Sexul Fara Probleme

Diana, esti o femeie de afaceri spuneai??? Si ce fel de afaceri faci..? Hmmm...mi-a fost cam greu sa pricep ce ai scris, intrucat nu prea seamana cu limba romana....

Cat despre "Sexul fara probleme" pe care il recomanzi fetelor de pe Garbo... . In primul rand, daca ajungi in situatia in care partenerul nu te mai satisface, problema principala e aceea ca intre voi doi nu mai exista comunicare absolut deloc. Sunt impotriva relatiilor extraconjugale cu atat mai mult cu cat acestea nu sunt decat pentru satisfacerea fanteziilor si fara niciun fel de implicatii sentimentale. Ce parere crezi ca si-a facut studentelul despre tine??? Cred ca deja se crede gigolo...daca nu cumva si-a intrat deja in rol cu tine...

needforspeed
Postat pe 31 Octombrie 2008 18:03
Mie unul imi place de cea care isi zice Diana, sau mai bine spus de viziunea ei pe care a descris-o in post. Nu isi face iluzii ca sa nu aiba deziluzii (mersi de inspiratie, nea Imi!!!), si nu este de blamat, fiindca si sexul este o parte a vietii, un lucru extrem de normal si de necesar, si apoi am vazut ca pe aici se discuta mai mult in jurul subiectului de parca s-ar vorbi despre depozitele de diamante din muntii Rhodesiei.
anakin
Postat pe 31 Octombrie 2008 20:06
A postat cu o anumita superioritate... E o femeie de afaceri independenta si cu cariera, dar habar nu are cu ce se mananca "Limba Romana"

aaaa...si ea, de 28 ani (femeie serioasa....ca de', asa-i in lumea afaceristilor de succes!!!) din cauza lipsei timpului. si-a gasit un studentas, care, in schimbul serviciilor oferite, primeste ajutor din partea doamnei de afaceri (ce fel de ajutor oare???)
needforspeed
Postat pe 31 Octombrie 2008 20:32
Haideti sa fim seriosi...E ridicol!!!!
needforspeed
Postat pe 31 Octombrie 2008 20:33
Sa nu fiu inteles gresit, sunt de acord ca toarna agramatisme ca din caietul unui papuas pus sa faca o compunere in limba romana chiar la sosirea lui pe aeroportul Aurel Vlaicu (e cursa low-cost), sunt mai mult decat ferm convins ca nu e o "femeie de afaceri", asa cum sustine, fiindca in general acel tip de femei sunt extrem de discrete si nu apar pe net, pe forumuri, sunt de asemeni de acord ca descrie o stare de fapt care a auzit-o de la cineva sau are cunostiinta despre ea... eu ma refeream la cu totul altceva, anume la libertatea de a face ce vrei cu corpul tau, de a iti alege modul in care vrei sau nu vrei sa te implici intr-o relatie, si la faptul ca sexul se mai percepe ca necesitate, nu ca tabu.
anakin
Postat pe 2 Noiembrie 2008 02:23
Asa este, Anakin, fiecare are libertatea de a face ce vrea cu corpul sau. Totusi, penibil mi se pare ca la o asemenea varsta, de doar 28 ani, nu isi poate gasi pe cineva care sa-i satisfaca toate fanteziile, iar asta nu contra-cost.
Sexul este o necesitate, dar chiar trebuie sa-l platim???
needforspeed
Postat pe 2 Noiembrie 2008 10:04
Cand iti comanzi o pizza, de obicei o platesti, nu?...
anakin
Postat pe 2 Noiembrie 2008 16:43
De la: anakin, la data 2008-11-02 16:43:27Cand iti comanzi o pizza, de obicei o platesti, nu?...



Ce comparatie....
needforspeed
Postat pe 2 Noiembrie 2008 21:30
Draga Diana, felicitari.Astia care au comentat,au impresia ca tot ce zboara se si mananca. Or sa vada ca viata asta nu e asa cum am vrea noi sa fie.Stii tu cum e : cine rade la urma, rade mai bine.Tu, vad ca deja ai inceput.Nu stiu cati ani ai tu de caznicie, dar, eu dupa 20 si dupa muuuulte esecuri si dezamagiri din partea sotului meu, pe care l-am privit ca pe un unicat, am auns la concluzia ca nu merita sa te cramponezi de un individ, fie el chiar si sot.Repet, esti tare.Aceeas idee o am si eu, doar ca nu sunt in stare sa o duc la final.O fi educatia, o fi ipocrizia...dracu' stie.Cert e ca nu am putere.
cameluta
Postat pe 7 Noiembrie 2008 10:12
De la: kmyk, la data 2008-11-07 10:12:03Draga Diana, felicitari.Astia care au comentat,au impresia ca tot ce zboara se si mananca. Or sa vada ca viata asta nu e asa cum am vrea noi sa fie.Stii tu cum e : cine rade la urma, rade mai bine.Tu, vad ca deja ai inceput.Nu stiu cati ani ai tu de caznicie, dar, eu dupa 20 si dupa muuuulte esecuri si dezamagiri din partea sotului meu, pe care l-am privit ca pe un unicat, am auns la concluzia ca nu merita sa te cramponezi de un individ, fie el chiar si sot.Repet, esti tare.Aceeas idee o am si eu, doar ca nu sunt in stare sa o duc la final.O fi educatia, o fi ipocrizia...dracu' stie.Cert e ca nu am putere.


Noi, "astia" care am comentat, mai precis eu, pt ca anakin a fost de acord cu spusele Dianei....prefer sa am impresia ca tot ce zboara se mananca, decat sa platesc pe cineva (bani sau servicii diverse) pentru a face sex cu mine si pt a-mi satisface toate fanteziile....
Despre asta era vorba, kmyk, nu despre a-ti gasi fericirea in alta parte...
needforspeed
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:54
Stau si ma intreb,oare cum e sa faci sex fara sa iubesti????
emagl
Postat pe 7 Noiembrie 2008 21:02
Eu cred ca de fapt femeia de afaceri de 28 de ani e chiar George care ar vrea sa-si faca reclama. Presupunea ca or sa sara femeile de pe forum sa ii ceara nr. de telefon al lui George si uite asa isi facea si el o clientela.
Micass
Postat pe 8 Noiembrie 2008 08:49
Daca personajul Diana este real , atunci... ceea ce face ea este...sex trist...Daca ajungi sa platesti inseamna ca nu mai e loc in viata ta de sentimente...
maria1maria
Postat pe 8 Noiembrie 2008 16:38
De la: Micass, la data 2008-11-08 08:49:23Eu cred ca de fapt femeia de afaceri de 28 de ani e chiar George care ar vrea sa-si faca reclama. Presupunea ca or sa sara femeile de pe forum sa ii ceara nr. de telefon al lui George si uite asa isi facea si el o clientela.


Wow...care George???
needforspeed
Postat pe 8 Noiembrie 2008 17:21
Bv, fato. Tzi-i bine, faci sex, eshti independenta shi-tzi traieshti viatza asha cum ai vrut-o. Oare?
Probabil ai scris k sa te convingi de enjoymentu' de care reclamezi cu atata patos sau sa te convingem noi prin felicitari ...(?)
In fine, daq e o situatzie reala, pai, nu uita shi de ceea ce adevarat doreshti...(familie, copii), nu doar George-ishti_Studentzi...
Caci, vez... vremea se duce.


Postat pe 8 Noiembrie 2008 22:53
Ar fi trebuit ca George, sa-si cumpere mai intai un pat.Pentru ca femeile de pretutindeni, sa sata in pat, nu in afacerile lui.Asa ca "Femei din toate tarile uniti-va".Iar tu George, pregateste-ti o punga cu viagra.

Postat pe 9 Noiembrie 2008 06:39
"Ca femeile de pretutindeni sa sara in pat".In mod normal, sexul ar trebui sa fie fara probleme.Dar cei care faceti probleme, sunteti voi oamenii, cu fanteziile voastre nastrusnice,(carnavelesti pe de-o parte)si distructive pe de alta.Este curios, ca omul se dovedeste permanent ca fiind Diavolul in relatiile lui cu Dumnezeu.Exista o mare diferenta in ceea ce fac eu si ceea ce faceti Dvs.In timp ce eu glumesc, si o fac permanent fara rautate, Dvs.,maimutariti creatia lui Dumnezeu, va bateti joc de ea.Orice contravine legilor naturale ale firii,poarta semnatura demonului din voi.

Postat pe 9 Noiembrie 2008 13:53
Nu vreau s fac reclam la nimeni e doar un adevr pe care l triesc. Iar daca a tri din gramatic nu a avea bani i satisfacia pe care o am profesional n viaț. Iar sexul este important n via i acest biat de care am vorbit nu accept pe ori i cine aa cum credei voi iar niciodat nu cere o sum anume eu doar l ajut c vreau s ajut. Cnd am spus c mi d ce vrea o femeie am spus c este o persoan care vrea ca partenera s se bucure nu ca uni brbați. Iar reclama i-o face singur ,prin femei mulumite.

Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:40
Mai, need.. cum te keama, m-am uitat la profilul tau si, daca e adevarat si ai 22 de ani, te cred ca gandesti asa .Sincer, sper din toata inima sa nu ai nevoie in viata ta de mangaieri, vorbe frumoase, fie ele kiar si minciunele.Habar nu ai ce mult inseamna o vorba sau un gest frumos atunci cand ai nevoie de el.Bafta
cameluta
Postat pe 11 Noiembrie 2008 12:50
maria1maria, te-ai gandit k fata are nevoiede de tandrete? faptul k mai si plateste, poate fi judecat? eu cred k e doar intamplator si mai putin riscant.de ce? pt. simplul motiv k un individ matur, autofinantabil...etc, e un tip expus si expozabil.nu cred ca fetei i-ar trebui publicitate.ce naiba.zi Doamne fereste.
cameluta
Postat pe 11 Noiembrie 2008 12:56
Cu minciunelele...ne mintim singure...mai bine fara ...rabdare!jumatatea ta ...te va gasi intr-o zi...trebuie doar sa crezi in asta...
maria1maria
Postat pe 11 Noiembrie 2008 23:29
pt kmyk...toate avem nevoie de tandrete...dar e atat de trist sa-ti fie data in acest mod...incercam sa o fac sa inteleaga sa nu-si iroseasca viata astfel...sa aiba incredere in adevaratele valente ale vietii...
maria1maria
Postat pe 11 Noiembrie 2008 23:44
Pana la urma dragilor fiecare este liber sa aleaga modul de viata care corespunde cu nevoile si dorintele interioare.
Asadar nu cred ca suntem in masura sa judecam obiectiv. fiecare raporteaza la ce al face el insusi. insa cine e neprihanit sa arunce primul piatra!
ma indoiesc ca exista vreunul care sa nu fi dat gres nici macar la nivel mental.
caci pana la urma e la fel de grav sa inseli in fiecare momenet in care ochii vad si inima cere si sa tradezi cu gandul ori de cate ori te inspira sexual cineva.
in ceea ce o priveste pe Diana...ca e sau nu e femeie de afaceri ..ca stie sau nu gramatica limbii romane..ca plateste sau nu un student nu conteaza. mecanismul as spune eu ca conteaza.
o casnicie...care pare a fi ratata...tradare...de care se pare ca sotul nu are habar caci altfel nu s.ar mai numi tradare...prostitutia care e in floare...frustrarea unei casnicii in care ramai din diverse motive...frustrarea care va aparea si din cauza lipsurilor psiho emotionale si lista e lunga.

dar repet..pana la urma nimeni nu trebuie sa traiasca in vreun fel anume. fiecare e liber sa urmeze drumul lui. dar hai intai sa privim si in gradina noastra. si dintre acele muieri fidele cate au curajul sa recunoasca in sinea lor ca dp nu stiu cat timp de relatie stabila si.au mai dorit partenerul la fel? sau cator muieri fidele nu le.a trecut macar odata prin cap ideea de sex cu un altul? nu doar barbatii sunt infideli. si muierile sunt. nu doar barbatii au nevoi si dorinte si fantasme. si muierile au. de ce ajungem sa tradam? de ce mai stam intr-o relatie consumata demult? de ce suntem dispuse sau dispusi sa platim? simplu...a plati inseamna a te debarasa de implicatii de tot soiul..de intrebari inutile..de responsabilitati...si in momentul in care nu mai ai chef nu mai suni. simplu!
ll1
Postat pe 12 Noiembrie 2008 02:41
De la: kmyk, la data 2008-11-11 12:50:23Mai, need.. cum te keama, m-am uitat la profilul tau si, daca e adevarat si ai 22 de ani, te cred ca gandesti asa .Sincer, sper din toata inima sa nu ai nevoie in viata ta de mangaieri, vorbe frumoase, fie ele kiar si minciunele.Habar nu ai ce mult inseamna o vorba sau un gest frumos atunci cand ai nevoie de el.Bafta



Da, kmyk, chiar am 22 de ani...numai ca la 22 ani am trecut prin prea multe din punct de vedere sentimental si am foarte mult habar ce inseamna o vorba sau un gest frumos... Nu cred ca ma poti judeca prin prisma varstei...
needforspeed
Postat pe 12 Noiembrie 2008 07:22
fetıta mea tu etı o analfabeta.nu te maı obosii cu subıecte de doi lei.iei la autostop i te veı racorii
lorra
Postat pe 14 Noiembrie 2008 04:36
lorra, chiar daca nu-ti place raspunsul cuiva de pe forum, nu trebuie sa jignesti.In primul rand, colega noastra, nu este fetita ta, ci este o forumista care merita toata consideratia.Incerci sa folosesti acest ton de superioritate, dar varsta nu este o scuza pentru a vorbi urat. Daca este analfabeta(ai vrea tu), si consideri ca nu merita atentia ta, de ce esti asa de aprinsa?Un forum, este o adevarata institutie de educatie, iar daca tu esti intr-adevar un bun pedagog, ar trebui sa ne inveti sa deosebim binele de rau, sa invatam lucruri bune de pe urma experientei de viata pe care o ai.Aluzia la autostop,este lipsita de bun simt, crede-ma, si interventia ta mi se pare dezastroasa, mai ales ca vine de la o femeie care ar trebui sa fie o doamna, cu atat mai mult cu cat se adreseaza unei semene.

Postat pe 16 Noiembrie 2008 08:11
vanghelis-tıpa este chıar rıdıcola.i eu am dreptul la orıce comentarıu ın legatura cu ea.cred ca -i face reclama pe net-poate-i cauta vreun partener sa o racoreasca ,dın moment ce afırma ca- i platete partenerul.i tu daca aı de facut vreun comentarıu fa l la adresa tıpeı nu la adresa mea.
lorra
Postat pe 17 Noiembrie 2008 00:29
Din cele postate anterior de colegele mele, ajung la concluzia, ca nu exista sex fara probleme.

Postat pe 17 Noiembrie 2008 07:43
e atat de greu sa respecti parerile celorlalti.?in fond fiecare dintre noi traim asa cum ne dicteaza constiinta.

Postat pe 17 Noiembrie 2008 09:14
Nu spune nimeni ca nu e bine sa ti se spuna vb frumoase si sa ai parte de mangaieri si dezmierdari, dar de totusi sa le primesti la comanda parca nu mai au nici un farmec...e trist daca ajungem transformam si cel mai frumos lucru pe care il poate experimenta un om intr-un act pe care crezi ca il poti cumpara...dar fiecare isi traieste viata asa cum crede de cuviinta P.S. happy to join the club

Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Casatorie sau concubinaj? 506 De la: gmpa 21 Aprilie 2010 17:59
sa lupt pentru relatie? 56 De la: bluedsi 18 Martie 2009 15:55
DC s'au evaporat barbatii frumosi???? 204 De la: Contrapunct 25 Iulie 2009 15:43
una din doua femei au inselat 274 De la: valentino 24 Mai 2009 18:48
Rasturnare de situatie.Dilema mare. 5 De la: Ioana007 1 Ianuarie 2009 20:34
Setari Cookie-uri