Copilul meu fumeaza marijuana

Hop si yo .Dupa o lunga si binemeritata vacanta ma aflu dinou in fata monitorului.Ce se mai intampla pe acilea?Mai postez si yo ceva nou?
mtz
Postat pe 1 Septembrie 2009 21:43
hop si yo dupa tine

cum stai, mami, cu fumatu' ? ha ?
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Septembrie 2009 21:48
De la: , la data 2008-08-01 13:55:17Am simtitun miros ciudat o data si am intrat peste el in camera si l-am prins fumand marijuana. Mi-a zis sa nu imi fac griji, ca e ok. A doua zi dimineata am avut o discutie cu el. Mi-a zis ca nu e dependnt, fumeaza destul de rara si mai ales atunci cand nu poate sa adoarma. Ce sa fac? Daca ii interzic total, mai rau o sa faca. Nu imi este atat de teama de marijuana, cat imi esteteama sa nu se apuce si de alte dorguri mai tari. Cum sa vorbesc cu el? Ce sa ii spun ca sa se lase? Are 20 de ani baiatul si nu am avut niciodata probleme cu el.



...iti zic asa k din mintea mea de adolescenta...daca ii interzici o sa ajunga la altele mai rele...cand il prinzi intr-o zi mai deschis si dornic de vorba sperie-l putin vorbindu-i despre efectele consumarii drogurilor in general....fara sa faci referire la el,Daca e baiat destept o sa deschida ochii la timp...daca nu la un specialist pt k se agraveaza situatia...multa bafta pup:*
i_am_your_girl
Postat pe 21 Septembrie 2009 20:26
De la: emagl, la data 2008-08-04 13:25:29Delicata situatie.Trebuie sa discuti cu el prieteneste,e destul de mare trebuie sa inteleaga ca se va instala dependenta(sa dea Dumnezeu sa nu fie asa).Eu am in jurul meu persoane dependente de alcool.E tragic si pentru cei dependenti si pentru cei ce traiesc alaturi de ei.Problema e...cu greu realizeaza ca azi un pic maine un pic dependenta e deja instalata.Nu stiu cum sa te sfatui, eu incerc de ani buni sa fac o persoana sa se lase de alcool si nu reusec,si nici nu cred c-am sa reusec vreodata.


cum sa zici asa ceva .. daca stam de vorba la un fraier mic sar putea sa iti schimbi optiunile
ganja
Postat pe 24 Septembrie 2009 11:23
doamna eu am doar 21 de ani dar in pizzeria in care am lucrat am avut ocazia ca sa zic asa sa am un coleg dependent de asa ceva am vazut cu ochii mei cum drogurile distruge un om sfatul meu e sa nu credeti in cuvintele "mam lasat" si sa aceti ceva in privinta asta multa bafta
andrutza448
Postat pe 27 Septembrie 2009 04:03
...stiu cum este,am fumat si eu marijuana,asta pana mi-am facut niste analize la sange,iar cand medicul mi-a dat rezultatele erau si parintii de fata...si m-a intrebat: "Fumezi?"...cand am vazut expresia alor mei imi venea sa intru in pamant de rusine,au multa incredere in mine,recunosc nu m-am lasat definitiv,insa cand eram in sesiune datorita stresului reluam obiceiul.
Eternity
Postat pe 28 Septembrie 2009 12:47
imi pare rau, dar mai mult decat mesajul acesta nu mai pot citii. sunt foarte multi care abereaza aici. si nu ma refer la cei care spun "da, e buna" sau cei care spun vehement "NU!". nu are nici o legatura. doar ca e aberant sa vad oameni indoctrinati cum discuta. adica te dai cocos ca ai vedere multilateral dezvoltata prin ironii si alte moduri cand tu ai in cap doar acuzatii, aratat cu degetul si atat. stii doar sa spui "aia sunt drogati". stii doar sa acuzi. ai dreptate. nu exista droguri usoare, dar ce nu e drog ? vicii avem toti, sigura diferenta este acceptarea lor sociala intr`o societate cu vizibile probleme grave, d`apoi altele mai ascunse ? totul a pornit de la "copilul meu fumeaza iarba, cum pot sa vorbesc cu el ? cum sa ma inteleaga ?" orice parinte intreg la cap ar vrea sa nu fumeze copilul sau. e logic. si nu spun asta ca majoritatea in necunostinta de cauza. doar ca o intreaga teorie pe baza unui subiect gen "nu face ca e nashpa" cand tu faci un lucru naspa, cred ca e destul de aiurea. arati cu degetul, acuzi, esti intr`o oarecare masura rasist/a social. mi se pare mai grav decat un om care fumeaza un cui. nu va ganditi ca pana una alta si voi puteti fi cauza ? nu domnule. suntem corecti pana la dumnezeu si inapoi.

si referitor la subiect. preferabil sa te lasi de iarba, dar totusi nimeni nu te poate face sa te lasi de nimic daca nu vrei. si daca esti puternic, ai ceva in cap, dependenta psihica o poti invinge, in schimb cea fizica nu prea. nu fara ajutor. si cand spun ajutor ma refer tot la alte droguri. asa ca hai sa nu mai blamam fumatorii de iarba intr`o lume a alcoolistilor. ca mi se pare mai grav sa acuzi decat sa o faci. daca observi, AJUTA!!! nu blama.

si asta a fost parerea mea. nu incerc sa creez ideologii de viatza, mentalitatzi si acceptarea ierbii. doar ca..
in_fine
Postat pe 29 Septembrie 2009 03:36
sfatul meu e sa invatzam romana :X
in_fine
Postat pe 29 Septembrie 2009 03:38
De la: in_fine, la data 2009-09-29 03:38:22sfatul meu e sa invatzam romana :X



cu o postare mai sus:

"imi pare rau, dar mai mult decat mesajul acesta nu mai pot citii. "


ai dreptate!
pik_nik
Postat pe 29 Septembrie 2009 07:32
pik, ..cornite de dimineata?!
rica_mld
Postat pe 29 Septembrie 2009 07:48
Eternity
Postat pe 29 Septembrie 2009 17:08
Daca ar fuma toata lumea am fi cu toti frati !!!
garbo056193
Postat pe 30 Septembrie 2009 11:50
Hahaha,buna asta!
Eternity
Postat pe 30 Septembrie 2009 13:46
De la: dulcicutza, la data 2008-11-02 20:06:26si noi fumam cand avem ocazia si probabil toti fumeaza...du'te in olanda si vezi daca sunt multi drogati si dependenti de heroina...avand in vedere ca la ei iarba e legala...si crede'ma ca am incercat si alte chestii inafara de heroina si cocaina si chiar nu simt nevoia sa repet experienta...




De acord.
Elsa13
Postat pe 6 Octombrie 2009 10:12
depide de personalitatea fiecaruia.de cele mai multe ori anturajul este de vina.important este sa stii cand sa te opresti.multi din amicii mei de la marijuana au avansat la cocaina .si multe altele,nu le stiu denumirea.am vazut un prieten care dupa ce a fumat marijuana incepuse sa planga,a plans2 ore,depinde de starea care o ai inainte sa fumezi,la un moment dat te panichezi,halucinatii...dar tot alcoolul e mai periculos decat marijuana.marijuana macar nu afecteaza ficatul in schimb alcoolul
kity91
Postat pe 5 Noiembrie 2009 02:10
Daca fumeaza rar si cantitati mici, este ok. Si eu fumez marijuana, mai nou fumez din astea legale, ,,Maria'' nu prea se mai gaseste, sau cel putin nu o mai gasesc prietenii mei atat de usor.
Anul asta am fumat de vreo 7 ori ( mai urmeaza revul ), nu am avut probleme si nici nu m-a tentat sa incerc ceva mai tare.
Summer_
Postat pe 20 Decembrie 2009 20:15
Buna,eu am 20 de ani si pot sa spun ca am incercat si eu cate ceva.Stiu cum e sa fi beat si stiu cum e sa fi fumat.Sfatul meu e sa nu te disperi si sa nu ii interzici asta.Cu cat ai sa ii sp mai mult sa nu o faca ,cu atata mai mult o sa creasca dorinta lui.Faptul k u o ei si o arunci ...nu te ajuta cu nimik,crede-ma!Tot timpul va exista locuri unde sa o ascunda.De ce a ajuns aici sunt 2 variante.Ori anturajul l-a influentat si pana nu se scapa de el nu o sa renunte.Ori are nemultumiri si depresii.Asa am fost toti care am fumat pe strada.Am plecat de la o dezamagire....si am ajuns la dorinta de a zbura departe de realitate.Si sa ma lase lumea cu vrajala ca se opreste aici si ca dak e puternic se lasa.Afla care e problema si elimin-o!numai asa elimini dependentele.si degeaba iti sp astia k e drog usor ....orice creaza dependenta nu e bun....Si un ultim sfat :dak esti parintele rau,dusmanu care ii interzice, il indepartezi si il scapi ...incearca sa dai dracu "parinteala" si incearca sa devi "prietenul cel mai bun".
inocenta06
Postat pe 21 Decembrie 2009 03:58
De la: , la data 2008-09-26 11:32:20 Marijuana in primul rand nu creeaza dependenta, iar tutunul si alcoolul sunt mult mai daunatoare decat "iarba". Ati vazut vreodata oameni dupa ce au fumat? Sunt cei mai amabili si mai bine dispusi, insa dupa 2-3 beri, ati vazut cum incep oamenii sa tina sticla invers si sa caute scandal? Cate violuri si crime se petrec pe fondul consumului de alcool si cate lucruri negative ati auzit sa fie privocate de consumul de marijuana? Nu stiu ce vedeti asa diabolic in planta asta, parerea mea e ca tutunul si alcoolul sunt mult mai daunatoare. MARIJUANA NU CREEAZA DEPENDENTA, insa tutunul si bautura da!
Nu dati vina pe iarba pt consumul de heroina. Asta depinde de fiecare om. Stiti doar cat au vrut altii sa stiti. Nu mai credeti tot ce auziti.
bby_eeyore
Postat pe 21 Decembrie 2009 04:38
De la: , la data 2008-09-26 11:32:20 Marijuana in primul rand nu creeaza dependenta, iar tutunul si alcoolul sunt mult mai daunatoare decat "iarba". Ati vazut vreodata oameni dupa ce au fumat? Sunt cei mai amabili si mai bine dispusi, insa dupa 2-3 beri, ati vazut cum incep oamenii sa tina sticla invers si sa caute scandal? Cate violuri si crime se petrec pe fondul consumului de alcool si cate lucruri negative ati auzit sa fie privocate de consumul de marijuana? Nu stiu ce vedeti asa diabolic in planta asta, parerea mea e ca tutunul si alcoolul sunt mult mai daunatoare. MARIJUANA NU CREEAZA DEPENDENTA, insa tutunul si bautura da!
Nu dati vina pe iarba pt consumul de heroina. Asta depinde de fiecare om. Stiti doar cat au vrut altii sa stiti. Nu mai credeti tot ce auziti.


citat din deko cafe!! bv;)
bby_eeyore
Postat pe 21 Decembrie 2009 04:39
reveniti-va!!! o sa mai fumeze pustiul, de cate ori va avea ocazia! ca i s-a facut rau nu o sa-l determine sa o lase...adik nu e dependenta, e vba k te face sa te simti altfel!;)
bby_eeyore
Postat pe 21 Decembrie 2009 04:48
De la: valentino, la data 2009-07-09 15:32:53Mai Atlans,tu din istoria mailor lumii,nu ai invatat nimic???.De Elvis ai auzit cumva de ce ar fi murit'.Maradona,stii de ce a fost la dezintoxicare?,asta,asa,ca sa nu merg in necunoscut.Tu,sigur ,esti in criza de iarba,si intre un fum si altul ai halucinat,adica scris.Lumea e alta,taticule,poate ai vrea sa te trezesti si tu...ce zici???



V. taticule, daca este asa cum zici tu, unii prieteni ar trebui sa fie morti pana acum , iar eu ar trebui sa incep a-mi face testamentul...

Deci, ca sa intelegi tu si altii ca tine ( D'oh ), inainte sa scoti porumbei pe gura, vorbeste cu un consumator de marijuana !

Cel mai penibil este sa vb despre ce nu ai habar...tipic romanesc, suntem destepti in toate domeniile !
Summer_
Postat pe 24 Decembrie 2009 22:21
halal domeniu, ce sa spun!
sora_ilsi
Postat pe 24 Decembrie 2009 22:26
Summer, valentino a crapat de mult. de cand a inceput sa prizeze coca in contul iar_eu
acum e in cont cu fustitza pe aici
pik_nik
Postat pe 24 Decembrie 2009 22:27

Daca nu ti-e frica ca fumeaza marijoana, lasa-l sa continuie,se va trezi el intr-o zi ca este izolat de toata lumea cu exceptia drogatilor. La inceput fumeaza droguri, apoi va fura pentru a si le procura, apoi, va face crima daca nu mai poate fura . De acum inainte, trebuie sa aveti permanent bani la dispozitir, daca vreti liniste si lucrrurile din casa. La inceput se drogheaza cu droguri mai ieftine, apoi din ce in ce mai scumpe, pentru ca primele nu-si mai fac efect, devenind dependent. in viata cum iti asterni,asa dormi!
alexandru_revnic_yahoo_com
Postat pe 27 Decembrie 2009 15:42
Ai dreptate. Marijuana nu creeaza dependenta. Putin mai grava e problema cu drogurile legale...Nu k iti creeaza dependenta, ci pt k ti se face rau de la ele. Asa k..nu mai aberati oamenilor..Nu mai comparati Marijuana cu cocaina ..heroina s.a. ;)
angel_without_wings
Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:17
Oameni buni! am citit aproape toate comenturile de la acest topic despre "copilul meu fumeaza marijuana" si vreau sa zic ca am avut atat pareri bune dar nici nu mi-a venit sa cred de cat de inapoiati sunt unii oameni in gandire! eu sunt fumator de tutun de aproape 7 ani si fumator de iarba de aproape 3! cati dintre voi a-ti fost in Olanda? tara in care cred k toata lumea stie ca drogurile usoare sunt legale! fratilor... stat 5 zile in olanda si am fumat 78 de grame de iarba,, si am mancat cateva ciuperci! Apropo,,, pt cei care nu a-ti incercat ciupercile, nu ratati ocazia ca sunt beton! deci daca vreti sa nu mai fiti niste ipocriti si sa nu mai vb despre altii care se DROGHEAZA, pune-ti draq mana si rulati un joint si fumati-l !!!! si sa vedem dupaia cum va schimbati parerea! si cineva avea dreptate nu toata lumea trebuie sa fumeze! sincer nici eu nu a-si vrea sa ma intalnesc pe strada cu un manelar fumat care sa inteleaga ce vrea sa zica guta! ata am avut de zis! noapte buna! ma duc sa-l aprind pe gigi! peace!
edutzu2103
Postat pe 9 Ianuarie 2010 20:34
intreaba-te de unde are bani sa si-o cumpere ca nu e destul de grav acum ,va fi mai tarziu cind va papa pudra si apoi putin in vena vezi de unde are lovele pt asta si explicai ca ,ca sa te simti bine nu iti trebuie droguri iti trebuie sa mai ai ceva minte in cap
klaus77
Postat pe 20 Ianuarie 2010 19:42
draga siminika cand ai scris prostiile aste cred ca ai tras ceva iarba ca numai in capu tau pot fi asmenea aberatii sau ai inceput sa visezi frumos
klaus77
Postat pe 20 Ianuarie 2010 19:46
Tare bine spus!!!Bravo!!!
corina_vs1
Postat pe 29 Ianuarie 2010 18:24
De la: , la data 2008-09-26 11:32:20 Marijuana in primul rand nu creeaza dependenta, iar tutunul si alcoolul sunt mult mai daunatoare decat "iarba". Ati vazut vreodata oameni dupa ce au fumat? Sunt cei mai amabili si mai bine dispusi, insa dupa 2-3 beri, ati vazut cum incep oamenii sa tina sticla invers si sa caute scandal? Cate violuri si crime se petrec pe fondul consumului de alcool si cate lucruri negative ati auzit sa fie privocate de consumul de marijuana? Nu stiu ce vedeti asa diabolic in planta asta, parerea mea e ca tutunul si alcoolul sunt mult mai daunatoare. MARIJUANA NU CREEAZA DEPENDENTA, insa tutunul si bautura da!
Nu dati vina pe iarba pt consumul de heroina. Asta depinde de fiecare om. Stiti doar cat au vrut altii sa stiti. Nu mai credeti tot ce auziti.

Vb lui Teo
Orice poate crea dependen, nu numai igrile, iarba ci i cola, sexul, alcoolul, ciocolata, orice...i tim cum e atunci cnd exagerm cu ceva, nu e de bine. E adevrat, marijuana te calmeaz and stuff i se folosete i n medicin, dar dac nu e destul de puternic s se poat opri, atunci oprete-l tu, nu brusc sau cu scandal, uurel i cu vb bun.
Alexandra_C
Postat pe 31 Ianuarie 2010 10:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
e greu sa fii parinte 533 De la: jordina 20 Aprilie 2010 16:24
PENTRU CE ATATEA SINUCIDERI,IN RANDUL ADOLESCENTILOR??? 2 De la: Alexxandra 26 Martie 2010 17:06
Copilul meu fumeaza marijuana 522 De la: 2 Martie 2017 11:04
PROBLEME IN ADOLESCENTA... 6 De la: europroiect2007 20 Ianuarie 2011 14:38
ADOLESCENTA MA SCHIMBAT MULT:(( 8 De la: blondina_X 22 Ianuarie 2010 16:35
Setari Cookie-uri