e posibil sa ai o relatie pe net?

bai, daca ea e din moldova atunci inteleg de ce vrea in romania! bafta si la multi ani!
clippy
Postat pe 29 Martie 2009 15:09
Nu e locul potrivit in care sa primesti raspunsul la o intrebare atat de serioasa.Eu am vorbit un an de zile cu un barbat pe net,nu l-am intalnit fata in fata niciodata(alegerea lui,desi eu am insistat...nu era casatorit caci ma suna si seara tarziu si eu la fel pe el).Simteam acelasi lucru pe care-l simti si tu...ca e exact ceea ce-am asteptat o viata intreaga (eu am 32 ani,nu am mai avut relatii adevarate cu barbati,decat incercari,blind-date,toate s-au dovedit a fi esecuri).Eu iti ofer acum alegerea mea:daca barbatul despre care iti vorbesc s-ar fi aratat....l-as fi "apucat" si nu-i mai dadeam drumul.Doar stiu bine ca pe el l-am asteptat tot timpul!
Dar la tine e bine.Il cunosti si personal,il placi si sentimentul e reciproc.De ce-ti mai pui atatea intrebari?Vrei sa ajungi ca mine?
nelutza_darjan
Postat pe 29 Martie 2009 15:21
Mersi mult pentru sfaturi! Eu personal nu mi-am dorit pina al cunoaste pe el sa vin in Ro. (el mi-a aprins aceasta dorinta), oricum in Md ma simt la mine acasa, si orice ar fi la tine e mereu cel mai bine!! Insa aceasta intilnire cu el mi-a schimbat toate planurile,caci chiar imi pare ca as face tot posibilul sa vin in Ro la studii, chiar daca relatia noastra nu ar merge!
Acum sunt fericta cu iubirea aceasta mea virtuala si mi-as dori sa fie asa mereu! Sunt constienta de faptul ca atunci cind vom fi mereu alaturi ar putea sa nu mai mearga...stiu ca voi suferi, caci ma voi afla singura in Ro si parasita si de cel mai frumos vis a meu de a fi cu el...insa...vreau sa incerc...vreau...
stellutza
Postat pe 29 Martie 2009 17:21
De la: psihoprea, la data 2009-03-29 14:42:43AM O CUNOSTINTA CARE A AVUT O RELATIE DE 6 LUNI PE NET.A fost un fiasco pentru ca ,,EL,, s-a dovedit a fi o ,,EA,,.INAINTE DE A AFLA A CERUT-O SI IN CASATORIE, I-A ARATAT INELUL SI I-A PROMIS O CROAZIERA PE MARE CU OCAZIA LOGDNEI.EA IL IUBEA PE EL(EA) NESFARSIT, PENTRU CA O CUCERISE CU VORBE DE DUH SI PROMISIUNUI DESARTE SI NEADEVARATE.II DADEA INTALNIRI SI EL(CARE ERA EA )NU VENEA NICIODATA.EA ERA LA UN PAS DE SUICID PENTRU CA-L IUBEA SINCER.....ADEVARATA EA , A APELAT LA MINE SI AM DEZLEGAT ENIGMA, SI S-A VINDECAT DEFINITIV DE DRAGOSTEA CEA MINCINOASA. ASA CA AVETI GRIJA CU RELATIILE VIRTUALE! VA CONJUR SA APELATI LA REALITATE!SA FITI IUBITE LA INFINIT!...DAR SINCER, CURAT SI ADEVARAT!


in comparatie cu prietena ta, eu l-am vazut sau mai bine spus noi ne-am vazut "face-to-face" !!! si mai facem acest lucru zilnic prin webcam....
stellutza
Postat pe 29 Martie 2009 17:22
Luminita draga, se poate sa ai o astfel de relatie. Sincer consider ca relatiile incepute pe net au o oarecare stabilitate fiindca se porneste de la ceea ce este mai important...de la comunicare. Discutand zilnic, ore intregi se creeaza o apropiere si o cunoastere reciproca mult mai ampla fata de o relatie inceputa face to face.
Eu am trait o astfel de relatie....am vorbit cu un tip vreo 6 luni ...ore in sir...nu ne mai saturam unul de celalalt. Dupa 6 luni am hotarat sa ma intorc in tara pentru a ne intalni.Ne-am placut extraordinar de mult, incepusem sa ne facem planuri de casatorie, copii etc...dar povestea nu se incheie cu un happy end. Am decis sa ma reintorc in strainatate ..cu toate astea el m-ar mai fii asteptat inca 1 an insa am preferat sa renunt la aceasta relatie tocmai pentru a nu il chinui...pentru a putea avea o relatie normala, alturi de o alta persoana care i-ar fii aproape. A intalnit acea persoana , acum sunt fericiti....mai povestim din cand in cand la telefon...am ramas prieteni. Dar tin sa spun ca nu regret absolut nimic...a fost si este un om extraordinar care merita sa aiba parte de tot ce e mai bun in lumea asta. Am sa il stimez si am sa il respect mereu pentru ca a fost un domn pana la capat si statutul de "domn" nu se poate atribui oricui.
Problema este ca aceste relatii incepute pe net necesita sacrificii ...renuntarea unuia dintre " protagaonisti" la propria viata...dar Luminita , crede-ma merita incercat.
iulia_floca
Postat pe 29 Martie 2009 17:34
As vrea sa fiu impartiala, desi nu cred c-o sa reusesc. E frumos ce ti se-ntampla, e frumos sa visezi...Raspunsul e la tine, nu cauta pareri care te influenteaza. DOAR TU STII CU ADEVARAT CE VREI!Daca tu consideri ca merita, daca tu crezi si STII ce vrei, vino in Romania, presupun ca esti din Republica Moldova, altfel n-ai sti atat de bine limba.Daca esti din alta parte...NICI NU TE GANDI! Lasa-l pe el sa faca un pas, nu conteaza cat de mic, sa vina in intampinarea ta. Mai asteapta!pupici si multa bafta!
lili1966
Postat pe 29 Martie 2009 18:19
Eu , personal , nu mai cred in astfel de relatii ; cu ani in urma am trait o poveste asemanatoare , insa..distanta si lipsa de rabdare l-au facut sa renunte ; a disparut ..pur si simplu ; din pacate..oamenii nu sunt intotdeauna sinceri si corecti nici macar cu ei insisi , cu atat mai putin..fata de ceilalti !
Tu esti cea care trebuie sa ia o decizie , gandeste-te ..daca merita ! si eu am crezut...ne-am logodit..mi-a trimis din state verigheta..dar ..totul s-a redus la vorbe , asa ca..grija mare !
llussel
Postat pe 29 Martie 2009 21:03
da e posibil si chiar posibil......eu sunt un exeplu adika noi ...ne'am cunoscut acum vreo trei ani...pe mirc am vb vreo patru luni apoi pe mess si de atunci suntem de nedespartiti....si anul acesta avem nunta in august ... dar totusi sa ai grija
spiridus
Postat pe 29 Martie 2009 22:27
Fa ceea ce iti spune inima, alegera iti apartine numai tie.
Personal prefer traiesc cu gindul ca am facut ceva ce nu a mers, decit sa regret o viata ca nu am dat ghes inimii.

Mult noroc, in tot ceea ce vei face!
elennaT
Postat pe 29 Martie 2009 22:58
Eu sunt una care-a facut pasul asta dupa o relatie vituala si face to face timp de 9 luni. Am renuntat la tara mea, Romania si am venit la el... Nu pot sa zic cum mi-a schimbat viata. Am depasit 2 ani jumate de cand am plecat... Nu m-am intors in tara de rusinea increderii si iluziilor cu care am plecat.Viata cu el a durat f putin ptr.k intr-o noapte am descoperit k eu eram una din lista. Am luat-o de la 0 aici si acum - slava Domnului - sunt f. bine, dar renuntand imediat la el.
Referitor la o relatie virtuala, intrebarea e: intradevar el va renunta cautarea in virtual si se va opri doar la mine? Sau eu voi fi una din lista, asa cum am fost o data?
In cazul meu s-a demonstrat k - chiar daca a existat virtual 20 din 24 de ore si sentimente, etc, realitatea a schimbat tot.
Nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar o parere din proprie experienta ti-o voi da sincer: crezi k intr-o zi...( chiar daca ar fi bine o perioada) nu vei regreta k ai renuntat la studii si tot ce ai ptr. un virtual? Esti sigura k e iubire 100%? Crezi k ii iubesti defectele atat incat sa poti trece peste toate?
In fine, iti vei da raspunsul doar daca vei incerca.
Dar nu uita: incearca sa iubesti rational!!! Virtualul e totusi virtual, chiar daca unoeri da rezultate.
mdarsina
Postat pe 29 Martie 2009 23:09
De la: mdarsina, la data 2009-03-29 23:09:29Eu sunt una care-a facut pasul asta dupa o relatie vituala si face to face timp de 9 luni. Am renuntat la tara mea, Romania si am venit la el... Nu pot sa zic cum mi-a schimbat viata. Am depasit 2 ani jumate de cand am plecat... Nu m-am intors in tara de rusinea increderii si iluziilor cu care am plecat.Viata cu el a durat f putin ptr.k intr-o noapte am descoperit k eu eram una din lista. Am luat-o de la 0 aici si acum - slava Domnului - sunt f. bine, dar renuntand imediat la el.
Referitor la o relatie virtuala, intrebarea e: intradevar el va renunta cautarea in virtual si se va opri doar la mine? Sau eu voi fi una din lista, asa cum am fost o data?
In cazul meu s-a demonstrat k - chiar daca a existat virtual 20 din 24 de ore si sentimente, etc, realitatea a schimbat tot.
Nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar o parere din proprie experienta ti-o voi da sincer: crezi k intr-o zi...( chiar daca ar fi bine o perioada) nu vei regreta k ai renuntat la studii si tot ce ai ptr. un virtual? Esti sigura k e iubire 100%? Crezi k ii iubesti defectele atat incat sa poti trece peste toate?
In fine, iti vei da raspunsul doar daca vei incerca.
Dar nu uita: incearca sa iubesti rational!!! Virtualul e totusi virtual, chiar daca unoeri da rezultate.


Nu vreau sa renunt la studii, ba din contra vreau sa incep facultatea in Ro!!
stellutza
Postat pe 29 Martie 2009 23:41
Ma bucur pentru toti cei care si-au gasit adevarata iubire si mai ales pe net!! sincer va admir pentru curajul de care da-ti dovada!! Bravo!!
Mi-as dori si eu sa afirm peste ceva timp acest lucru...!!!
stellutza
Postat pe 29 Martie 2009 23:45
Buna Luminita,
Sfatul meu e sa te gandesti foarte bine inainte de a face pasul cel mare ,e ce-l mai important din viata ta ,tu vei trai cu acel barbat care spune ca te iubeste ,si cred ca-l iubesti si tu ,daca te iubeste cu adevarat va veni dupa tine oriunde te-ai afla va face tot ce-i sta in putinta sa fie cu tine .Asa ca propune-i sa vina el la tine ,nustiu daca te ajuta sfatul meu.
Toate cele bune ,si sa fi fericita de omul pe care-l iubesti si te iubeste .Va doresc sa fiti fericiti , impreuna si la bine si la greu.
papusika_72
Postat pe 30 Martie 2009 08:08
Suzuka, ii scrie lui Suzuki:
"Dragul meu, si eu te iubesc virtual pe tine.Dar daca nu poti veni la nunta, macar trimite verigheta, ca ma descurc eu cu popa."
Ioana007
Postat pe 30 Martie 2009 08:48
Ciao! Personal nu cred in astfel de relatii, doar daca se limiteaza la prietenie. Experienta unei prietene mi-a confirmat faptul acest tip de relatii nu merita sacrificii: ea a cunoscut un tip pe Internet s-au intalnit intr-o vara la mare sau placut si s-au mutat impreuna in orasul lui care e in capatul opus al tarii. Intre timp fiecare dintre noi am intrat la facultate, unde ne-am dorit, dar ea a renuntat la visul ei pt el. Intr-o zi m-a anuntat ca se casatoresc; cu o luna inante de nunta ma trezesc cu ea la usa (eu locuiam la cativa km de orasul in care s-a mutat ea) si imi spune ca a anulat nunta pt ca nu mai suporta viata alaturi de el si familia lui. Tipul ii mai arunca cate un pumn, familia lui se purta ingrozitor cu ea (am fost si eu martora la o situatie neplacuta creata de ei). Ma bucur ca a deschsi ochii la timp si acum si-a refacut viata (cel putin cea profesionala). Cum as putea sa cred in astfel de relatii sau sa ii recomand cuiva "mergi inaite risca pt ca merita", cand am vazut ce i-a facut o astfel de relatie prietenei mele. In prezent ea nu mai are incredere in barbati nu da nici o sansa unei relatii cu altcineve si de ce? Pt ca a crezut in balivernele unui tip intalnit pe d-zeu stie ce site/chat.
Parerea mea este sa vii in Romania pt studii, cariera in fine pt tine si nu pt relatia cu un tip cu care ai o relatie virtuala. Daca hotarasti sa vii in Ro asigura-te ca ai unde sta, ce manca, etc. sa nu depinzi in nici un fel de el.
Numai timpul va putea sa spuna daca relatia asta este intr-adevar o relatie si daca merita sacrificii, insa nu incepe prin a face sacrificii inainte de a aflat daca merita efortul. Vorbele dulci trebuie demonstrate, oricui ii e usor sa faca promisiuni, sa vorbeasca frumos si apoi sa uite de toate ca si cum nici nu au existat.
Indiferent de alegerea ta iti doresc toate cele bune.
justmeandonlyme
Postat pe 30 Martie 2009 10:31
E foarte posibil sa ai o relatie pe net!
Eu - din Piatra Neamt, el - din Cluj!
Dupa Sase luni de lungi conversatii pe mess, fara sa ne vedem macar - asa a fost conjunctura.....dar cu o deosebita atractie si
potrivire intre..."suflete".....dupa lungi si disperate intrebari - ce vom face, cum vom reusi sa fim vreodata impreuna......
El s-a hotarat-a renuntat la tot - locuri natale, cunoscuti, familie si.....iata ca suntem impreuna de un an si jumatate si chiar ne-am casatorit, acum o luna!
Suntem cei mai fericiti oameni de pe planeta pentru ca Dumnezeu ne-a gasit si ne-a adus impreuna!
dream4cami
Postat pe 30 Martie 2009 14:08
nici eu nu am crezut ca se poate intemeia o relatie prin intermediul internetului.Dar am cunoscut un baiat pe un site,ne-am schimbat adresele de mess,si am vb cam in jur de o luna aproape in fiecare zi pe mess,dar de fiecare data cand imi propunea sa ne intalnim il refuzam,imi era frica si nu stiam la ce sa ma astept.Era numai ideea ca ma duc la o intalnire in urma internetului,ca si cum ma-s duce la o intalnire dupa ce am sunat la un anunt din matrimoniale. Prietena mea cea mai buna a reusit sa ma convinga sa ma intalnesc macar o data cu el.De atunci am ramas in impreuna.Au trecut 7 luni de atunci,nu stiu daca va fi ptr totdeauna,dar deocamdata sunt multumita de relatie.Deci orice e posibil,este la fel cum l-ai cunoaste pe strada,sau prin cunostinte,ptr ca trebuie sa ii cunosti caracterul.Si nici asa nu stii daca va fi bine sau rau.Important este sa ai curaj ca sa te implici intr-o relatie
l_lenushik
Postat pe 30 Martie 2009 14:49
-Draga mea.Am venit la intalnire cu botnita.Asa ca poti sa spui tu acuma, daca este de bine sau de rau.Dar sa stii ca nu musc decat in timpul liber.In rest sunt foarte ocupat si cand ajung acasa adorm de oboseala.
Ioana007
Postat pe 30 Martie 2009 14:55
De la: deea90210, la data 2009-03-29 02:42:16buna.si eu sunt in aceeasi situatie..poate putin diferita sa zicem.si eu vb cu un tip pe net de 2 luni.ne intelegem fb bine...asa cum spuneai si u...vb despre orice.la telefon stam cu orele...nu ne mai saturam si gasim mereu ceva despre ce sa vb.diferenta e k noi nu ne-am vazut dekt pe web.dar e o legatura acolo .kre se simte.la mine problema e k el e in arad...si eu in focsani.kre renunta?cine pleak la celalalt?dar asa cum spunea cineva....dak exista sentimente sincere..totul va fi bine.trebuie sa stii sigur ce vrei,ce simti...si at totul va fi f clar.mult noroc
[/qu
asculta inima ea e cea carete calauzeste..maitirziu o sa-ti para rau...numai cei incapabili te sfatuiesc sa nu vii in romania...cei care sint lasi si puturosi..romania e tara frumoasa......sa ai primavara in suflet!!
petrica_56
Postat pe 30 Martie 2009 15:05
buna fetelor, am citit cu mare placere comentariile voastre. Eu la fel sunt din R.Moldova si am fost in acceeasi situatie! Vreau sa spun ca e posibila o relatie pe net. L-am cunoscut pe sotul meu in data de 01.10.2007 pe internet, eu fiind in Chisinau el fiind in Anglia...dar e Roman! am inceput sa povestim doar asa ...schimbam niste cuvinte...lui i-a placut foarte mult de mine si a fost mai insistent...atunci eu am decis:sa-i ofer o sansa acestui baiat, de ce nu???sa vedem ce o sa iasa din asta, oricum nu pierd si nu cistig nimik ....e doar pe internet!!!si am acceptat sa fiu iubita lui...sa sti-ti ca nu am regretat...nici acum nu regret acel pas! am vb pe net 2 luni dupa care el a decis sa vina la mine, in Chisinau sa ne cunoastem "real", a venit si ne-am cunoscut...ne-am placut mult si am decis sa ne casatorim!!! Eu am simtit in inima mea ca asta e printul meu!!! si am decis sa ma casatoresc cu el fara vreo problema sau frica.Am sarbatorit revelionul anului 2008 impreuna,a stat la mine 2 saptamini dupa care a plecat in Ro, eu eram la facultate anul 2, trebuia sa-mi finisez anul si sa merg in Ro...acolo sa continui anul 3, masterul...bla bla bla!!!in iunie a venit dupa mine si m-a luat la el...in 10 august 2008 ne-am casatorit!!! acum avem 8 luni impreuna...ne iubim foarte mult si suntem fericiti...e un om minunat...e tot cemi-am dorit!!! Deci concluzia: E posibila o relatie pe internet!!! V-o zic din experienta!!! Multa bafta...v-am pupat
floricea
Postat pe 30 Martie 2009 22:19
eu sunt sa analizezi, de ce? pentru ca nu e simplu pe cat pare, in cazul tau am fost si eu acum 1 an de zile...am cunoscut un baiat din Galati si aveam aceleasi obiceiuri ca ale voastre, vorbit online zilnic, mesaje, etc, vizite dupa 6 luni in care nu ne-am vazut macar....am tinut unul la celalalt dar nu e de ajuns,la un moment dat va veti ivii de anumite dificultatii, reprosuri si veti pune capat.....
mariana_eden
Postat pe 31 Martie 2009 09:10
Eu cred ca ar trebui sa termini studiile acolo unde esti si poate vine el la tine, in strainatate. Deocamdata, din pacate, Romania nu ofera prea multe.
Gabby
Postat pe 31 Martie 2009 10:46
Ai dreptate.Daca e posibil,mergi in lumea larga dar nu sta la cheremul cuiva pe net sau la latitudinea intamplarilor,sansei.Nimeni nu merita asteptarea.Numai oamenii slabi si neputinciosi stau si asteapta de la celalalt,si el virtual.Ca te intelegi bine si comunici excelent?..Te cred ,dar conteaza atat de putin!!!Insasi expresia "relatie pe net" e un nonsens.Da,poti cunoaste pe cineva aici,insa relatie e mult spus.E mult neadevar si manipulare,binenteles din partea celui experimentat.Ce sa mai zic?...exista intotdeauna o marja de eroare(si aici ma refer la minuni)dar e greu de crezut ca norocul poate veni la fetele de pe site-ul Garbo.
nelutza_darjan
Postat pe 31 Martie 2009 19:43
Stellutza,sigur esti romanca pt ca scrii prea corect pentru o persoana straina.cit priveste relatia ta pe net e bine sa nu te aventurezi prea tare(un sfat sa nu ti se intample ca unei pers.foarte apropiate si dragi mie).Din ce parte a ROMANIEI esti?ai vazut ce ingrijorata e lumea pt tine si iti spun sa nu vii in ROMANIA?
ghelene_06
Postat pe 1 Aprilie 2009 14:31
De la: ghelene_06, la data 2009-04-01 14:31:08Stellutza,sigur esti romanca pt ca scrii prea corect pentru o persoana straina.cit priveste relatia ta pe net e bine sa nu te aventurezi prea tare(un sfat sa nu ti se intample ca unei pers.foarte apropiate si dragi mie).Din ce parte a ROMANIEI esti?ai vazut ce ingrijorata e lumea pt tine si iti spun sa nu vii in ROMANIA?


Eu nu sunt din Romania,sunt din R. Moldova....s-a spus mai sus dar cred ca nu ai citit!! da, cunosc romana caci sunt si eu o vorbitoare de limba romana!! si totusi exista loc si pentru cei din BASARABIA in Ro??
stellutza
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:17
Pai domnisoara daca esti din MOLDOVA nici o problema te transferi la fac aici si astfel relatia nu va mai fi pe internet.iar din partea mea pot sa vina toti de acolo aici daca le place.eu cind am zis strainatate nu m-am referit la MOLDOVA.
ghelene_06
Postat pe 2 Aprilie 2009 14:41
Buna
Sfatul meu este sa iti urmezi inima, dar nu uita de responsabilitati.Nu renunta la familie, pritenii actuali, pentru ca timpul nu se mai intoarce. Cine te iubeste cu adevarat te intelege si te asteapata si o viata daca trebuie.Decizia cea mai buna este atunci cand nu regreti ceea ce ai facut.

Ioana
ioanalumialdea
Postat pe 3 Aprilie 2009 08:55
Buna
Sfatul meu este sa iti urmezi inima, dar nu uita de responsabilitati.Nu renunta la familie, pritenii actuali, pentru ca timpul nu se mai intoarce. Cine te iubeste cu adevarat te intelege si te asteapata si o viata daca trebuie.Decizia cea mai buna este atunci cand nu regreti ceea ce ai facut.

Ioana
ioanalumialdea
Postat pe 3 Aprilie 2009 08:56
De la: ioanalumialdea, la data 2009-04-03 08:55:46Buna
Sfatul meu este sa iti urmezi inima, dar nu uita de responsabilitati.Nu renunta la familie, pritenii actuali, pentru ca timpul nu se mai intoarce. Cine te iubeste cu adevarat te intelege si te asteapata si o viata daca trebuie.Decizia cea mai buna este atunci cand nu regreti ceea ce ai facut.

Ioana


mersi pt sfaturi........
stellutza
Postat pe 4 Aprilie 2009 02:04
Niciodata sa nu urmezi inima.Unele inimi, le place foarte mult sa se cuibareasca in maracini.De aceea si sunt o multime de inimi sfasiate.
Ioana007
Postat pe 5 Aprilie 2009 10:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CARNAVAL de ziua indragostitilor 41 De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI 21 De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI 504 De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10
concurs 22 De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02
Hartuire 32 De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49
Setari Cookie-uri