| fetelor, nu intrati in panica...am eu cocoase destule.....cocoasa de servici, de acasa, de soacra, de grija de catel....mai am....asa ca cine vrea...cu draga inima mai dau din cocoasele mele... | ||
|
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2009 12:45 |
||
|---|---|---|
|
salutare ella salutare tutankamon pai da si tutankamon o cocoasa cu imprumut,pana imi creste mie alta deja car stele cu roaba ,poate -poate se formeaza una noua pana atunci e buna si una imprumutata ca sa nu ies din tipar
|
||
|
rizzibizzi Postat pe 2 Februarie 2009 12:49 |
||
|
Helloooo! E cineva pe aici? Fetelor, gripa asta ma omoara. Tutankamone, nu-mi trimiti si mie un supus de-al tau, sa-mi faca un masaj... cu niscai uleiuri aromatice...! Dar vezi rogu-te, sa fie mai tinerel, nu de-o varsta cu noi, ca ne incurcam naibii oasele pe aicea!
|
||
|
|
||
|
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 19:17 |
||
ella nu vrei s-i fac eu un masaj ????
|
||
|
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 20:20 |
||
|
Casper, stai locului, ca gripa asta are un obicei prost...se ia! Si apoi, daca te imbolnavesti, nu mai am nici o sansa sa vad retea aia de ciorba de burta, ca numai a ea ma gandesc...! Si zici ca ai postat-o? Dar pe ce topic dragule? Te-oi fi dus sa dai cu pana pe la chestiunea zilei si-oi fi uitat reteta acolo...? Pai, ce pana ta..!!!
|
||
|
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 20:46 |
||
| Ella pui mic i drag, pe cuvnt de pioner c am scris-o, dar am i repetat-o, bine nu toat pe ''loc de dat cu capul, i iar nu a aprut, azi am luat-o ru n frez, trei mesaje nu mi-au aprut | ||
|
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 22:02 |
||
| mgarii tia vor s mi-o cloneze i s zic c-i a lor, dar e fr ingredientele secrete, aa c e una comun | ||
|
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 22:03 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-02 22:03:35mgarii tia vor s mi-o cloneze i s zic c-i a lor, dar e fr ingredientele secrete, aa c e una comun Zi pe cuvantul tau de pionier, ca e vorba de reteta de ciorba... , ca altfel imi sta inima in loc!
|
||
|
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:10 |
||
| pi, nu aia, o niram pe toate topicurile fr succes ???, cred c administratorii de pe Garbo, sunt nite vrejuri uscate i cocoate de mumii care n-au ppat n viaa lor o ciobi de burtic, nu de alta dar pe vremea lor, vaca era un animal sfnt, aa c-i ppau, pupau, doar copitele | ||
|
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 22:19 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-02 19:17:07 Helloooo! dragul meu neph....marite nephtys.....acuma bag o sarma la doctorasul veterinar ce fuse la cindy ca e bun si e valabil....un macho brunetel si dulce....sa fii pe faza ca te suna.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2009 22:39 |
||
|
Casper, eu inteleg ca esti suparat dragule, dar de ce lovesti tu in bietele mumii cocosate? Vezi ca esti pe teritoriul lor si nu stii cand iti sar in spate... |
||
|
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:45 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-02 22:19:04pi, nu aia, o niram pe toate topicurile fr succes ???, cred c administratorii de pe Garbo, sunt nite vrejuri uscate i cocoate de mumii care n-au ppat n viaa lor o ciobi de burtic, nu de alta dar pe vremea lor, vaca era un animal sfnt, aa c-i ppau, pupau, doar copitele dragule...ca sunt niste vrejuri uscate nu e nici o paguba.....dar mai sunt si rai...vor ca si noi sa ajungem asa....hai cu reteta aia a ta pe-aici sa imbunatatesc reteta mea, sa vad daca e ceva mai bun....ca sotul meu a lichidat o oala de 3 kile in 3 zile... |
||
|
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2009 22:46 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-02-02 22:39:27 Medic vererinar imi trimiti tu soro...? Da' n-am decat gripa, nu boala vacii nebune...
|
||
|
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:50 |
||
| pooooftim ??????, eu am fcut o oal de 15 litri, smbt dimineaa i, GATA, nu mai e, am mncat dimineaa , la amiaz i seara, i fraii nestui, au venit i de 2 ori pe zi, auzi, pi, numai fratele meu, cred c a mncat 3 kile smbt, s-i spun c l-am ntrecut, sau nu are rost ???? | ||
|
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 23:07 |
||
| dac stau s m gndesc, e cea mai costisitoare ciorb, dar..... mai fac | ||
|
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 23:09 |
||
|
Pfuuuu!!! Sa aerisim putin pe aici, ca miroase numai a ciorba de burta! Caspere, tot dator ai ramas, nu uit...! Fetelor, 'neata! Haideti, trezirea, ca e marti! Mai e cineva dispus sa primeasca o cocoasa de munca ? Am un teanc de fise de protectia muncii de rezolvat..., dar imi fac intai plinul cu o cafea tareeeee!Sa aveti o zi frumoasa! |
||
|
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 08:46 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-02 22:50:15De la: tutankhamon, la data 2009-02-02 22:39:27 draga nu ai inteles nimica....lasa meseria...e vorba ca e buuuuuuunnnn raaaauuuuuuu...... |
||
|
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2009 20:08 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-02 23:09:35dac stau s m gndesc, e cea mai costisitoare ciorb, dar..... mai fac iubire...da-mi si mie macar pe privat reteta...jur ca nu spun la nimeni....parol.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2009 20:14 |
||
|
Eu am cerut-o prima! Si nu mi-a dat-o... Mai, daca faceti invarteli pe la spate... sa va pregatiti pentru cei mai rau! Voi fi in capul mesei voastre, ori de cate ori simt miros de ciorba!
|
||
|
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 20:32 |
||
|
helloooooo,lume ce faceti ?????????/ umblati ca banu rau de nu mai intrati la club............. e careva aici sa bem ceva ca azi m-io crescut cocoasa la ochi
|
||
|
rizzibizzi Postat pe 4 Februarie 2009 17:52 |
||
Soro, baga repede o poza, ca eu femeie cu cocoasa-n ochi n-am mai vazut!!! Da' cine te-a chinuit in halul asta? Spune-ne noua, da-ne si cateva detalii ( nume, prenume, adesa, cont bancar ) si vei fi razbunata!
|
||
|
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 19:05 |
||
| no, uite m, ce plnge bietu'pisic i io nu pot s-l ajut, c m strivete cocoaa asta, de pic pe el, timbru l-am fcut | ||
|
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:12 |
||
| ella, n-ar fi mai simplu, draga mea, s-i scanezi cipu ?????poate uit vreun detaliu i-i d rateu la logare | ||
|
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:13 |
||
Pisoiul meu nu plange, canta! Si n-o mai intoarce pe toate partile, postezi pozele ale sau nu?
|
||
|
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 20:19 |
||
ella, elllllllllaaaaa, atept mutarea ta
|
||
|
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:34 |
||
| da'cred c-i bat ru pisoiul tu | ||
|
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:35 |
||
|
Casper, da' unde ai disparut dragule? Fetelor, nu va dezmortiti si voi putin cocoasele?
|
||
|
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 21:39 |
||
| pi, cam tare soarele, aa c m pusi la umbra proprie-mi cocoae, c i aa o umplui de ap, e rcoaroas | ||
|
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 22:09 |
||
|
Fetelor, tot disparute in desert?
|
||
|
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 22:15 |
||
| io mi-s aci...dar ma ascund dupa cocoasa facuta de soacra-mea.....cine ma elibereaza de ea ca e tare grea in spinarea mea...fetica...ella....baui un pahar de vin bun...da bun ma....ma luara ametelile.......se invarte...nuuuu..nu cindy in jurul cozii.....imaginea din fata "ocilor" mei... | ||
|
tutankhamon Postat pe 4 Februarie 2009 23:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vand salon de coafor, frizerie de copii in Cluj | 2 | De la: ShantiL 8 Februarie 2014 19:25 |
| clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
| Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
|
|
||
| ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
| valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? | 48 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună