MAREA DESCOPERIRE ?NU -DOAR O CONVINGERE CARE POATE NU TREBUIA

Buna tuturor
Pentru a ma face inteleasa de toti va voi spune de la inceput ca sunt o femeie placuta ,pedanta,isteata ,netitrata dar hirsiita de viata si cu experienta de rigoare.
Dupa o ultima exerienta pe mine ,in care egoismul,indiferenta si aura personala a celuilalt a dorit sa primeze ,mi-au luat un liber prelungit de la ceea ce inseamna relatie de cuplu ,cu convingerea personala de a elimina acest aspect.Duc o viata activa ,am un serviciu solicitant ,familia cit a ramas din ea -copii si nepoti-sunt alaturi de mine,sunt sociabila ,buna ,am multi prieteni si nu prea sunt lasata sa uit ca sunt singura.Nu duc lipsa de admiratori dar lucrind in acelasi trust nu vreau complicatii.Pe strada sunt admirata si chiar ma simt bine imi da o stare de siguranta si incredere in mine.Dar, lipsa de preocupare a serilor trecute mi-a impins curiozitatea intrarii si deschiderii unui cont pe un sait de intilniri.Binenteles ca nu mi-am incarcat o poza la profil am scris doar ce as dorii si o descrie mai mult a caracterului meu decit a insusirilor fizice.
Am primit intr-o singura zi peste 30 de mesaje in care nu am putut constata decit lipsa de educatie ,mirsavism,frustari si tot ce va inchipuiti si voi acum ca ar primii ca mesaj o femeie.Culmea cele mai mirsave erau de la profile in care rubrica studii atingea absolutul.
Dragii mei ,dragele mele am deschis acest topic pentru a va deschide ochii si a nu va pune intr-o situatie ce nu va reprezinta asa cum am facut-o eu .Ceea ce nu gasim in lumea reala nu va fi gasit nicidecum in cea virtuala.
Succes in viata si multe impliniri .
magda_r
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:25
uratul, se vrea sa fie frumos, grasul sa devina slab si prostul viseaza sa se destepte. cum primele doua sunt posibile, a treia dorinta, ramane doar la stadiul de himera. de asta, nu prea cred eu in oamenii ce se lauda cu insusirile lor nemaipomenite. e ceva asemanator cu pomul laudat.
si_totusi
Postat pe 28 Octombrie 2008 13:02
Tu ai dreptate SI TOTUSI ,dar nu mereu ,ce am vrut eu sa spun este cu totul altceva decit ai inteles tu .
Eu nu am scris ca sunt dna x din trustul Y si am influenta ,trecere,etc sau mare bastan Z vrea?????ma aduleaza , am relatat o realitate de care poti sau nu tine cont ,poate in viata vei trece si tu prin diverse situatii.Laudarasi poti intilnii in alte topice cu siguranta.Tinind cont de virsta mea poti cu usurunta sa realizezi ca avem alte orizonturi si privim mult mai realist defecte ,calitati ,comportamente.
magda_r
Postat pe 28 Octombrie 2008 21:32
magda, tu nu ai inteles.
m-am referit la cele descrieri facute de unii barbati pe siturile cu profil matrimonial . te citez "Culmea cele mai mirsave erau de la profile in care rubrica studii atingea absolutul." la aceasta propozitie am facut eu referinta
si_totusi
Postat pe 29 Octombrie 2008 09:35
Doamna "si totusi," Magda are dreptate.Este corect ce a spus dansa.Barbatii sunt niste primate.Iar dupa ce s-au dat jos din copaci, si au alunecat in noroi, au devenit niste porci.
Ioana007
Postat pe 8 Decembrie 2008 10:22
doamna, Ioana, hai sa nu judecam cu aceeasi unitate de masura toti barbati.nu-s primate si nici nu s-au dat din pom in patru labe devenind porci

ca sa urmez logica dumneavoastra, si sa presupunem ca-s porci, apoi porcii aceia se inmultesc cu scroafele si traiesc toti intr-o mocirla

si nu e asa. cate de mult rau ne-a facut un barbat sau cat de ranite suntem datorita lui, nu inseamna ca toti sunt la fel. cunosc barbati minunati care merita sa fie respectai si apreciati

cand omul nu e om, barbat sau femeie, e totuna. aici nu e pe sexe ci, pe caracterul detinut si pe bunul simt al fiecaruia
si_totusi
Postat pe 8 Decembrie 2008 13:04
femeile fac o greseala mare

dupa ce am fost deceptionate de un mascul, ne transformam in niste vrajitoare. devenim rele, rautacioase, cicalim vesnic si nu mai avem incredere in nici un barbat

exact ca sa ne ruinam viata si sa ni se "usuce" sufletul. in scurt timp ,aratam ca niste hultani. rautatea din suflet migreaza si pe fata, privirea devine taioasa si rautacioasa, fruntea va fi plina de riduri, colturile gurii iau o directie ce mereu seamana a dezacord, obrajii devin pamantii iar glasul nostru , nu mai mangaie ci, se transforma intr-un cloncanit stresant .

hainele apar ca niste rufe lalai puse pe corp ca pe cuier, purtate cu neglienta si orice urma de cochetarie dispare

de ce?
ca suntem fraiere si ne lasam dominate de cel necaz.
mama ei de viata, pai de ce asa?
orice a fost, a fost si...capul sus , chetu-nainte !


la ce foloseste sa uram tot ce inseamna o viitoare relatie? de ce ne chinuim sa nu mai fim femei ci, doar niste soldatoi care lupta pentru a demonstra lumii ca barbatul e dracul gol?

acum ma gandesc, gol ,gol dar mai sunt si draci goi simpatici si de treaba. astia cui ii lasam? ha?
si_totusi
Postat pe 8 Decembrie 2008 13:43
erata. "cheptu-nainte "
si_totusi
Postat pe 8 Decembrie 2008 22:22
Cred ca ati scris asa pentru ca sunt unele doamne care nu au chept.
Ioana007
Postat pe 9 Decembrie 2008 18:59
Domnisoara Ioana007 sunt si fara...dar sunt si siliconate rau de la mama natura
emagl
Postat pe 9 Decembrie 2008 20:21
Partea cea mai rea este ca si-au pus silicon si in loc de creer.
Ioana007
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata - tata vitreg 7 De la: pusy 27 Aprilie 2009 15:15
la a cata intalnire se face sex??????? 115 De la: pik_nik 12 Ianuarie 2010 09:30
...voi ce ne-ati crescut... 10 De la: tzontzonica 1 Noiembrie 2015 08:21
Nu mai stiu ce inseamna dragostea 11 De la: scrichy 10 Mai 2009 14:17
relatie veche,monotona....vreau un sfat 40 De la: Dor_marunt 5 Ianuarie 2010 19:06
Setari Cookie-uri