cred ca am nevoie de ajutor

eu am ajuns de mult la concluzia ca femeia e sado-maso...dar s-o lasam sa persiste in greseala, ca doar sunt alegerile ei, trebuie sa-si deda singura cu capul, nu??

inteleg ca poate ai o problema, si ca vrei sa te descarci pe forul, dar cand ceri sfaturi, ca mai apoi sa le arunci la gunoi....nu stiu ce sa zic, mi se pare lipsa de respect pt cei care se straduiesc sa te ajute...dar ce rost are sa mai vorbim de respect pt altii, cand nu prea exista nici cel pt propria persoana?!

toata lumea are probleme, nimeni nu-i perfect, si eu am, dar nu deschid un topic , cer ajutor, ma plang intr-una, apoi zic ca fac ce vreau eu, ca e alegerea mea....la ce mai ceri ajutor??

cred ca tu aveai nevoie de un detectiv, care sa-ti aduca probe ale infidelitatii mai degraba, decat sfaturi despre cum sa-ti rezolvi problema!
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 08:46
rectific:
*dea
*forum
zambila
Postat pe 26 Februarie 2009 08:47
pana la urma care-i topicul ca vad ca deja lumea vorbestye de alte chestii!!!! sunt eu mai blonda si nu ma prind cine ma lumineaza si pe mine???
mamaruta
Postat pe 26 Februarie 2009 08:51
citeste topicul cap coada si ai sa intelegi
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Februarie 2009 11:42

kiki, ai stiu inca de la inceput ca asa e dar te-ai amagit aiurea. cui foloseste ca ii prinzi? crezi tu , ca el, nu a vazut ca stii? crezi, ca avea nevoie de dovezi? sigur, nu. iti spun si de ce. pentru ca il doare in cot. te-i luat dupa stia ce sunt adeptii celei de a noua sansa, alde mama dolores care nu au trait astfel de experiente si vorbesc de prin filme, de prin carti,te-ai complacut in a gasi motive pentru a nu lua o decizie, ai umblat cu fofarlica in loc sa ai curajul de a fi hotarata . cum s-ar zice, ai fost fraiera

acum ce ai rezolvat?

1. iti amarasti viata

2. te pui in lumina proasta, umbland dupa fundul lor cu aparatul foto dupa tine, pandind si spionand de dupa coltzuri

3 le dai prilej de distractie. iti imaginezi ce au hohotit in urma intamplarii?

4 le faci relatia palpitanta. ce balon de oxigen esti pentru ei !! impiedici rutina sa se instaleze in povestea lor de amor.

5. il faci pe domnul sa se simta fat frumos. ce orgoliu gadilit trebuie sa aiba !!! o femeie e" in gat dupa el" , ii iarta toate tampeniile si il urmareste continu . esti mana cereasca pentru a se simti cocosul cocosilor

6.sa nu mai zic de amanta. ea se simte aleasa, ea e cu un cap deasupra ta pentru ca, pe ea o vrea in timp ce tu umbli bezmetica sa-i prinzi . ce e de prins? ce e de rezolvat intr-o atare situatie?

l-ai prins . si? iti rade in nas . povestea cu uite popa nu e popa ,e o luare in ras, o sfidare ce tu ai permis sa existe.

lasa-i sa-si traiasca viata cum vor si tu vezi-ti de viata ta. nici sa nu te mai intereseze daca o duce bine sau rau, daca e fericit sau nefericit, daca e viu sau mort. considera ca asa a fost sa fie si mergi pe alt drum, fara resentimente, fara vinovatii, fara urmariri
si_totusi
Postat pe 26 Februarie 2009 13:20
offffff.... mai oameni buni, daca povestea lui kiki e reala... NASOOOOOL. Cum sa astepti patru ani sa nu-ti mai spuna ala ca esti proasta, paranoica etc? DA TU NU STIAI KIKI CA NU ESTI? Iti trebuiau confirmarile lui? KIKI, NU TE MAI INJOSI, DRAGA, SI NU LE MAI DA SUBIECTE DE AMUZAMENT AMOREZILOR. demnitate si intelepciune. la ce ti-a ajutat sa faci pe detectivul? O-ho-ho. In patru ani erai divortata si avei si un copil cu un barbat care te putea iubi. LA CE AI PIERDUT ATATA AMAR DE VREME?
gianiblue
Postat pe 26 Februarie 2009 20:31
Intr-adevar,am fost slaba in toti anii astia,am sperat ca o dragoste ca a noastra nu va putea fi uitata asa de usor ,ca-si va da seama ca greseste si vom fi din nou o familie fericita...Vise...
Nu am ramas indiferenta la sfaturile voastre,le-am cantarit bine pe toate si pana la urma mi-am dat dat seama care mi-a drumul...A fost nevoie de tot circul asta cu urmarirea(de fapt n-a fost circ,ca s-a desfasurat fara scandal) ca sa-mi dau seama ca de fapt el pe aia o vrea si ca pe mine nu da doi bani.Am sperat poate ca daca-l prind eu o sa fie socat si o sa realizeze ce se intampla si ...dar am fost prea naiva.Pe el il doare in cot de mine si de familie.Stiam de mult asta dar nu am vrut sa cred.Amk vrut prea mult sa am familia asta dar nu asa...
kiki33
Postat pe 27 Februarie 2009 13:46
si_totusi ,ai perfecta dreptate dar in momentul asta eu consider ca nu va mai putea nimeni sa-mi zica,ca nu am incercat, nici eu sa-mi fac procese de constiinta .Sunt impacata cu mine ca am facut tot ce se putea pt a-mi salva casnicia.Acum ,zambila ,nu-mi mai e frica de nimic,poate sa vina si tsunami.O sa-mi fie bine...
kiki33
Postat pe 27 Februarie 2009 14:00
Vi se pare ca am eu stofa de dramaturg?Nu inteleg de ce va indoiti de veridicitatea povestii mele...Chiar e adevarata.Si nu am ,,inflorit-o ,,cu nimic.E ceea ce traiesc eu si am simtit nevoia sa vorbesc si cu alti oameni care nu ma cunosc,nu stiu cine sunt eu,ce sunt.Nu v-a obligat nimeni sa-mni raspundeti.V-am mai zis odata ca nu am nevoie de rautatile unora,am nevoie sa ascult si alte pareri .Concluziile le trag eu,cum ma duce pe mine mintea si sufletul.Chiar am cantarit bine fiecare comentariu si am inteles demult mesjul vostru dar l-am amanat pana am simtit eu ca e timpul sa ma respect eu ,ca ceea ce visam eu e irealizabil.
Am fost si la psiholog,la psihiatru,-nu am probleme cu capul sunt in deplinatatea facultatilor mentale si actiunile mele sunt specifice si normale avand in vedere situatia mea.
kiki33
Postat pe 27 Februarie 2009 14:22
Intr-adevar,am fost slaba in toti anii astia,am sperat ca o dragoste ca a noastra nu va putea fi uitata asa de usor ,ca-si va da seama ca greseste si vom fi din nou o familie fericita...Vise...
Nu am ramas indiferenta la sfaturile voastre,le-am cantarit bine pe toate si pana la urma mi-am dat dat seama care mi-a drumul...A fost nevoie de tot circul asta cu urmarirea(de fapt n-a fost circ,ca s-a desfasurat fara scandal) ca sa-mi dau seama ca de fapt el pe aia o vrea si ca pe mine nu da doi bani.Am sperat poate ca daca-l prind eu o sa fie socat si o sa realizeze ce se intampla si ...dar am fost prea naiva.Pe el il doare in cot de mine si de familie.Stiam de mult asta dar nu am vrut sa cred.Amk vrut prea mult sa am familia asta dar nu asa...
kiki33
Postat pe 27 Februarie 2009 14:26
kiki, aduna-te...ai persistat intr-o greseala...asta e...nu esti singura...

important e ce vei face de acum inainte...divortea-za decent, fara circul aferent situatiei...si mergi mai departe...

poate multe din sfaturile primite aici au nimerit in gol, unele poate ti-au dat de gandit si te-au ajutat...

sa stii ca nu este sfarsitul lumii ca te inseala barbatul...ai copilele langa tine si asta te va sustine pe linia de plutire...

si cine stie ? poate ai sa intalnesti un barbat care te va iubi, ca nu sunt toti ticalosi...

ai grija de tine...si incearca sa treci prin asta cu multa demnitate.
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Februarie 2009 14:44
De la: kiki33, la data 2009-02-27 14:00:56si_totusi ,ai perfecta dreptate dar in momentul asta eu consider ca nu va mai putea nimeni sa-mi zica,ca nu am incercat, nici eu sa-mi fac procese de constiinta .Sunt impacata cu mine ca am facut tot ce se putea pt a-mi salva casnicia.Acum ,zambila ,nu-mi mai e frica de nimic,poate sa vina si tsunami.O sa-mi fie bine...

Inteleg ca tu traiesti intr-un anumit fel doar pentu gura lumii? Inteleg ca lumea iti aduce acum consolare. Mie mi se rupe de lume atata vreme cat mie mi-e bine intr-un fel.

Am mai vazut pe cineva pe care o durea de ce zodie e sotul tau. Inca nu pot sa-mi explic cum poate crede cineva ca toti oamenii dintr-o anumita zodie reactioneaza la fel la o situatie.
Micass
Postat pe 27 Februarie 2009 20:09
4 ani de zile de chin si suferinta, cred ca nu stii sa te pretuiesti deloc. L-ai pus pe el pe primul loc si te-ai sacrificat pt el stiind ca are amanta.
Poate nu-i intamplator faptul ca l-ai prins cu amanta, poate asa a fost sa fie ca sa nu mai te incapatanezi sa tragi cu dintii de aceasta casnicie.
O viata ai, nu mai multe ca sa poti face greseli in una si apoi sa zici lasa ca in cealalta viata ma revansez.
Din ce povestesti eu nu am tras concluzia ca nu e vorba de slabiciune, ci doar ai iubit foarte tare un barbat care nu te-a iubit.
Sper sa faci pasul care trebuie. Iti urez numai bine.
Clm
Postat pe 28 Februarie 2009 18:51
Da, dar lumea? Lumea ce va zice?
Micass
Postat pe 1 Martie 2009 09:05
Lumrea nu traieste cu ea in casa. Lasa lumea sa zica ce-o vrea, parca era un cantec.
Clm
Postat pe 1 Martie 2009 18:38
De la: Micass, la data 2009-03-01 09:05:38Da, dar lumea? Lumea ce va zice?

Cand am spus ,,lumea''m-am referit la familiile noastre(frati,cumnati,socri,)la cei foarte apropiati langa care,vrem nu vrem,traim .
kiki33
Postat pe 2 Martie 2009 13:54
Lumea.. fiecare are dreptul sa traiasca in demnitate si in respectul propriilor sentimente, in perimetrul sau de existenta.
E greu sa recunosti binele cand nu ai cunoscut decat raul si nu prea poti sa faci diferenta cand esti in mijlocul furtunii.
Iubita..traieste cu respect de sine si invata din nou sa te iubesti pe tine. Asta e punctul de la care trebuie sa pornesti. Cine te iubeste si tine la tine, te va sprijinii si va dori sa-ti fie bine si sa fii fericita din nou.
De restul lumii, plina de sfaturi intelepte, sa nu-ti pese..
E greu, e foarte greu, dar nu e imposibil. Cere ajutor, de cate ori ai nevoie. Cauta sa afli cat mai multe despre tine si ce ai nevoie ca sa fii iar fericita.
Nu merita sa-ti sacrifici viata, doar pentru a multumii pe altii.
Porneste de la fericirea proprie...
Pupici!
gabitzza
Postat pe 2 Martie 2009 14:19
Kiki,se pare ca aceste discutii de pe forum ti-au mai crescut moralul.ti-am mai zis eu ai grija de tine si de fetite,viata merge inainte cu bune si rele ,ce e sa se intample tot se intampla.o zi buna tuturor
ghelene_06
Postat pe 2 Martie 2009 17:47
draga mea te inteleg perfect.Parerea mea? DIVORTEAZA!Nu te merita.chiar daca fetele tale vor sufei cand vor creste probabil vor intelege de ce ai ales aceasta cale.Spui ca te-a si batut.Ele au vazut asta?si daca da,crezi ca n-au suferit?
mariana_alex_69
Postat pe 6 Martie 2009 11:06
Tu ai vrut sa ai o familie, dar nu un sot in felul acesta.
Ioana007
Postat pe 7 Martie 2009 09:09
AM VRUT O FAMILIE CU UN SOT CARE SA MA IUBEASCA,SA MA RESPECTE,SA SIMTA CA EU INSEMN PT EL CE A INSEMNAT EL PT MINE.
M-AM CONVINS CA NU SE POATE SI GATA.
AM 34 DE ANI SI POT S-O IAU DE LA CAPAT ,SA INCERC SA FIU FERICITA FARA EL,CU FETELE MELE SI CU CEI CARE-MI SUNT CU ADEVARAT ALATURI
AM PIERDUT CATIVA ANI DIN VIATA MEA DAR DE ACUM INCOLO O SA INCERC SA NU MAI FAC ACELEASI GRESELI CA PANA ACUM.
kiki33
Postat pe 8 Martie 2009 09:42
kiki...

ce dracu fata?... o tii langa de vreo 5 luni cu chestia asta... tot nu te-ai lamurit?...
zambil
Postat pe 8 Martie 2009 09:47
am mai zis eu (la nu stiu ce pagina)..este incorigibila..
iasomia
Postat pe 8 Martie 2009 09:56
iaso...

mie mi-e totussi simpatica... imi pare familiara, cu 33 ala...
zambil
Postat pe 8 Martie 2009 09:57
zambil,

pai cum a citit 33 la chestiune ..a dat fuga la apel...

kiki,

baga curaj!
iasomia
Postat pe 8 Martie 2009 09:58
Kiki33 te minti singura, parca esti dusmanul propriei tale fiinte. Invata sa te pretuiesti, nu merita sacrificul tau.
Ti-a urat la multi ani?
LA MULTI ANI!
Clm
Postat pe 8 Martie 2009 10:15
pt infidelitate nu iti tb probe ca le simti ca femeie si implicit nu se poate vindeca INFIDELITATEA :p
florentza_23
Postat pe 8 Martie 2009 10:20
Asta e si culmea. Conteaza daca i-a spus "la multi ani" sau nu? Era mai ok daca ii spunea la multi ani si se ducea la amanta? Era un domn.
Micass
Postat pe 8 Martie 2009 10:23
De la: zambil, la data 2009-03-08 09:47:05kiki...

ce dracu fata?... o tii langa de vreo 5 luni cu chestia asta... tot nu te-ai lamurit?...

M-am lamurit,dragii mei.Ca nu-s chiar asa batuta-n cap cum ma cred unii.O sa ne despartim indiferent ce se va intampla.Azi ma duc din nou la avocata si o sa repunem procesul pe rol.Nu ma va mai putea opri nimic de data asta.
kiki33
Postat pe 9 Martie 2009 08:56
De la: Micass, la data 2009-03-08 10:23:18Asta e si culmea. Conteaza daca i-a spus "la multi ani" sau nu? Era mai ok daca ii spunea la multi ani si se ducea la amanta? Era un domn.

De ce sa-mi zica ,,La multi ani"?Nu m-ar fi incalzit cu nimic.Cred ca a inteles ca orice ar face sau ar spune e tardiv.Vine(inca)acasa si se baga in camera si sta acolo precum cucuveaua ,ca nu-l baga nimeni in seama.S-a laudat ca pleaca de acasa dar n-a facut-o.Nu-mi mai pasa de el.
kiki33
Postat pe 9 Martie 2009 09:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce ascunde comportamentul ciudat al unei prietene 64 De la: si_totusi 14 Octombrie 2010 16:10
Salata 1 De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:12
nu am avut niciodata un orgasm sexual...de ce?si ce sa ma fac? 93 De la: garbo261038 24 Ianuarie 2012 02:47
Buna! 4 De la: Micass 8 Noiembrie 2008 09:03
nu vrea n are chef.... 17 De la: Ioana007 13 Aprilie 2009 15:32
Setari Cookie-uri