iubire virtuala

nt, nt... deranjezi si tu omu' cu intrebari din astea... nesemnificative....
quasaria
Postat pe 3 Iunie 2012 22:04
De la: barboneli, la data 2012-06-03 13:47:55


Doaaaamne fereste... cenusareasa draga.... cum sa uit... ??? dar tacerea brusca si disparitia, m-a speriat.... si n-am vrut sa deranjez !!! zau ! eu iti urez o zi BUNA.... aniversare placuta, indiferent a cui... sa nu-mi spui ca-ti insori baiatu'... deja !!!! [/quote]

tuuuuu? sa derranjezi? poate vrei vreo doo pe dupe ceafa...sa-ti revii
am discutat doar. Stii ca mi-s taranca si am cam multa treaba...unde mai pui ca mai am si servici
si am avut o saptaluna...ioi, ioi
Is bine, Slava Domnului.
Merci pentru complimente, Li. M-am bucurat sa stii... ei, ce zic si io...doar stii
dor72_
Postat pe 3 Iunie 2012 22:33
...uite na , ce de pupici?!...iubire virtuala???...ce sa mai crezi?!...oare ma simt mai bine?...sau sunt mai bolnava decat o bolnava, poate fi si mintal!...dar sa nu dramatizez, ...cum ca as putea!....asta-i era in care traim....da!...bine spus!...se poate si asa dar sa nu cadem prada unor excroci sentimentali....nu vreau sa jignesc pe cei ce ma citesc demult insa se stie ca exista si acest gen de oameni ce pot iubi virtual....fiecare cu pasarelele sale...unii din noi au stoluri! c'est la vie!
caleidoscop
Postat pe 3 Iunie 2012 23:09
caleidoscop, io pe oamenii astia ( Li, eu, fetiscana si cri) ii iubesc de-adevarat
doar ca ma exprim virtual...nu prea conteaza spatiul...nici timpul, uneori....
da, ii iubesc ( prietenii stiu de ce )
oricum, prea normala n-am fost veci...nu e cazul sa ma schimb
dor72_
Postat pe 4 Iunie 2012 10:56
Un stol de la mine.

Dar sincer o mai rmas-un stol-la mine. Nu pupici.
Civa oameni de aici pe vreme de ploaie au fost cu mine i io chiar m bucur, c ei sunt aa "a_normali''.
Axl_R
Postat pe 4 Iunie 2012 12:26
De la: caleidoscop, la data 2012-06-03 23:09:21 ..

"uite na , ce de pupici?!...iubire virtuala???..."



dor a explicat mult mai bine decat as fi facut-o eu... dar si eu am vrut sa spun tot asa... !!! asa ca ma repet, eu nu cred in iubire virtuala... defapt pentru mine e un non-sens... ! daca e iubire, asta inseamna ca exista un sentiment, sentiment de prietenie, sentiment de placere, placere de a discuta, glumii... etc. cine a deschis topicul, nu la asta s-a referit... ! poti sa iubesti pe cineva, de adevaratelea si pentru ca iti plac calitatile lui, frumusetea lui "sufleteasca"... umorul, gatitul... si alte chestii. si eu il "iubesc", nu virtual, ca aia nu e iubire adevarata reala... pe Robert de Nero, de ex. pentru ca e actor foarte bun si imi creaza placere si emotii cand il vad in filme. si cum am spus, nu e virtuala... ! e reala !
acum... ca sa inteleg mai bine ce e aia "virtual", am intrat pe dex si acolo am vazut asta:

"VIRTUL, -, virtuali, -e, adj. Care exist numai ca posibilitate, Fr a se produce (nc) n fapt; al crui efect este potențial, și nu actual. ◊ Imagine virtual = imagine n care punctele convergente se gsesc n prelungirea razelor de lumin ale unui sistem optic, neputnd fi prinse pe un ecran. [Pr.: -tu-al] Din fr. virtuel."

deci, la cea ce se referea initiatoarea topicului... e cam aiurea ! nu poti sa iubesti virtual, ori iubesti ori.... astepti pana te indragostesti, de-a binelea !!! sa iubesti virtual e ca si cum gatesti virtual.... bei virtual..... si asa mai departe. tare departe... !!!! uite un pupic si tie... esprimat virtual poate, prin desen... dar eu mi-l imaginez sincer... chiar simt un pic si gustul de pudra.... asta pentru ca te-am pupat pe obraz !!!
barboneli
Postat pe 4 Iunie 2012 13:05
di emotie, am uitat sa ti pup... !!!!!
barboneli
Postat pe 4 Iunie 2012 13:12
Am intalnit destule femei ce se entuziasmau la ideea de a "iesi" ceva serios din cateva conversatii pe net. Nevoia de afectivitate le determina pe unele femei sa "imbrace" pe cineva cu o haina ce nu este a lui, sau , mai rau "interlocutorul" sa fie cu totul altcineva decat pretinde ca este. Din acest motiv, dincolo de glumele de pe acest forum, imi permit sa ii spun initiatoarei ca, este destul de greu sa gasesti un om de calitate pe internet, cu care sa pornesti ceva real, in lumea noastra cea de toate zilele.
Virtualia este periculoasa mai ales pentru persoanele "usor" naive, se minte mult, "Printii" ce nu au avut noroc in dragoste sunt , de fapt "biete martoage" ce dau copy-paste la cateva cuvinte frumoase intr-un Internet-cafe, iar cand vine momentul adevarului.....ai un soc.
Asa ca.....parerea mea este ca ar trebui "masurat de doua ori" pana sa lasi imaginatia sa-l creeze pe Mr. Right si "de trei ori" pana accepti sa te intalnesti cu el...... :)
Alice007
Postat pe 4 Iunie 2012 13:38
Treaba-i cam ae, poi s tot zici e periculos, copilul pn nu-i arde degetu' tot se apropie de sob.
Mai sunt i oameni care nu caut i gsesc i invers.
Prerea mea umil, cine-i OM n real e i n virtual.
Axl_R
Postat pe 4 Iunie 2012 13:47
Alice, oamenii sint la fel, tot oamenii, si aia din "real" si aia din "virtual". Problema nu e "printul". Ala cu care discuti in mod sigur e tot om si el ca toti ceilalti: problema e cum il percepi. Atunci cind il ai in fata ochilor lucrurile sint oarecum clare: what u see is what u get. Virtualul iti da libertatea sa brodezi, sa crezi ce vrei sa crezi sau ce ai nevoie sa crezi. Iar un produs al imaginatiei niciodata nu va fi egalat de realitate... e o competitie injusta.
quasaria
Postat pe 4 Iunie 2012 14:02
De la: Axl_R, la data 2012-06-04 13:47:05Treaba-i cam ae, poi s tot zici e periculos, copilul pn nu-i arde degetu' tot se apropie de sob.
Mai sunt i oameni care nu caut i gsesc i invers.
Prerea mea umil, cine-i OM n real e i n virtual.




Absolut adevarat ...Axl !!!.... ...vezi de aia te iubesc yo pe tine ,dar sa sti ca nu sunt pe invers ...gandesti asa cum trebuie sa ganderasca un om normal ,fara fite de Buftea si sunt convinsa asa cum esti aci in virtual ,esti si in realitate
nazdravana
Postat pe 4 Iunie 2012 15:19
De la: Axl_R, la data 2012-06-04 13:47:05Treaba-i cam ae, poi s tot zici e periculos, copilul pn nu-i arde degetu' tot se apropie de sob.
Mai sunt i oameni care nu caut i gsesc i invers.
Prerea mea umil, cine-i OM n real e i n virtual.




Absolut adevarat ...Axl !!!.... ...vezi de aia te iubesc yo pe tine ,dar sa sti ca nu sunt pe invers ...gandesti asa cum trebuie sa ganderasca un om normal ,fara fite de Buftea si sunt convinsa asa cum esti aci in virtual ,esti si in realitate
nazdravana
Postat pe 4 Iunie 2012 15:19
Na, zu c m-ai convins cu iubirea :) i io m blbi de iemoie nainte s zic Te iubesc.




Axl_R
Postat pe 4 Iunie 2012 15:34
Eii da ...ce sa-ti povestesc hai sa ne dam mari ca stim sa cautam pe google ce inseamna cuvantul VIRTUAL ...nu suntem toti chiar de la coada vacii ,domnule si ,iaca am mai invatat si noi cate o tzaruca ase dar mai facem si pe nestiutorii ca sa lasam pe altii sa se dea ,telectuali si fiecare vede prin prisma lui acest virtual .Da este foarte adevarat ca ,dincolo de monitor sunt si escroci din aceea lipsiti de caracter si bun simt dar asta nu inseamna ca se poate generaliza ,ptr ca am intalnit oameni in acest virtual pana sa ajung sa ii cunosc in real de nota 100 ceea ce in real nu as fi intalnit poate niciodata !!!...iar sotul meu ,D-zeu sa-l odihneasca pot spune ca aici in acest virtual l-am cunoscut si m-am indragostit de el ,daa ...aici in acest virtual ,pana sa ajung sa-l cunosc real , nici eu nu am crezut niciodata ca se poate intampla asa ceva ,dar orice este posibil pe lumea asta si pot spune ca a fost un om minunat si daca ar fi trait as fi fost cea mai fericita femeia din asta lume ,dar asa a fost sa fie ...
nazdravana
Postat pe 4 Iunie 2012 15:50
Axl_R
Postat pe 4 Iunie 2012 15:54
Deci s nțeleg c iubirea asta virtual-i o chestie p care o faci n fața monitorului cu dreapta dar, din cnd n cnd, o mai nșeli p dreapta aia cu sor'sa, stnga? Altfel nu-mi dau seama ce ar putea fi iombirea aia virtual.
Nu, io nu cre-d
Thor_again
Postat pe 4 Iunie 2012 15:58
Ambidexter. >:P
Axl_R
Postat pe 4 Iunie 2012 16:02
De la: Thor_again, la data 2012-06-04 15:58:26Deci s nțeleg c iubirea asta virtual-i o chestie p care o faci n fața monitorului cu dreapta dar, din cnd n cnd, o mai nșeli p dreapta aia cu sor'sa, stnga? Altfel nu-mi dau seama ce ar putea fi iombirea aia virtual.
Nu, io nu cre-d



Este fix problema ta ,ce crezi si ce nu crezi si daca ti-o faci cu mana dreapta sau cu sorsa ...iarna nu-i ca vara si nici oamenii nu poci fi toti la fel si...ar mai fi multe de spus ,dar ma opresc
nazdravana
Postat pe 4 Iunie 2012 16:11
De la: Axl_R, la data 2012-06-04 15:54:46




Multumesc si scz de balbaieli dar ...asa-mi functioneaza nt cateodata de aceea se ajunge la balbaieli
nazdravana
Postat pe 4 Iunie 2012 16:15
nzdrvano, te cam mnnc n -și anume- cur. Io zic s șezi blnd, n banca ta, pn cnd vei ajunge la nivelul n care s-ți permiți a te trage de paul cu mine. Nu de alta, da' de vreo 4 ani de cnd bntui pe aici, au fugit mulți plngnd de rușine cnd i-am pus la punct. Nu, nu te baza pe vreo 'teligenț de-a ta nativ, cel puțin pn acum nu ai demonstrat c ai avea-o. Panseuri de genul celor emise de tine, crede-m, orice oligofren e capabil s emit. Hai și tu cu ceva nou, dac nu inteligent.

n alt ordine de idei, e trist c tot mai mulți agramați au acces la net. Agramați de tipul hermosa20...
Sau s scriu "agrama-ți", s nțeleag și nzdrvana?
Thor_again
Postat pe 4 Iunie 2012 16:41
De la: Thor_again, la data 2012-06-04 16:41:14nzdrvano, te cam mnnc n -și anume- cour. Io zic s șezi blnd, n banca ta, pn cnd vei ajunge la nivelul n care s-ți permiți a te trage de paul cu mine. Nu de alta, da' de vreo 4 ani de cnd bntui pe aici, au fugit mulți plngnd de rușine cnd i-am pus la punct. Nu, nu te baza pe vreo 'teligenț de-a ta nativ, cel puțin pn acum nu ai demonstrat c ai avea-o. Panseuri de genul celor emise de tine, crede-m, orice oligofren e capabil s emit. Hai și tu cu ceva nou, dac nu inteligent.

n alt ordine de idei, e trist c tot mai mulți agramați au acces la net. Agramați de tipul hermosa20...atunci
Sau s scriu "agrama-ți", s nțeleag și nzdrvana?





Asculta ma nesimtitule ....in primul rand nu este siteul matii si nici a lui tactu si asa cum tu ai dreptul sa-ti spui o parere ,la fel am si eu si oricine altcineva, iar mancat in cour ma mananca atunci cand vreau eu si cum vreau eu ,iar de paul sa te ia nevasta-ta si tat neamul tau de la mic la mare ca eu nu am de ce .Faptul ca bantui pe aci de 4 ani este problema ta ...animalule ,care jignesti fara sa-ti fi facut absolut nimic ,doar am avut ceva de postat referitor la postarea ta si asta am facut ,dar repet nesimtitule ,fara sa te jignesc si fara sa vb cuvinte de mahala ..nu-mi sta in caracter sa jignesc nici macar un copilas si chiar daca suntem in acest virtual mi-am respecat semenii ,la fel cum o fac si in real ,dar daca ai vrut sa-mi vb in acest mod de cea mai joasa speta iti raspund cretinule ,la fel desi ma repet ...animalule ca nu-mi place sa vb asa dar m-ai provocat si iti raspund pe masura inteligentei tale .Eu sunt proasta cand vreau eu mai
animal paros ,nu cand ma fac altii si ca atare nu vreau sa-ti demostrez tie cat sunt de inteligenta sau nu ...cine ma cunoaste stie si nu vreau sa ma dau in spectacol asa cum o faci tu ...inteligentule ,iar de fugit ,chiar nu am de ce ,ptr ca nu am facut nimic de are sa-mi fie rusine ,mai idiotule ...si poate o inveti pe nevasta-ta despre agramati ...asa ca sa-ti fie rusine ,ptr modul in care mi-ai vb ,deoarece consider ca nu ti-am gresit cu nimic .iar atunci cand supar sau gresec pe cineva ,sa sti mai inteligentule ca stiu sa-mi cer sczuzele de rigoare ,ptr ca am caracter si bun simt ...ceea ce la tine lipsesc din cauza inteligentei mari pe care o ai !
nazdravana
Postat pe 4 Iunie 2012 17:16
se face din ce in ce mai interesant....merita urmarit acest topic...s-au incins spiritele de aici...
felicia66
Postat pe 5 Iunie 2012 01:02
Eii na, iombirea.
Axl_R
Postat pe 5 Iunie 2012 07:18
Ce declaratii.....
constance
Postat pe 5 Iunie 2012 07:22
Neaa!
Axl_R
Postat pe 5 Iunie 2012 07:32
Love is in the air.....
Neata dragelor
Rotty
Postat pe 5 Iunie 2012 08:18
De la: Rotty, la data 2012-06-05 08:18:39Love is in the air.....
Neata dragelor


neatza... chiar, dragi nu vad nici eu pe aici... !!!

http://youtu.be/b0kSpfAoyZs
barboneli
Postat pe 5 Iunie 2012 08:46
Barbo....eu cred ca lucrezi la Evidenta populatiei.... ...prea sti toate adresele...
Neata
Rotty
Postat pe 5 Iunie 2012 08:46
evidenta populatiei din australia, la ce de canguri si cangurite sar pe aici creanga.
si nenea Thor pare ca a ramas singurul care sa mai grijeasca de turma!
da' nu ma bag sa dau vreo mana de ajutor ca iar se lasa cu lacrimi si suspine
heartbit
Postat pe 5 Iunie 2012 09:58
De la: dor72_, la data 2012-06-04 10:56:51caleidoscop, io pe oamenii astia ( Li, eu, fetiscana si cri) ii iubesc de-adevarat
doar ca ma exprim virtual...nu prea conteaza spatiul...nici timpul, uneori....
da, ii iubesc ( prietenii stiu de ce )
oricum, prea normala n-am fost veci...nu e cazul sa ma schimb



doruleata scumpa, ce declaratie am gasit azi.

multumesc draga prietena
cri_cat
Postat pe 5 Iunie 2012 10:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM SA SCAPI DE DEPRESIE! 53 De la: quasaria 28 Noiembrie 2009 03:08
Am nevoie de indrumare 31 De la: madita 21 Februarie 2011 09:49
History of the Ryder Cup 1 De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:36
Vineri 21 Decembrie2012 o zi fericita ! 3 De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:22
Ce inseamna ''luptatoareacurajoasa''.... 106 De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 12:32
Setari Cookie-uri