parca vad ca apare nenea vieru cu blogu si spune ca pacatuim
|
||
|
si_totusi Postat pe 11 August 2009 14:23 |
||
|---|---|---|
|
poi io de ce-l tot pomenesc, totushico? stii vorba aia: pomene-l pe dracu' si te trezesti cu tat'su!
|
||
|
Thor Postat pe 11 August 2009 14:24 |
||
poi pt dalde astia...numai ei is perfecti...noi...pacatosi,pacatoosi...si ce nu ii asa?
|
||
|
|
||
|
LILO Postat pe 11 August 2009 14:26 |
||
incercat sa ii contraziceti pe preasfintiile lor si vedeti ce patiti...ha ha ha
|
||
|
LILO Postat pe 11 August 2009 14:28 |
||
Totusicoooooooo! asta trebuie data mai departe spre bucuria tuturor
|
||
|
blanca Postat pe 11 August 2009 14:30 |
||
|
Sir si John snt la vnatoare pe domeniul castelului. John (privind prin binoclu nspre castel): - Sir, cred ca ar trebui sa va informez ca doamna este n compania unui domn. - Nu se poate, te nseli. Doamna mi-a spus ca primeste o prietena n vizita. Da-mi si mie binoclul... Se uita spre castel, apoi i spune lui John: - Acest binoclu nu este suficient de puternic. Da-mi pusca cu luneta. |
||
|
Ella34 Postat pe 11 August 2009 14:36 |
||
scumpa doamna
|
||
|
blanca Postat pe 11 August 2009 14:40 |
||
|
WIFOOOO!!!! aici suntem, mami!!! WIFOOOO!!! |
||
|
Thor Postat pe 11 August 2009 14:42 |
||
|
Intr-o gradinita din America, educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea: Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii? Se ridica Sean, irlandezul, si zice ca St. Patrick. - Gresit, urmatorul la rand! Se ridica McQ ueen, scotianul, si zice ca St. Andrew. - Gresit, urmatorul... Se ridica Shlomo, evreul, si zice ca Iisus Cristos. Educatoarea ii da cei 2 $ pentru raspunsul exact si-l intreaba cum se face ca evreii il recunosc pe Isus ca cel mai important om din istorie. Raspunsul lui: - Eu stiu de fapt ca cel mai tare din istoria umanitatii a fost MOISE, dar BUSINESS IS BUSINESS! !!!!bancul a luat premiul 1 la festivalul international al bancurilor. Motivatia juriului : A doua oara cand un evreu il vinde pe Iisus |
||
|
blanca Postat pe 11 August 2009 14:44 |
||
no comment!
|
||
|
Thor Postat pe 11 August 2009 14:46 |
||
Bun bancul, mielutz... .
|
||
|
Ella34 Postat pe 11 August 2009 14:48 |
||
|
hai ca v-am pupat! trebuie sa mai si lucrez....da', tolba-i plina
|
||
|
blanca Postat pe 11 August 2009 14:51 |
||
|
DIVORTATI Azi fiica implineste 18 de ani si tatal e incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o da, asa ca am chemat-o si i-am zis: Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca : Asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face. Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, o intreaba: Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut ? Mi-a zis ca astepta ziua asta, ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu ! |
||
|
Ella34 Postat pe 11 August 2009 15:03 |
||
De la: mielutza, la data 2009-08-11 10:15:43Abdul vroia sa se insoare cu o fata super frumoasa si fata nu vroia......Ce sa faca ea sa nu sa marite cu el....vine intr-o zi Abdul la ea, iar aceasta ii zice: stiu ca ma va batea nea thor dar nu ma pot abtine... Mielutzo, 30cm diametru?????????? nu-i o greseala, mama - vorbim de fantani aici? poate lungime sau milimetri desi...?
|
||
|
lady_corina Postat pe 11 August 2009 15:08 |
||
Poate era vorba de talie, sau, mai degraba, de gat ma gandeam la prostii
|
||
|
lady_corina Postat pe 11 August 2009 15:10 |
||
corinuto,sibur nu era talia
|
||
|
eladaela Postat pe 11 August 2009 15:11 |
||
|
Barbatul a descoperit ARMELE si a inventat VANATOAREA, Femeia a descoperit VANATOAREA si a inventat BLANURILE Barbatul a descoperit CULORILE si a inventat PICTURA, Femeia a descoperit PICTURA si a inventat MAKEUP-ul Barbatul a descoperit LUMEA si a inventat CONVERSATIA, Femeia a descoperit CONVERSATIA si a inventat BARFA Barbatul a descoperit JOCURILE si a inventat CARTILE DE JOC, Femeia a descoperit CARTILE DE JOC si a inventat DATUL IN CARTI Barbatul a descoperit AGRICULTURA si a inventat MANCAREA, Femeia a descoperit MANCAREA si a inventat DIETA Barbatul a descoperit PRIETENIA si a inventat DRAGOSTEA, Femeia a descoperit DRAGOSTEA si a inventat CASATORIA |
||
|
ROdika_201157 Postat pe 11 August 2009 15:14 |
||
pai si atunci? eu is mai neumblata - exista si diametre de 30cm???
|
||
|
lady_corina Postat pe 11 August 2009 15:14 |
||
Ai ramas cu o dilema, corina? . Intreaba-l pe google... |
||
|
Ella34 Postat pe 11 August 2009 15:20 |
||
asta nu e treaba de google... cand ma gandesc la cum ar trebui formulata intrebarea... da' las' sa fie acolo la altii ca eu imi fac cruce si zic un Doamne fereste...
|
||
|
lady_corina Postat pe 11 August 2009 15:23 |
||
|
corinuto,daca era diametru...abdul cioplea... cred totusi ca era...lungimea
|
||
|
eladaela Postat pe 11 August 2009 15:24 |
||
se poate, elado m-ai scos din ganduri ca nu puteam dormi de cosmaruri... va pup, ne mai citim!
|
||
|
lady_corina Postat pe 11 August 2009 15:28 |
||
corinutz , d-apai chiar asea sa-mi vanezi toate greselili ....
|
||
|
blanca Postat pe 11 August 2009 16:07 |
||
mielutz, nu te supara, dar nu mai puteam scapa de imaginea de cosmar... nu te supara
|
||
|
lady_corina Postat pe 11 August 2009 16:11 |
||
gata, trebuie sa plec - cine-i din Oradea sa stea acasa ca...ma urc la volan!
|
||
|
lady_corina Postat pe 11 August 2009 16:11 |
||
ioi! glumeam , mai
|
||
|
blanca Postat pe 11 August 2009 16:13 |
||
|
ladyo, hai ca te iert pentru copy/paste-u' ala, da' cu o conditie: mai ai un pic rabdare pana te urci la volan... vreau s-o trimit si pe soacra-mea la baile felix
|
||
|
Thor Postat pe 11 August 2009 16:20 |
||
auzi thorele,zii s-o ia si pe a mea cu ia
|
||
|
eladaela Postat pe 11 August 2009 16:22 |
||
numa' daca o trimiti aici, ca nu fac ocoale pentru nimeni, ma grabesc sa ajung la feliiiix o avea si rabdarea corinutzei o limita, nu?
|
||
|
Thor Postat pe 11 August 2009 16:24 |
||
|
Tata, spune-mi, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e in Africa? -Esti inca mic, fiule. Cand vei creste, o sa intelegi ca intr-un stat civilizat legea ii apara pe oameni... |
||
|
Ella34 Postat pe 11 August 2009 16:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De ce oare barbatii nu se pricep nici macar la sex apai la celelalte lucruri...Din cauza ca nevestele gasesc pretexte ca sa nu mai faca sex cu sotii lor | 27 | De la: ingerasulluptator 13 Iulie 2012 20:35 |
| Comentariu la Ziua SUA: premierul Ponta şi Antena 3 au atacat SUA... | 3 | De la: hfrbu 4 Iulie 2014 10:38 |
| Viata ca o telenovela | 149 | De la: christy_coco 24 Octombrie 2011 23:55 |
|
|
||
| buna sunt cristina si am 25 de anii | 4 | De la: garbo134266 18 Iulie 2010 11:59 |
| conteaza varsta intr-o relatie? | 255 | De la: garbo173880 28 Octombrie 2010 09:02 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună