mari si ne sunt alaturi atunci cand avem nevoie?

Sylvia Browne este un renumit medium si spiritist american, autor a mai multor carti de spiritualitate. In cartea sa “Book of angels”, dar si intr-un articol publicat pe www.spiritnow.com Sylvia descrie doua categorii inedite de ingeri: Puterile (the Powers) si Carrionii, ingeri foarte puternici care te pot ajuta cand ai nevoie. Sylvia Browne le asociaza acestora o descriere extrem de interesanta pe care v-o impartasim si voua:

Ce sunt Puterile?

Puterile reprezinta a cincea categorie de ingeri si conform Sylviei Browne atributia principala a acestor ingeri este aceea de a vindeca.

Puterile se folosesc de aripile lor mari pentru a crea un cocon in jurul celui care are nevoie de vindecare. Acesti ingeri sunt diferiti de arhangheli care se folosesc de sceptru pentru a vindeca. Puterile nu doar ne adapostesc sub aripile lor binecuvantate, dar degaja si o forta magnetica vindecatoare care vine direct din ei, tamaduind celula cu celula corpurile celor suferinzi. Puterile isi folosesc propria energie in scopul vindecarii.

Citeste si:
Echinocțiul de Primăvară 2021 – Pe 20 Martie se deschide un nou...
Echinocțiul de Primăvară 2021...

Dimensiunile Puterilor sunt covarsitoare. Acest ingeri sunt masivi, chiar uriasi si au o reputatie buna datorita rapiditatii si perseverentei lor. Conform Sylviei, totemul acestora este soimul, iar elementul care ii reprezinta este luna, la randul sau un element feminin, matern. Piatra acestor ingeri este considerata a fi smaraldul ce detine puterea vindecatoare a verdelui. Sylvia Browne sustine ca aripile Puterilor sunt la varfuri alb-verzui si ca din ei izvorasc limbi de foc de un albastru electric.

“Precum Arhanghelii, Puterile, cea de-a cincea categorie de ingeri, au vindecarea drept functie primara. Cu toate acestea, spre deosebire de arhangheli, Puterile nu au nevoie de sceptru pentru a facilita vindecarea… Ce nu pot arhanghelii sa faca pot Puterile, inconjurand efectiv persoana cu aripile lor”. (p. 63, Sylvia Browne - Book of Angels).”

Citeste si:
11 aspecte de viață pe care le putem controla în mod sănătos
11 aspecte de viață pe care...

Foto homepage: Peisaj angelic via Shutterstock

Foto int: Inger, Aripi de inger via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri