stie cineva detalii despre diet club?

am auzit ca e o nutritionista foarte buna acolo, dar nu gasesc detalii despre preturi si date de contact.
iulianagh
Postat pe 17 Octombrie 2008 15:40
Draga Iulia. Iti pot recomanda o clinica, Revital Clinic, medic recunoscut, consultatie 50 ron Dureaza 10 minute, insa iti spune tot ce nu-ti poti imagina, iti creaza o dieta personalizata, iar partea frumoasa e ca poti manca orice vrei( dar in anumite cantitati).Nu te pune sa faci foamea, nici sa faci sport daca nu vrei. Daca vrei detalii suna la clinica si cere cu DR. Ciprian Miclea, tel 0 755 031 744, spunei ca suni din partea mea, Loredana Robert.Sunt pacienta dansului.Succes
alunecrocante
Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:17
si eu m-am interesat si am auzit ca au rezultate deosebite; ii gasesti pe bd Magheru la nr.35, bl A, sc A, et 2, ap 21, tel 021-313.12.33 si 0726-782.638;
am inteles ca dieta se esaloneaza pe mai multe etape/cicluri (in functie de greutatea la care vrei sa ajungi); o etapa dureaza 12 sapt si costa cam 1000 ron pe care-i platesti la inceputul ciclului; mergi saptamanal la control si platesti 20 ron consultatia; pentru eliminarea senzatiei de foame iti monteaza niste ace minuscule si invizibile in urechi (intra in costul etapei respective), iar dieta e foarte usor de respectat pentru ca nu sunt restrictii cantitative, ci doar de anumite alimente; o prietena a slabit in primul ciclu 20 kg si in al 2-lea inca 10 (de la 115 kg a ajuns la 85 kg); super, nu?
puian
Postat pe 19 Noiembrie 2008 23:49
,..nu e vorba de aceasta adresa. Nici macar nu au ace..nu te cheama de 7 ori sa iti ia banii, medicul de la Revital e foarte onest. Mie mi l-a recomandat cineva care l-a cunoscul la Spitalul Floreasca. Am inteles ca nu i-a luat niciun ban pentru o operatie. In fine, poate tu cunosti alta clinica, nu comentez.
alunecrocante
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:05
Draga Alunecrocante,

Nu-i mai face atat reclama acestui individ care se lauda peste tot ca este nutritionist, dar nu are nicio pregatire in acest sens.

Ma mir ca nu ii este rusine sa faca pe specialistul, lucrand pentru indivizi dubiosi (de exemplu, Dunca) in afaceri care sunt paravan pentru vanzare de hormon de crestere. In toata lumea civilizata, vanzarea de GH este interzisa, numai la noi se poate...

Doctoru' Miclea o sa o ia in freza foarte curand pentru ca se complace in asemenea magarii (inclusiv pentru faptul ca isi aroga titluri pe care nu le are). E valabil si pentru ceilalti asa-zisi "nutritionisti" de la clinica Revital.

Duceti-va frate gramada la ei... E tzeapa voastra.
petrescum76
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:31
buna,

am auzit de Dunca, cunosc mai bine decat crezi povestea. Dr Miclea nu lucreaza acolo, a plecat din motive pe care numai el le stie, Clinica Revital nu are legatura cu Dunca, nu vand HGH. In alta ordine de idei, cunosc potentialul modului de lucru al medicului care ,.intamplator, a lucrat o vreme acolo. Insa precum sti, fiecare om are dreptul la liberul arbitru..pana nu vezi , nu crezi.
alunecrocante
Postat pe 9 Ianuarie 2009 19:09
Zici ca nu vand Gh la Revital... Arunca un oki pe siteul lor (aici aici link - http://www.revitalclinic.ro/medicina-anti-aging)

In tara asta de 2 bani, toata lumea se poate da specialist in nutritie. Unora nu le e rusine absolut de loc. O sa vina totusi o vreme cand impostorii vor fi demascati.

O perioada cuplul Dunca-Miclea a tot aparut pe la tv. Imi era sila sa vad acel spectacol grotesc. O rusine pentru tot ce inseamna profesionalism si buna-credinta in tara asta...
petrescum76
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:14
Observ ca esti revoltat/a. Cel mai bine este sa te informezi inainte despre tratamentele cu GH. Din cate stiu eu sunt legale in Romania ca si in SUA. Le folosesc zeci de mii de oameni. Nu stiu relatia ta cu Dunca sau Dr Miclea, insa e clar ca e ceva personal. Un singur lucru stiu, sunt persoane care isi permit tratamentele astea fara probleme.Celor care nu stiu, sunt informatii pe internet despre ce poate face GH. Cat despre Dunca, cred ca nu are sens sa il bagi in aceiasi oala cu Dr Miclea. E o opozitie totala intre tipare, caractere si educatie. De unde stiu? Gandeste-te!
alunecrocante
Postat pe 11 Ianuarie 2009 13:21
In SUA, ca si in multe alte tari civilizate, GH este interzis legal ca tratament anti-aging.
In tara noastra e legal doar pentru ca suntem "lumea a 3-a" si o sa mai dureze mult pana ne desteptam.


Poate imi explici totusi cum de dr. Miclea s-a afisat peste tot ca "nutritionist", cand el de fapt are alta specialitate.

Despre Dunca nu mai zic nimic... cred ca oricine intra in contact cu el realizeaza imediat ce fel de om este... bleah...
petrescum76
Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:57
ai dreptate despre Dunca. Din cate stiu eu, dr. Miclea are o diploma recunoscuta mondial pentru nutritie, a scris si o lucrare anti- aging anul trecut pentru o conferinta. a aparut la TV pt ca a fost angajat la Dunca o vreme si trebuia sa isi faca treaba. Oricum era singurul care stia sa vorbeasca despre acest domeniu. Sa nu crezi ca ii iau apararea, insa e un tip destept si bun profesionist.
Dupa cum observi sunt site-uri care vand gh sub forma de pilule, insa nu-s asa ca cele injectabile din pdv al rentabilitatii. In fine, dupa cum sti, orice vedeta foloseste acest tratament fara probleme( vezi : madonna, stalone.....si altii autohtoni).Daca as avea bani as face si eu acest tratament, insa e foarte scump.
alunecrocante
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:38
Oferta clinii Rvital seamana izbitor cu cea a lui Dunca... Pare a fi o clona...

Miclea se prezinta asa pe un site:

Specialitatea: Geriatrie si gerontologie
Competente: Medic specialist anti-aging, dr. in nutritie si metabolism, medicina sportiva, as. univ. imagistica medicala & anatomie umana, rezident chirurgie generala.

Cam multe specialitati la un loc pentru un doctor asa tanar... Este de-a dreptul suspect. Mie mi se pare o magarie la mijloc.

In sfarsit, i-am dat prea multa atentie si nu cred ca merita.
petrescum76
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:09
pana la urma ai ajuns la diet club? cum e? ai reusit sa slabesti?

Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:38
buna

eu nu am nevoie, am doar 45 kg( din fericire)insa stiu o colega care a tinut multe diete si slabea o vreme apoi se ingrasa la loc. Aproape ca si-a pierdut cheful de a mai tine regim. In fine, merita incercat sa iti masori rata metabolica la clinica mentionata, macar stii cate calorii arzi si ce anume trebuie facut...Cred ca e pana in 50 ron masurarea masei corporale.
alunecrocante
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:18
pai Dunca nu are nici o specializare..e fost culturist. Una e sa ai specialitate ca si clinica, alta e sa fii doctor. Cat despre Dr Miclea, nu e numai doctor ci mai are s alte 2 facultati in plus. Cel mai bine e sa vorbesti cu el sau sa te informezi. In general sunt convisa ca oamenii destepti nu asculta in gura altora pana nu verifica. In rest numa bine, eu pt Dunca nu am cuvinte de lauda, numai ideea de caracter ma dezgusta.
alunecrocante
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:27
Deci are 3 facultati si vreo 3-4 specializari (geriatrie, medicina sportiva, imagistica, chirurgie) si un doctorat (nutritie). In plus e si cadru didactic (asistent). Mai e si mare specialist anti-aging...

Sincer, tu chiar crezi povestile astea?

Parerea mea e ca joaca o carte periculoasa arogandu-si atatea titluri si specializari. Ba e nutritionist, ba e chirurg, ba specilist anti-aging... Dupa cum bate vantul.
petrescum76
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:47
Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Eu iti spun din surse verificate. In rest nu inteleg de ce esti asa revoltat, schimba cu ceva viata ta sau a mea, faptul ca sunt lucruri pe care nu le agream? Cel mai bine este sa incercam sa fim onesti, deschisi si sa evitam sa ne incarcam negativ. Nu te plateste nimeni pentru polemica, si nici pe mine, ..
alunecrocante
Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:37
Sunt revoltat pentru ca nu agreez minciuna pe fatza si tupeul acestui medic, care s-a compromis definitiv facandu-i reclama escrocului Dunca.

Iar faptul ca isi atribuie titluri pe care nu le are il va costa la un moment dat.
petrescum76
Postat pe 16 Ianuarie 2009 09:50

La Diet Club - dr Macisanu Monica e super.
Am slabit in 7 luni cam 20 Kg.
marsimro
Postat pe 21 August 2009 21:47
tind sa dau crezare lui..Petrescu.. cine crede ca poate afla o..relativ mica suma de informatii in cateva ore si apoi sa le interpreteze in sensul care trebuie si sa aiba rezultate -mai ales daca e vorba de GH, hormon de crestere, unde trebuie urmarita evolutia pe tot timpul tratamentului si dupa tratament, poate fi periculos- cu sistemul endocrin nu te joci cu..automedicatia; imi pare ca se pune .. calul inaintea carutei-merge si asa dar cu alt randament si numai daca te pricepi, ai noroc, genetic pe masura.. e mult mai usor ca eficacitate si in ordnea importantei sa faci miscare si sa inveti sa mananci- mai bine mergi la GYM unde e un raport timp petrecut/rezultate obtinute mult mai bun- nimic nu e gratuit chiar daca pare iar daca e ieftin numai cine se pricepe poate aprecia cu adevarat in conteaza ieftin-scump ... cu alte cuvinte pot indruma ca Personal Trainer - sunt Inginer Ind Alimentara si am cursuri de nutritie plus multe altele si destula experienta - ID messenger si yahoo mail: andalexkor ; sper ca m-am facut inteles si nu am creat confuzii
andalexkor
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
slabit 9 De la: garbo082170 19 Septembrie 2013 12:48
Nutritie, diete sanatoase si programe nutritionale pentru sportivi 1 De la: Adi_Udrea_1 3 Martie 2018 16:44
in legatura cu slabitoul,eu vreau sa ma ingras 6 De la: andalexkor 20 Octombrie 2009 14:35
Buna 7 De la: jeanette40 24 Octombrie 2011 00:07
helpppppppppppppp vreu sa ma ingras:(( 65 De la: garbo222943 18 Septembrie 2011 19:07
Setari Cookie-uri