CINE APARA DREPTURIILE MAMICILOR CARE AU REALIZAT MAII MULT DE MINIM PE ECONOMIE

Lia...plm...e prescurtarea de la org. g. masc....
nuti_vio
Postat pe 16 Mai 2010 11:35
Cine apara drepturile copiilor?
In zilele astea totul se impoziteaza, pana si zambetele copiilor. Daca unui adult ii este foame isi face un ceai si cu o bucatica de paine mai muta masa pentru 2 ore. Ce te faci cu nou-nascutii care plang, plang, plang si mamicile nu au laptic? Se stie ca la femeile care nasc prin cezariana furia laptelui vine mai tarziu sau deloc. Ce te faci atunci? Spunea doctorul Andrei zilele trecute la Tv ca el pe fetita lui a crescut-o cu 4 scutece pe care la spala de mana. Domnule doctor, menirea omenirii este de a evolua. Daca e sa merg pe cursul ideilor dumneavoastra, putem economisi prin inlocuirea masinilor cu carele trase de boi.
t_dorina
Postat pe 16 Mai 2010 11:35
pai si care ar fi asa o mare problema? daca se plimba cu o caruta trasa de boi si a ajuns doctor, iar acuma se plimba copilul cu mercedesul C classe, si ajunge bou, nu era mai bine atunci? unde trebuie sa fie evolutia, la mijlocul de transport, sau la valoarea persoanei?
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 11:42
De la: nuti_vio, la data 2010-05-16 11:35:28 Lia...plm...e prescurtarea de la org. g. masc....



dar tot ii dau dreptate. Il las sa zica.
liaiedera
Postat pe 16 Mai 2010 11:55
Ca peste tot in lume,drepturile si libertatile cetatenesti, si, de orice natura ar fi ele, trebuie sa n-i le aparam singuri,mai ales acum, si pentru viitorul natiunii noastre,acum mai mult ca oricind se impune trecerea la masuri drastice si hotarite din partea populatiei. Intrebarea care se impune a fi imperios necesara e,CINE NE AJUTA SA NE APARAM DREPTURILE ??? Ei bine exista acest mare ajutor, dar, nu vreti sau n-ati vrut sa-l vadeti pina acum,dim multe si varii motive,si nici acum nu sinteti de acord cu acest ajutor, poate din cauza indoctrinarii CAPITALISTE,sau de frica (a cui frica ? e democratie nu?),dar el exista si se numeste Alianta Socialista,singura forta politica care mai poate sa ne salveze din dezastrul in care am ajuns,dar singuri,fara ajutorul nostru,al celor disperati de situatia in care ne aflam, nu pot face nici ei nimic,pentru ca sunt vinati precum soarecele de pisica si chiar mai rau.Deci in concluzie, nu trebuie sa mai bocim ca babele pe marginea santului si sa asteptam sa cada para aceea malaiata,ci trebuie sa treceti la fapte, la actiune,la unirea tutror romanilor sub o singura forta si sa dam riposta cuvenita. LA LUPTA DANE ! TARA-I IN JAC, TARA-I IN FOC. (Dan capitan de plai)
Costel_stinga56
Postat pe 16 Mai 2010 11:56
De la: Reflex, la data 2010-05-16 11:42:09pai si care ar fi asa o mare problema? daca se plimba cu o caruta trasa de boi si a ajuns doctor, iar acuma se plimba copilul cu mercedesul C classe, si ajunge bou, nu era mai bine atunci? unde trebuie sa fie evolutia, la mijlocul de transport, sau la valoarea persoanei?


si, si.
liaiedera
Postat pe 16 Mai 2010 11:57
Si....daca are cal?
nuti_vio
Postat pe 16 Mai 2010 11:59
daca ai fi muncit pana la 9 luni cu burta mare in 2 locuri de munca ca sa-ti ajunga banii de indemnizatie sa-ti cresti copilul decent (a fost alegerea acelor care cred ca nu muncim si cerem bani sa-si fac copii fara sa-si permita conditii umane si acum privesc cu invidie, anjugem sa facem copii la varste inaintate tocmai din cauza ca daca n-ai bani pusi la ciorap nu poti trai in limite normale. Cele care considera ca asa ar trebui crescuti copiii ca pe vremea lui Ceausescu nu si-au iubit suficient copiii si cred ca asa este normal sa creasca cum apuca.Ca o completare contributiile sociale ale celor care au indemnizatia mai amre sunt mult mai amri fata de cele cu salariul pe economie.Ar trebui sa le fie rusine unor mame sa creada ca meritam sa fim pedepsite chiar daca am muncit de dimineata pana seara.
soaregica06
Postat pe 16 Mai 2010 14:06
"blondo", nu confunda capra cu varza, ca nu-i totuna. n-ai contribuit nicicand si niciunde, pentru banii de indemnizatia aia. invata sa citesti legile. ai contribuit la asiguarile sociale ( fondul de pensie) si asigurarile de sanatate -ca orice angajat din tara asta. nu exista nici un cont de contributii banesti, special pentru indeminizatia pentru cresterea copilului. daca mai faci mult afirmatia asta, s-ar putea sa-ti sara in cap femeile care nu au copii, si totusi au contribuit la buget, la un salariu egal cu al tau, in aceeasi masura ca si tine. si sa ceara si ele bani, ca asa ar fi normal, doar ati contribuit la stat, la fel.
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:14
Macar tu ai unde te intoarce! fostii mei "patroni", dupa 10 ani vechime in firma lor au facut totul ca sa imi faca imposibila intoarcerea; se gandeste cineva cate femei nu mai au unde se intoarce? si nu imi vorbiti va rog de varianta "legala"...
sotul meu ramane fara serviciu incepand de luna urmatoare asa ca...
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:18
daca si tu pui problema asa, voua cate facilitati v-a facut Ceausescu? inclusiv case, serviciu, posibilitatea achitarii ratelor, invatamant gratuit pe bune, etc, etc....

si nu, cred ca interpretezi eronat si tampit! e firesc sa iti faci clcule si da, pe banii de indemnizatie! pentru ei am cotizat timp de 12 ani, iar acum am risact cariera si casa ipotecata deoarece era o promisiune ferma a STATULUI ROMAN!!!! de ce nu am fi mizat pe ea? e un drept, nu o pomana, desteapto!
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:22
da ce-ai facut p`colo, de nu le este drag de tine sa te ia inapoi? ca eu am adus fost angajat inapoi chiar din spania nimeni nu fuge de omul bun si capabil -ca la patron, nu-i ca stat, unde "stam" la gramada sa treaca ziua si sa vina leafa.
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:24
De la: moniq115, la data 2010-05-16 14:22:55daca si tu pui problema asa, voua cate facilitati v-a facut Ceausescu? inclusiv case, serviciu, posibilitatea achitarii ratelor, invatamant gratuit pe bune, etc, etc....

si nu, cred ca interpretezi eronat si tampit! e firesc sa iti faci clcule si da, pe banii de indemnizatie! pentru ei am cotizat timp de 12 ani, iar acum am risact cariera si casa ipotecata deoarece era o promisiune ferma a STATULUI ROMAN!!!! de ce nu am fi mizat pe ea? e un drept, nu o pomana, desteapto!

unde ai cotizat mai 12 ani? vezi ca esti aiurita? ia zi-mi si mie care-i contul ala in care ai cotizat tu, s`am sa te lamuresc, ca esti cam "grea".
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:26
tot pentru "inteligenta sa, Reflex, care cred ca asa si raspunde, din... reflex, nu din ratiune! nu mai avem de unde stragne cureaua!!! si da, STATUL ROMAN, reprezinta cetatenii si orice decizie se ia pentru ei si CU ei; ori faci lobby pentru Guvern ori esti penibila de felul tau!
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:26
pai hai ca-ti dau io solutia salvatoare. daca tot esti asa desteapta si capabila, te duci maine la ORC si in 2 zile ai firma ta si esti propriul tau stapan! la ce draq sa stai, o somitate ca tine la mila jupanului.
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:29
nu are rost! esti prea incuiata! si "pi colo", nu stiu dc esti moldoveanca sau iti insusesti limbajul lor ca o impostoare, nu am facut nimic decat sa muncesc non stop pana la functia de Director National, de luni pana sambata, de la 07 pana la 23, sau in delegatie o saptamana intreaga si sa imi ratez tineretea pe care tu, gratie "tatalui tau, Ceausescu", odihneasca-se in pace,ti-ai trait-o! dar in schimb, desi am muncit pana la 9 luni si jumatate, tahicardica si obosita, mi-au furat ultimele doua salarii replicand ca imi vor plati concediu medical;
oricum, se vede treaba ca"prin tari straine" ai dat si tu de calculator si acum iti pierzi timpul pe aici, pe unde altii au muncit si acum "au tupeul " sa isi ceara drepturile!
maare lucru sa stii cand sa taci; dar daca prostii ar avea aceasta abilitate, nu ar mai fi prosti, nu?
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:31
mai mult, asta e una care crede ca asa se cresc copii; tu pleci in Spania si ei... Dumnezeu cu mila; cred ca este in asentimentul Guvernului :(
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:33
la nivelul cerebral, care iti lipseste tie; putem doar spera ca, totusi, conform legii evolutiei, copii tai te-au depasit!! spre binele lor!
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:34
vad ca din 2007 de cand ai cont aici, ai tacut. azi mi-ai aratat "aptitudinile". ai vorbit odata in trei ani. daca taceai s`acuma, era tare bine, ramaneai filozoafa.
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:35
De la: moniq115, la data 2010-05-16 14:31:31nu are rost! esti prea incuiata! si "pi colo", nu stiu dc esti moldoveanca sau iti insusesti limbajul lor ca o impostoare, nu am facut nimic decat sa muncesc non stop pana la functia de Director National, de luni pana sambata, de la 07 pana la 23, sau in delegatie o saptamana intreaga si sa imi ratez tineretea pe care tu, gratie "tatalui tau, Ceausescu", odihneasca-se in pace,ti-ai trait-o! dar in schimb, desi am muncit pana la 9 luni si jumatate, tahicardica si obosita, mi-au furat ultimele doua salarii replicand ca imi vor plati concediu medical;
oricum, se vede treaba ca"prin tari straine" ai dat si tu de calculator si acum iti pierzi timpul pe aici, pe unde altii au muncit si acum "au tupeul " sa isi ceara drepturile!
maare lucru sa stii cand sa taci; dar daca prostii ar avea aceasta abilitate, nu ar mai fi prosti, nu?

pai tocmai ca esti asa capabila, fa-ti firma ta si dovedestele ce valoare ai! ce-am zis rau aici?
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:37
nu ati stiut sa faceti revolutia, ca altfel nu am fi ajuns aici; iar faptul ca astazi copii nu se mai cresc cu fasa se cheama evolutie;

DAR CEEA CE ESTE CEL MAI TRIST, E CA NOI, MAMELE NATIUNII, NU SUNTEM IN STARE SA NE INTELEGEM RECIPROC CI NE CERTAM PENTRU CA NU NE DECIDEM DE LA CINE AR TREBUI SA IA; CE SUGERATI? MAI BINE DIN INDEMNIZATII SI NU DIN PENSII, ASA-I???

PROBLEMA E CA NU E CORECT DE NICIUNDE!
Insa, specific romanului, au reusit ce si-au pus in cap; ne certam intre noi si e trist ca voi, mamele noastre, nu va intelegeti fiicele; exact ca pe vremuri! daca voi, care sunteti mame nu intelegeti, ce ne asteptam de la Boc sau Basescu?

si aveti si raspunsul la dilema evolutiei si a dezvoltarii altor state! ei sunt stimultai de mame, invatati ca au drepturi si indemnati sa le apere, nu blamati pentru ele!
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:39
cum dracu ai fost "director national" si nu stii diferenta dintre beneficiile sociale contributorii si cele necontributorii?
elodia
Postat pe 16 Mai 2010 14:42
si parearea ta, e ca de la boc si baseascu au venit belele pe tara asta acuma? despre aia...dinainte, nu zici nimic? asta-i cancer! si are perioada lunga de incubatie, iar acuma a data afara, si asta-i doar inceputul.
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:42
poate pentru ca in timp ce tu iti petreceai timpul barfind, eu ma informam zece minute pe zi, in pauza pe care cam atat mi-o permiteam!
chiar esti penibila si rea! fereasca Domnul de asemenea "cetateni" pentru ca de aceea suntem si in halul asta; cauta pe altcineva sa comentezi, te rog! credeam ca aici chiar se discuta o problema; evident ca tu nu o ai? atunci de ce intervii? A! pentru ca ai "CONT"!!! Probabil si cartela Cosmote?!?! ca gura maare ai!
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:43
De la: elodia, la data 2010-05-16 14:42:09cum dracu ai fost "director national" si nu stii diferenta dintre beneficiile sociale contributorii si cele necontributorii?

pai uitea asa...ce-o interesat-o pe ea astea, de unde vine salariul. la asa o valoare, nici nu ma mir ca firma nu te-a mai vrut inapoi.
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:44
fiti atenti cat este de desteapta; postam de 2 ore si ea inca nu si-a data seama ca Reflex este barbat.
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:45
ei, iata ca esti si clarvazatoare; pe mine nu ma interesa evolutia hotiei in Romania, ci un topic anume; dar, catele romance isi spun cuvantul! ma voi repeta, ne meritam soarta; cu cetateni ca voi, avem conducatorii pe care ii meritam oricum i-ar chema!
ca totdeauna, in momentele in care ar trebui sa fim uniti, noi sarim in capul oricui, numai noua sa ne fie bine!
daca asta va face mai fericite, ma bucur ca am adus fericirea astazi in viata voastra! si acum, chiar am treaba!
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:46
Tipic romanesc!!! si inutil de explicat!
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:47
aferim ca scap de tine. sper sa te tii de cuvant si sa nu mai dai p`aici, ca nu vorbesti nimic de fapt.
Reflex
Postat pe 16 Mai 2010 14:48
De la: Reflex, la data 2010-05-16 14:45:43fiti atenti cat este de desteapta; postam de 2 ore si ea inca nu si-a data seama ca Reflex este barbat.


nu sunt desteapta; sunt doar mama si cetatean roman; inteligenta va apartine, voua, catelor!
moniq115
Postat pe 16 Mai 2010 14:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat !!!! 6 De la: garbo095505 2 Mai 2012 11:05
Libertatea in cuplu. 206 De la: reyya 3 Decembrie 2010 03:04
ajutor prietenesc! 1 De la: allexanndrra 20 Iulie 2009 20:51
Concediu placut 44 De la: garbo265966 18 Iunie 2012 22:36
Va rog sa ma ajuta-ti 4 De la: alex2007 25 Martie 2010 10:29
Setari Cookie-uri