curiozitatea sexuala a fetitelor,,,,

m-am gandit mult inainte sa deschid acest subiect si nici acum nu sunt prea sigura dak e bine,asta pentru ca n-as vrea sa se fac misto pe tema.sa trec la subiect:am o fetita de 11 anisori.sunt departe de ea de ceva ani.o vad de 2 ori pe an.ma simt vinovata,disperata,chinuita ca nu pot sa fiu langa ea,dar alta modalitate nu-i de moment.in fine ,sa va zic cam unde sa va dati cu parerea.are acces la internet,asa ca isi petrecea ore bune in fata calculatorului.mama,ca ea o creste,nu banuia nimic rau,nici eu,doar ii mai zicea sa mai lase calculatorul.devenise tacuta,putin neascultatoare.intr-o zi vorbesc cu un nepot pe mess si-mi zice ca a vazut profilul fetei mele pe un site de sex... imi da pagina,caut,intra_devar,ea avea cont acolo.vai.....si ce scria.....tanara....caut barbati,pt sex oral,anal e.t.c.am ramas asa .in fine.ea n-a recunoscut pe moment,ca nu ea,ca poate vreun coleg,vreo gluma proasta,dar nepotul a verificat si a vazut ca site-ul era accesat din calculatorul ei.dupa ceva tymp a recunoscut,a zis ceva de genul ca era si ea curioasa.Ceva luni a perindat pe acolo pana am descoperit-o.de atunci am o teama in suflet.ma gandesc ca e prea mica pt curiozitati sexuale,mai ales atat de amplificate,sa ajunga pe un site de sex.mi-e frica.voi ce ziceti?oare a fost doar curiozitate naiva sau ea deja stie `prea multe despre sex si in curand.....le va practica? specific ca e o fetita linistita,cu note bunicele,rusinoasa( de ma enerva cateodata ),.acum nu prea mai sta pe calculator.doar asa cand are o tema de facut ,ceva.in rest se poarta normal ca o fetita de 11 ani.ok.astept opinia voastra.
estela
Postat pe 19 Aprilie 2010 04:59

la 11 ani,copiii in general,sunt foarte curiosi sa AFLE

dar eu nu cred ca fetita ta este pregatita pt asemenea experiente sexuale
poate nici nu stie ce inseamna anumite expresii
cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu ea indelung pe aceasta tema
si mai ales vezi ce anturaj are
ANTURAJUL isi pune pecetea asupra viitorului nostru

si nu ii nimic de ras,mai ales pt mamele cu responsabilitati in cresterea copiilor
LILO
Postat pe 19 Aprilie 2010 05:15
E adevarat ..copii sunt foarte curiosi, poate daca erai linga ea ai fi putut sa vezi niste semnale si sa vorbesti cu ea..sa nu se ajunga pina la a-si face site...Faptul ca "sa linistit"poate fi un semn ca si-a satisfacut curiozitatea....insa fii cu ochii pe ea.... nu se stie ce idei ii mai vin.
rapsody33
Postat pe 19 Aprilie 2010 05:25
asa sper sa fie,doar curiozitate.anturaje dubioase nu are.isi petrece tympul cu fetitele de varsta ei,in jurul casei.la scoala mi s-a spus ca e cuminte,rusinoasa.doar ca e preocupata de moda,sta mult in oglinda.discutie serioasa cu ea pe tema asta nu am avut.sunt cam 2 luni de cand s-a intamplat.eu sunt departe si la telefon parca nu -mi iese discutia.i-am tinut un pic de morala si atat.mama si sormea au avut cu ea discutii mai serioase pe tema.ea asculta ce i se zicea si cauta sa nu contribuie prea mult la discutie.ii era mai mult rusine.poate ca va fi bine
estela
Postat pe 19 Aprilie 2010 05:38
De la: rapsody33, la data 2010-04-19 05:25:57E adevarat ..copii sunt foarte curiosi, poate daca erai linga ea ai fi putut sa vezi niste semnale si sa vorbesti cu ea..sa nu se ajunga pina la a-si face site...Faptul ca "sa linistit"poate fi un semn ca si-a satisfacut curiozitatea....insa fii cu ochii pe ea.... nu se stie ce idei ii mai vin.
de idei ce i-ar putea veni imi e frica....stiu ca trebuia sa fiu langa ea si trebuie sa fiu..dar nu pot curand.stiu ca o mama percepe altfel trairile interioare a propriului copil.stiu ca anii departe de ea o marcheaza destul de mult.
estela
Postat pe 19 Aprilie 2010 05:46
Singura de capul ei nu a ajuns ea sa-si faca... site.. cineva din anturaj a "jutat-o "intr-un fel...poate si faptul ca e mai "retrasa si rusinoasa"face mai greu de ajuns sa se cunoasca preocuparile..si ce gindeste ea cu adevarat.Nu as vrea sa te ingrijorez mai mult decit necesar..insa e evident faptul ca fetita ta are nevoie de tine ..ca mama alaturi de ea.. sau de o persoana in care si ea si tu sa aveti incredere pentru o discutie la care si ea sa participe ..nu numai sa asculte.
rapsody33
Postat pe 19 Aprilie 2010 05:47
multumesc Rapsody.sper sa fiu si langa ea curand.pana atunci nu pot decat sa plang...ca merit
estela
Postat pe 19 Aprilie 2010 05:54
Dar chiar pe net, nu ai putea avea niste conversatii cu ea, pana una-alta? Mi se pare ca ceva-ceva micuta stie despre ce e vorba, si ar fi bine sa ii mai explici chiar tu cate ceva, cam ce presupun, cum sa se fereasca etc etc.
Si eu la varsta ei eram mai curioadsa, dupa ce am citit niste explicatii m-am lamurit si m-am potolit
Pe internet, poate fetita ta va fi mai deschisa cu tine...
blue_dream
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:36
zici ca la 11 ani "oferea" sex anal,oral...
naspa..mda...

da' parca nu cred...
iasomia
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:30
panty_C
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:32
De la: iasomia, la data 2010-04-19 15:30:42zici ca la 11 ani "oferea" sex anal,oral...
naspa..mda...

da' parca nu cred...
asa erau ziceau la toate profilele de pe site,probabil a copiat si ea,de la ceilalti.intrati pe www.placere.ro
estela
Postat pe 19 Aprilie 2010 17:34
fa si tu un pic de reclama,ce sa faci..

eu zic sa stai linistita,daca acum se comporta normal,nu are sens sa-ti faci griji...
iasomia
Postat pe 19 Aprilie 2010 17:50
Nu e varsta de curiozitati insa doamnelor care ca si mine v-ati dezvoltat mental pe timpul lui raposatu'fetitele din ziua de azi nu mai sunt cele de acum 20 de ani.Sunt mai libertine,au ami mult acces la informatii si mai mult timp liber.Asa ca nu poate fi condamnat un copil de 11 ani ca e curios ci doar povatuit despre ce e bine si ce nu trebuie sa faca.Tot discutia va duce la rezolvarea acestui caz si nu pedepsele!
florin_c76
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:44
Chestia asta, estelle, se putea intampla si daca erai acasa,dar un lucru e clar: fetei tale ii lipseste ceva...poate nu numai prezenta ta...

Lucrurile sunt demult scapate de sub control...copiii de azi au un limbaj pornografic inca de la gradinita...in clasa a treia se injura de mama si se ameninta unii pe altii cu sexul oral, anal, etc... gesdturile obscene sunt la ordinea zilei...nu mai au nici o rusine...daca le atragi atentia ca nu e frumos ce fac si ce spun, incep sa rada...intr-a cincea deja sunt indragostiti si isi ameninta rivalii cu bataia sau chiar cu moartea...intr-a sasea ,a saptea se saruta in curtea scolii, se duc in WC-uri si se inchid acolo...nu vreau sa va sperii, dar aceasta este realitatea cu care ne confruntam in scoli...exceptiile sunt din ce in ce mai putine...si, din pacate, si dintre exceptii sunt unii care devin foarte violenti...poate pentru ca ei nu au "curajul" celorlalti din diverse motive sau nu se simt suficient de instruiti in domeniu?!
sora_ilsi
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:02
sunt constienta ca toate se intampla mai repede,ca au acces la imformatii,ca nu o sa se marite virgina,dar parca prea repede vrea sa creasca mare,curiozitatea ei o inteleg dar pana la un anumit punct,hai vizitezi o pagina de sex,un film,ceva,dar a juns la un cont pe site sex si nu numai,vorbea cu barbati maturi interesati doar de sex,nestiind aia ca de fapt ea are 11 ani.se poate intampla orice.curiozitatea ei sexula o inteleg dar sa se implice atat....asta imi da de gandit.
estela
Postat pe 20 Aprilie 2010 02:35
Trebuie sa o ajuti cumva!
florin_c76
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:14
trebuie sa/ti fie tare greu estela si sunt convinsa ca/ti faci mii de ganduri un copil de 11 ani poate e un lucru nevinovat dar incercat sau ai de gand sa incerci o discutie cu ea ,pe intelesul ei bineinteles,cu privire le curiozitatea ei? iti doresc sa reusesti sa ti/o apropii si sa poti sa legi o prietenie cu ea bafta multa
gmpa
Postat pe 21 Aprilie 2010 02:48
eu am 14 ani si sincer la varsta fiicei dvs eram la fel de curioasa...de cunoscut stiam ce inseamna toti termenii enumerati " gen sex oral , anal etc " trebuie sa aveti grij sau bunica ei ..matusa c am inteles nu puteti fi alaturi de ea ...eu de exemplu nu am avut si nu am un anturaj care sa ma influenteze negativ...dar toate lucrurile astea se invata vrnd nevrnd si mai ales in prezent avem acces la informatie nelimitat . Am stiut despre sex de mic acum ca sunt putin mai mare....sa stiti ca nu mai am nici o treab ...sunt cuminte si chiar nu m mai atrage cu nimic acest subiect , parintii mi-au dat voie sa am prieten ..recunosc am avut si la 12 ani si la 13 ....m-am lmurit cum st treba ;)) adica toti vor sex si pna voi mai creste mai mare...nu voi mai avea nici o relatie..:) acum c am crescut mi-au cam interzis printii si nu ma opun atata timp cat mi-au dat voie...mi-am satisfacut curiozitatea ( adica sa nu imi imaginez ca poti gasi adevarata dragoste la 11 12 13 ani) cum considera majoritatea fetelelor. Mama de asemenea a vorbit cu mine despre absolut tot ce tine de sex , virginitate , iubire, etc si nu am fost nevoita sa intreb prietenele sau un strain. V-as sfatui sa comunicati cat mai mult cu fata dvs...infiderent..ca prin telefon , internet sau cand sunteti langa ea si sa ii spuneti despre toate aceste lucruri...nu sub form de sfat ci sub form de informatie , pt c ea asta caut informatie..si de cat sa afle de la altii mai bine ii spuneti dvs.... deci ca sa nu fie sfat dvs pur si simplu ii spuneti lucrurile astea..ca pe o poezie :-?? fara a o privi pe ea in mod direct...lsati-o sa se simt ca si cnd ar asculta la "radio" si nu ii impuneti nimic ci doar spunetii ca ce consecine au unele lucruri..si ce consecinte are de suportat ea..daca va face aceste lucruri..adica masurile pe care le veti lua in cauz . Nu o amenintati nu ii impuneti ...punetii vorbele ca pe tav si sunt sigur c ea va alege calea cea mai bun si am inteles c e un copil bun si cred c va lua deciziile corecte. Multa fericire si va urez sa aveti parte numai de bucurii din partea copilului dvs si nu uitati ca si dvs ati fost in situatia ei.
garbo104656
Postat pe 21 Aprilie 2010 19:33
Prietenul meu are o fiica,cand avea 10-11 ani ma tot intreba tot felul de lucruri pe care probabil cu mama ei nu le discuta,sau era montata de mama ei sa ma intrebe asemenea prostii.Ma intreba dac fac sex oral,sau ce fel de sex practic,cand ai curatam crenvrusti dimineata i-mi spunea asa se beleste si aia ca am vazut la un coleg la scoala,sau desena pe calculator doar organul barbatului in faza in care barbatul ajunge la orgasm.Ce sa cred am fost cu ea la medic acum are 17 ani sustine ca este virgina,ori la ecograf nu se vede asa ceva.fetitele de obicei sunt foarte curioase,asta nu inseamna ca fac deja prostioare,dar cel mai bine este sa se discute cu ele.
garbo104824
Postat pe 21 Aprilie 2010 20:09
De la: garbo104656, la data 2010-04-21 19:33:54eu am 14 ani si sincer la varsta fiicei dvs eram la fel de curioasa...de cunoscut stiam ce inseamna toti termenii enumerati " gen sex oral , anal etc " trebuie sa aveti grij sau bunica ei ..matusa c am inteles nu puteti fi alaturi de ea ...eu de exemplu nu am avut si nu am un anturaj care sa ma influenteze negativ...dar toate lucrurile astea se invata vrnd nevrnd si mai ales in prezent avem acces la informatie nelimitat . Am stiut despre sex de mic acum ca sunt putin mai mare....sa stiti ca nu mai am nici o treab ...sunt cuminte si chiar nu m mai atrage cu nimic acest subiect , parintii mi-au dat voie sa am prieten ..recunosc am avut si la 12 ani si la 13 ....m-am lmurit cum st treba ;)) adica toti vor sex si pna voi mai creste mai mare...nu voi mai avea nici o relatie..:) acum c am crescut mi-au cam interzis printii si nu ma opun atata timp cat mi-au dat voie...mi-am satisfacut curiozitatea ( adica sa nu imi imaginez ca poti gasi adevarata dragoste la 11 12 13 ani) cum considera majoritatea fetelelor. Mama de asemenea a vorbit cu mine despre absolut tot ce tine de sex , virginitate , iubire, etc si nu am fost nevoita sa intreb prietenele sau un strain. V-as sfatui sa comunicati cat mai mult cu fata dvs...infiderent..ca prin telefon , internet sau cand sunteti langa ea si sa ii spuneti despre toate aceste lucruri...nu sub form de sfat ci sub form de informatie , pt c ea asta caut informatie..si de cat sa afle de la altii mai bine ii spuneti dvs.... deci ca sa nu fie sfat dvs pur si simplu ii spuneti lucrurile astea..ca pe o poezie :-?? fara a o privi pe ea in mod direct...lsati-o sa se simt ca si cnd ar asculta la "radio" si nu ii impuneti nimic ci doar spunetii ca ce consecine au unele lucruri..si ce consecinte are de suportat ea..daca va face aceste lucruri..adica masurile pe care le veti lua in cauz . Nu o amenintati nu ii impuneti ...punetii vorbele ca pe tav si sunt sigur c ea va alege calea cea mai bun si am inteles c e un copil bun si cred c va lua deciziile corecte. Multa fericire si va urez sa aveti parte numai de bucurii din partea copilului dvs si nu uitati ca si dvs ati fost in situatia ei.
multumesc.esty o fericire de copil.toate cele bune si tie.
estela
Postat pe 22 Aprilie 2010 03:42
eu cred k e f desteapta....a vrut sa afle cu propriile ei mijloace niste mici adevaruri utile pt viata...
nimic mai mult! mai ales ca e o generatie teribilista, nu poti sti ce fel de colege experimentate are...
fleurdelis
Postat pe 22 Aprilie 2010 04:52
are niste verisoare experimentate,din partea fostului meu sot,adica tatal ei.se maiduce si pe acolo.nu pot sa-i interzic asta.acum sunt plecate din tara..ufff..una de 20 si celalta cam 15 ani.n-am nimic cu ele,fiecare isi traieste viata cum vrea,,,,dar cea mare a fost vazuta pe un site de gen video-chat, ,sau cel putin asa mi-a zis un vecin ce cauta si el distractie pe net.
estela
Postat pe 22 Aprilie 2010 05:19
oofff offf
fleurdelis
Postat pe 22 Aprilie 2010 18:24
cititi aici..... si spuneti.... poate fi adevarat? http://laurentiu.elenaworld.net/2009/08/sexul-si-limba-romana-18/
clippy
Postat pe 23 Aprilie 2010 12:25
Eu sunt mindra in pielea mea de scorpion si cind vad si alti pui de scorpioni asa destepti ca mine ( ) imi creste inima si mai si!

Scorpionas mic , si eu vorbesc cu baiatul meu de 14 ani absolut orice ii trece prin cap si e un copil minunat, la fel ca si tine.

Sa-ti traiasca parintii si tu pe linga ei!
Ciresica
Postat pe 23 Aprilie 2010 18:50
Ai vazut ce fata desteapta? Bravo micuto.
Doara
Postat pe 23 Aprilie 2010 18:54
hmmm, cred ca ar trebui sa-i fac cunostinta cu baiatul meu
Ciresica
Postat pe 23 Aprilie 2010 18:56
N-ar fi rau. Sunt destepti amandoi si au ce discuta.
Doara
Postat pe 23 Aprilie 2010 18:57
Eu sincer cred ca fetita e mai desteapta decit baiatul meu ca deh, e scorpion!!!!!
Minca-l-ar mama de pestisor ciocolatiu ce am.
Ciresica
Postat pe 23 Aprilie 2010 19:00
Pestisor? Hm. Va fi complicat.
Doara
Postat pe 23 Aprilie 2010 19:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu conteaza ca ai penisul mare,ca sa fi bun la pat! 221 De la: yanyacharberet 19 Noiembrie 2009 18:19
Sexul cu un prost... 94 De la: PerfectStranger 8 Decembrie 2013 02:10
Mi-am inselat jumatatea, dupa casatorie...Dar am avut urmatoarele motive: 363 De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:11
Sa mai astept pana...ieri??? 38 De la: Allegra 20 Martie 2011 10:29
cosmetice calitate best price 36 De la: garbo036965 7 Decembrie 2009 21:52
Setari Cookie-uri