Ce e in mintea barbatilor?

Cunosc un cuplu care dupa cinci ani de relatie au decis sa aiba un copil si sa se casatoreasca. Fata a ramas insarcinata, dar dupa cateva teste a trebuit sa faca avort pentru ca copilul avea ceva malformatii. Fata ramane din nou insarcinata, dar profita ca prietenul ei e plecat in strainatate si face din nou avort, desi copilul era sanatos pe motiv ca mama ei a sfatuit-o sa faca avort ca sa termine scoala, desi era in ultimul an de facultate si are 26 de ani. Poate o astfel de fata sa iubeasca un baiat daca a ucis ceea ce ar fi trebuit sa fie simbolul iubirii dintre ei? Este acesta un motiv sa iti ucizi copilul, daca spui ca iti iubesti prietenul si doresti sa te casatoresti cu el?

Si mai am o nelamurire. Baiatul cand a aflat ca i-a omorat copilul s-a despartit de ea, dar dupa nici un an tot la ea s-a intors. Ce e in mintea lui, de ce s-a intors la ea? Nu inteleg, o fata te face atat de mult sa suferi si tu tot pe ea o vrei?
garbo_14136
Postat pe 2 Iunie 2013 16:38


"pe motiv ca mama ei a sfatuit-o sa faca avort ca sa termine scoala, desi era in ultimul an de facultate si are 26 de ani."


ma intreb ce-o fi in "mintea" lui ma-sa... ?
in fine, ce sa zic de mintea barbatilor... ? unii au, unii n-au. dar uneori dragostea e mai puternica. esti geloasa cumva pe el... ?
barboneli
Postat pe 2 Iunie 2013 17:48
Poi eu sunt cea care i-a fost iubita timp de sapte luni, perioada in care ma mai gandeam ca nu poate sa treaca asa usor peste o relatie de sapte ani. Il intrebam, daca te convinge ca nu mai face avort si zicea "si sa-mi faca zece copii si nu o mai vreau. Tu ti-ai omori copilul?". S-a despartit de mine de vreo doua luni din niste motive prostesti ca sa aflu de putin timp ca de fapt era vorba de ea. Oare ce-o fi in capul lui? Te face un om atat sa suferi, iti faci planuri ca te casatoresti si ea iti demonstreaza foarte clar ca nu are astfel de ganduri cu tine, ca nu da doi lei pe tine, ca nu te iubeste si iti omoara copilul si tu mai incerci o data?
garbo_14136
Postat pe 2 Iunie 2013 18:06


caile dragostei sunt de nepatruns... ! pot sa-ti inteleg durerea, dar nu intrebarea. dar pot sa inteleg si un batbat indragostit ! noi stim numai de la tine ce s-a intamplat acolo, dar dovada ca s-a intors, inseamna ca o iubeste inca mult pe ea. s-au mai vazut cazuri. uneori barbatii, ca si femeile, "gandesc" cu inima si nu cu mintea.
barboneli
Postat pe 2 Iunie 2013 18:42
Stiu ca e indragostit de ea si ma doare sufletul, dar daca esti indragostit de altcineva de ce te folosesti de sufletul unui om? Nu l-a obligat nimeni sa imi spuna ca ma iubeste, sa ma ceara de sotie, sa imi spuna ca isi doreste sa fiu mama copilui lui, sa ma cheme sa ma mut cu el. Si apoi el sa se impace cu omul care l-a facut atat sa sufere. Nu mi se pare normal sa iti bati joc de un om doar sa iti fie tie bine, te folosesti de un om ca sa iti treaca durerea pe care ti-a cauzat-o fosta si apoi ii dai un sut un fund si te intorci tot la ea. Sper ca Dumnezeu, acolo sus, sa vada astfel de lucruri! Am ajuns la concluzia ca noi, oamenii, nu mai stim sa fim umani, tot ce facem e doar ca sa ne fie noua bine.
garbo_14136
Postat pe 2 Iunie 2013 19:29
Spunea ca inainte sa fie cu ea a avut 25 de femei, poi trebuia sa se culce si acum cu inca 25 de femei, dar sa te joci cu sufletul unui om, sa-ti bati joc de un om daca stii ca nu il poti iubi, asta nu o sa inteleg niciodata. I-a placut sa-mi spuna toate lucrurile alea ca sa ma vada ca ma indragostesc de el si apoi nu i-a mai trebuit de mine, n-a mai dat doi lei pe mine, exact cum a facut iubita lui cu el. Probabil ca a vrut sa faca si el pe cineva sa sufere la fel cum a patit el!
garbo_14136
Postat pe 2 Iunie 2013 19:39
De la: garbo_14136, la data 2013-06-02 19:29:55Stiu ca e indragostit de ea si ma doare sufletul, dar daca esti indragostit de altcineva de ce te folosesti de sufletul unui om? Nu l-a obligat nimeni sa imi spuna ca ma iubeste, sa ma ceara de sotie, sa imi spuna ca isi doreste sa fiu mama copilui lui, sa ma cheme sa ma mut cu el. Si apoi el sa se impace cu omul care l-a facut atat sa sufere. Nu mi se pare normal sa iti bati joc de un om doar sa iti fie tie bine, te folosesti de un om ca sa iti treaca durerea pe care ti-a cauzat-o fosta si apoi ii dai un sut un fund si te intorci tot la ea. Sper ca Dumnezeu, acolo sus, sa vada astfel de lucruri! Am ajuns la concluzia ca noi, oamenii, nu mai stim sa fim umani, tot ce facem e doar ca sa ne fie noua bine.nu, umani suntem. tot ce ai scris face parte din caracteristicile omului. da, sunt de acord cu tine ca cea facut nu e frumos... dar e uman. de acord ci tine ca si-a batut joc de sentimentele tale, sunt multi si barbati si femei care fac asta, dar nu toti. dar mecanismul asta al omului nu functioneaza asa cum crezi tu, ca un ceasornic. se deregleaza mai ales cand e vorba tocmai de ce este mai frumos pe lumea asta, dragostea. asta zic eu ptr. ca am altfel de mecanism, dar la el e altfel. dar din pacate tu nu poti sa faci nimic. ca nu intelegi ce a facut el, asta e una, dar trebuie sa intelegi ca trebuie sa uiti necazul asta mare care te-a lovit. numai analizand de ce sau cum a putut face el asa ceva, nu ajungi nicaieri. stiu, e usor de zis si greu de facut. totul e legat de intensitatea, densitatea de cat l-ai iubit. el asa a crezut ca asa trebuie sa faca... si a facut ! nu, Dzeu. acolo sus nu vede astfel de lucruri. noi le vedem si noi suferim. in cazul asta tu. eu din fericire nu am avut ocazia... ! esti tanara se pare asa ca poti, greu dar poti, sa iesi din asta. la asta sa te gandesti mai mult si sa-l uiti. chiar daca vine inapoi, sa nu-l primesti. nu poti avea incredere in el. asta cred ca ti-e clar. si daca o sa sufere iar din cauza celeilalte... nu e treaba ta deja. eu pot doar sa-ti urez succes sa iesi cat mai repede ddin necazul asta. cum ? habar n-am. nu exista solutii universale. fiecare o face cu resursele lui.
barboneli
Postat pe 2 Iunie 2013 20:33
136, Barbo are dreptate, nu sunt solutii universale!
imi pare ca esti o femeie care gandeste.... desi esti si tu indragostita destul de tare de acel barbat... care si el gandeste... insa nu asa cum vrei tu...!

la drept vorbind, deplorabil e prea putin spus, mai degraba e de-a dreptul josnic si chiar incalificabil sa-ti omori copilul, doar pentru "ca asa ti-a zis mama", chestia asta nu o pot crede!!! cred insa ca a facut avortul in primul rand pentru ca a vrut!!! si in al doilea rand pentru ca nu a avut incredere in tatal copilului!!!! din pacate el nu intelege asa lucrurile, si moare la usa ei!!! pacat pentru el, ca nu vede.... (poate ai sa-i explici tu asta!)

sincer, parerea mea e sa-l lasi cu alegerea lui si sa cauti pe cineva care te alege pe tine!!!
e greu... dar nu imposibil!
be smart!
heartbit
Postat pe 2 Iunie 2013 23:37
De la: garbo_14136, la data 2013-06-02 16:38:13Cunosc un cuplu care dupa cinci ani de relatie au decis sa aiba un copil si sa se casatoreasca. Fata a ramas insarcinata, dar dupa cateva teste a trebuit sa faca avort pentru ca copilul avea ceva malformatii. Fata ramane din nou insarcinata, dar profita ca prietenul ei e plecat in strainatate si face din nou avort, desi copilul era sanatos pe motiv ca mama ei a sfatuit-o sa faca avort ca sa termine scoala, desi era in ultimul an de facultate si are 26 de ani. Poate o astfel de fata sa iubeasca un baiat daca a ucis ceea ce ar fi trebuit sa fie simbolul iubirii dintre ei? Este acesta un motiv sa iti ucizi copilul, daca spui ca iti iubesti prietenul si doresti sa te casatoresti cu el?

Si mai am o nelamurire. Baiatul cand a aflat ca i-a omorat copilul s-a despartit de ea, dar dupa nici un an tot la ea s-a intors. Ce e in mintea lui, de ce s-a intors la ea? Nu inteleg, o fata te face atat de mult sa suferi si tu tot pe ea o vrei?
probabil ca el I-a dat papucii pt ca era foarte suparat pe ea..Cum timpul le rezolva pe tpate poate ca lui I-a trecut supararea..
Eu cred ca nu trebuie sa te cuplezi cu un barbat care tocmai a treminat o relatie...

este bine sa frecventezi un baiat sa va cunoasteti fara sa te implicit sentimental si sa te culci cu el...
apoi daca un barbat vorbeste frumos pt ca sa te aiba in pat..Stii vorba aia draga draga pana tio baga..
BARBATII,au fost incurajati sa procedeze altfel..

Sa nu uitam ca nici femeile din alta generatie nu au vrut sa fie serioase si sa isi educe macar copii,,pe care multe femei si le-au crescut singure...Vina o au si femeile pt ca sunt comode...

au incurajat barbatii in lucrurile lor rele

poate daca ar fii fost serioase si nu ar fii fost rele si egoiste poate sa barbatii ar fii mai toleranti si s-ar fii obisnuit sa respecte femeia..

Dar si femeile sunt rele,,uitate ce fac soacrele,,uitate cat se mananca oamenii..Barbatii vad asta cat de rele sunt femeile de aceea nici poate nu se implica sufleteste.si nu pot avea incredere in ele..si isi bat joc de femei

vina le apartin si femeilor pt ceea ce au devenit pt ca au fost incurajati si femeile nu au luptat sa castige respect;ul barbatilor prin faptul de a fii ele mai bune chiar daca viata este dura cu ele..

Stii in viata un sut in fund este un pas inainte..Daca ai suferit trebuie sa inveti ca data viitoare sa fii precauta,,,sa cunosti bine persoana cu care te incurci si sa nu mai crezi ce zice el ci sa crezi doar ce vezi
ingerasulluptator
Postat pe 3 Iunie 2013 00:20
De la: garbo_14136, la data 2013-06-02 16:38:13Cunosc un cuplu care dupa cinci ani de relatie au decis sa aiba un copil si sa se casatoreasca. Fata a ramas insarcinata, dar dupa cateva teste a trebuit sa faca avort pentru ca copilul avea ceva malformatii. Fata ramane din nou insarcinata, dar profita ca prietenul ei e plecat in strainatate si face din nou avort, desi copilul era sanatos pe motiv ca mama ei a sfatuit-o sa faca avort ca sa termine scoala, desi era in ultimul an de facultate si are 26 de ani. Poate o astfel de fata sa iubeasca un baiat daca a ucis ceea ce ar fi trebuit sa fie simbolul iubirii dintre ei? Este acesta un motiv sa iti ucizi copilul, daca spui ca iti iubesti prietenul si doresti sa te casatoresti cu el?

Si mai am o nelamurire. Baiatul cand a aflat ca i-a omorat copilul s-a despartit de ea, dar dupa nici un an tot la ea s-a intors. Ce e in mintea lui, de ce s-a intors la ea? Nu inteleg, o fata te face atat de mult sa suferi si tu tot pe ea o vrei?
probabil ca el I-a dat papucii pt ca era foarte suparat pe ea..Cum timpul le rezolva pe tpate poate ca lui I-a trecut supararea..
Eu cred ca nu trebuie sa te cuplezi cu un barbat care tocmai a treminat o relatie...

este bine sa frecventezi un baiat sa va cunoasteti fara sa te implicit sentimental si sa te culci cu el...
apoi daca un barbat vorbeste frumos pt ca sa te aiba in pat..Stii vorba aia draga draga pana tio baga..
BARBATII,au fost incurajati sa procedeze altfel..

Sa nu uitam ca nici femeile din alta generatie nu au vrut sa fie serioase si sa isi educe macar copii,,pe care multe femei si le-au crescut singure...Vina o au si femeile pt ca sunt comode...

au incurajat barbatii in lucrurile lor rele

poate daca ar fii fost serioase si nu ar fii fost rele si egoiste poate sa barbatii ar fii mai toleranti si s-ar fii obisnuit sa respecte femeia..

Dar si femeile sunt rele,,uitate ce fac soacrele,,uitate cat se mananca oamenii..Barbatii vad asta cat de rele sunt femeile de aceea nici poate nu se implica sufleteste.si nu pot avea incredere in ele..si isi bat joc de femei

vina le apartin si femeilor pt ceea ce au devenit pt ca au fost incurajati si femeile nu au luptat sa castige respect;ul barbatilor prin faptul de a fii ele mai bune chiar daca viata este dura cu ele..

Stii in viata un sut in fund este un pas inainte..Daca ai suferit trebuie sa inveti ca data viitoare sa fii precauta,,,sa cunosti bine persoana cu care te incurci si sa nu mai crezi ce zice el ci sa crezi doar ce vezi
ingerasulluptator
Postat pe 3 Iunie 2013 00:20
A facut avort pentru ca nu a dat doi pe el, sunt convinsa de asta. El cand imi spunea ca si-ar dori mult sa avem un bebelus, eu chiar m-as fi bucurat sa se intample asta, zambeam cand ma gandeam, si chiar daca as fi ramas insarcinata fara sa vreau, tot n-as fi facut avort.

Am aflat intamplator ca s-a impacat cu ea, a postat o poza pe Facebook de la o nunta in care erau mirii, el si inca o fata. Am fost foarte curioasa sa aflu cine e acea fata si mi-a spus cineva ca e fosta si ca sunt impreuna. Am fost terminata cand am aflat, 6 zile nu am putut sa mananc nimic si nici sa dorm. L-am sunat plangand sa il intreb de ce s-a impacat cu ea, mi-a zis ca nu e adevarat, ca nu s-a impacat "inca" si ca mai sunt baieti in lumea asta si pentru mine. Dar imediat a intrat pe Facebook si si-a sters fotografia. Marti i-am trimis un email de vreo 5 pagini in care i-am spus tot ce am pe suflet si de atunci nu i-am mai dat niciun semn de viata.

Nu i-am facut declaratii de dragoste, stie ce simt pentru el, stie ca nu am mai iubit pe nimeni asa de mult. I-am spus ca e decizia lui daca o vrea inapoi ca-l inteleg ca o iubeste, chiar daca acum un an nu i-a pasat absolut deloc de el si de ce isi doreste si a omorat omuletul care crestea in ea. I-am spus ca la mine sa nu se mai intoarca niciodata daca o sa-l faca sa sufere, ca eu o sa incerc sa-mi vad de viata mea. Nu mi-a raspuns! Nu vreau raul nimanui, dar asa imi doresc de tare sa il mai faca inca o data sa sufere ca sa se invete minte sa se mai joace cu sufletul unui om.
garbo_14136
Postat pe 3 Iunie 2013 10:14
rogate la Dumnezeu sa iti dea putere si minte ca sa poti merge mai departe...

Nu mai privi inapoi pt ca oricum nu poti schimba trecutul ci incearca sa schimbi viitorul.

daca gandesti in trecut mereu vei suferi cand te vei gandi la el..Priveste mereu in fata in viitor..

roagate la Iisus la Tatal ceresc sa iti dea putere si intelepciune..ingerasulluptator
Postat pe 3 Iunie 2013 22:48
136..te sfatuiesc sa inveti sa-l uiti printr-un ignore total! Cum??Simplu...intai ca indiferent cat ai iubi pe cineva,daca aceasta e o "criminala" a rodului iubirii ..nu se iarta! In al 2-lea rand..ca barbat e asta? care se lauda cu cele 25 de iubite de dinainte? /NU-I BARBAT e o ..CARPA!! Cu trecutele iubiri NU te lauzi,daca au fost sincere Daca au fost accidente..treaca-mearga..dar tot nu pot numi ...barbat..pe cel care le si numara..le si barfeste.. TZATZA..asta e! Gandeste asa..si-l vei putea UITA!! Nu e de tine asa" figura"...!!
Tu esti o sensibila,o finuta..nu face de tine! !Uita-l si gaseste-ti o iubire sensibila,ca tine si sa fie un romantic! Succes!!
elisabeta_boia
Postat pe 6 Iunie 2013 21:15
Nu este ok. pentru tine sa-i doresti sa mai sufere o data pentru ca gandurile noastre rele se pot intoarce impotriva noastra. Gandeste-te ca poate si tu la randul tau te-ai jucat cu sentimentele cuiva, vreo data si trebuia sa platesti, asa cum si el va plati, fara indoiala. Nu te mai chinui singura, nu-ti mai pune atatea intrebari pentru ca raspunsul,probabil nu o sa-l afli niciodata de la el. Si poate nici nu are importanta de ce? La ce iti mai foloseste? Acum suferi mult si din pacate nimeni nu iti poate da o reteta cum sa scapi de durere insa depinde doar de tine cat timp vei suferi.Priveste in interiorul tau ca sa intelegi cu ai gresit si tu pana acum, ce lectie ai avut de invatat din aceasta experienta,schimba la tine ce crezi ca nu a fost bine pana in prezent si mergi mai departe. In ziua in care vei intelege ca esti unica, ca esti o fiinta minunata si ca meriti sa fii iubita, atunci vei intalni dragostea adevarata. Pe individul asat uita-l cat poti de repede ca nu merita nimic.Ti-a dovedit ca nu este un om de incredere, este mincinos, laudaros si sigur esti constienta ca nu veti mai putea fi impreuna si atunci ce rost au toate astea? Cea mai mare pedeapsa pentu el va fi sa te vada pe tine fericita alaturi de alt barbat. Rupe-te de trecut si traieste-ti viata. Daca vei continua sa te gandesti doar la el, sa-ti pui intrebari, sa-i trimiti mesaje, sa-i urmaresti contul pe fecebook, sa-l consideri in continuare centrul universului tau, sigur nu vei reusi. Succes.
garbo_11137
Postat pe 8 Iunie 2013 06:41
De la: garbo_14136, la data 2013-06-02 16:38:13Cunosc un cuplu care dupa cinci ani de relatie au decis sa aiba un copil si sa se casatoreasca. Fata a ramas insarcinata, dar dupa cateva teste a trebuit sa faca avort pentru ca copilul avea ceva malformatii. Fata ramane din nou insarcinata, dar profita ca prietenul ei e plecat in strainatate si face din nou avort, desi copilul era sanatos pe motiv ca mama ei a sfatuit-o sa faca avort ca sa termine scoala, desi era in ultimul an de facultate si are 26 de ani. Poate o astfel de fata sa iubeasca un baiat daca a ucis ceea ce ar fi trebuit sa fie simbolul iubirii dintre ei? Este acesta un motiv sa iti ucizi copilul, daca spui ca iti iubesti prietenul si doresti sa te casatoresti cu el?

Si mai am o nelamurire. Baiatul cand a aflat ca i-a omorat copilul s-a despartit de ea, dar dupa nici un an tot la ea s-a intors. Ce e in mintea lui, de ce s-a intors la ea? Nu inteleg, o fata te face atat de mult sa suferi si tu tot pe ea o vrei?


Tu cine esti din ecuatia celor doi? Dai impresia ca ai fi fata-pansament care i-a tinut de urat barbatului, anul ala in care cei doi au fost despartiti
magdabeauty
Postat pe 8 Iunie 2013 06:54
Mda! Deci inca stau binisor la capitolul intuitie :D Iti citisem doar primul mesaj cand ti-am raspuns anterior. Imediat dupa ce am postat ti-am citit si urmatorul mesaj in ideea de a nu-mi fi scapat ceva si bingo, aflasem raspunsul.
Nu te pune pe judecat ceva ce nu ai trait personal, nu cunosti real, ci doar din auzite si doar din partea unei singure persoane si mai ales acolo unde-i iubire...Iubire fara suferinta nu prea exista, iar cand iubesc cei doi isi golesc mintile, pentru ca-si umplu sufletele(era o vorba), iar judecarea din afara e lucru naiv si infantil...pentru ca iubirea indura multe si iarta orice. Uita-l. I-ai fost doar mantie la vreme rea si ceea ce se cheama iubita-pansament. Se pare ca n-ai reusit sa-l vindeci, deci treci mai departe si nu cauta raspunsuri. Pe tine te-a mintit fiind ranit de cealalta, dar in tot tipul asta o iubea in continuare...Deschide ochii data viitoare cand unul sare imediat dintr-o relatie de lunga durata si-ti promite luna de pe cer. Fii sigura ca minte si ca-i este incetosata mintea. Dar a ta n-ar trebui sa fie, nu?! ;)

Nu mai fiti naive cand vine vorba de un barbat. Va aruncati ca gastele, apoi plangeti si va victimizati, iar ei sunt calaii. Nu-i chiar asa, intotdeauna. Supune-l si tu la teste, pentru ca ei sunt maestri in asta. Chiar credeti tot ce va indruga si mai ales cand "termina" o relatie in care a iubit/ suferit/fost dezamagit?! Iubirea nu se gaseste pe toate drumurile, la toate colturile si de la o femeie la alta. Chiar daca va casatoreati, asta nu insemna iubire. Iubirea-i rara, greu de gasit, greu de intretinut si mai ales, greu de uitat. Nu mai fiti naive, ca nu da bine si mai ales nu face bine!
magdabeauty
Postat pe 8 Iunie 2013 07:06
Iubirea are numai început .
Negreata
Postat pe 8 Iunie 2013 07:50


neata. lasa ca nici cu femeile nu mi-e rusine... !!! si barbatii sunt uneori naivi. faptul ca au pantaloni si nu fusta, nu-i face mai puternici sau mai aparati. degeaba te iei de fata si o dojenesti ca a fost naiva acum, e tardiv. spui: "si mai ales, greu de uitat." pai cu asta se lupta si fata acum... sa uite.

buna negreata ! eu nu am inteles vorba ta. "iubirea are numai inceput"... ! scria undeva: "iubirea incepe cu un zambet, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima"... !
barboneli
Postat pe 8 Iunie 2013 08:14
De la: barboneli, la data 2013-06-08 08:14:59

neata. lasa ca nici cu femeile nu mi-e rusine... !!! si barbatii sunt uneori naivi. faptul ca au pantaloni si nu fusta, nu-i face mai puternici sau mai aparati. degeaba te iei de fata si o dojenesti ca a fost naiva acum, e tardiv. spui: "si mai ales, greu de uitat." pai cu asta se lupta si fata acum... sa uite.

buna negreata ! eu nu am inteles vorba ta. "iubirea are numai inceput"... ! scria undeva: "iubirea incepe cu un zambet, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima"... !zis-a filoizoful de la shandra & lovrin

garbo_13807
Postat pe 8 Iunie 2013 09:05
De la: heartbit, la data 2013-06-02 23:37:52136, Barbo are dreptate, nu sunt solutii universale!
imi pare ca esti o femeie care gandeste.... desi esti si tu indragostita destul de tare de acel barbat... care si el gandeste... insa nu asa cum vrei tu...!

la drept vorbind, deplorabil e prea putin spus, mai degraba e de-a dreptul josnic si chiar incalificabil sa-ti omori copilul, doar pentru "ca asa ti-a zis mama", chestia asta nu o pot crede!!! cred insa ca a facut avortul in primul rand pentru ca a vrut!!! si in al doilea rand pentru ca nu a avut incredere in tatal copilului!!!! din pacate el nu intelege asa lucrurile, si moare la usa ei!!! pacat pentru el, ca nu vede.... (poate ai sa-i explici tu asta!)

sincer, parerea mea e sa-l lasi cu alegerea lui si sa cauti pe cineva care te alege pe tine!!!
e greu... dar nu imposibil!
be smart!


"nu sint solutii universale " , dar traim intr-un univers al solutiiloir.
garbo_13807
Postat pe 8 Iunie 2013 09:07
Am citit ! Nemultumirea ta care este? Te-a parasit pe tine ca sa se intoarca la ea? Vezi tu, la noi in tara avortul nu este chiar o crima. Este o hotarare pe care o iei la un moment dat, gandind ca un copil iti incurca planurile. Nu cred ca dragostea dintre doua persoane se reduce la copii proiectati si avortati. S-a intors la ea, poate pentru ca o iubea intr-adevar. Daca s-a despartit atunci cand era furios ca a facut avortul, poate intre timp calmandu-se si judecand la "rece"...poate ca ea avea un motiv sa avorteze, daca ii incurca planurile si, poate pentru ca sigu mai puteau sa aiba si alti copii impreuna. Pana la urma nu te cuplezi cu un barbat numai ca sa ii faci copii...
LiZaA
Postat pe 8 Iunie 2013 10:58
Acum, de ce a facut aia avort, e treaba ei! Multe aspecte pot fi! E treaba ei, pacatul ei! Si daca asa mult s-au iubit, in 5 ani de ce nu s-au casatorit? Ea nu avea serviciu banuiesc, fiind studenta! El plecat prin strainatate.Pentru cat timp oare si de ce? De ce nu a luat-o de nevasta inainte de a ramane gravida? Interesant ar fi de aflat ce ar povesti si ea. Iar ca tu suferi din dragoste, asta e! Nici prima, nici ultima! Nu are rost sa dramatizezi! Va trece! Fiecare cu experientele lui!
garbo_5596
Postat pe 8 Iunie 2013 11:03
WOW...in ce secol traiesti?
garbo082779
Postat pe 8 Iunie 2013 11:31


corect ! nu de ce a facut avortul, cealalta e problema aici. si nu mai e nici "de ce...." asa si pe dincolo. nu asta trebuie sa te preocupe, 136... ! tu concentreaza-te sa-l uiti pe el, nu faptele lor. pentru tine, n-as spune din pacate... e un capitol inchis. si poate ca e si mai bine asa. da, e greu........
barboneli
Postat pe 8 Iunie 2013 11:32
De la: garbo082779, la data 2013-06-08 11:31:33WOW...in ce secol traiesti?


dar tu ? eu stiu sigur ca in acelasi secol traiti... ca si noi toti de pe garbo. oricum, secolul nu e relevant !
barboneli
Postat pe 8 Iunie 2013 11:35
De la: Negreata, la data 2013-06-08 07:50:28 Iubirea are numai început .


Aha.
Axl_R
Postat pe 8 Iunie 2013 11:42
Se pare ca barbatul a ramas cu informatia primitiva in genele lui ca el e vanator si vad si din acest exemplu ca el poate insira zec si sute de femei dar inca o mai incearca pe cea care nu i-a cedat. Exemplul de fata e asemanator cu mostra aratata. Daca ea a avorat si nu i-a pastrat copilul e un semn ca nimic nu o poate lega iar el asta nu poate accepta. Daca ea i-ar fi pastrat copilul si i-ar fi facut si un camin caldut el ar fi fost de mult la poalele alteia pe care ar fi vrut s-o cucereasca. Si ca sa nu uitam, subiectul este de fapt " ce e in mintea barbatilor", pai si din experineta proprie, numai asta e in mintea barbatilor: marea pasiune care trebuie cucerita. Te oferi pe tava, la scurt timp nu te mai vrea pentru ca aleraga deja dupa alta care trebuie vanata si cucerita. Mai are inca barbatul un fel de femeie la care se intoarce iara si iara: cea care il primeste la vreme rea, mantaua pentru vreme rea, cand o alta in calduri tocmai ii da cu piciorul prntru ca aceasta din urma are instictul femelei innascuta si stie cum sa invarteasca un barbat pe degete si barbatul fuge putin ca sa-si linga ranile, ghici la cine fuge ca sa se adaposteasca?! La mantaua de vreme rea! De aceea ar trebui ca noi femeile sa ne alegem din capul locului ce vrem sa fim: 1- femeia fatala care-i invarteste pe degete barbatii; 2- femeia manta de vreme rea; sau 3- femeia stapana pe sine care stie, cu demnitate sa arate de le inceput si in termeni clari unde stau granitele. Alegeti!
Georgia_Arsenie_1
Postat pe 8 Iunie 2013 12:13
Da, e foarte simplu, iubesc dar sunt raţională şi stăpână pe mine.
De ce nu m-am născut io bărbat?
Axl_R
Postat pe 8 Iunie 2013 12:41
Eu nu mi-am batut joc de nimeni niciodata, daca nu mi-a placut de cineva nu am incercat sa ii dau sperante si mai ales nu spun "te iubesc", daca nu iubesc. Stiu ca s-a folosit de mine, avantajul ei a fost si ca ei sunt din acelasi loc, eu eram la o distanta de 30 de kilometri de el. Poate sunt si eu naiva, nu stiu, dar iubirii nu te poti impotrivi, mi-as dori din tot sufletul meu sa il uit, dar nu cred ca o sa reusesc asa repede pentru ca nu am mai iubit atat de mult.

El este un mare prefacut, a jucat murdar timp de o luna si jumatate, mi-am dat seama ca e schimbat, dar el sustinea sus si tare ca el ma iubeste, ca sunt aceeasi pentru el ca la inceput. Pana cand intr-o zi m-am enervat, ne-am certat si ne-am despartit. Apoi, dupa o luna a inceput sa ma caute din nou, eu sunt convinsa ca el era cu ea inca de cand am simtit ca este schimbat, dar daca tot a ales-o pe ea, nu stiu ce mai vroia de la mine. Imi spunea ca el m-a iubit, ca sa ii spun daca mai simt ceva pentru el ca are importanta pentru el. Intr-o noapte stiu sigur ca a fost cu ea in club si dupa ce s-au despartit mi-a trimis mesaj sa ma intrebe ce fac. Eu cred ca nici el n-o mai iubeste chiar atat de mult, A jucat murdar, pe mine asta ma deranjeaza, nici macar nu a avut curaj sa se intalneasca cu mine, sa ma priveasca in ochi si sa imi spuna ca e cu ea, nici macar prin telefon nu spune asta.

Cred ca ii e frica sa dea ochii cu mine, dar de ce, cred ca asa ar fi fost cel mai frumos sa se comporte, pentru ca eu l-am respectat cat timp am fost impreuna, putea si el sa aiba un pic de respect fata de mine si sa recunoasca, sa imi spuna ce simte, ca l-as fi inteles.
garbo_14136
Postat pe 8 Iunie 2013 13:33
Aveti dreptate, fac tot posibilul sa imi iau gandul de la el, pentru ca daca il consider centrul universului nu-l voi uita niciodata. Pe Facebook-ul lui nu intru pentru nimic in lumea asta, desi nu stiu de ce, dar simt ca nu a pus nicio poza cu ei, imediat dupa ce l-am intrebat ce e cu poza aceea in care apareau amandoi, a sters-o. Daca el asa crede ca ea il poate face fericit, eu nu pot sa schimb nimic, trebuie sa imi vad de viata mea. El stie ce e cel mai bine pentru el!
garbo_14136
Postat pe 8 Iunie 2013 13:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ADEVARUL IN CUPLU 95 De la: Holmanu_Elena_1 24 Aprilie 2012 15:15
Va rog dati-mi un sfat 95 De la: Sal_a_toi 13 Septembrie 2011 12:40
relatii pe internet ... 92 De la: Blonda_Suprema 7 August 2013 17:41
dragoste pe net 8 De la: Dubluritza 6 Noiembrie 2009 03:47
Sex in Mercedes. 165 De la: PerfectStranger 26 Septembrie 2013 21:39
Setari Cookie-uri