intrebari despre balante

credeti ca numele acestei zodii are vreo legatura cu caracteristicile acesteia? oare e cea mai echilibrata zodie sau din contra toata viata isi cauta echilibrul? sunteti de acord cu afirmatia ca balantele au o natura duala? ca balanta cu care zodie credeti ca aveti o legatura mai speciala si fata de care nu aveti niciun fel de sentiment? care credeti ca sunt caracteristicile esentiale ale acestora? daca nu esti balanta de ce ai vrea sa fii sau de ce nu ai vrea sa fii balanta? stiu ele sa iubeasca? se lasa iubite? care e cel mai important lucru pentru o balanta?
l_erika
Postat pe 27 Iunie 2009 15:45
nu pot sa cred ca nu este nici o balanta pe aici
l_erika
Postat pe 27 Iunie 2009 17:28
Buna! Eu sunt balanta!! Echilibrul balantei este ceva dobandit cu cateva nopti nedormite, cu mii de ganduri si calcule (Dumnezeule, e bine daca fac asa sau mai bine invers??)De obicei alegem varianta buna, de aici aparenta de echilibru. Balantele iubesc adevarul si dreptatea, si de multe ori nu le poti inchide gura daca stiu ca au dreptate! Iubesc bijuteriile, artele si traiul bun. Eu personal sunt in continua miscare si mereu intre doua drumuri. Sa-ti povestesc despre melancolie, despre depresii sau stari cand nu vrei sa vezi pe nimeni??? Majoritatea balantelor cred ca trec prin asa ceva.. Si ar mai fi atatea de spus dar n-am timp ca trebuie sa plec la drum...
garbo014046
Postat pe 5 August 2009 16:39
Nativul Balanta este sarmant, sociabil, bun diplomat; accepta compromisurile si poate fi indecis. Nativul din Balanta are nevoie de ceilalti pentru a se desfasura. Caracterul lui iubitor si armonios este controlat de ratiune. Este inimos, diplomat nnascut si stapneste arta de a se purta cu ceilalti.

Pentru nativul din zodia Balanta, mentinerea echilibrului, ideea de "a trai si a-i lasa si pe ceilalti sa traiasca" sunt necesitati vitale. Este adaptabil, are bun gust si talent artistic. Iubeste culorile, tablourile, muzica si dansul si iese n evidenta datorita infatisarii placute.

Daca Soarele este prost aspectat, rafinamentul erotic al nativului Balanta poate duce la viciu. Ambitia, toanele, lingusirile, desfrul si vanitatea ii pot dauna nativului din Balanta, iar dorinta de lux l poate costa prea mult.

Sanatate : Nativul Balanta este un gurmand nnascut. Din acest motiv, la maturitate poate avea tendinte de ngrasare. Este predispus la boli de rinichi, la afectiuni ale vezicii, uretrei, pielii si ncheieturilor.

pik_nik
Postat pe 5 August 2009 16:42
Relatii ntre zodia Balanta si alte zodii

Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Gemeni, Varsator
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Berbec, Rac, Capricorn
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Rac
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Capricorn
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Scorpion
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Berbec
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Varsator
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Gemeni, Fecioara
pik_nik
Postat pe 5 August 2009 16:43
Pentru femeia Balanta, farmecele exista nca din clipa nasterii, ceea ce face ca pe ea sa o preocupe nu accentuarea unei calitati sau a alteia, ci cum sa si le puna n valoare pe toate. Vechi considerente astrologice afirma ca femeia Balanta este iubita ideala, ceea ce, din multe puncte de vedere, poate fi adevarat. Daca este vorba despre considerentele antice, da, putem avea ncredere n ele; de cele medievale, nsa, trebuie sa ne ndoim, pentru ca ele se refera la femeia perfecta din punctul de vedere al prezentei ei fizice n societate.

Intr-adevar, femeia Balanta stie ca nimeni alta sa fie cu adevarat o prezenta feminina autentica, de la cel mai rebel fir de par pna la cea mai nensemnata (aparent) cuta a rochiei. La ea totul este bine asezat, mbinat, adaugat, pentru ca totul trebuie sa evidentieze armonia culorilor, a formelor, a gesturilor. Vestimentatia femeii Balanta este ntotdeauna vesela si intentionat combinata, ca un echilibru ntre extravaganta si bun-simt, bijuteriile sunt ntotdeauna de efect iar parfumurile adauga o nota care te ndeamna sa o mbratisezi, sa o ai ca pe un obiect de podoaba care sa ti ncnte toate clipele vietii.

Da, femeia Balanta este facuta sa atraga aprecieri, complimente, declaratii, priviri, barbati, dragoste si, atunci cnd ea este mai terestra, chiar si bani. i plac relatiile la nebunie - viata ei nici nu ar avea sens n afara oamenilor - si, n anumite cazuri, mai ales casatoriile. Se casatoreste foarte usor, nu neaparat ca sa aiba un sot, ct ca sa aiba o "pereche".

Femeia Balanta nu este o traditionala, nu familia si/sau perpetuarea speciei o intereseaza, ci complementaritatea, opozitia, polarizarea, deopotriva afectiva si erotica. O veti recunoaste ntotdeauna dupa mirosul placut pe care l mprastie si dupa placerea cu care cumpara orice - adica orice are legatura cu persoana ei fizica si cu frumusetea personala.

pik_nik
Postat pe 5 August 2009 16:44
Femeii Balanta i place sa se expuna, sa se desfasoare, sa converseze, sa fie admirata, fotografiata, implicata n scene sociale (fie ele si efemere), prezenta la evenimente colective (nu conteaza daca este o nunta de tara sau o revolutie) si adora la nebunie biletelele de dragoste. Pentru a fi sigura ca va primi, va fi prima care le va scrie.

Femeia Balanta abia asteapta s-o invitati undeva, nu neaparat pentru a iesi amndoi n lume, ct pentru a fi prezentata cuiva - unui cenaclu, unui grup de prieteni, viitoarei soacre sau, de ce nu, fostei/actualei/posibilei viitoare rivale. nsa, daca tot ati ajuns ntr-o societate numeroasa, nu faceti pacatul sa taceti sau sa fiti mohort ori sa-i limitati libertatea de exprimare.

La fel ca femeia Gemeni, femeia Balanta are foarte multe de povestit si doreste sa afle la fel de multe, nu pentru ca pe ea ar preocupa-o cunoasterea propriu-zisa, ci pentru ca ea stie foarte multe despre multi oameni si-i place sa i se spuna oricnd tot felul de istorii, snoave, ntmplari. Daca o veti gasi pe femeia Balanta n compania unei femei, fiti sigur ca nu brfeste, ci doar "se pune la curent" cu evenimentele cartierului sau ale "lumii bune".

Daca, Doamne fereste !, ati suparat-o pe femeia Balanta, ar fi bine sa aveti ceva bani la dvs. pentru a o duce undeva n trg, oriunde, de la bazarul din piata pna la magazinele de lux, nu neaparat ca sa cumpere ct mai ales ca sa vada. Plimbati-va n primul rnd pe acolo pe unde sunt zorzoane (bratari, inele, salbe, cercei) cu efect conjunctural. Asta o reconforteaza si o bine-dispune instantaneu.

Odata ajunsi acasa, nu savrsiti greseala de a va opri cu femeia Balanta direct n pat. Faceti-i cteva confidente amoroase si dezbracati-o ncet, plin de admiratie pentru croiala si calitatea materialului care o "ascunde". Extaziati-va pentru cea mai socanta sau pentru cea mai fina lenjerie intima si lasati-va nfiorat de atingerile ei insinuante si de senzualitatea ei adolescentina, ca si cum abia atunci ar descoperi prima data comunicarea sexuala.

Femeia Balanta este o fiinta rafinata si orice stngacie, grosolanie, salbaticie sau lacomie va poate aduce brusc de partea cealalta a usii, cu toate lucrurile n brate.

pik_nik
Postat pe 5 August 2009 16:45
Si eu sunt balanta :P
Contrapunct
Postat pe 5 August 2009 16:49
pik_nik
Postat pe 5 August 2009 16:54
De la: Contrapunct, la data 2009-08-05 16:49:59Si eu sunt balanta :P

eu nu
blanca
Postat pe 5 August 2009 17:17
046 ai dreptate!!! mai ales in ceeea ce priveste despresiile si faptul ca sunt momente in care nu vrei sa vezi pe nimeni. ms pik pt inf
l_erika
Postat pe 7 August 2009 09:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fafafafa 172 De la: liaiedera 21 Iunie 2010 22:37
Of lume,,,, 10 De la: tutankhamon 30 Decembrie 2009 13:45
Osteoporoza, Osteoartrita 2 De la: quasaria 18 Ianuarie 2010 00:38
Horoscop saptamanal 2010 URANIA - Pasul Fortunei 5 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:34
zodia martisor! 3 De la: mulan 1 Martie 2010 16:19
Setari Cookie-uri