sti ce face copilul tau,cand tu spui banalitati pe internet

Buna tuturor,
O sa va impartasesc putin din calvarul prin care trec in ultimul timp si sper sa gasesc pe cineva printre voi care in loc sa ma judece imi va da un sfat bun, cineva care a trecut sau trece prin ce trec eu, cineva in masura sa ma indrume catre un loc unde voi reusi sa ma tratez.
Am 22 de ani, sunt studenta si lucrez part time in cadrul unei importante companii. Pana acum un an viata mea era foarte frumoasa, m-am nascut intr-o familie minunata, chiar perfecta as spune eu, am prieteni care tin la mine si cu care pana nu demult ma simteam foarte bine, ieseam in oras, eram o fata "normala" si nu aveam nimic dar absolut nimic de a face cu lumea asta murdara a drogurilor, nu stiam ce inseamna, nu faceam diferenta dintre un fel sau altul si nici nu ma interesa sa stiu vreodata ceva legat de ele. Nu am avut niciodata prieteni sau cunostinte care sa se drogheze, asta pana intr-o zi cand am cunoscut pe cineva care mi-a schimbat viata la 180 grade.
Cea mai mare greseala din viata mea a fost curiozitatea de a incerca o data. Restul e la fel ca in toate celelalte cazuri, nu m-am mai oprit nici pana acum. Era un praf pe care mi l-a pus intr-o tigara normala, trebuia sa trag adanc in piept, sa tin fumul inauntru cat de mult puteam. Am ametit putin si nimic mai mult. Nici nu stiam bine ce e, de abia dupa am realizat ca incercasem cel mai criminal drog - heroina. Incepusem sa fumez cate o tigara "preparata" de prietenul acela al meu o data la cateva zile, apoi o data pe zi, de cateva ori pe zi, pana cand devenisem imuna nu mai simteam nici o ameteala nimic. Acelasi prieten m-a invatat sa incerc la folie, lucru pe care l-am si facut. Era mai bine. Si dupa putin timp am avansat si am ajuns la ultimul "nivel". De vreo 9 luni o tin tot asa, zi de zi, gandul mi-e doar acolo, banii s-au dus usor usor, kilogramele la fel, am slabit vreo 10 kg, aproape ca am ajuns o umbra. Nu locuiesc cu parintii, asa ca de fiecare data cand ma vedeau, ma vedeau din ce in ce mai palida, mai slaba, s-au speriat, au intrat la banuieli. Pana acum am reusit sa tin doar pentru mine, dar nu stiu cat o sa pot sa ma mai ascund. Prietenii mei sunt derutati, nu isi dau seama de ce ii evit, in ultimul timp nici la telefon nu prea le mai raspund, mi-e frica sa nu isi dea seama. Am incercat sa renunt acum vreo 2 luni si am plecat din tara, am stat vreo 5 zile si am crezut ca innebunesc, nu aveam de unde sa iau, pe asta ma bazam ca sa pot sa ma las, am ajuns la urgente nu puteam sa le spun ce am m-au surprins ca nici nu si-au dat seama. Dupa 5 zile m-am urcat in avion si m-am intors in Bucuresti, din nou in mizerie.
Acum ce sa mai spun, vreau sa ma las, de fiecare data cand iau spun ca e pentru ultima data dar nu reusesc niciodata sa ma tin de cuvant. As vrea sa stiu daca exista in Romania un loc, o clinica unde as putea sa ma tratez de dependenta asta care mi-a distrus viata. Parerea mea e ca dependenta psihica este cea mai importanta, sevrajul, din p.d.v. fizic, nu tine mai mult de 9-10 zile dar din p.d.v. psihic nu stiu care sunt modalitatile de tratament. Nu vreau sa mai aud de metadoane, stiu ca intradevar nu iti mai este rau dar in rest este absolut la fel ca heroina, trebuie sa le iei in fiecare zi, altfel intri in sevraj.
Imi cer scuze pentru lungimea mesajului, sper sa gasesc pe cineva printre voi in masura sa imi dea un sfat bun, o indrumare, orice. Va multumesc anticipat.


acest strigat de ajutor l-am gasit pe internet.copii nostri,au ajuns sa ceara ajutor pe internet,pt ca noi ca parinti suntem nepasatori,atunci cand vedem seringi pe scarile blocurilor,prin parcuri.aruncate in iarba,sau stim ca la un apartament copii se strang si se drogheaza.s-a intamplat langa blocul meu.o iubitoare de animale ,a fost evacuata din casa,de asociatia de proprietari,din cauzaca iubea animalutele si le crestea in casa.iar cainii au fost incarcati intr-o alta masina intr-un mod barbar,trasi de lanturi si urland.lumea ,vecinii cu okii injectati de ura,impotriva cateilor,politia asistand linistita,sa nu sara lumea sa apere caiinii,era un tablou de neimaginat.si atunci neputand sa mai rezist am intrebat...dar cu cel de de-asupra apartamentului doamnei cu cateii,ce faceti ce acolo se strang multi tineri si se drogheaza ,iar proprietarul le vinde aceste droguri in fata voastra.caci acesti tineri se strang aici cu banii in mana ca la manifestatie.la ei de ce nu interveniti domnilor parinti,vecini si politisti?stiti ce mi-a spus un politist asistent?'vedeti ca faceti afirmatii grave....'si noi ramanem surzi la aceste nenorociri.insa atunci cand intram pe internet,ca maturi,nu vb despre lucruri reale si ce sa facem sa eradicam raul,vb banalitati,improscandu-ne cu noroi unii pe altii,unii dintre noi,ca sa dovedim ce??priviti ce degenerati sunt unii tineri,altii neajutorati,singuri in suferintele lor,pt ca nu au cu cine sa vb.....cui ii pasa!!trezitiv-a lasati orgoliile prostesti,si mai implicati-va si in probleme reale...caci aceasta generatie tanara ar trebui sa fie viitorul nostru.unii copii exceleaza in toate domeniile,dar nu multi,pt ca nu sunt apreciati...ce facem noi ca parinti ca sa avem o generatie viitoare in care intra toti copii si adolescentii,nu numai copii nostrii de acasa....??

mai jos veti gasi cv de ajutor din partea altor tineri.....dar noi, noi ce facem?





vasix

1341 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Dej
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 18:21 Citeaza Raspunde

Ti-am trimis un mesaj,sper sa-l fi citit cit nu e prea tirziu



cat_ola

17 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Sibiu
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 15:10 Citeaza Raspunde

E un asezamant - cred ca e cea mai buna denumire pe undeva pe langa Sibiu, care e specializat in tratamentul femeilor. "Asezamantul Insula Sperantei".

Eu am incercat sa duc pe cineva din familia mea acolo, dar este peste puterile mele financiare ... Vezi, intereseaza-te, poate tu stai mai bine cu banii, si te pot ajuta cei de acolo ... Intr-adevar, am priceput ca rata de reusita este mare.

O sa caut si un site pt. tine



simonevacska

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Mures
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 16:36 Citeaza Raspunde

Buna! Am citit pe net, dar nu mai stiu unde, ca la Iasi exixta un asemenea de spital. Intereseaza-te. Mult succes.



dagaio

897 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 17:01 Citeaza Raspunde

Draga Soledad,

CURAJ SI TARIE! SANATATE!

CENTRE DE TRATAMENT PENTRU CONSUMATORII DE DROGURI

PENTRU DEZINTOXICARE ADULTI

Spitalul Alexandru Obregia - Sectia XVI
Sos. Berceni nr. 10-12, sect. 4, Bucuresti
Persoana de contact: Director Dr. Lucian Vasilescu
Tel: 021/334.49.73 int. 465, 021/334.35.32
Nr. paturi: 25.

Spitalul Alexandru Obregia - Sectia XVII
Sos. Berceni nr. 10-12, sect. 4, Bucuresti
Persoana de contact: Director Dr. Doina Constantinescu
Dr. Florin Ene
Tel: 021/334.49.73 int. 490.
Nr. paturi: 35.

Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentilor pentru Tineri "Sf. Stelian"
Str. ing. Cristian Pascal, nr. 25-27, sector 6, Bucuresti
Persoana de contact: Dr. Cristina Hudita
Tel/fax.: 021/315.49.61
Infoline: 021/314.44.75 (intre 08:00-15:00)

Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. C. Gorgos"
B-dul N. Grigorescu nr. 41, sector 3, Bucuresti
Tel: 021/341.20.31, Fax: 021/450.36.10

Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Jebel - Timis
Str. Cmpului nr. 1, jud. Timis
Tel: 0256/394.022, 0256/394.442, Fax: 0256/394.021

PENTRU DEZINTOXICARE MINORI

Spitalul Alexandru Obregia - Sectia de Neuropsihiatrie Infantila
Sos. Berceni nr. 10-12, sect. 4, Bucuresti
Persoana de contact: Director Dr. Corina Ciobanu
Tel: 021/334.51.75 int. 364.
Nr. paturi: 8.

Dezintoxicarea prin metode nonsubstitutive se realizeaza si n alte spitale de psihiatrie (ex. Spitalul Militar Central, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca etc.) fara a avea sectii specifice.

TRATAMENT SUPRADOZA

n cazul minorilor

Spitalul Clinic de Copii "Grigore Alexandrescu" - Sectia Toxicologie
Bd. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32, sect. 1 Bucuresti
Persoana de contact: Dr. Coriolan Ulmeanu
Tel: 021/210.61.83, 021/210.62.82

n cadrul Spitalului de copii "Grigore Alexandrescu" functioneaza un serviciu de urgenta pentru intoxicatii n cazul minorilor - TOXAPEL. El are scopul de a informa populatia n legatura cu modul n care trebuie acordat primul ajutor unui copil intoxicat pna la sosirea salvarii.

TOXAPEL functioneaza 24 de ore din 24 si acopera ntreg teritoriul tarii, putnd fi apelat de acasa, de pe orice telefon public sau mobil "Nu trebuie sa uitati, ne spun specialistii, ca prima jumatate de ora este esentiala n cazul celor mai multe intoxicatii. Prin urmare, tratamentul este mult mai eficient daca se intervine din primele momente.
Telefoanele TOXAPEL sunt - 021/210.61.83; 021/210.62.82.

n cazul adultilor

Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca - Sectia Toxicologie
Calea Floreasca nr. 8, sect. 1, Bucuresti
Persoana de contact: Dr. Radu Macovei
Tel: 021/230.01.06, int. 291, 021/230.80.00

Intoxicatiile cu droguri (supradozele) se trateaza n sectiile de terapie intensiva si de urgenta ale spitalelor din tara. n acest domeniu de activitate lucreaza medici cu specializare n medicina de urgenta si toxicologie.

CENTRE DE TRATAMENT N AMBULATORIU

Laboratorul de Sanatate Mintala, sector 4 (tratament de substitutie cu metadona), Bucuresti
Str. Argeselu nr. 8
Persoane de contact :
Director : Gheorghe Budileanu
Dr. Cristian Bellu Bengescu
Dr. Mihaela Rosca
Tel.: 021/450.21.02, 021/450.18.05
Servicii gratuite:
- tratament de substitutie cu metadona
- suport psihologic de specialitate

Laboratorul de Sanatate Mintala, sector 3, Bucuresti
- Spitalul de psihiatrie Titan "Dr. C. Gorgos" - (tratament de substitutie cu metadona)
Bd. Nicolae Grigorescu nr. 41, Sector 3
Persoana de contact : Dr. Ioan Miclos
Tel.: 021/341.20.31, int. 108
Servicii gratuite :
- tratament de substitutie cu metadona
- suport psihologic de specialitate

CENTRUL DE POSTCURA SI REABILITARE PSIHOSOCIALA

Spitalul de Psihiatrie "Domnita Balasa"
Comuna Balaceanca
Sectia 4 psihiatrie - Centrul Postcura toxicomani
Persoana de contact: Sef Sectie dr. Cristina Popescu
Tel.: 021/255.14.11, 021/255.24.00

SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE "SOCOLA" - IASI

Sectia Toxicodependenti
Iasi, Soseaua Bucium nr. 34
Persoana de contact: medic primar psihiatru Radu Andrei
Tel. 0232/430920, int. 147, 212
E-mail - andreiradu55@yahoo.com

Serviciul postcura
Iasi, Soseaua Bucium nr. 36
Persoana de contact: dr. Tudor Mihai Laudat
Tel. 0232/430920, int. 196


TE ROG, INCEARCA PE VIITOR SA NU TE MAI JOCI CU FOCUL.
TREBUIE SA CREZI CU TOATA FIINTA TA IN VINDECAREA TA!
SUCCES!






Soledad

16 mesaje
Membru din: 25/10/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 21:39 Citeaza Raspunde

Buna,
Va multumesc din inima pentru mesaje, e placut sa vezi ca nu esti chiar singur in cazuri din astea.
O sa incerc sa ma folosesc de informatiile pe care mi le-ati oferit, insa majoritatea clinicilor se bazeaza pe tratamentul cu metadona, ori eu stiu ca metadona in sine creeaza dependenta, intradevar nu mai ai nevoie de marfa dar in schimb trebuie sa iei metadona zilnic, altfel intrii in sevraj. Nimeni nu se ocupa mai mult de partea psihologica cum am auzit ca se intampla in strainatate.
@cat_ola - poti sa imi spui te rog despre ce costuri vorbeai in legatura cu clinica aceea de langa Sibiu?
Va multumesc mult mult mult si daca stiti ceva in plus, va rog, nu ezitati sa imi scrieti.
Sper sa ne auzim in curand mai "bine".



marian_bd_rotaru

1284 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Barlad
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 06:55 Citeaza Raspunde

Prin munca .





1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 10:13 Citeaza Raspunde

draga Soledad,

Nu esti singura nicio clipa, e doar perceptia temporara, pentru ca te simti altfel, facind altceva decit ti-ar fi placut sa fii.

Nu exista om care sa nu piarda cararea ,
roaga-te la Maica Domnului ,
o sa vezi imediat cum te luminezi.
,,Dumnezeu ma ridica atunci cind cad in genunchi``
Asadar draga mea,
la podea pierzi vremea sa cazi ,
doar in genunchi
e ideal

O fiinta foarte draga mie, artist plastic a decorat centrul de la Sibiu, acela in care vrei sa ajungi si tu. Dar cum sa iau legatura cu tine? scrie-mi aici: abri_medica@yahoo.com

Stii ce e foarte frumos in mesajul tau? Caldura cu care incredintezi greutatea ta din momentul acesta si increderea pe care ne-ai daruit-o , noua acelora care am citit.Dragostea din sufletul tau te va ajuta sa scapi de toate ce te apasa acum .Tu intareste-te si fa-te bine....ca tu ai mare putere sa-i ridici pe altii.

te imbratisez,
D




raluca_ilie_2

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 10:24 Citeaza Raspunde

BUNA,
NU M-AM CONFRUNTAT NICIODATA CU PROBLEMA ASTA PERSONAL DAR AM O CUNOSTINTA CARE A FOST IN ACEEASI SITUATIE CA TINE SI STIU CA IN TARA NU A REUSIT SA SE TRATEZE DAR DIN FERICIRE A GASIT O SOLUTIE IN STRAINATATE,SI ANUME IN ISRAEL.
ACOLO EXISTA O CLINICA PT. ASEMENEA PROBLEME UNDE AM INTELES CA SE APLICA UN TRATAMENT LA NIVELUL CREIERULUI,SE DISTRUG RECEPTORII CARE ITI DAU SENZATIA DE O DORI TOT TIMPUL SI ASTFEL NU MAI SIMTI NEVOIA!
NU STIU MAI MULTE ,DOAR CA PERSOANA RESPECTIVA ESTE ACUM FFFFFF BINE SI A SCAPAT TOTAL DE VICIU!
MAI MULTE NU STIU DAR ITI DORESC MULTA BAFTA SI SA AI GRIJA!



cat_ola

17 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Sibiu
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 15:13 Citeaza Raspunde

De la: Soledad, la data 2008-10-29 21:39:26
Buna,
Va multumesc din inima pentru mesaje, e placut sa vezi ca nu esti chiar singur in cazuri din astea.
O sa incerc sa ma folosesc de informatiile pe care mi le-ati oferit, insa majoritatea clinicilor se bazeaza pe tratamentul cu metadona, ori eu stiu ca metadona in sine creeaza dependenta, intradevar nu mai ai nevoie de marfa dar in schimb trebuie sa iei metadona zilnic, altfel intrii in sevraj. Nimeni nu se ocupa mai mult de partea psihologica cum am auzit ca se intampla in strainatate.
@cat_ola - poti sa imi spui te rog despre ce costuri vorbeai in legatura cu clinica aceea de langa Sibiu?
Va multumesc mult mult mult si daca stiti ceva in plus, va rog, nu ezitati sa imi scrieti.
Sper sa ne auzim in curand mai "bine".


Parca era aprox. 1500 RON/luna internarea acolo ... Si toata chestia dura mai multe luni. Cel mai bine e sa pui mana pe tel. si sa suni, ca ti se dau informatii complete si cei de acolo sunt foarte draguti.



sdmbist2001

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 18:28 Citeaza Raspunde

Metadona da dependenta intr-adevar ..dar mult mai scazuta decat heroina.Pe asta se si bazeaza tratamentul.Schimbi dependentele heroina > metadona in ideea ca de metadona scapi mult mai usor.Tratamentul in sine insa nu te ajuta daca nu ai vointa.Nu te poti lasa decat prin vointa proprie.Primele doua saptamani trebuie sa ai un prieten foarte bun si apropiat care sa te ajute ...respectiv sa te tina izolata/incuiata in casa chiar ,ca sa nu poti sa procuri heroina si sa treci de sevraj.Sevrajul este ingrozitor...nu vreau sa te sperii dar o sa ai dureri mari :( .Cu tot cu metadona ... Dupa astea doua saptamani ...iti mai trebuie 6 luni / un an in care sa fii intr-un cerc de prieteni neconsumatori de heroina care sa te sustina moral.Apoi vointa proprie... Din pacate nu o sa scapi niciodata de chestia asta..psihologic....Dupa un an o sa te gandesti din ce in ce mai putin ...dar tot o sa ai tresariri de memorie legate de heroina ... Dependenta revine imediat....daca dupa 2 ani de pauza ,de exemplu, incepi din nou sa consumi sau sa gusti ..dependenta revine imediat ..de la prima doza... .In spitale e greu sa te lasi..mai ales ca acolo sunt dealeri locali ...:) care se ocupa de cei dinauntru ;)
Bafta multa si vointa si mai multa.



Soledad

16 mesaje
Membru din: 25/10/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 00:40 Citeaza Raspunde

M-am hotarat sa incerc sa renunt de una singura, inchisa in casa, iar ca tratament sa folosesc doar... multa vointa si atat! Sper din suflet sa si reusesc. O sa va tin la curent oricum.
Stai clean!



Isis23

30 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 20:54 Citeaza Raspunde

fii optimista si nu te lasa descurajata! nu esti singura si sunt sigura ca o sa reusesti
good luck :)



elena123456

1 mesaj
Membru din: 6/11/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 12:18 Citeaza Raspunde

Buna Soledad,

vezi www.anit.ro.Sper sa te ajute!!!!!!!!!!!!!!!!

Mult succes!!!!!!!!!!



adela1zone5

43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 20:29 Citeaza Raspunde

Eu o sa spun un singur lucru: ca stiu ca in Bucuresti este un om foarte tare care se numeste DAN ROSCA si care a facut intai Facultatea de Psihologie si apoi si pe cea de Medicina specializarea Psihiatrie si era dr. la Spitalul 9. Poate fi cautat si discutat cu dansul As vrea sa mi se dea un raspuns daca se rezolva ceva in acest fel.



Soledad

16 mesaje
Membru din: 25/10/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 02:19 Citeaza Raspunde

Nu mai pot... nu mai vreau....
Sa nu va jucati niciodata cu heroina... sa fugiti de ea ca de dracu...
Nu mai rezist...



vasix

1341 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Dej
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 08:46 Citeaza Raspunde

Soledad,oare ce cuvinte as putea sa-ti spun sa poti rezista fara droguri? As vrea sa iti pot salva viata.As vrea ca tu sa vrei asta.Cred ca stii sfirsitul povestii tale? Organele vitale cedeaza rind pe rind.Acum in momentul asta toate iti sint afectate:ficatul rinichii,creierul.Creierul tau care nu mai e ajutat nici macar de tine si singur nu poate lupta cu dependenta.
Gindeste-te ca cineva s-a chinuit ore in sir sa iti dea tie viata iar acum tu te chinui sa iti iei viata? Esti tinara,ai atitea posibilitati sa te bucuri de viata,de ce vrei sa mori? Mai rau ajungi ca o leguma un parazit care se tiriie cu ultimele puteri catre o ultima doza.Eu sint convins ca tu poti fi OM. Un om normal ,puternic,un supravetuitor.Poti avea o viata. Vreau sa imi trimiti un mesaj pe contul meu si sa-mi dai nr tau de tel.



cat_ola

17 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Sibiu
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:17 Citeaza Raspunde

Soledad, fruntea sus! Chit ca nu putem fi fizic alaturi de tine, suntem cu spiritul ...

Daca vrei, putem sa vorbim pe mess - cat_ola

Fruntea sus!



maringogosaru

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 15:30 Citeaza Raspunde





jazzman62

22 mesaje
Membru din: 2/09/2008
Oras: Ramnicu Sarat
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 10:33 Citeaza Raspunde

Nu te lasa ....curaj si strange din dinti si din fund si treci peste asta...si nu sta singura cat dureaza sevrajul....viata fara droguri,cu greutatile ei e infinit mai frumoasa. Curaj...si eu am trecut prin asta si sunt curat de 6 ani...nu-mi mai trebuie,sa ma fereasca D-zeu. Lupta si vei castiga !



Soledad

16 mesaje
Membru din: 25/10/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:13 Citeaza Raspunde

Azi e a 7 (SAPTEA)zi de cind nu m-am mai drogat .Ma simt ff bine ,sevrajul aproape ca a trecut,mai am unele frisoane,dar ma simt bine.Am fost si am vb cu niste specialisti la C.A.I.A pantelimon si m-au ajutat ff mult,sint super fericita ca pot sa ma trezesc dimineata si pot sa zimbesc.Pt prima data dupa 8 luni m-am fardat si chiar am iesit sa beau un suc la un bar.Mi-au dat de acolo(caia)o reteta pt tratament ambulatoriu acasa,in special somnifere,dc respectiv a considerat ca nu era cazul sa ma internez in spital,dar am avut pe cineva linga mine si asta m-a ajutat fff. mult.Am fost deja de 2 ori la consiliere psihologica si voi continua pt ca este foarte important.Momentan nu am nici un gind si nici o pofta sa trag,sint foarte fericita ca sint libera si sper sa ma mentin in abstinenta.Take care and stay clean.



vasix

1341 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Dej
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:34 Citeaza Raspunde

Bravo,esti o adevarata luptatoare.sINT PUTIN ca tine care cred in ei si in miracolul vietii.Se pare ca tu il stii.Prin tine s-a infaptuit o minune,revii la viata.Bravo Soledad,victoria ta m-a bucurat pina la lacrimi.



cassiana

2 mesaje
Membru din: 26/11/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 11:59 Citeaza Raspunde

bravo, fetitza:))) mi-am salvat in favorite povestea ta si urmaresc in fiecare zi ce ti se intimpla... asteptam cu nerabdare sa scrii si sa stiu ce ai mai facut... ma bucur mult ca ai reusit, bravo tie, esti puternica si dai dovada de multa vointa... am vorbit si cu sotzul meu acasa despre tine... ai grija de tine, ai grija de anturajul tau, nu mai lasa pe nimeni sa te tenteze cu asa ceva, stai departe de mizeria asta de droguri... stai departe de asa zisi prieteni care ar putea sa te corupa... e bine ca mergi la psiholog, e un mare ajutor si e mare lucru sa stii ca ai pe umarul cui sa plingi si sa primesti si sfaturi competente.. inca o data FELICITARI! ai o virsta atit de frumoasa.... sint nostalgica deja:P:))



Soledad

16 mesaje
Membru din: 25/10/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 02:10 Citeaza Raspunde

Cat de bine e sa fi libera! Daca as putea as tipa in gura mare si as impartasi cu toata lumea fericirea si bucuria pe care o simt acum! Poate ca intradevar nu am nici 2 saptamani de abstinenta dar am inceput sa vad lucrurile altfel, sa fac lucruri pe care le faceam inainte, sa simt iar viata, sa simt ca traiesc, ca sunt vie! Sa ma bucure un gest neinsemnat, sau sa simt emotii pe care le uitasem deja... poate ma hazardez, sa dea Dumnezeu sa ma tina fericirea asta toata viata si sa nu mai gresesc dar e prea frumos sa simti ca traiesti, sa iti dai seama cat de rau poti sa iti faci cu mana ta si cat de puternic poti fi atunci cand cu adevarat iti doresti.
Va salut pe toti si va multumesc din nou pentru sprijin.



ac_milan_stoica

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 17:37 Citeaza Raspunde

incearca clinica din sibiu ,dar nu asta este solutia ...dupa ce stai akolo cat poti sa rezisti ..ca sa scapi cu adevarat,dupa aia schimba anturajul,intoarcete la prietenii vechi..povesteste-le problema pe care ai avut-o ,nu iti fie frica ca o sa se fereasca de tine sau ca o sa te dezaprecieze (au de ce, dar nu o vor face ) vei mai intalni ca orice om greutati de zi cu zi ,incearca sa treci peste si nu te retrage iar in heroina..cand simti nevoia si numai rezisti...fumeaza niste marijoana te va ajuta sa treci peste sevraj si sa gandesti altfel (pozitiv) tot drog este dar nu creaza asa mare dependenta..nu exista sevraj in primul rand de la marijoana..care asta este cuvantul cel mai greu ca dependent de droguri pe care nu poti sa il depesesti ........david21_2004 (id mess) contacteaza-ma ,te pot ajuta cu raspunsurile la intrebarile tale despre acest subiect...



cat_ola

17 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Sibiu
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 14:50 Citeaza Raspunde

Felicitari!



vasix

1341 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Dej
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 12:01 Citeaza Raspunde

Cum poti sa - i sugerezi sa fumeze marijuana?Tu ai minte? Ea incearca sa nu se mai apropie de droguri de nici un fel si tu ii spui de marijuana? Ai creier sau ti l-ai fumat pe tot?Unde ai auzit de terapia asta? Arata-mi si mie paragraful asta dintr-o carte de psihoterapie ca daca exista ma spinzur,sau spune-mi ca asta recomanda medicii intr-un sevraj.
Deci eu daca sint alcoolic si e foarte grea recuperarea hai sa ma intretin cu bere,ca sa-mi fie mai usor?Nu-i asa?
Eu nu stiu de unde ai curajul sa scrii asemenea timpenii?



Danny76

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 11:41 Citeaza Raspunde

E posibil ca ac_milan_stoica sa fie doar un alt dealer.

Ce parere aveti de asta ?

Unul care sa-i creeze din nou dependenta.

Think of it.



Soledad

16 mesaje
Membru din: 25/10/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 05:28 Citeaza Raspunde

Buna tuturor,
Nu vreau sa par ipocrita, va multumesc pentru faptul ca va faceti griji pentru mine si va intereseaza soarta mea, dar nu cred ca ac_milan_stoica are vreo legatura cu ce a scris dan_moldovan, nu a fost rau intentionat cand a scris despre marijuana, stiu ce a vrut sa spuna in legatura cu sevrajul, chiar am incercat si eu sa fumez o data ceva dar nu m-a ajutat cu absolut nimic ba din contra m-a facut sa compar senzatia simtita cu cea de dava si am realizat ceva ce nu mi-a placut absolut deloc, ceva asemanator cu prima dragoste, cam asa vedeam heroina in momentul acela, o iubeam intr-un fel bolnav, m-a speriat lucrul asta, m-a facut sa inteleg cat de grava era situatia mea. Si va jur ca dupa o dependenta atat de puternica precum cea de heroina, marijuana este o joaca de copii. Nu vreau sa va fac sa credeti ca ar fi ceva bun in asta, tot ce vreau sa subliniez e ca drogurile cu adevarat periculoase sunt cele care contin opiacee in special heroina - acesta este drogul care trebuie evitat cu orice pret pentru ca te distruge in cel mai sigur, scurt si puternic mod cu putinta, la fel si cocaina, amfetamina etc. Eu sunt bine acum, dar am inceput sa simt pe pielea mea ce inseamna sevrajul psihic... E dezastruos, e groaznic, credeam ca sevrajul fizic e cel mai greu de suportat dar de fapt acesta este doar inceputul... Si o spun eu care am reusit sa ma opresc dupa 10 luni, pentru ca eu inca imi mai aduc aminte cum era viata mea inainte, imi aduc aminte care erau telurile mele, imi dau seama cat de mult m-a distrus fizic si psihic acest drog - heroina - intr-un timp atat de scurt, si totusi am momente in care o iau razna si sunt pe punctul de a renunta la tot, simt cum creierul meu refuza sa gandeasca logic, e groaznic ce sa mai spun, dar ma gandesc la cei care au 5, 10 ani de chin si suferinta in spate, atat de mult timp de dependenta, aceste persoane nu mai stiu care sau cum era viata lor inainte, au ramas in stand by, nu au evoluat deloc, se trezesc si vorbesc despre acum cativa ani ca si cum ar fi fost ieri... e trist dar cunosc cazuri... si ma intreb, daca pentru mine e atat de greu acum, pentru ei ar trebui sa fie imposibil, nu? Si totusi, vointa omului nu este doar o simpla expresie, cu vointa se pot schimba multe, se pot muta muntii din loc. Si te face mult mai puternic o experienta de genul asta, sa reusesti sa iesi din aceasta spirala atat de perversa, periculoasa si parsiva, si sa nu uitam totusi ca nici macar 1% din persoanele care se drogheaza reusesc sa se si lase...
Poate ca nu am dreptate in ceea ce spun, dar stiu, sunt sigura ca toti cei care au trecut sau trec prin infernul acesta numit dependenta de heroina imi dau dreptate pentru ca asa e! As condamna la moarte toti traficantii toate persoanele care fac posibila distribuirea heroinei toate persoanele care se prefac ca fac ceva pentru a opri traficul si consumul de heroina pentru ca de fapt nimeni nu cred ca face cu adevarat ceva pentru a opri asta, dupa parerea mea foarte multe persone au de castigat muuuult din asta si vorbesc la nivel inalt, dar asta este alta poveste si cu siguranta nu e vreo noutate. Dar i-as condamna la moarte pe toti pentru ca asta fac - VAND MOARTE - si nu e corect. De la marijuana nu a murit nimeni, nu s-a apucat nimeni de furat, nu a intrat nimeni la inchisoare, nu a omorat nimeni dar de la heroina cate nu s-au intamplat? Pentru ca este adevarat, drogurile schimba intr-adevar tot, si cum scria cineva pe alt forum, iti deschid multe usi, dar dupa ce le-ai pasit pragul, le inchid, le incuie si arunca cheia! Sunt constienta ca o sa raman toata viata marcata de acest lucru, o sa imi ramana o pata pe creier si o sa existe mereu pericolul de a recidiva sunt constienta de asta dar mai sunt constienta si de faptul ca mi-am facut-o cu mana mea! Nu ma consider bolnava, de aceea am si refuzat orice tratament, fie ca era vorba de metadona, suboxone sau naltrexona parerea mea e ca orice invat are si dezvat, de ce sa ma apuc sa fac un tratament pentru un alt an de zile sau poate mai mult cand eu eram perfect sanatoasa si mi-am batut joc de ce mi-a dat Dumnezeu cu mana mea? Poate ca gresesc si sunt constienta ca imi permit sa refuz tratamentul pentru ca nu am mai mult de un an de consum, sunt sigura ca cei care au mai mult nu reusesc fara unul din aceste tratamente, sunt sigura ca au partile lor bune.
As vrea sa fac ceva, nu as vrea sa cred ca am trecut prin ce am trecut degeaba, as vrea sa pot ajuta in vreun fel pe cineva cum si pe mine m-a ajutat o persoana in mod special... ingerul meu pazitor aici pe pamant ma gandeam sa incep sa scriu un blog... sau sa infiintez ceva gen AA, nici macar nu stiu daca exista ceva de genul asta la noi in tara dar sunt sigura ca sunt necesare si as putea ajuta multa lume in felul acesta. Poate imi scrieti ceva, poate imi dati o idee ceva, sau daca e cineva care crede ca exagerez astept sa imi spuna, e posibil ca in fericirea mea sa nu imi dau seama si sa merg prea departe cu ideile mele. Sunt multe persoane pe acest forum pe care le respect enorm pentru simplul fapt ca au fost alaturi de mine cu cateva cuvinte in clipe groaznice, insa acele cuvinte au insemnat mult mai mult decat multe fapte...
Va multumesc inca o data pentru tot ce a-ti facut pentru mine, pentru faptul ca mi-ati adus aminte si mi-ati intarit convingerea ca exista multe persoane care vor binele celorlalti in mod dezinteresat, acesta este un lucru minunat, un miracol chiar.
Sper ca nu v-am plictisit prea mult, dupa cum vedeti eu inca mai fac nopti albe, nu prea reusesc sa dorm dar asta doar pana cand corpul meu o sa se obisnuiasca din nou sa functioneze normal, e ca si cum m-as fi nascut pentru a doua oara si invat sa merg, sa vorbesc E o senzatie minunata de libertate. Astept sa imi scrieti. Va pup pe toti.



cassiana

2 mesaje
Membru din: 26/11/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 12:30 Citeaza Raspunde

vasix, esti absolut grozav... bravo tie, OMULE... nu-mi vine sa cred ca inca mai exista si oameni ca tine... ma bucur atit de mult ca ai sustinut-o atit de bine si de frumos cu mesajele tale pe soledad... realmente meriti FELICITARI pentru OMUL din tine...
Soledad, ma bucur mult ca esti bine, ca rezisti cu vointa ta de fier... bravo si tie si ai mare grija de tine... si eu sint de aceeasi parere cu vasix, adica sa-ti acorzi in prima faza tot timpul tie pentru a reusi asa cum trebuie sa-ti revii, iar dupa, ai tot timpul sa te ocupi de suferinta celorlalti legata de droguri... poate par egoista, eu zic ca nu, asa vad si eu lucrurile, incearca sa te "vindeci" pe tine mai intii ca sa fii ok apoi si pentru ceilalti... salutari si sa treci cit mai repede de perioada grea





Urmareste topicul 'Dependenta de droguri - Cum si unde ma tratez in Romania?'

Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.
Aboneaza-ma!
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina: 1 2 3

Recomanda subiectul

Prin E-mailTuturor prietenilor taiPrin Y! Messenger Adresa mea de e-mail

E-mailul spre care se trimite*

Textul mesajului (optional)



Adresa de e-mail (Gmail, Yahoo, Hotmail)

Parola contului de e-mail*




Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Dependenta de droguri - Cum si unde ma tratez in Romania? Mergi la: General Business Social Politica Sport LifeStar International Incredibil Imobiliare
alexxandra
Postat pe 4 Februarie 2010 13:00
interesant Alehandro, da' chiar era necesar sa postezi intregul topic?
Tylly
Postat pe 4 Februarie 2010 13:05
Celleste chiar nu intelegi,ca tinerii si copii au ajuns sa isi poarte singuri de grija?dar noi parintii ce facem sa ajutam ?cum ne implicam.sa citesti sa vezi ce sfaturi dau copii,intre ei.nu imi vine sa cred ca nu intelegi acest mesaj.esti o femeie inteligenta,poate ai copii,nepoti,sau copiii vecinilor.nu trebuie sa fim nepasatori.daca ai citi ce spun tinerii,copii,in raspunsurile lor,te-ai intreba incotro ne indreptam?trebuie sa facem ceva,noi mamele, tatii,poporul roman pt a ajuta noua generatie care maine poate nu va mai fi,datorita nepasarii noastre si a unora din politie.vrem sa avem de toate,sa fim bogati,nu vezi ca in romania exista doar bunastarea personala,in rest potopul.daca tu ai nevoie,si nu ai puterea sa rezolvi singura,nu apelezi la cei de langa tine?asa si ei,e un strigat de ajutor.crezi ca mai importante sunt orgoliile pe internet,sau ca sinuciderile copiilor nostrii sunt in crestere!!desi suntem in virtual,traim in viata reala care este neagra si urata pt.unii,PT CA NU NE PASA!1
alexxandra
Postat pe 4 Februarie 2010 14:11
Pai aleho, da repede "turn off" la calculator si iesi. De ce stai? Cred ca "sti" se scrie de fapt "stii". As vrea sa te aud cum vorbesti in "real" cu "sti".
Doara
Postat pe 4 Februarie 2010 19:12
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 19:16


vaaiii doooamneee!!!!!!! ii tat mai rau
LILO
Postat pe 4 Februarie 2010 19:20
baba asta schizofrenica continua sa se drogheze...
aleha, desigur
pik_nik
Postat pe 4 Februarie 2010 19:20
chiar n-o poate ajuta nimeni,in lumea asta?
LILO
Postat pe 4 Februarie 2010 19:22
De la: LILO, la data 2010-02-04 19:22:24chiar n-o poate ajuta nimeni,in lumea asta?
Tot rautaciosi a-ti ramas..Sunteti cazuri pierdute
omulsincer
Postat pe 4 Februarie 2010 20:38
ma iio nush dc ii tot mia rau k n-am cetit....da pot sa zic ca-i tot mai luuuuuuuuuuung
fleurdelis
Postat pe 4 Februarie 2010 20:41
De la: buna01, la data 2010-02-04 20:38:24
De la: LILO, la data 2010-02-04 19:22:24chiar n-o poate ajuta nimeni,in lumea asta?
Tot rautaciosi a-ti ramas..Sunteti cazuri pierdute


BINEEEEEEE!! ca esti tu cea frumoasa si duioasa si..etc..etc..

dap tu si noi..
LILO
Postat pe 4 Februarie 2010 20:46
De la: buna01, la data 2010-02-04 20:38:24
De la: LILO, la data 2010-02-04 19:22:24chiar n-o poate ajuta nimeni,in lumea asta?
Tot rautaciosi a-ti ramas..Sunteti cazuri pierdute







01,tu observi ca eu nu raspund persoanelor de acest gen?pt. mine subcultura si insolenta,nu exista, in societatea in care eu traiesc.sunt si persoane cu mult bun simt.acelora le acord interes,raspunsuri ,schimburi de pareri.cei la care faci tu referire ,nici nu ii cunosc!cine sunt?tu ii cunosti?sunt sigur ca nu.atunci cu cine te certi?de fapt cu "NIMENI".
alexxandra
Postat pe 5 Februarie 2010 18:37
asa ESTEM un zero(u)=NIMIC ,deoarece reprezinta un nimic ,chiar nu are cum sa se certe cu cineva=nimeni

hai ca imi place
LILO
Postat pe 5 Februarie 2010 18:41
mai io...bat pariu k stiu ce face copilul meu cat stau eu pe internet
fleurdelis
Postat pe 5 Februarie 2010 18:43
ne faci curiosi..
LILO
Postat pe 5 Februarie 2010 18:45
cine?? eu??
fleurdelis
Postat pe 5 Februarie 2010 18:49
nu. copilul tau
pik_nik
Postat pe 5 Februarie 2010 18:52
fleurdelis
Postat pe 5 Februarie 2010 18:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Evoluia conceptului de inteligen 25 De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:40
ziua copilului-1 iunie 2010 35 De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:26
Cresa Nr 13 sector 6 - centrul de zi Neghinita 3 De la: garbo_491598 6 Septembrie 2018 12:15
Copilul meu ma ameninta cu sinuciderea 152 De la: garbo089273 17 Martie 2010 22:28
primul cuplu homosexual Disney 3 De la: Yoanna22 27 Noiembrie 2014 21:18
Setari Cookie-uri