despre barbatii nascuti in zodia gemenilor

Buna!Ma numesc Amy si as dori sa-mi spuneti cum sunt barbatii nascuti in zodia gemenilor.Va multumesc anticipat.
teoarmy_teoarmy
Postat pe 27 Septembrie 2009 15:07
Ppff...barbatii gemeni....sunt cred cei mai afemeiati barbati ai zodiacului...sunt foarte vorbareti,sociabili...kiar dak e implicat intr-o relatie e imposibil sa nu filtreze si cu altcineva...sunt glumeti,dak ai nevoie de ceva te ajuta...dar e greu sa ai o relatie mai serioasa cu ei...trebuie sa fii mereu in garda,sa fii pe aceeasi lungime de unda cu ei,sa fi si tu dispusa sa vb despre orice...ei sunt deschisi la orice:)....am avut 2 barbati gemeni,eu fiind balanta m`am inteles destul de bine cu ei,dar nu a fost nimik serios orikum dak vrei o aventura un geaman e ff potrivit ,dar dak vrei cv serios surprinde`l mereu fii si tu vorbareata si glumeata....si nu`i da mai multa atentie dekt MERITA k si`o ia in cap ...In mare sunt ok...dar mereu as trai cu impresia k ma inseala dupa aceste 2 experiente kre le`am avut si mi-am dat seama cum sunt ......
garbo063661
Postat pe 8 Noiembrie 2009 18:42
Barbatul Gemeni este o fiinta gregara, o buna companie, care iubeste petrecerile si oamenii. Mintea lui este neobosita, ntelegerea rapida, i place sa comunice, are simtul umorului si replica scnteietoare. Nu suporta rutina sub nici o forma, iubeste libertatea si miscarea.

Pare a nu mbatrni, nici psihic nici fizic, ca si cnd, asemeni lui Faust, ar fi ncheiat un pact pentru mentinerea tineretii vesnice. Ba, mai mult, adesea se comporta de parca ar fi ancorat ntr-o eterna adolescenta. Cnd i place o fata, i face curte ntr-un mod aproape rudimentar, fara chitara si serenade: "Vrei? OK!" sau "Nu vrei? Cu att mai rau pentru tine". Nici ca se poate mai simplu si mai "baietesc" dect att. Esential pentru el este sa se feresca de pasiune, sa nu se implice sentimental.

Barbatul Gemeni este ntructva ngrozit de necesitatile emotionale. Este un cerebral, iar sexualitatea nu joaca un rol principal n viata sa, cu toate ca dispune de ceea ce psihologii numesc "aperceptie", adica stie cum sa declanseze reactiile, aducndu-si astfel partenera pe culmile extazului.

Barbatul Gemeni este exasperant, dar fermecator. Nu este nici gelos, nici posesiv, si i se pare monstruos sa vrei sa pastrezi o femeie doar pentru tine. Nu si refuza nici o aventura, dar cnd porneste "la vnatoare" nu e mnat de instincte sexuale, ci de vesnica lui dorinta de nou.

ntr-o buna zi, nsa, gaseste de cuviinta sa se aseze la casa lui, iar atunci si alege o femeie practica, cu simtul umorului si care sa-i nteleaga si sa-i mpartaseasca preocuparile intelectuale.

pik_nik
Postat pe 8 Noiembrie 2009 20:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zodia PESTI 263 De la: raul27 26 Februarie 2018 13:36
buna 7 De la: anirica 15 Ianuarie 2010 21:25
de comunicare 43 De la: Micass 13 Septembrie 2009 22:22
Zodia SAGETATOR 180 De la: AMELYY 20 Ianuarie 2010 13:18
zodia varsator 2 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 10:00
Setari Cookie-uri