tzepe cu produse de slabit

Deci v-am spus ca am sa iau pastilele de slabit Youthful Island.Nu au avut nici un efect doar sete vreo doua zile si atat,la greutate sunt tot la fel.NU SUNT BUNE.
ameliadaniela
Postat pe 30 Octombrie 2008 15:17
Eu nu am nevoie de asa ceva ..stiu sa ma stapanesc si sa imi pastrez corpul asa cum vreau eu.Am prietene care au dat multi bani pt astfel de tratamente dar n-au avut nici pic de ambitie sa se stapaneasca de la a rontai toata ziua si nu mai zic cum le faceau ochii atunci cand dadea de ceva bun.Cred ca noi suntem vinovate in general de situatia neplacuta de a ne deforma.Alimentatia sanatoasa e f importanta dar nu se respecta regulile si daca se mananca cantitati enorme la masa si apoi toata ziua se rontaie cate ceva cine-i vinovat?Stomacul ni-l educam si atunci nu avem nevoie de altceva daca nu este vorba de o problema medicala care in acest caz nu mai depinde de acea persoana.Si eu am avut probleme cu ingrasatul si asta pt ca toata ziua rontaiam ce vedeam si ce pofteam de cand mi-am educat poftele nu ma plang de kg in plus si sunt f multumita de mine.
yzabela_03
Postat pe 5 Noiembrie 2008 08:35
topicul era despre tepe cu produse de slabit si toata lumea a recomandat produse de slabit.eu va recomand dieta lui crisan si sport
silviadana
Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:55
ca sa revin la topic......cineva,mai sus,zicea ca si-a cumparat METABOL.la mine nu au avut absolut nici un efect.dar vreau sa zic absolut nimic.era ca si cum nu le-as fi luat.am incercat si FITOMAGRA.sunt diuretice,doar atat.la fel nici un efect in 2 luni.disociatul este foarte periculos,daca nu il tii chiar si numai o sapt,se vede imediat.pui inapoi dublu fata de ce ai dat jos.herbalife............dupa 5 luni si vreo cateva milioane,destule,pierdute(nu exagerez,toata lumea stie ca un astfel de tratament este scumpisor),efectul a fost prea slab.fata de ce mi-au prezentat.......ananas de la aboca,doar daca tii si un regim foarte strict si privativ.altfel,bani aruncati.deci recomand nutritionist si sala.
andra_sara
Postat pe 29 Decembrie 2008 13:56
pentu slabit cel mai bun e regimul disociat,cine poate sa-l tina.Eu am o prietena care la tinut si da randamet,acelasi lucru sa intamplat si la mine,dar nu am avut ambitie si daca poti sa-l asciezi cu un pic de sport ar fi perfect Regimul consta in; 2 zile carne de orice fel,dar fiarta sau gratarsi nimic mai mult,urmatoarele 2 zile salata de care vrei,de varza murata,de rosii,castraveti,salata verde... 2 zile legume fierte,cartofi din ciorba,piure,legume mexicane trase la tigaie,... 2 zile,lactate,branza cu smantana,casacaval,poti sa faci si mamaliguta,lapte... 2 zile fructe,aici e cel mai greu,apa ,ceaiuri,lichidele aferente curei de slabire,ar fi bine de tinut 3 saptamani,apoi mancat rational.Bafta!
doryna_dobrescu
Postat pe 5 Ianuarie 2009 16:08
pe dracu...
e o mare tampenie costumul ala.
transipri in el de da benga-n tine.racesti de te iau toti dracii.eu am pus si alte haine pe sub el ca sa nu mai simt transpiratia aceea rece care-mi curgea pe spate,si din cauza careia ma lua cu frig.
n-am facut decat sa racesc,sa stau cu medicamente la capul patului,si de slabit....IOC
e o tampenie,mai e si scump cu spume.
l-am facut cadou,sa nu mai aud veci de el.
mare tzeapa
lysa77
Postat pe 1 Februarie 2009 04:19
De la: MIGABGO, la data 2008-09-08 11:02:32Eu as recomanda multa multa miscare, lichide si un costum din ala cu efect de sauna in care transpiri si stand degeaba . www.articolesportive.com



pe dracu...
e o mare tampenie costumul ala.
transipri in el de da benga-n tine.racesti de te iau toti dracii.eu am pus si alte haine pe sub el ca sa nu mai simt transpiratia aceea rece care-mi curgea pe spate,si din cauza careia ma lua cu frig.
n-am facut decat sa racesc,sa stau cu medicamente la capul patului,si de slabit....IOC
e o tampenie,mai e si scump cu spume.
l-am facut cadou,sa nu mai aud veci de el.
mare tzeapa !!!
reclama e de el...
lysa77
Postat pe 1 Februarie 2009 04:22
buna,ai folosit(sau stii pe cineva) programul de slabit de pe
www.ro-slabire.ro? Chiar da rezultatele care sunt in poze?sau sunt vise frumoase pentru uni.
vionick91
Postat pe 1 Februarie 2009 07:50
pastilele tale se numesc superslim???
ioanasav
Postat pe 1 Februarie 2009 08:08
De la: ilariana03, la data 2008-09-07 14:42:56eu am folosit superslim(pastile chinezesti din plante)chiar se slabeste cu ele(pur si simplu iti taie pofta de mancare)eu am dat 4kg in 2 saptamini(aveam 62 si acum am 58)iar prietena mea care avea peste 100 de kg a dat jos 12kg intr-o luna,chiar le recomand


dar cand renunti la ele nu pui la loc?

Postat pe 1 Februarie 2009 10:59
Hy! Eu consider ca modalitatea cea mai buna pt a da kg in plus jos este un mod de viata sanatos si prin asta spun miscare si sa se consume numai ceea ce organismul nostru are nevoie , bine si cu mici exceptii sa zicem in anumite zile dar sa fie mici ..in fond alimentarea nu este un hobby ci un mijloc de trai , ne folosim de mancare k sa traim nu sa fim dependenti de ea ! Si in legatura cu pastilele eu nu le recomand deloc !
ionellya
Postat pe 1 Februarie 2009 11:17
eu folosesc produsele herbalife si ma simt excelent cu ele...imi mentin greutatea cu o mai mare usurinta decat inainte,am slabit 2 kg sunt in forma maxima si am multa energie...
PS:INFOMETAREA E DIETA SUMO!!!nu v-o recomand
ave_alexu
Postat pe 1 Februarie 2009 11:21
De la: aromena33, la data 2008-08-31 14:49:20BUNA!SLABESTI DACA MANANCI SANATOS SI REGULAT.DACA IEI PASTILE POTI SA ITI FACI PROBLEME SI NICI NU SLABESTI SAU DEPUI DIN NOU.EU SLABESC 6 KG PE LUNA ,MANANCA LEGUME ,FRUCTE,IAURTURI,CRENVURST SI PARIZER.BEAU CEAIURI DE CARE AM SI APA PLATA.E O DEZINTOXICARE SI MA SIMT SUPER.MAI AM DE DAT JOS 6 KG SI AJUNG LA 55 KG.DIMINEATA MANANC 2-3 FELII PARIZER CU ROSIE SAU IAURT,LA PRANZ 2 CRENVURSTI,MAI TARZIU LEGUME FIERTE SAU CONSERVA PESTE,DUPA ORA 6 DOAR FRUCTE.BAFTA!
ligiaforyou
Postat pe 1 Februarie 2009 12:45
ciao..si eu am incercat herbalife,dar nu am vazut efectele sperate..deci nu le recomand si sunt si scumpe!!...am mai incercat si ceva pastile de slabit,si trebuia sa bei 2-3 l d apa pe zi,si aceste pastile in stomac se umflau ca niste mingi si aveai tot timpul senazatia de satul,am slabit vreo 5 kg,dar acum am descoperit ca am gastrita...deci ...nici astea nu le prea recomand!!vreau sa slabesc vreo 5-10 kg,maai ales ca voi fi mireasa in mai...daca stiti ceva sigur va rog sa imi ziceti!
ligiaforyou
Postat pe 1 Februarie 2009 13:21
Eu sunt noua pe forum dar vreau sa va zic ceva. Nu m-am putut abtine.
Dupa sarcina am pus foarte multe kg de la 59kg am ajuns la 80kg.
Ceea ce mi-a folosit fara sa-mi afecteze organismul a fost tinctura de soc. Se poate cumpara de la orice farmacie. Stiu ca nu ati mai auzit poate de tinctura de soc dar asta ma ajutat pe mine.
Si bineinteles incercati sa evitati produsele bogate in carbohodrati. Va ofera o slabire lenta. Cine vrea sa slabeasca mult si in putin timp alege o cale gresita. Si inca ceva nu este scump.
Acum am 70 kg si ma simpt mult mai bine.
Sper sa va foloseasca. Stiu cum va simtiti cu acele kg in plus.
persidadamian
Postat pe 1 Februarie 2009 13:46
reclama buna produselor, inseamna.... ca sa nu ai probleme incepe usor un program de miscare (CFM - cultura fizica medicala, sau pur si simplu putin SPORT). e cel mai sanatos, cel mai greu de inceput dar si cel care iti ofera cele mai mari satisfactii: sanatate, corp zvelt, iubire...TINERETE
cercelmarilena
Postat pe 1 Februarie 2009 13:59
Deci...
pastilele de la Herbalife sunt 100% toxice, ministerul sanatatii le-a interzis acum vreo 2 ani, pentru ca te fac din om neom, pentru toata viata, fara remediu

sala, miscarea, pilates si mai stiu eu ce alte sfaturi din astea sunt valabile doar pentru cele care stau peste 8 ore pe zi acasa i au timp de asa ceva... daca ai servici si eventual si vreo facultate peste, si esti o persoana serioasa, nu le faci ca sa ai o diploma, clar numai de pilates nu mai ai timp

Reductil sunt cunoscute drept pastilele cu cel mai pronuntat efect yoyo... pui la loc mai mult decat ai dat

Regenon se spune ca tampesc (nu am vazut cu ochii mei efectele, insa sursele sunt de incredere)

la inceputul lui 2008 mi-am pus in cap sa slabesc si am luat la rand toate variantele posibile: regim recomandat de nutritionist asociat cu 2 ore de fitness de 3 ori pe saptamana cu instructor, 3 litri de apa pe zi, fara prajituri, ciocolata etc.
Rezultatul? in doua luni am slabit doua kg si le-am pus la loc.

In iulie am inceput o cura de 3 luni cu Super Slim (aveam 75 kg)
E adevarat ca dau foarte multa energie, chiar nervozitate, ti-e sete in continuu, poti supravietui zile intregi fara sa mananci nimic etc. E adevarat si ca nu au nici un efect luate simultan cu anticonceptionale.
La sfarsitul lui septembrie am ajuns la 60 de kg si am mentinut greutatea pana in decembrie, cand am inceput o noua cura (pentru ca tinta este 54 kg). Acum slabirea nu mai e la fel de rapida, insa am dat jos deja 2 kg. Nu lasa vergeturi, ficatul e perfect sanatos, nu am lipse de diverse substante importante din organism si ma simt foarte bine.

Va recomand sa le incercati pentru ca in mod sigur vor functiona.
Atentie totusi daca aveti probleme cu inima sau sistemul respirator pentru ca accelereaza intreg metabolismul si problemele de genul asta se pot agrava.

Succes!
ionita_andreea
Postat pe 1 Februarie 2009 15:44
eu am folosit herbalife si am slabit si n-am mai pus- ba din contra am mai slabit- am folosit herbalife din martie 2007- vreo trei luni- am slabit cam 15 kile- in prima luna 8. am fost in perioada asta si la sala.
mi s-a parut ok fiindca era necesar sa mananc de 3 ori pe zi. si o vreme mi-am si pastrat obiceiul. acum mananc iar aiurea, dar n-am mai pus. indicat ar fi sa nu mancam dupa ora 6 pm. adica ideal. asta e. am pus acum - de sarbatori- vreo doua trei kile- sper sa le dau jos. doar ca nu mai merg l asala . fac pilates- cel de 20 de minute. miscarea e necesara, daca vreti sa dati jos.
mult noroc, gagici
melicutza
Postat pe 1 Februarie 2009 16:53
eu pot spune ca am folosit si eu niste produse de slabit care au functionat se numeste kilozim si se iau doua pasrile dupa fiecare masa cu multa apa sincer la mine a dat rezultate

Postat pe 1 Februarie 2009 18:25
Batoanele de slabit(2-3 pe zi), inlocuiesc o masa pe zi, dar nu te slabesc, daca mananci tot ce vrei.Nu sunt la fel ca si pastilele de slabit, ci doar au putine calorii, si te ajuta sa slabesti, daca depui si ceva efort.
kittyadi182003
Postat pe 1 Februarie 2009 18:28
De la: dandioana, la data 2008-09-18 01:38:22buna eu am luat CAPSULA DE SLABIT si pot sa spun ca am dat 9 kg intro luna
sunt pe baza de plante si sunt foarte aficientesi fra reactii adverse dupa
sunt chiar foarte multumita de ele .daca va intereseaza cautatima mesenger
va pot ajuta sa va trimit la un pret mai mic decat in farmacii sau magazine naturiste

11
Postat pe 1 Februarie 2009 19:57
daca te intereseaza cautama pe idu dandioana si acolo iti voi da mai multe info
dandioana
Postat pe 1 Februarie 2009 20:10
ligiaforyou,produsele sunt scumpe in comparatie cu ce?cu sanatatea?crede-ma daca ti-ai pune sanatatea pe primul loc,nimic nu ti s-ar mai parea scump
ave_alexu
Postat pe 1 Februarie 2009 20:36
si apropo,ligia k ma bufnea rasu knd am citit de bautul apei....apa este esentiala pt organismul tau...cel putin 2 l d apa zilnic ar trebui sa bei...intreaba orice specialist in domeniul nutritiei
ave_alexu
Postat pe 1 Februarie 2009 20:38
eu am gasit ceva super,SUPA CAMBRIDGE,CURA SE NUMESTE THE CAMBRIDGE DIET,ESTE O SUPA MAI MULTE DE ALTFEL DIFERITE GUSTURI,cumnatu meu a slabit 6kg in 7zile nu stiu daca la noi au aparut dar va dau saitu wwww.cambridge-diet.co.uk ,sunt facute in ANGLIA.f MULTE PERSOANE CARE AU BAUT AU SLABIT,II ASTEPT SI EU COMNADA.O ZI BUNA
kalis27
Postat pe 1 Februarie 2009 21:32
buna tuturor!din tot ce-am citit aici despre produsele de slabit,am tras concluzia ca numai superslim functioneaza intr-adevar.imi puteti spune si mie,va rog,de unde poti cumpara superslim si cat costa?nimeni nu a precizat lucrurile acestea...
clauadry
Postat pe 1 Februarie 2009 23:44
O prietena a luat Super Slim a slabit dar dupa ce a terminat tratamentul a inceput sa-i cada parul de numa. Acum face tratamente pt par.
ando_23
Postat pe 2 Februarie 2009 09:35
Fetelor, fetelor...nimic nu se obtine prin munca usoara. Ca sa slabesti trebuie sa pui fundul la bataie! Pe bune! Si veti slabi foarte usor, iar in timp nici nu veti mai pune la loc. Dar trebuie sa acordati corpului timp sa slabeasca. Asa cum nu a-ti luat in greutate peste noapte, nu este posibil sa dati jos peste noapte. Formula de slabit este de fapt matematica. 500 calorii pe zi in plus sau in minus, cumulate timp de sapte zile egal o jumatate de kg grasime. Prin urmare, dati un search pe google si cautati-va greutatea ideala in functie de inaltime si varsta si cate calorii va trebuie in mod normal. Scadeti din acelea 500 sau si un pic mai mult si apucati-va de ceva sport. Sport, sport, miscare, ceva!!!
Si sportul trebuie sa fie o prioritate, fara scuze, fara "oboseala". De fapt cand esti obosita, daca faci un pic de sport iti da energie. OK, cam atat. Si chiar daca va este greu si nu "gasiti timp", incercati si nu o sa va para rau. V-am pupat. O zi buna la toata lumea!
krisaleen
Postat pe 2 Februarie 2009 11:16
mai intreb inca o data:de unde se pot cumpara pastilele superslim si cat costa ele???sper ca cineva sa-mi raspunda la intrebari...
clauadry
Postat pe 2 Februarie 2009 11:53
De la: ivanofd, la data 2008-09-07 08:34:10am slabit 30 kg in 2 ani.In primul an 20 apoi inca 1o.Aveam 94 de kg si acum am 63.Am inceput dintr o ambitie,si am reusit.Dar sa te mentii e mai greu.Si acum daca mananc ceva mai mult pun pe mine,dar sunt atenta.Am luat si pastile,am luat si tepe cu ele dar cel mai indicat e sa ti calculezi caloriile zilnic,sa nu mananci dupa ora 18.Clarinolul si la mine a avut un efect invers,muream de foame.Acum iau niste capsule care se numesc Capsula de slabit.Nu ti e foame absolut de fel,dar nu stiu ce efect vor avea dupa ce le intrerup.Se poate face comanda pe internet pentru ele.Va urez succes la slabit!




imi spui si mie pls cum iti cantaresti caloriile zilnic? eu nu am reusit sa gasesc un tabel complet...ai vreo carte ceva? ms
bubu_nl
Postat pe 2 Februarie 2009 13:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ceai Biorefit Tea 3 De la: garbo_390415 27 Noiembrie 2013 18:00
bunaa 3 De la: marylona 19 Martie 2012 10:59
VAND PASTILE DE SLABIT DE LA ARPFARM 1 De la: razvan_rga 11 August 2009 18:16
Gano Garcinia de stabilizat silueta 1 De la: alex91 5 Aprilie 2011 18:00
rhitual buste si derm 3 De la: Roberta_Botez_1 8 Ianuarie 2014 12:53
Setari Cookie-uri