Povestea mea asteapta raspunsul vostru

Eu sunt nevoita sa va spun o poveste mai trista in care se vor regasi multi dintre voi sau nu inca; eu sunt divortata,singura,fara familie si copii; am avut multe probleme personale care au lasat urme adinci,de nesters in viata si sufletul meu;din stres in depresie a fost un pas iar mai tirziu au aparut migrenele; au trecut 7ani de cind umblu pe la usile medicilor,prin spitate si dezinteresul a fost total; concluzia medicilor este ca migrenele nu au o cauza cunoscuta si parerile sunt impartite; pe mine migrenele m-au darimat fizic si psihic. Apelez la toti cei care vreti sa ma ajutati cu sfaturi si recomandari catre medici specializati in tratarea migrenelor; poate asa voi mai avea si eu sansa la o viata mai normala, fara dureri.Va multumesc anticipat tuturor pentru intelegere si va rog sa i-mi raspunde-ti pe adresa mea de mail . Aveti grija de sanatate si de voi,cu drag, Irina
narinia
Postat pe 28 Septembrie 2011 03:29
este foarte posibil ca stresul sa fie cauza migrenelor tale. Singurul lucru pe care ti l/as recomanda este impacarea cu tine si cu viata ta. Incearca sa te bucuri de viata, sa iesi in parc, sa gasesti lucruri pe care sa le faci cu placere. Chiar daca durerea de cap este mare sa nu te opresti sa faci un lucru care/ti place. Ai pus mult prea mult accent pe necazurile din viata ta si organismul reactioneaza in consecinta.
cricat
Postat pe 28 Septembrie 2011 07:02
Durerile,printre care si migrena...sunt un semnal de alarma...ceva "nu functioneaza " bine.Am sa-ti scriu,mail.
De cele mai multe ori,medicamentele,nu ajuta prea mult...si tratamentul e numai pentru simptome.Cautam cauza durerilor,si tratam boala,fie ea fizica sau psihica.Se poate scapa si de migrena!
Axl_22
Postat pe 28 Septembrie 2011 07:53
ladyDY
Postat pe 28 Septembrie 2011 09:27
irina, cand vrei raspunsuri pe mail nu uita sa lasi si adresa de mail ...!
daca vrei mesaje privat in inbox-ul forumului atunci spui ca astepti msg private...
nu am regasit decat o recenzie la o poveste... .... .... da' povestea...?
in fine...

zicea cineva la un moment dat, ca o idee asa, ca sa faci omleta trebuie sa spargi ouale... amu tu ne zici ceva de oua sparte ... da' nu vad omleta!

chestia cu migrena, cum zic si colegele de mai sus, nu trebuie sa fie neaparat o afectiune patologica...!!!
cand te doare sufletul si simtzi asa o apasare pe piept... cum s-ar zice cand ai inima grea, nu inseamna ca suferi de vreo boala de inima! oricat te-ai cauta la doctori, nimeni nu o sa-ti poata pune un diagnostic!
nu toate durerile trec cu medicamente sau tratamente!
principalul medic al tau esti tu si mintea ta!
alfheim
Postat pe 28 Septembrie 2011 12:25
Sunt o persoana matura si serioasa, deci chiar am problemele scrise; sunt cronice si mi-au transformat viata in cosmar; crede-ti ca asta vreau pentru mine si solicit atentie din plictiseala?NU! CINE VREA SA MA AJUTE,CONCRET,CU SOLUTII II ASTEPT CU BUCURIE SI ATIT! !!!! id de mail este : nariniacin@yahoo.com ; pentru cei care stiu ce inseamna suferinta numita MIGRENA; multumesc anticipat
narinia
Postat pe 28 Septembrie 2011 18:51
Buna, parerea mea e sa-ti faci niste analize serioase, RMN si alte alea... Soacra mea a avut cam aceleasi probleme si nu le-a acordat prea mare atentie si in final a facut un atac cerebral de toata frumusetea, drept pentru care acum nu poate vb si abia se misca... asa ca sfatul meu este sa te duci la un doctor bun, care are tot ce ii trebuie in domeniul asta si sa discuti cu el, pentru ca cu algocalmin nu se vindeca nimic.... Sanatate si toate cele bune.
mzette_a
Postat pe 3 Octombrie 2011 13:59
este important sa depasesti trecutul.
nimic nu este de nedepasit,minimalizeaza partea negativa,orice ar fi provocat depresie.
tot ce ni se intampla sunt lectii,si daca la greu ne amintim ca mai exista si dzeu,trecem mai usor prin greutati.
este de folos si vointa,trecutul nu mai exista,orice ar fi fost.
daca vrei sa stii cum iti dai seama dac ai depasit ceva,iti amintesti ceva ce te-a durut,din trecut,si daca inca simti suferinta,inseamna ca nu ai depasit,si trebuie sa faci un efort.
tu insati.
medicii nu pot ajuta aici,doar vreun psiholog,sau preot/
migrenele au cauza necunoscuta,dpvd medical,deci e de vina stresul.....
au depasit unchii mei amintirile din razboi,deci totul poate fi depasit.
bafta,incearca,seara,vindeca tot trecutul din sufletul tau,e in puterea ta asta.
sentimentele ne din din felul cum vedem ceea ce ni se intampla,nu ne vin din intamplari.
cum privesti lucrurile,deci.
puteam in trecut sa privim diferit,lucrurile,aici e cheia vindecarii.
d
daniilia
Postat pe 3 Octombrie 2011 23:50
narinia.....totul a inceput... cu .distrugerea armoniei sufletesti....apoi organice....si sanatatea ta s/a subrezit.nu imi permit sa dau sfaturi ci doar pareri....prima data cred ca ar fii bine sa discuti cu un psiholog cum ai discutat cu noi.....cred ca el te va indruma spre medici de renume daca ,ti permiti pt a iti face scanarea intregului organism si a gasi poate cauza durerilor tale de cap.conteaza foarte mult daca ele apar sau se acutizeaza ....in mijlocul unor evenimente neplacute....sau apar si asa fara sa fii stresata......dupa ce faci astfel de investigatii si tot nu esti multumita....poti cauta pe Emil Strainu.....cauta pe net....du/te la el si cere/i sfatul....povesteste/i tot si roaga/l sa te trimita la un specialist cunoscut de el.vezi ca are si emisiuni tv si o revista ....insa trebuie sa crezi cu tarie ca mai exista si altfel de tratamente decat cele obisnuite .iti urez sa iti tratezi sufletul mai intai cu ajutorul lui Strainu ....si apoi sa/i urmezi sfaturile. iti urez multa sanatate si putere sa treci cu mai multa usurinta peste dramele trecutului tau.trebuie sa iti regasesti armonia sufleteasca.....
ratuscaceaurata
Postat pe 4 Octombrie 2011 00:32
iti scriu pe mail, azi
adeline
Postat pe 5 Octombrie 2011 15:43


......,,1,73/60 kg; BLONDA,SUPLA,EDUCATA,SOCIABILA "......

narinia.....dar totusi cu migrene sau fara ....eu zic ca prezentarea e tentanta...succes!!!!
adrianne
Postat pe 8 Octombrie 2011 15:03
in primul rand tu trebuie sa fi tare sa treci peste toate pt ca boala cateodata tu o declansezi doar gandindu-te la ea
garbo224986
Postat pe 9 Octombrie 2011 04:54
narinia, nici medicii, nici psihologii, nici al de sus si nici niste straini pe net nu te pot ajuta daca nu te ajuti tu: ai constatat ca un medic e "dezinteresat", ok, cauta altul. Scaneaza-te ca sa descoperi problema FIZICA si vezi ce faci cu aia psihica - omoara dobitocul care te-a dezamagit (e o alternativa la pasnica depresie). Daca nu iti suride ideea, macar sparge-i geamurile. Sau dintii. Si mergi mai departe.
Mai departe poate insemna foarte departe. Bahamas. De exemplu. N-ai bani, fa un credit - si du-te! Platesti la el 20 de ani de acum incolo? Asta e. Tot tu il platesti.

Pina la urma, mai important decit tine si decit modul in care te simti nu este nimic ce se poate cumpara cu bani. Daca ai constientiza asta, si daca ti-ai da seama ca jumatate din lucrurile pentru care ne agitam ca le avem sau nu le avem sint niste kkturi, probabil ai scapa si de o parte din migrene...
quasaria
Postat pe 10 Octombrie 2011 00:00
Am si eu o mica problema.Ma puteti ajuta cu un sfat???Am un iubit de aproape 2 ani jumate,el este totul pentru mine,il iubesc la nebunie dar nu sunt sigura ca el ma iubeste la fel de mult.Cu toate astea a avut o perioada cand si-a dorit un copil foarte mult dar nu a fost sa fie pentru ca eu nu ma simteam pregatita,insa acum imi doresc eu un copil si nu mai vrea el.Dar problema este alta,de ceva timp iubitul meu isi doreste o partida in 3,evident cu mine si cu inca o femeie,nu stiu ce sa fac???e bine sa fac asta ca sa nu il pierd???daca nu o fac o sa il pierd???pe de o parte exista o curiozitatea si de partea mea dar si dorinta de a-l face sa se simta bine si a nu-l pierde???cu toatea astea mi-e greu sa fac lucrul asta pentru ca il iubesc foarte mult si nu vreau sa il impart cu nimeni,il vreau doar pentru mine.Ce sa fac???nu vreau sa il pierd !!!
garbo020095
Postat pe 10 Octombrie 2011 09:42
sa nu il pierzi, ci sa il lasi dreak sa se duca cu dzeu inainte.... vaya con dios
Nu mi se pare nimic mai rau pentru o femeie care IUBESTE decit niste secvente live cu ala pe care il iubeste si o alta tanti.
quasaria
Postat pe 10 Octombrie 2011 20:51

,,Am si eu o mica problema"
................................................
095....daca e asta ....o mica problema......lasa-te de,, iubit".....


si vezi care-i treaba cu ,,curiozitatile"....mai stii...

poate...a fi sa fie....bine

sunsset
Postat pe 10 Octombrie 2011 22:05
Buna draga prietena; sexul nu inseama iubire; este o atingere fizica,o atractie urmata da satisfactie organica; daca te-ar iubi cu adevarat ,ai fi tot ce si-ar dori,universul sufletului lui; vrea experinte sexuale,dar nu se gindeste la consecinte;daca accepti, ce va urma? ce va mai cere? cind il vei gasi cu alta sa nu te superi; poate spune ca este o curiozitate,ceva trecator; propune-i si tu sex in trei; tu cu el si inca un barbat; daca nu accepta este orgolios,daca da ,nu ai ce regreta; nu te iubeste cu adevarat;profita de sentimentele tale; experienta mea i-ti spune ca nu aveti o relatie adevarata,de viitor si nu investi timp si sentimente; analizeaza si hotaraste tu !!!!!!!!!
narinia
Postat pe 11 Octombrie 2011 19:19
ai citit emailul? l-ai primit? ca n-ai zis nimic
adeline
Postat pe 12 Octombrie 2011 16:44
De la: adrianne, la data 2011-10-08 15:03:03

......,,1,73/60 kg; BLONDA,SUPLA,EDUCATA,SOCIABILA "......

narinia.....dar totusi cu migrene sau fara ....eu zic ca prezentarea e tentanta...succes!!!!



Unde? Cand? Cine?
zack
Postat pe 12 Octombrie 2011 21:51
Stimata oamna eu va recomand sa va faceti o analiza amanuntita la sani si multa rugaciune.Am o prietena care ani de zile a avut migrena, a cheltuit saci de bani si nimic...cauza migrenelor era de alta natura , exista un chist la sanul drept si avea migrene ingrozitoare.Va rog sa va faceti niste analize mai amanuntite si niste ecografii la sani.Multa sanatate!
garbo081726
Postat pe 12 Octombrie 2011 22:25
Buna, cred ca da; nu stiu numele tau ca sa stiu daca am raspuns; da-mi un reper si daca nu ti-am raspuns,scuze; astept raspunsul tau,cu drag; Irina
narinia
Postat pe 13 Octombrie 2011 20:22
De la: narinia, la data 2011-10-11 19:19:29Buna draga prietena; sexul nu inseama iubire; este o atingere fizica,o atractie urmata da satisfactie organica; daca te-ar iubi cu adevarat ,ai fi tot ce si-ar dori,universul sufletului lui; vrea experinte sexuale,dar nu se gindeste la consecinte;daca accepti, ce va urma? ce va mai cere? cind il vei gasi cu alta sa nu te superi; poate spune ca este o curiozitate,ceva trecator; propune-i si tu sex in trei; tu cu el si inca un barbat; daca nu accepta este orgolios,daca da ,nu ai ce regreta; nu te iubeste cu adevarat;profita de sentimentele tale; experienta mea i-ti spune ca nu aveti o relatie adevarata,de viitor si nu investi timp si sentimente; analizeaza si hotaraste tu !!!!!!!!!


narinia, daca " sexul nu inseamna iubire, este o atingere fizica, o atractie urmata de satisfactie organica", eu cred ca ar mai fi o problema...eu cred ca sexul intr-un cuplu unde exista iubire, inseamna iubire, migrenele alea n-ar trebui cautate si la un sexolog ?
pustietate_in_floare
Postat pe 13 Octombrie 2011 21:19
Buna! din proprie experienta as vrea sa iti recomand sa incerci sa iei MAGNA B6 dar trebuie luat timp indelungat poate anii intregi cite una pe zi. sper sa te ajute pe mine ma ajutat si ma ajuta foarte mult. Succes!
garbo044505
Postat pe 14 Octombrie 2011 19:00
merge si un MAGNUM cal 9 mm... o singura data.:DDD
=))
eu_geminy
Postat pe 14 Octombrie 2011 19:03
:))) o singura data!
Ktine
Postat pe 14 Octombrie 2011 19:09
un shot zic eu ca e suficient... nu?...:D
:))
eu_geminy
Postat pe 14 Octombrie 2011 19:18
cu un MAGNUM,da! :))
Ktine
Postat pe 14 Octombrie 2011 19:21
MAI BINE INCEPE SI TRAIESTE-TI VIATA. MEDICII NU AU CE SA ITI FACA TU TREBUIE SA ITI GASESTI PREOCUPARI CARE SA TE DISTRAGA DE LA GANDURILE NEGRE SA IESI CU PRIETENII, SA PLECI IN EXCURSII SA IESI SA TE PLIMBI IN PARC TOAMNA E FOARTE FRUMOS. AI RAMAS OARECUM BLOCATA IN DEPRESIE IN TIMP CE FOSTUL TAU SOT ISI TRAIESTE VIATA...
garbo121744
Postat pe 16 Octombrie 2011 06:19
De la: garbo020095, la data 2011-10-10 09:42:33Am si eu o mica problema.Ma puteti ajuta cu un sfat???Am un iubit de aproape 2 ani jumate,el este totul pentru mine,il iubesc la nebunie dar nu sunt sigura ca el ma iubeste la fel de mult.Cu toate astea a avut o perioada cand si-a dorit un copil foarte mult dar nu a fost sa fie pentru ca eu nu ma simteam pregatita,insa acum imi doresc eu un copil si nu mai vrea el.Dar problema este alta,de ceva timp iubitul meu isi doreste o partida in 3,evident cu mine si cu inca o femeie,nu stiu ce sa fac???e bine sa fac asta ca sa nu il "pierd" ???daca nu o fac o sa il " pierd" ???pe de o parte exista o curiozitatea si de partea mea dar si dorinta de a-l face sa se simta bine si a nu-l " pierde" ???cu toatea astea mi-e greu sa fac lucrul asta pentru ca il iubesc foarte mult si nu vreau sa il impart cu nimeni,il vreau doar pentru mine.Ce sa fac???nu vreau sa il " pierd" !!!


mmmda... e clar... si tu suferi de migrene ! crede-ma, numai cineva care sufera de migrena poate sa scrie asa cum ai scris tu ! inca 2-3 fraze din astea si ma apuca si pe mine migrena... !!! "cu toate astea" te-am citit dar nu am priceput care e mica ta problema.... ptr. ca am "pierdut" sirul.....
barboneli
Postat pe 16 Octombrie 2011 22:58
095, accepta, cu conditia ca a treia persoana sa fie un barbat...
vezi ce parereare iubitul asta al tau...

li,
bine ai revenit, pamanteanule
dor72_
Postat pe 16 Octombrie 2011 23:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
FEMEIA DUPA SARCINA 1 De la: LADY_23_ 10 Martie 2011 16:06
Ce credeti oare cateii or sa evolueze vreodata...sa stie sa citeasca,sa mearga pe bicicleta,pt ca de oameni m-am lamurit..oamenii nu or sa evolueze niciodata 138 De la: Ciresica 1 Iunie 2011 04:12
IPOCRIZIE ASUMATA A RELATIILOR INTER-UMANE SAU DOAR EFECTUL DUALEI NOASTRE NATURI, DIVINA DA' SI TERIBIL DE DARWINA?!? 17 De la: garbo101426 16 Martie 2017 17:55
un sfat? 23 De la: quasaria 11 Aprilie 2010 02:24
salut! 6 De la: garbo055472 17 Ianuarie 2010 14:42
Setari Cookie-uri