NU STIU CE SA FAC!!!

De la: Axl_R, la data 2014-01-18 09:57:57Pălincă, măi!


Musai
Rotty
Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:05
Tie ti se pare ca la 30 de ani esti batrana? Haida de, fii fata inteleapta, nu te lasa doborata de mitocania unui barbat care are multe, da' multe probleme, care te-a abuzat emotional si pt ca tu i-ai permis sa o faca, si de care trebuie sa te indepartezi cat mai repede. Ce-i aia "am ramas singura"? Este vorba de ce simti tu sau de ce spune lumea? Valoarea ta nu e data de parerea celorlalti, tu nu esti mai putin femeie numai pt ca te-a umilit un amarat cu probleme. Eu cred ca stii foarte bine ce sa faci, dar inca nu ai puterea sa renunti. Nu mai sta pe ganduri, ca nu e cazul.

bucura
Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:28
Adi asta, cel cu 27, are dreptate..... chiar daca o zice intr-un fel mai aparte, ca sa nu zic altfel. De celelalte opinii..... nu mai vorbesc. Totul iti spune: lasa-l! Nu te incurca cu el. Si sa mai stii ca o femeie la 30 ani .... este considerata 100% femeie. Atunci are potentialul maxim. Asa ca .... respecta-te! Esti minunata. Nu uita asta!
mamamiamea
Postat pe 18 Ianuarie 2014 11:53
De la: abo, la data 2014-01-18 11:53:11Adi asta, cel cu 27, are dreptate..... chiar daca o zice intr-un fel mai aparte, ca sa nu zic altfel. De celelalte opinii..... nu mai vorbesc. Totul iti spune: lasa-l! Nu te incurca cu el. Si sa mai stii ca o femeie la 30 ani .... este considerata 100% femeie. Atunci are potentialul maxim. Asa ca .... respecta-te! Esti minunata. Nu uita asta!


in sfarsit...una femela de acord cu mine!!!
dar in consecinta, trebe sa recunosti draga me ca femeia la 30 de ani nu mai este ca la 18-22 de ani! ighen?
1. la 30 de ani guritza ei nu mai miroase a trandafir.
2. la 30 de ani balconasele ei nu mai sunt tzapene(ca la una din...morga!?).
3. la 30 de ani gustul florii de...jos nu mai este de...mir (ca vb. aia ce ...tragi si...saruti !).
4. la 30 de ani aleia ii sta gandu' numa' la...maritis (cu ultimu' tren).
Cam atat pe ziua de azi.
PS Poate ne vedem candva sa-ti explic ce si cum...cu vorba...sau chiar cu...fapta...pupici
adi27
Postat pe 18 Ianuarie 2014 15:26
ceau ham ham
ai scapat de eutanasiere sau ti-o adoptat vreuna...iubitoare de animalutze?
daca da, relateaza icishia cine ie fetitza?
poate ne distram cam ce face cu tine...
adi27
Postat pe 18 Ianuarie 2014 15:32
Putere trebuie sa ai sa te rupi de el pentru ca astfel de relatie este una foarte riscanta cu acelasi deznodamint ......despartirea . Poti rezista linga el o luna ,un an ,si realizezi ca e din ce in ce mai rau .De la injuraturi ,va trece la bataie si umilinte ...gindeste-te daca asta e viata pe care ti-o doresti. Crede-ma ca e mai bine singura decit cu unul care bea 1 kg de bautura.Chiar se mai putea tine pe picioare?Doamne ,mare ti-e gradina fugi.......si nu te mai uita inapoi .N-ai pentru ce sa-ti para rau,vei gasi un om care sa aiba calitati si alaturi de care sa-ti faci o viata frumoasa.Numai bine!
fengari
Postat pe 19 Ianuarie 2014 11:20
De la: Speranta2014, la data 2014-01-15 15:47:33Nu aveam cum sa plec eram veniti doar cu masina lui... nu aveam cum dar mi-as fi dorit din suflet sa dispar de acolo... atata umilinta si atata denigragre niciodata nu am simtit. Ma intreba cineva cum arat sunt o femeie frumoasa imi spun multi si primesc complimente zilnic insa si de la el... mereu imi spune sunt prea desteapta pt ca eu sa ma supar pe el, ma admira ca sunt foarte inteligenta iar atunci cand ii place cum ma imbracam ma admira si imi spunea oooo ce frumaosa esti!!! Nu ma intelegeti gresit nu vreau sa fiu cu el sau poate ca vreau pt ca stiu ca el este o persoana deosebita insa prea greu incercata de viata si nu mai [oate crede in relatie sau in femeia de langa el.


atunci cind vrei sa pleci, te imbraci si pleci, crede-ma. Sau nici macar nu te imbraci.
Faptul ca nu ai masina cu tine nu prea mai conteaza.
Ti-am spus, am avut o istorie lunga intr-o relatie toxica, si relatia toxica a inceput chiar mai bine ca a ta. De fapt, a inceput foarte bine. Ca s-a ales pulberea pe parcurs, e altceva. Diferenta dintre pornire si finish? Faptulc a reprezint un motiv in plus sa se considere domnul dezamagit. Daca pina acum nenorocitele de femei erau altele, acum eu sint "motivul" principal pentru care si-a reluat cu pasiune lantul distructiv. Probabil faptul ca nu m-a distrus pe mine l-a distrus pe el, deci.... show must go on.
In locul tau mi-as pune toacele la spinare si as fugi cit de repede pot.
Complexele referitoare la virsta sint o prostie. Comercial, ni se baga pe git niste tipare timpite. Si asta e bine fundamentat financial, exista o industrie care se bazeaza pe asta. Altfel, frumusetea are multe forme si, mai ales, are multe virste.
Personal, mi se pare ca singura "frumusete" a virstei de 20 de ani e naivitatea. In rest, nu gasesc sincer nimic ce as fi pierdut" de atunci.
quasaria
Postat pe 19 Ianuarie 2014 11:59
Bine faci sa-l lasi!
Din comportamentul pe care mi l-ai descris tare mi-e teama ca de fapt barbatul respectiv este abuziv in sanul familiei: are nemultumiri legate de viata personala, consuma alcool, nu are incredere in sine, e incapabil de a-si identifica sentimentele, are schimbari de atitudine, e imatur emotional, are temperament violent, are atitudine negativa fata de femeie (banuiesc ca cele 2 casnicii s-au sfarsit DOAR din cauza nevestei, EL nu are nici o vina, DESI casnicia presupune 2 persoane, cel putin), si probabil e gelos pe toti cei care par a fi mai buni ca el (mai ales daca persoana e de sex opus).
Dar cel mai mare pericol este faptul ca are doua fete: una in privat si alta in societate (!) - Chiar daca vei incerca sa ii spui cuiva cum se comporta cu tine in privat vei gasi foarte putini care vor fi dispusi sa te creada pe tine si nu pe el!
Asa ca fugi cat mai poti!!!
Noiniumi
Postat pe 19 Ianuarie 2014 12:13
De la: adi27, la data 2014-01-18 15:32:09ceau ham ham
ai scapat de eutanasiere sau ti-o adoptat vreuna...iubitoare de animalutze?
daca da, relateaza icishia cine ie fetitza?
poate ne distram cam ce face cu tine...


Adi , cu mine vorbeai ?
Rotty
Postat pe 19 Ianuarie 2014 12:15
nu, cred ca vorbea cu el insusi. Se incuraja sa descopere un nou nivel al sexualitatii proprii.
quasaria
Postat pe 19 Ianuarie 2014 12:31
matali ieriai fetitza lu' hau hau?
adi27
Postat pe 19 Ianuarie 2014 16:51
Bine va regasesc! M-am regasit in fiecare rand care a fost scris aici, bine cele serioase si cu continut... cred ca mi-ati oferit fiecare acelasi raspuns cu alte cuvinte sa fug cat mai departe si sa uit... da asa incerc sa fac, da asta imi propun dar nu inteleg de ce ma culc cu gandul la el si ma trezesc cu gandul la el... desi nu mi-a oferit nimic... decat decadere si umilinta. Ma gandeam aseara ca a reusit sa ma faca sa cred ca eu sunt vinovata de comportamentul lui si ca din cauza mea noi nu am avut o relatie normala... Ma tot intrebati daca se mai tinea pe picioare dupa 1l de palinca, culmea este ca da, bine acum nu stiu daca din acea sticla nu a mai baut nimeni dar maxim 100 ml in rest toata noaptea palinca cu apa si culmea e ca era si coerent in dicurs... are antrenament asta pot sa va asigur. Acum m-am mai relaxat si cred ca, varsta mea de 30 de ani nu este un asa de mare handicap avand in vedere ca am totusi o cariera in spate si pot spune ca sunt o persoana respectata insa datorita unei munci fantastice si a unor eforturi deosebite asta fiind si motivul pentru care am neglijat viata persoanala. Mi-as dori sa ma vad cu el si sa-i spun cat de umilita am fost si acum imi rasuna cuvintele lui: IA MANA DE PE MINE! MA SUFOCI! DA-TE MAI INCOLO CA MA GADILI! sau injuraturile care mi le-a spus fiind nevinovata si toate cuvintele alea ca am adormit si ca m-am dus in cealalta parte de pat ca sa tac dracului din gura desi nu spuneam nimic, ci doar la un moment dat timid i-am spus ce are, ce s-a intamplat??? Nu o sa uit niciodata privirea lui cand am plecat din casa lui era pur si simplu uimit, socat ca plec insa nici el nici eu nu am mai putut spune nimic.... si plecata am fost... E greu si se pare ca lipsa unui partener ne afecteaza indiferent de statut si de pozitie, daca vrem sa recunoastem sau nu ne doare singuratatea insa imi doresc sa nu ma duc inapoi spre el, sa nu-l caut... si sa nu mai astept explicatii ....
Speranta2014
Postat pe 20 Ianuarie 2014 10:29
Scumpa mea, e normal sa ii simti lipsa, pentru ca te-ai obisnuit cu el. Faptul ca ai avut taria sa pleci si sa te rupi de o relatie bolnava (care numai de dragoste nu era) arata foarte clar ca esti o persoana puternica si ca o sa reusesti sa treci peste aceasta perioada mai grea din viata ta. Te felicit pentru hotararea pe care ai luat-o! Putine femei au acest curaj, din pacate.
Nu cred ca are vreun sens sa il cauti si sa ii ceri explicatii, pentru ca nu cred ca este in stare sa iti explice ceva. Incearca sa inchei definitiv acest capitol. Faptul ca a ramas soct cand ai plecat, spune multe - era prea sigur pe tine, pe sentimentele tale fata de el, pe faptul ca reusise sa te controleze mental in totalitate, prin orice mijloace, inclusiv prin santaj. Asta nu este iubire. Am trecut si eu prin ce ai trecut tu si pot sa iti spun ca ai facut cel mai bun lucru, pentru tine, plecand de langa el.
Incearca sa nu stai singura, in casa. Iesi cu prietenele tale. Daca se poate, pleaca din localitate cateva zile. Nu te izola de oameni.
Incearca toate acestea, chiar daca iti vine greu la inceput.

garbo246436
Postat pe 20 Ianuarie 2014 11:10
Sp., omul de linga tine trebuie sa te sprijine, nu sa te distruga.... Crede-ma, n-aveai nevoie de asa ceva. Nimeni nu are.
"Bineinteles" ca tu esti de vina. La un moment dat esti de vina pentru tot ce esti, esti de vina si ca existi, esti de vina si ca nu poti idolatriza porcul care te calca in picioare: deci, evident, e vina ta. Si, alaturi de genul asta de om, intotdeauna va fi Pentru ca singurul lui mod de a te pastra este sa te aduca suficient de jos incit sa nu mai poti vreodata sa pleci. Si unii sint buni, al dreak de buni la asta.
quasaria
Postat pe 20 Ianuarie 2014 11:39
Sp., omul de linga tine trebuie sa te sprijine, nu sa te distruga.... Crede-ma, n-aveai nevoie de asa ceva. Nimeni nu are.
"Bineinteles" ca tu esti de vina. La un moment dat esti de vina pentru tot ce esti, esti de vina si ca existi, esti de vina si ca nu ai de ce sa il idolatrizezi: deci, evident, e vina ta. Si, alaturi de genul asta de om, intotdeauna va fi Pentru ca singurul lui mod de a te pastra este sa te aduca suficient de jos incit sa nu mai poti vreodata sa pleci. Si unii sint buni, al dreak de buni la asta.
quasaria
Postat pe 20 Ianuarie 2014 11:41
E greu fetelor e atat de greu...si doare...doare atat de rau... sufar cum nu am crezut ca mai pot suferii...de ce-mi lipseste atat de mult???de ce ii doresc prezenta atat de mult??? parca sunt intr-o dunga... parca sunt nebuna constient stiu ca tot ce mi-ati spus e adevarat insa sufleteste il vreau langa mine... stiiu ca in adancul sufletului este un om bun, un barbat sensibil si care acum nu stie nici cine e si nici nu-si da seama cat de mult a gresit fata de mine. Am uitat sa va spun ca in noaptea de revelion pentru ca incercasem de cateva ori sa discut cu el si nu am reusit pt ca ma loveam de gheata care il inconjura, i-am trimis un sms lung in care i-am spus ca nu inteleg ce se-ntampla i-am spus cat de mult il apreciez iar el desi a negat ca a citit mesajul, spunand ca are timp si maine si pana la urma are timp o viata intreaga sa citeasca mesajul meu...insa dupa asta a incercat sa-mi spuna ca eu nu am nicio vina, ca el este intr-o pasa foarte proasta si ca ii pare rau.... iar ulterior nu a mai amintit de acel mesaj deloc.... deci ce sa inteleg eu? I-am spus in acel mesaj ca ma respinge ca poate nu-l atrag fizic ca mi-as dori un raspuns indiferent de raspuns pt ca incertitudinea este cea care ma doare cel mai tare....insa a ramas totul in aer...si uite-ma ca am deja 2 saptamani in care nu pot sa-mi revin, vreau sa-l uit, vreau sa nu ma mai uit toata ziua pe pagina lui de facebook desi stiu ca nu intra decat foarte rar si sa nu mai tresar cand suna telefonul sperand ca este el.... offf doamne doamne
Speranta2014
Postat pe 20 Ianuarie 2014 12:25
stii de ce ti se intimpla toate astea? Pentru ca tu, in adincul sufletului, inca esti convinsa ca dl. e un fel de cenusareasa care astepta sa ii duci pantoful.... Gresit. Dar ca sa te convingi ca e gresit ar trebui sa il suni. Si ar trebui sa mai petreci multe nopti in care te injura, in care tipa sa iei mina de pe el, in care te doare ce ti se intimpla si nu intelegi si totusi speri... La un moment dat, te vei convinge.
quasaria
Postat pe 20 Ianuarie 2014 12:50
Nu o sa-l sun! Nu o sa-l caut! Nu o sa-l mai las sa ma umileasca nici el si nici alt barbat!!! NU NU NU Poate inca sper insa eu spre el NU o sa fac niciun pas si niciun demers .... Imi promit asta mie pentru ca trebuie sa invat sa ma iubesc, sa ma respect si sa inteleg ca merit ce e mai bun si frumos!
Speranta2014
Postat pe 20 Ianuarie 2014 13:40
de acord, dar o sa intelegi asta abia cind nu o sa mai ai nici un regret. Si cind o sa fii capabila sa nu mai privesti inapoi. Poate ca nu era momentul sa te desparti acum. Poate ca ar trebui sa te desparti cind nu te mai indoiesti DELOC de faptul ca despartirea e cel mai bun lucru pentru tine.
quasaria
Postat pe 20 Ianuarie 2014 13:45
Da poate nu era momentul insa am facut-o pt ca umilinta era prea mare... si ma gandesc ca daca intre noi ar fi avut loc mai multe, sa fac dragoste cu el poate nu as mai fi avut curaj sa plec. Stiu ca isi doreste un copil si acum ma gandesc ca poate daca ramaneam insarcinata el se schimba doar pt o scurta perioada de timp... nu stiu daca am regrete in ceea ce-l priveste pe el sau am regrete ca sunt eu slaba si m-am atasat de un el care nu a facut decat sa fie barbatul aproape perfect in societate iar in intimitate sa fie cel mai badaran barbat cu care eu am avut de-a face. Sau poate doar ca sufar ca iar sunt singura si am pierdut un barbat care promitea atat de multe... poate ca imi facusem prea multe vise si imi pusesem in el toate sperantele...un barbat inteligent, un barbat cu o cariera in spate, un barbat care isi dorea o familie, un copil, un barbat care se implica in treburile casei si despre care credeam ca nu ar fi capabil sa ma insele pentru ca mereu spunea ca un barbat adevarat nu are ce cauta la 2 femei pt ca se distruge singur. Deci, cred ca eu sunt cea care isi imagina cai verzi pe pereti si care credea ca si-a gasit printul mult asteptat...
Speranta2014
Postat pe 20 Ianuarie 2014 13:57
e suficient de destept sa iti spuna ce vroiai sa auzi.
Sint formule tipice: toti se prezinta frumos si corespunzator cu ce stiu ei ca si-ar dori femeile. Asta nu denota neaparat ca asa si sint. Poate ca ar trebui sa crezi mai mult faptele decit vorbele....

Iar in ce priveste cariera.... - pot fi foarte buni profesionisti si niste bestii absolute in viata personala. Inteligenta, statutul social sau banii n-au nimic de-a face cu caracterul, ba uneori din contra.... pervertesc, nu obliga.

Il chema cumva J.?
quasaria
Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:08
Nu il cheama J il cheama C
Speranta2014
Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:27
nu de altceva, mi se pare cunoscuta atitudinea.
Mai putin chestia cu ia mina de pe mine.
quasaria
Postat pe 21 Ianuarie 2014 06:58
Nu cred ca vorbim despre aceeasi persoana insa vorbim despre persoane asemanatoare...spune-mi te rog tu cum ai reusit sa treci peste momentul despartirii? Parca spuneai ca aveti si un copil impreuna... stiti ma bate gandul sa o abordeaz pe a doua lui sotie pe FB care este acum intr-o relatie si departe de tara noastra. Este medic si stiu ca a iubit-o mult, enorm chiar... mi-a spus ca din cauza ei intr-o saptamana a albit...nu stiu exact de ce s-au despartit de la unii de la altii am inteles ca ea l-a parasit din cauze nestiute insa se pare ca el a suferit sau inca mai sufera enorm. Cand s-au casatorit ea avea 23 iar el 35 si nu au fost casatoriti decat 3 ani si nici copii nu au avut deci ma gandesc eu daca ea statea doar pt partea financiara cum m-au lasat unii sa inteleg de ce totusi a ales sa plece fara sa se mai uite in urma???Cu prima sotie a fost casatorit un an cand erau foarte tineri proaspeti absolventi de facultate iar el niciodata nu a considerat ca e un esec ci doar o decizie luata pur si simplu in tinerete. Dupa ce-a de-a doua sotie a mai avut o relatie lunga cu o tipa din firma lui care dupa spusele lui s-a folosit de el pt a-si aranja apele profesionale desi ma cam indoesc totusi avand in vedere ca au vrut sa-si cumpere o casa impreuna insa si aceasta a 3 a persoana a ales sa plece de langa el... de ce oamenii il vad ca o persoana buna fara noroc in viata...inclusiv sora lui mi l-a prezentat ca fiind un barbat dificil si cam morocanos insa cu un suflet bun. Cred ca toate astea un in capul meu si atunci de asta am si atatea semne de intrebare si sunt atat de confuza... e greu insa nu e imposibil sa trec peste aceasta deceptie....
Speranta2014
Postat pe 21 Ianuarie 2014 12:02
cum am reusit eu?
Mi-am luat pasaportul, cardurile si copilul, am incuiat masina, am incuiat apartamentul, am chemat un taxi spre aeroport si de la aeroport am luat o cursa de 15.000 de km. Suficient de departe, ca sa fiu sigura ca nu ma mai intorc.
Asa am reusit sa "trec peste".

Si, daca il intrebi pe el cind sprijina barurile din Bucuresti, si el sustine ca ar fi iubit enorm (pe mine, pe altele). Din pacate, definitia iubirii nu era aceeasi pentru noi doi....
quasaria
Postat pe 21 Ianuarie 2014 12:15
Sper sa-ti fie bine acum si sa fi fericita...si iti multumesc din suflet pentru ganduri si sprijin.... Macar tu ai un copil eu nici macar asta nu am...dar inteleg ca, copilul nu este recunoscut de el din moment ce ai putut sa pleci cu copilul din tara fara acordul lui sau au facut tu cumva si ai obtinut acordul lui... oricum esti o curajoasa si o luptatoare si pt asta ai toata admiratia mea, bravoooo! C. nici macar nu mi-a raspuns ieri la mesaj si ii cerusem doar sa-mi dea un nr de telefon pe care el il avea... deci probabil inca un joc de al lui de a-mi demonstra cine e seful... iar cand a fost vb despre el imediat mi-a raspuns la mesaj si mi-a multumit era vb de bani ;) Un nimic de om si care crede ca valoarea lui i-o da banii si pozitia sociala insa a ramas acelasi copil complexat de la tara dornic sa arate tuturor cat de multe face... complex de inferioritate cred ca se numeste.... si eu sunt si mai proasta ca imi doresc iubirea lui sau ceva ce sa vina de la el...naiva si slaba de inger... eu sunt cea care a crezut el cred ca nici nu-si mai aduce aminte de mine...gaseste el pe cineva care sa stea langa el si pe care poate daca o va iubi o va respecta.... Mi-a aduc aminte ca la inceput "relatiei noastre" am crezut ca mi se pare ca ma injura la telefon iar cand i-am spus ca m-a injurat mi-a spus" doamne niciodata nu as indraznii sa te injur...cum poti crede asa ceva sigur credeam ca vb cu altcineva dar eu nu as putea vreoadata sa spun ceva rau despre tine pt ca in primul rand tu esti o prieteana foarte foarte foarte buna pt mine si apoi altceva iar eu te respect, intelegi?" Iar eu naiva am crezut.... eu inca mai cred ca el a vrut sa se razbune pe mine pt ca l-am refuzat de 2 ori sa fac dragoste cu el probabil a incercat sa-mi arate cine este seful...nu ca sa nu mai sufere doar el???
Speranta2014
Postat pe 21 Ianuarie 2014 12:25
n-am avut nevoie de acordul lui.
Si in continuare nu am, cu cohortele lui de avocati si tot.... E o poveste complicata.

Personajul tau pare, cum sa spun, genul "baietel". Sigur are 40 de ani?
Daca eram in locul tau, pe baza experientei anterioare probabil, daca m-ar fi injurat m-as fi prapadit de ris.
I-as fi spus ca e infantil, si poate se intarca pina imi fac eu somnul de frumusete.
Care ar fi fost next level, daca ar fi vazut ca nu te impresioneaza si nu iti pasa de crizele lui de isterie?
quasaria
Postat pe 21 Ianuarie 2014 12:36
Eu m-am bocat... e prima experienta atat de brutala desi am am fost intr-o relatie urata cand eram adolescenta... insa de la el nu ma asteptam la asa ceva si cred ca de asta nu am stiut cum sa reactionez...pur si simplu m-am blocat si ca revolta nu am putut decat sa ma culc in cealalta parte de pat cat mai departe de el... nu puteam sa-l inteleg de ce e rece si distant cand suntem amandoi si singuri in pat iar de fata cu ceilalti e domnul perfect atent la nevoile mele si atat de tandru si plin de afectiune fata de mine. Pur si simplu cred ca inca sunt socata eu si de asta am atata nevoie de raspunsuri la de ce-urile lui comportamentale...
Speranta2014
Postat pe 21 Ianuarie 2014 12:52
pot fi multe explicatii dar nu cred ca te-ar flata vreuna, sau ca ar corespunde mitului cenusaresei, asa ca mai bine sa nu sapi in mintea lui incurcata. Daca tii sa intelegi, in final o sa ajungi sa intelegi, si sa iti fi dorit sa nu fi inteles...
Cum ti-am spus, uneori e mai bine sa pui punct si sa treci mai departe - shit happens. Merita timpul tau?
Barbati sint asa de multi.... uneori cred ca sint chiar prea multi! Te impiedici de ei peste tot.
quasaria
Postat pe 21 Ianuarie 2014 13:02
Cam multe relatii,cam multe foste...si cand te gandesti ca el e asa un barbat "iubitor"
"Peste" treci doar daca tu vrei si nu cred ca se aplica regula altora.Fiecare trece peste in felul lui.
Da,e adevarat ca un copil(sau mai multi) te pot ajuta sa treci mai usor "peste" dar poate e mai bine ca nu ai un copil cu un astfel de om.Macar a avut "decenta" sa iti arate de la inceput cum e el de fapt.Poate era mai rau sa descoperi asta dupa ceva ani,cand ai fi ajuns si tu o "fosta sotie"
eladaela
Postat pe 21 Ianuarie 2014 14:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el? 10 De la: elenita_2 1 Iunie 2012 16:03
sal lume!!! 6 De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:21
Ce parere aveti despre calugaritele care traiesc in munastiri dar ele cand se convertesc la Hristos trebuie sa respecte regulile lui Papa sau capul altor religii,,care nici ala nu este un sfant 24 De la: ingerasulluptator 7 Mai 2012 21:20
ecografie pelvina 106 De la: pik_nik 14 Octombrie 2009 02:15
Despre homosexualitate 9 De la: Cineze 1 Aprilie 2015 06:30
Setari Cookie-uri