Ajutor! "Soacra mea e o scorpie".

Buna fetelor, am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra. Sa va spun povestea mea. Acum 2 ani am cunoscut pe cineva ne-am placut si de atunci am fost impreuna pana acum 3 zile. Relatia nu a mers cum as fii vrut eu dar am lasat foarte mult de la mine si am rezistat pana acum. Deja ne faceam planuri de casatorie. Chiar si un ienl de logodna mi-a dat. Dupa un an de relatie am hotarat sa ma mut la el, asta insemnand sa dorm la el si ziua sa ma duc la mine acasa. El sta cu minunata lui mama, care este cunostinta de familie cu parintii mei, asa cunoscandu-ma cu iubitu meu. Parintii lui sunt divortati de aceea el sta cu mama lui. La inceput m-am inteles foarte bine cu aceasta femeie pana acum cateva luni de cand a inceput sa critice tot ce fac si sa fie invidioasa de fiecare data cand iubitu meu imi lua ceva (si cand mi-a luat inelul de logodna a comentat). Am lasat-o in pace sa critice si sa zica ce vrea ea pana acum 3 zile, pe cand ma aflam la mine acasa i-a zis iubituluyi meu ca eu as fii luat de la un epilator vechi de 15 ani si un parfum B.U., acum cateva luni fara sa-i zic, adica le-am furat si dupa un timp le-am adus inapoi. Tin sa mentionez ca eu am 3 epilatoare noi acasa pe care nu le folosesc pentru ca ma doare foarte rau cand ma fac cu ele. De parfumuri nici nu mai zic cate am. Am primit de la iubitu meu foarte multe parfumuri de firma. Deci le-am luat la mine acasa le-am plimbat si dupa aceea le-am dus inapoi. Cand am aflat ce i-a zis mi-am permis sa o intreb de ce minte cu atata nerusinare si de ce vrea sa ma desparta de el/ Problema este ca prietenul meu o crede pe ea si ma acuza ca am furat de la ei din casa si ca de ce mi-am permis sa tip la mama lui. Cand eu ma certam cu el mama lui radea. Cum sa ii demonstrez ca mamz lui minte. Nu vrea deloc sa ma creada. Cum sa-i arat cine e cu adevarat mama lui? Ajutati-ma va rog mult! Dati-mi o idee, ceva sa ma ajute sa ma impac cu el. Nu m-a sunat deloc in aceste zile, eu i-am trimis zeci de mailuri iar el mi-a trimis doar 3 mailuri ca sa il las in pace. Eu nu vreau sa-i mai vad mama niciodata. Ajutor!
kamy88
Postat pe 5 Iunie 2010 22:47
Ajutor la ce? E clar ca el a ales deja. Orice ai face el o va crede pe mamita si cam asta e. Daca te casatoresti cu el si stai cu soacra in casa va fi vai si amar de pielea ta. Asa ca ... mai bine lipsa.
Doara
Postat pe 5 Iunie 2010 22:52
sincer??????? lasa-l sa stea cu mama lui,.....iti va fi greu,dar daca tinea la tine si avea rupt cordonul ombilical nu avea o astfel de atitudine.viata si fericirea ta nu se opreste la acest individ.scucces!!!!
ladyDY
Postat pe 5 Iunie 2010 22:55
As renunta dar am luptat foarte mult pentru el. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca pierd totul din cauza unei minciuni. As vrea sa fie ca in filme si sa triumfe adevarul! Eu sunt socata ca el poate crede o minciuna asa puerila, el stiind ce lucruri am eu. Partea cea mai proasta este ca de cand sunt cu el nu mai am nici o prietena, servici nu imi gasesc si nu am cu cine sa vorbesc. Simt ca ma sufoc! Stau inchisa in casa si imi fac mii de scenarii!
kamy88
Postat pe 5 Iunie 2010 22:59
Ti-a gasit nod in papura draga mea!
Iubitul tau daca o crede pe mama lui, nu te merita.
Fugi cat te tin picioarele pt ca de acum incolo incep "imbarligaciunile" daca ramai in relatia asta!
bluesnow
Postat pe 5 Iunie 2010 23:01
"Relatia nu a mers cum as fii vrut eu dar am lasat foarte mult de la mine si am rezistat pana acum."

Imi pare ca nu prea ai pentru ce sa te mai lupti. Poate e momentul sa te convingi cu adevarat ce a insemnat relatia voastra.
Rupe orice legatura cu el. Banuiala mea este ca daca ti-a luat inel de logodna nu a avut "aprobare", si de aici a aparut zazania.
Fa un pas in spate, si fa-te ca ploua. Daca nu te cauta in 2 saptamani te iubit ca pe postas.
Trist dar adevarat.
Daca te cauta, nu sari pe el.
ovanova
Postat pe 5 Iunie 2010 23:02
Tu nu vezi adevarul. In primul rand nu pierzi nimic. In al doilea rand nu il pierzi din cauza unei minciuni ci din cauza ca el e sub papucul maica-sii. Orice ai face, orice ai spune, maica-sa va avea intaietate. Si va fi pe primul loc. Iar viata ta va fi un calvar. Il pierzi pentru ca e un las, un papa lapte si nu vrea sa se implice mai mult decat il lasa maica-sa.
Doara
Postat pe 5 Iunie 2010 23:02
cu atat mai mult ca te-ai indepartat de prietenii tai, trage aer in piept aduna-ti gandurile ce vrei sa faci cu viata ta, cauta-ti un loc de munca sa nu mai fii dependenta poate financiar de banii lui.faptul ca stai in casa si iti faci scenarii nu duce in timp la nimic bun, ci doar frustari care mai departe duce la depresie.viata bate filmul!succes!!!!!
ladyDY
Postat pe 5 Iunie 2010 23:05
Adica tu ai renuntat la tot pt el si el la nimic???
Ehhhhh! Lasa!
Gandeste-te ca ai fost in alta tara si de aia ai pierdut contactul cu prietenii, iar daca iti gasesti un job o sa-ti vina mai usor - parerea mea...
bluesnow
Postat pe 5 Iunie 2010 23:05
De la: kamy88, la data 2010-06-05 22:47:05Buna fetelor, am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra. Sa va spun povestea mea. Acum 2 ani am cunoscut pe cineva ne-am placut si de atunci am fost impreuna pana acum 3 zile. Relatia nu a mers cum as fii vrut eu dar am lasat foarte mult de la mine si am rezistat pana acum. Deja ne faceam planuri de casatorie. Chiar si un ienl de logodna mi-a dat. Dupa un an de relatie am hotarat sa ma mut la el, asta insemnand sa dorm la el si ziua sa ma duc la mine acasa. El sta cu minunata lui mama, care este cunostinta de familie cu parintii mei, asa cunoscandu-ma cu iubitu meu. Parintii lui sunt divortati de aceea el sta cu mama lui. La inceput m-am inteles foarte bine cu aceasta femeie pana acum cateva luni de cand a inceput sa critice tot ce fac si sa fie invidioasa de fiecare data cand iubitu meu imi lua ceva (si cand mi-a luat inelul de logodna a comentat). Am lasat-o in pace sa critice si sa zica ce vrea ea pana acum 3 zile, pe cand ma aflam la mine acasa i-a zis iubituluyi meu ca eu as fii luat de la un epilator vechi de 15 ani si un parfum B.U., acum cateva luni fara sa-i zic, adica le-am furat si dupa un timp le-am adus inapoi. Tin sa mentionez ca eu am 3 epilatoare noi acasa pe care nu le folosesc pentru ca ma doare foarte rau cand ma fac cu ele. De parfumuri nici nu mai zic cate am. Am primit de la iubitu meu foarte multe parfumuri de firma. Deci le-am luat la mine acasa le-am plimbat si dupa aceea le-am dus inapoi. Cand am aflat ce i-a zis mi-am permis sa o intreb de ce minte cu atata nerusinare si de ce vrea sa ma desparta de el/ Problema este ca prietenul meu o crede pe ea si ma acuza ca am furat de la ei din casa si ca de ce mi-am permis sa tip la mama lui. Cand eu ma certam cu el mama lui radea. Cum sa ii demonstrez ca mamz lui minte. Nu vrea deloc sa ma creada. Cum sa-i arat cine e cu adevarat mama lui? Ajutati-ma va rog mult! Dati-mi o idee, ceva sa ma ajute sa ma impac cu el. Nu m-a sunat deloc in aceste zile, eu i-am trimis zeci de mailuri iar el mi-a trimis doar 3 mailuri ca sa il las in pace. Eu nu vreau sa-i mai vad mama niciodata. Ajutor!
poate ca la maicasa i s-a parut ca profiti de pe fiusu..Ca nu lucrezi...Ca nu ai loc de munca..Cine stie ce gaduri si-a facut maicasa si a vrut sa scape de tine...Apoi tu trebuie sa iti cauti un loc de munca,,,nu trebuie sa stai la mana nui barbat..Pt ca azi il ai,maine nu il mai ai..Pt ca nu au minte deloc...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 23:08
Eu va dau dreptate in tot ceea ce ziceti, dar nu stiu cum sa trec peste asta. A fost prmul barbat din viata mea si de aceea i-am acceptat multe. Toata lumea imi zice ca nu ma merita dar il iubesc si nu stiu cum l-as putea uita. Sunt pur si simplu singura, Nu mai am prietene nu mai am pe nimeni, doar familia care este foate fericita ca m-am despartit de el , si nu imi inteleg deloc suferinta. Ei nu au fost de acord cu relatia asta niciodat pentru ca eu am facultate si el nu are decat liceul. M-am certat cu parintii de foarte multe ori pentru el dar degeaba vad ac el nu se cearta cu mamaica pentru mine.
kamy88
Postat pe 5 Iunie 2010 23:08
De la: kamy88, la data 2010-06-05 22:47:05Buna fetelor, am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra. Sa va spun povestea mea. Acum 2 ani am cunoscut pe cineva ne-am placut si de atunci am fost impreuna pana acum 3 zile. Relatia nu a mers cum as fii vrut eu dar am lasat foarte mult de la mine si am rezistat pana acum. Deja ne faceam planuri de casatorie. Chiar si un ienl de logodna mi-a dat. Dupa un an de relatie am hotarat sa ma mut la el, asta insemnand sa dorm la el si ziua sa ma duc la mine acasa. El sta cu minunata lui mama, care este cunostinta de familie cu parintii mei, asa cunoscandu-ma cu iubitu meu. Parintii lui sunt divortati de aceea el sta cu mama lui. La inceput m-am inteles foarte bine cu aceasta femeie pana acum cateva luni de cand a inceput sa critice tot ce fac si sa fie invidioasa de fiecare data cand iubitu meu imi lua ceva (si cand mi-a luat inelul de logodna a comentat). Am lasat-o in pace sa critice si sa zica ce vrea ea pana acum 3 zile, pe cand ma aflam la mine acasa i-a zis iubituluyi meu ca eu as fii luat de la un epilator vechi de 15 ani si un parfum B.U., acum cateva luni fara sa-i zic, adica le-am furat si dupa un timp le-am adus inapoi. Tin sa mentionez ca eu am 3 epilatoare noi acasa pe care nu le folosesc pentru ca ma doare foarte rau cand ma fac cu ele. De parfumuri nici nu mai zic cate am. Am primit de la iubitu meu foarte multe parfumuri de firma. Deci le-am luat la mine acasa le-am plimbat si dupa aceea le-am dus inapoi. Cand am aflat ce i-a zis mi-am permis sa o intreb de ce minte cu atata nerusinare si de ce vrea sa ma desparta de el/ Problema este ca prietenul meu o crede pe ea si ma acuza ca am furat de la ei din casa si ca de ce mi-am permis sa tip la mama lui. Cand eu ma certam cu el mama lui radea. Cum sa ii demonstrez ca mamz lui minte. Nu vrea deloc sa ma creada. Cum sa-i arat cine e cu adevarat mama lui? Ajutati-ma va rog mult! Dati-mi o idee, ceva sa ma ajute sa ma impac cu el. Nu m-a sunat deloc in aceste zile, eu i-am trimis zeci de mailuri iar el mi-a trimis doar 3 mailuri ca sa il las in pace. Eu nu vreau sa-i mai vad mama niciodata. Ajutor!
Cautati un loc de munca si nu mai insista la el...Ca sa ii poti demostra ca te poti descurca si fara el..Si apoi daca el va vrea sa mai fie cu tine,,te va cauta...Dar nu il mai teroriza,,sa fii disperata pt ca la barbati nu le place asta..Ca femeia sa fie disperata dupa ei...Tu vezati de treaba ta...Si cautati un loc de munca,ca sa poti lucra si sa nu depinzi de el...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 23:10
luptatoareo cara-te de aici... du-te si blesteama barbatii pe topicurile tale infectate de tampenii si religie prost inteleasa.
nu-ti da cu parerea in ceva ce nu stii si nici nu ai avut. Tu nu ai avut niciodata un barbat, vii sa dai sfaturi si povete?

Cara-te ca ma enervez rau pe tine!!!!!!
ovanova
Postat pe 5 Iunie 2010 23:11
Niciodata nu m-a intretinut iubitu meu. Parintii mei au foarte multi bani si ei ma intretin. Duceam pana si mancarea pe care o mancam acasa la el. Iubitului meu nu i-am cerut nici macar bani de tigari vreodata. Acum o luna s-a apucat tati sa imi faca casa ca sa ma mut cu iubitu meu, alt mmotiv ca sa o deranjeze pe mamica lui. Ea sta singura? Pe ea nu o luam?
kamy88
Postat pe 5 Iunie 2010 23:12
Eu zic sa mai astepti.... influentele vin si trec. Posibil maine sa nu ii convina ca nu i-a incalzit mamica ciorbita bine, si sa te caute. Asta daca nu cumva mamica a glasuit pe placul fiului, care probabil nu avea un motiv oficial sa se desparta: si, ca sa previna dramatisme, si-a ajutat un pic baiatul.
quasaria
Postat pe 5 Iunie 2010 23:13
Hai mai Kamy. Ce-i cu tine? Nu poti fi atat de disperata dupa un baiat. Zau asa.
Doara
Postat pe 5 Iunie 2010 23:13
De la: kamy88, la data 2010-06-05 22:47:05Buna fetelor, am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra. Sa va spun povestea mea. Acum 2 ani am cunoscut pe cineva ne-am placut si de atunci am fost impreuna pana acum 3 zile. Relatia nu a mers cum as fii vrut eu dar am lasat foarte mult de la mine si am rezistat pana acum. Deja ne faceam planuri de casatorie. Chiar si un ienl de logodna mi-a dat. Dupa un an de relatie am hotarat sa ma mut la el, asta insemnand sa dorm la el si ziua sa ma duc la mine acasa. El sta cu minunata lui mama, care este cunostinta de familie cu parintii mei, asa cunoscandu-ma cu iubitu meu. Parintii lui sunt divortati de aceea el sta cu mama lui. La inceput m-am inteles foarte bine cu aceasta femeie pana acum cateva luni de cand a inceput sa critice tot ce fac si sa fie invidioasa de fiecare data cand iubitu meu imi lua ceva (si cand mi-a luat inelul de logodna a comentat). Am lasat-o in pace sa critice si sa zica ce vrea ea pana acum 3 zile, pe cand ma aflam la mine acasa i-a zis iubituluyi meu ca eu as fii luat de la un epilator vechi de 15 ani si un parfum B.U., acum cateva luni fara sa-i zic, adica le-am furat si dupa un timp le-am adus inapoi. Tin sa mentionez ca eu am 3 epilatoare noi acasa pe care nu le folosesc pentru ca ma doare foarte rau cand ma fac cu ele. De parfumuri nici nu mai zic cate am. Am primit de la iubitu meu foarte multe parfumuri de firma. Deci le-am luat la mine acasa le-am plimbat si dupa aceea le-am dus inapoi. Cand am aflat ce i-a zis mi-am permis sa o intreb de ce minte cu atata nerusinare si de ce vrea sa ma desparta de el/ Problema este ca prietenul meu o crede pe ea si ma acuza ca am furat de la ei din casa si ca de ce mi-am permis sa tip la mama lui. Cand eu ma certam cu el mama lui radea. Cum sa ii demonstrez ca mamz lui minte. Nu vrea deloc sa ma creada. Cum sa-i arat cine e cu adevarat mama lui? Ajutati-ma va rog mult! Dati-mi o idee, ceva sa ma ajute sa ma impac cu el. Nu m-a sunat deloc in aceste zile, eu i-am trimis zeci de mailuri iar el mi-a trimis doar 3 mailuri ca sa il las in pace. Eu nu vreau sa-i mai vad mama niciodata. Ajutor!


Io zic sa te duci la un popa-drac, sa arunci niste afurisanii de vinerea pe capul scorpiei! si sa cada pe al`ce-i vinovat! ce zici, te bagi?
Reflex
Postat pe 5 Iunie 2010 23:14
De la: kamy88, la data 2010-06-05 23:08:55Eu va dau dreptate in tot ceea ce ziceti, dar nu stiu cum sa trec peste asta. A fost prmul barbat din viata mea si de aceea i-am acceptat multe. Toata lumea imi zice ca nu ma merita dar il iubesc si nu stiu cum l-as putea uita. Sunt pur si simplu singura, Nu mai am prietene nu mai am pe nimeni, doar familia care este foate fericita ca m-am despartit de el , si nu imi inteleg deloc suferinta. Ei nu au fost de acord cu relatia asta niciodat pentru ca eu am facultate si el nu are decat liceul. M-am certat cu parintii de foarte multe ori pentru el dar degeaba vad ac el nu se cearta cu mamaica pentru mine.
Da,,dar nu trebuie sa il pui sa se certe cu maicasa...Dar poate ca nu are incrredere in tine,pt ca nu lucrezi..O femeie serioasa nu depinde de un barbat.,chir si daca esti casatorita cu el...Daca nu ai copii,,trebuie sa muncesti...Toti trebuie sa muncim...Ttebuie sa gasesti solutii in care sa nu va certati.Pty ca cu cearta nu ajungi departe
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 23:15
Niciodata nu i-am cerut nimic, ce mi-a dat, mi-a dat fiindca asa a vrut. Uitasem mamica are o relatie cu un mos mai mare cu 10 ani decat ea. Nici la el nu s-a dus sa stea dar nici pe noi nu ne lasa singuri. se plimba toata dupa amiaza dupa servici cu el, timp in care eu gateam, spalam si faceam curat in casa ei.
kamy88
Postat pe 5 Iunie 2010 23:16
De la: Dor_marunt, la data 2010-06-05 23:13:57Hai mai Kamy. Ce-i cu tine? Nu poti fi atat de disperata dupa un baiat. Zau asa.

ea nu poate! doar ca mintea, n-o asculta
Reflex
Postat pe 5 Iunie 2010 23:16
Nu esti singura!
Parintii tai sunt cu tine!
Si hai sa zicem ca te impaci cu el vrei sa ajungi si tu sub papucul maica-sii?
Pentru ca asa o sa se ajunga ca el n-o sa renunte la ea niciodata: ti-a demonstrat-o.
Asa viata vrei pt tine?
Sa stii ca poti trece peste asta!
Tu il iubesti, dar el cat te iubeste?
Vrei sa iubesti tu pentru amandoi?
Raspunde-ti la intrebarile astea!
bluesnow
Postat pe 5 Iunie 2010 23:17
De la: Reflex, la data 2010-06-05 23:14:20
De la: kamy88, la data 2010-06-05 22:47:05Buna fetelor, am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra. Sa va spun povestea mea. Acum 2 ani am cunoscut pe cineva ne-am placut si de atunci am fost impreuna pana acum 3 zile. Relatia nu a mers cum as fii vrut eu dar am lasat foarte mult de la mine si am rezistat pana acum. Deja ne faceam planuri de casatorie. Chiar si un ienl de logodna mi-a dat. Dupa un an de relatie am hotarat sa ma mut la el, asta insemnand sa dorm la el si ziua sa ma duc la mine acasa. El sta cu minunata lui mama, care este cunostinta de familie cu parintii mei, asa cunoscandu-ma cu iubitu meu. Parintii lui sunt divortati de aceea el sta cu mama lui. La inceput m-am inteles foarte bine cu aceasta femeie pana acum cateva luni de cand a inceput sa critice tot ce fac si sa fie invidioasa de fiecare data cand iubitu meu imi lua ceva (si cand mi-a luat inelul de logodna a comentat). Am lasat-o in pace sa critice si sa zica ce vrea ea pana acum 3 zile, pe cand ma aflam la mine acasa i-a zis iubituluyi meu ca eu as fii luat de la un epilator vechi de 15 ani si un parfum B.U., acum cateva luni fara sa-i zic, adica le-am furat si dupa un timp le-am adus inapoi. Tin sa mentionez ca eu am 3 epilatoare noi acasa pe care nu le folosesc pentru ca ma doare foarte rau cand ma fac cu ele. De parfumuri nici nu mai zic cate am. Am primit de la iubitu meu foarte multe parfumuri de firma. Deci le-am luat la mine acasa le-am plimbat si dupa aceea le-am dus inapoi. Cand am aflat ce i-a zis mi-am permis sa o intreb de ce minte cu atata nerusinare si de ce vrea sa ma desparta de el/ Problema este ca prietenul meu o crede pe ea si ma acuza ca am furat de la ei din casa si ca de ce mi-am permis sa tip la mama lui. Cand eu ma certam cu el mama lui radea. Cum sa ii demonstrez ca mamz lui minte. Nu vrea deloc sa ma creada. Cum sa-i arat cine e cu adevarat mama lui? Ajutati-ma va rog mult! Dati-mi o idee, ceva sa ma ajute sa ma impac cu el. Nu m-a sunat deloc in aceste zile, eu i-am trimis zeci de mailuri iar el mi-a trimis doar 3 mailuri ca sa il las in pace. Eu nu vreau sa-i mai vad mama niciodata. Ajutor!


Io zic sa te duci la un popa-drac, sa arunci niste afurisanii de vinerea pe capul scorpiei! si sa cada pe al`ce-i vinovat! ce zici, te bagi?
Fara vrajitorii..Nu trebuie sa doresti raul nimanui..Pt ca cu totii gresim...Trebuie gasite solutii mai pozitive
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 23:18
De la: Dor_marunt, la data 2010-06-05 23:13:57Hai mai Kamy. Ce-i cu tine? Nu poti fi atat de disperata dupa un baiat. Zau asa.


whaaat???
ovanova
Postat pe 5 Iunie 2010 23:18
As vrea sa lucrez oriunde. Am terminat anul trecut facultatea de finanta banci si nu am unde sa lucrez. Sunt dintr-un oras mic nu sunt locuri de munca. Am fost in toamna si am lucrat ca secretara o luna de zile, unde si-au batut patronii joc de mine si nu mi-au facut acte de angajare. As lucra orice si oriunde. As lucra si pentru 300 de lei pe luna.
kamy88
Postat pe 5 Iunie 2010 23:21
De la: kamy88, la data 2010-06-05 23:16:22Niciodata nu i-am cerut nimic, ce mi-a dat, mi-a dat fiindca asa a vrut. Uitasem mamica are o relatie cu un mos mai mare cu 10 ani decat ea. Nici la el nu s-a dus sa stea dar nici pe noi nu ne lasa singuri. se plimba toata dupa amiaza dupa servici cu el, timp in care eu gateam, spalam si faceam curat in casa ei.
Rogate si tu la Dumnezeu sa te ajute sa ti-l aduca inapoi..Daca Dumnezeu considera ca este bun pt tine,o sa te ajute...Daca nu te ajuta,inseamna ca poate Dumnezeu considera ca tu meriti ceva mai bun decat el...Toate vin si trec..Si data viitoare fii si tu mai hotarata....Nu mai fii servitoare pt toti,,ca doar profita si isi bazt joc...Fii mai hotarata si invata sa te respecti pe tine si sa iti fie bine...Iti doresc doar bine...Pappa o seara faina
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 23:22
Parintii nu te pot ajuta sa te angajezi?
bluesnow
Postat pe 5 Iunie 2010 23:23
Rogate si tu la Dumnezeu sa te ajute sa ti-l aduca inapoi..Daca Dumnezeu considera ca este bun pt tine,o sa te ajute...Daca nu te ajuta,inseamna ca poate Dumnezeu considera ca tu meriti ceva mai bun decat el...Toate vin si trec..Si data viitoare fii si tu mai hotarata....Nu mai fii servitoare pt toti,,ca doar profita si isi bazt joc...Fii mai hotarata si invata sa te respecti pe tine si sa iti fie bine...Iti doresc doar bine...Pappa o seara faina[/quote]
Da` ce, D-zeu e curier?
Reflex
Postat pe 5 Iunie 2010 23:24
sau firma de matrimoniale?
pffff e praf tanti luptatoarea...
ovanova
Postat pe 5 Iunie 2010 23:25
De la: kamy88, la data 2010-06-05 23:21:04As vrea sa lucrez oriunde. Am terminat anul trecut facultatea de finanta banci si nu am unde sa lucrez. Sunt dintr-un oras mic nu sunt locuri de munca. Am fost in toamna si am lucrat ca secretara o luna de zile, unde si-au batut patronii joc de mine si nu mi-au facut acte de angajare. As lucra orice si oriunde. As lucra si pentru 300 de lei pe luna.
Dar nu mai fii asa disperata pt un barbat...Lasa ca daca este al tau,te cauta el..Daca nu lasa-l in plata Domnului.Si daca te cauta fii mai hotarata si fa tu regulile...Nu mai curata dupa toti..Si apoi daca ii dependent de mamica,,ii rau..Si apoi voi trebuie sa locuiti singuri dupa ce va casatoresti...Pt ca asa o sa iti gasasca mereu nod in papura.Pt ca oamenii sunt rai,mai ales soacrele..O seara faina pa
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Iunie 2010 23:25
Din pacate nu au unde sa ma angajeze. Mai am un frate mai mare si de abia i-au gasit lui. Ei imi cauta dar pana imi vor gasii va mai trece timp. E un oras foarte mic unde toate firmele se inchid. Poate daca as avea o ocupatie as uita totul si as avea sansa sa imi fac prieteni si sa cunosc lume noua. Simt ca inebunesc in casa,
kamy88
Postat pe 5 Iunie 2010 23:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna ziua 5 De la: elisabeta_boia 27 Noiembrie 2011 10:15
O zi obisnuita din viata voastra 37 De la: Yellowrose 11 Octombrie 2010 19:35
Infidelitatea:de condamnat sau de iertat? 18 De la: ladyDY 6 Aprilie 2010 15:15
femeie berbec-berbat gemeni 2 De la: eu_geminy 22 Octombrie 2010 23:43
iubesc un barbat insurat... 3 De la: cricat 6 Mai 2011 08:42
Setari Cookie-uri