Ellaaaa
|
||
|
Thor Postat pe 11 August 2009 16:27 |
||
|---|---|---|
asta asa, ca sa vezi ca nu suntem misandrine, asa cum ne-ai acuzat... Azi, nu...
|
||
|
Ella34 Postat pe 11 August 2009 16:31 |
||
ei, lasa mami, ca nu pre voi va acuzam io... (AZI! )
|
||
|
|
||
|
Thor Postat pe 11 August 2009 16:32 |
||
tare de tot Ella
|
||
|
blanca Postat pe 11 August 2009 16:34 |
||
voi vreti sa va trimiteti soacrele linga a mea in loc de odihna de unde o trecut toata durerea
|
||
|
LILO Postat pe 11 August 2009 16:35 |
||
scz ca au pierdut citeva episoade...eu am ramas la ala cu soacrele
|
||
|
LILO Postat pe 11 August 2009 16:39 |
||
|
Un om insurat avea o aventura cu secretara. Intr-o zi au mers dupa-amiaza la ea acasa si au facut dragoste. Extenuati au adormit si s-au trezit abia pe la 8 seara. Igrijorat, barbatul a inceput sa se imbrace repede si a rugat-o pe iubita lui sa ii ia pantofii, sa ii duca afara si sa ii tavaleasca prin iarba si noroi. Apoi s-a incaltat si s-a dus acasa. "Pe unde ai umblat?" l-a intreabat sotia. "Nu te pot minti, draga...am o aventura cu secretara. "Am facut sex cu ea toata dupa-amiaza" Sotia il masura cu privirea si observandu-i pantofii tipa: " Minti nenorocitule!Ai fost sa joci golf!" |
||
|
blanca Postat pe 11 August 2009 16:40 |
||
|
lilo, eu nu vreau, dragutza, poate elada vrea... eu vreau doar sa ii ofer soacra-mi o plimbare de neuitat intr-un oras fain (da' plimbarea sa fie intre farurile corinei )
|
||
|
Thor Postat pe 11 August 2009 16:41 |
||
poi vedeti ca orice ar face bietu om... tot rau pica
|
||
|
LILO Postat pe 11 August 2009 16:43 |
||
thorele! esti un gentleman..dc oferi clipe de neuitat dusmanilor
|
||
|
LILO Postat pe 11 August 2009 16:44 |
||
|
Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei berile in liniste, in timp ce privesc pe geam. - E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei. Totul va renaste acum... - Nu ma speria! spune celalalt.. Tocmai mi-am inmormantat soacra... |
||
|
Ella34 Postat pe 11 August 2009 16:47 |
||
da' ce-i, bre, v-a lovit soacrafobia si pe voi? sau sunteti solidare cu mine?
|
||
|
Thor Postat pe 11 August 2009 16:53 |
||
pai ce thorele,eu zisei ca as vrea altceva???
|
||
|
eladaela Postat pe 11 August 2009 16:56 |
||
thorele! solidaritate!..solidaritate!......oups doamne fereste,ce ma asteapta....
|
||
|
LILO Postat pe 11 August 2009 16:57 |
||
De la: mielutza, la data 2009-08-11 14:14:46aaaaa, ia priviti ce-am gasit : |
||
|
sophia1971 Postat pe 11 August 2009 22:25 |
||
De la: eladaela, la data 2009-08-11 13:44:30mielut,asta am vrut sa zic si eu...dar cine stie ce ar fi inteles"domnii" Mai precis, cu care din ele??? |
||
|
valentino Postat pe 12 August 2009 08:12 |
||
cu ala cu care...gandesc
|
||
|
eladaela Postat pe 12 August 2009 09:35 |
||
ambele gandesc, desi uneori numai unu are si scoala
|
||
|
pik_nik Postat pe 12 August 2009 09:40 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-08-12 09:40:21ambele gandesc, desi uneori numai unu are si scoalaioi pikkkkkkkk, tu esti bun de profesor la anatomie , iooooooooooooooooiiiiiiiiii tulaiiiiiiiii doamne
|
||
|
yanyacharberet Postat pe 12 August 2009 09:53 |
||
sall all sunt noua aici ma numesc lavy
|
||
|
lavylavy25 Postat pe 12 August 2009 09:57 |
||
buna dimineataaaaa! e buna la voi ?? la mine ... da' lucrez la asta banc: Un medic legist lucra tarziu in noapte. Examina cadavrul d-nului Schwartz, inainte de a fi incinerat, si a facut o descoperire uluitoare. D-nul Schwartz avea cea mai mare scula pe care o vazuse vreodata. "Imi pare rau ...comenta legistul, dar nu te pot incinera cu tot cu asa o scula impresionanta...Trebuie sa o pastrez pentru posteritate". Si, harst! i-o taie si o puse intr-o cutie si o lua acasa. "Sa iti arat ceva de necrezut!" ii spuse el sotiei deschizand cutia. "Dumnezeule! exclama aceasta A murit Schwartz !!!" |
||
|
blanca Postat pe 12 August 2009 10:15 |
||
'Neata! e inca dimineata, nu? Mielutzule, da' de ce faci tu, asa... fete-fete? Da' ce-i cu linistea asta? S-a terminat cumva "razboiul sexelor"..? Pai, hai sa-l relansam... cica: Cand o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume! Ooups! cred ca am gresit tabara... |
||
|
Ella34 Postat pe 12 August 2009 10:54 |
||
Elooooo,ce faci mami ti cu ursu'?poi asa ne fu vorba?
|
||
|
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:02 |
||
|
Trebuie sa mai torn o cafea, ca sa nu mai nimeresc in tabara adversa... Stai asa ca o dreg acu'... "Intuitia este o calitate a femeii, care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura." hmmm... iar n-am nimerit-o?
|
||
|
Ella34 Postat pe 12 August 2009 11:09 |
||
| Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf. Petru ii intreaba: - De cate ori v-ati inselat nevestele? - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. - Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai. - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea. - Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. - Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul. - Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Dacia si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. - De ce plangi omule? Ce s-a intamplat? - Uite... a murit nevasta-mea ieri... si am vazut-o azi prin Rai pe role... | ||
|
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:11 |
||
|
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus: - Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14" alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma .Dar adorm acum cu o femeie de 50 de ani . . .Draga mea, cred ca am o problema! Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus : - Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea . |
||
|
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:14 |
||
hai ca esti pe drumul cel bun
|
||
|
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:15 |
||
|
25 de ani, ha..? ai vazut cum gandeste o femeie inteligenta?
|
||
|
Ella34 Postat pe 12 August 2009 11:16 |
||
|
Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune: - Vezi blonda aia? Moare dupa mine! Celalalt raspunde: - Cum asa? Primul pensionar: -Doar nu moare inaintea mea! |
||
|
anakin Postat pe 12 August 2009 11:21 |
||
|
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cind e oprit de un politist. - Va rog frumos, actele dv. si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: - Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati. Politistul se uita la el fix si intreaba: - La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?. - Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, si soacra-mea |
||
|
eladaela Postat pe 12 August 2009 11:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sunt amanta | 1336 | De la: oktaviatdy 1 August 2011 10:20 |
| Educatia in declin | 138 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
| continuare pt Iubirea | 66 | De la: garbo220876 30 August 2011 14:49 |
|
|
||
| afla | 5 | De la: dancris 23 August 2010 10:29 |
| droguri...ajutor | 12 | De la: quasaria 9 Octombrie 2010 21:47 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună