Webkinz

are careva?

detalii:
Webkinz: animalutele de plus prind viata pe internet!

Fiecare animal Webkinz are atasat un cod secret ce poate fi descoperit dupa cumparare. Cu ajutorul lui, copiii se pot inregistra in Webkinz World (pe www.webkinz.com) alaturi de animalul ales, adica versiunea virtuala a jucariei cumparate.

Acolo pot avea grija de el, il pot imbraca, il pot duce la doctor, pot juca jocuri, pot participa la activitati educative variate sau pot vizita alti membrii Webkinz.
Inregistrarea in Webkinz World nu presupune divulgarea datelor personale ca adresa de e-mail, nume de familie sau numar de telefon.

Jocul ii prinde adesea si pe cei mari de exemplu persoanele adulte care nu stapanesc foarte bine limba engleza au acum sansa sa isi perfectioneze cunostintele in timp ce copiii/nepotii lor abia o invata.

In spatiul virtual, micutii pot castiga proprii bani virtuali (numiti KinzCash) si alte bonusuri. Astfel copiii invata sa fie economi si, in acelasi timp, deprind responsabilitatea fata de un animal de companie: merg in magazine virtuale pentru a isi hrani pet-ul, il imbraca, ii pot decora camera, gradina in care pot creste legume si fructe, ba chiar il pot trimite si la studii.

Producatorii asigura ca Lumea Webkinz este complet sigura si securizata: website-ul are si o sectiune de chat unde cei mici se pot intalni, insa a fost conceput cu un sistem de control ce permite parintilor sa aleaga nivelul de protectie. Exista optiunea de chat cu fraze prestabilite (peste 900 la numar) sau chatul liber care este protejat de un filtru semantic.

Copiii invata astfel sa devina responsabili, sa aiba grija de un animal de companie si, cel mai important, isi pun la incercare inteligenta si creativitatea.
kaya
Postat pe 25 Iulie 2009 21:12
Copiii invata astfel sa devina dependeti de calculator de mici. Bravo!
Micass
Postat pe 25 Iulie 2009 22:41
dependenta tine intodeauna si de parinti.
cu webkinzi poti sa se te joci si tu cu copilul, astfel, dincolo de faptul ca petreceti timp impreuna, il ajuta sa inteleaga si mai bine limba engleza [sau germana, franceza].

sincer, site-ul in limba engleza e un avantaj in plus pentru latura pedagogica a jucariei.

din punctul meu de vedere, cu o anumita limita, sunt total de acord cu jocul. decat sa-l vad ca omoara virtual, prefer sa creasca un animal si sa-si dezvolte si niste aptitudini din asta..
kaya
Postat pe 26 Iulie 2009 18:02
e fain webkinz ca m-am bagat odata cu fiu-miu!
garbo175560
Postat pe 10 Noiembrie 2010 16:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rolul muzicii in educatia copilului 1 De la: clubul_de_muzica 5 Martie 2015 16:19
Cauti bona Timisoara? 2 De la: garbohomecareagency 21 August 2011 10:01
Clubul de Muzica.ro Importanta concertelor/expozitilor de la o varsta frageda 1 De la: clubul_de_muzica 14 Iulie 2016 14:23
Cresa - pareri si sfaturi pro si contra 148 De la: Blue_Tattoo 6 Iulie 2018 01:08
ziua copilului-1 iunie 2010 35 De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:26
Setari Cookie-uri