Monotonia in cuplu

sal, sunt un barbat casatorit ajuns in acea etapa a convietuirii de cuplu care se cheama monotonia. inainte de a face acest pas...eram destul de activ, distractii, iesiri in oras insa incet incet ...totul s-a linistit. Imi este un dor teribil de Flirtul cu femei frumoase, vesele, spumoase, mi-e dor de priviri patimase, de rasete incarcate de senzualitate...mi-e dor de jocurile iubirii de inceput...parca am uitat sa traiesc ...si VREAU sa traiesc din nou.

ce credeti, sa ma resuscitez sau nu?

Thx !!
cafegiul80
Postat pe 29 Martie 2012 13:54
nevasta-ta nu e una dintre femeile "frumoase, vesele, spumoase"? Daca nu... ai luat in considerare alte criterii cind te-ai casatorit, pentru ca aici s-ar putea sa fie problema...
quasaria
Postat pe 29 Martie 2012 14:04
Q, nu ne intreaba unde a gresit , ci daca sa insele sau nu

cafegiule , scoate-o pe sotia ta la distractie in oras si inveseleste-o. E .. ca nu era raspunsul asteptat de tine?
cri_cat
Postat pe 29 Martie 2012 14:17
modalitatile de resuscitare sint diverse... inselatul e inutil, pina la urma, pe termen lung cuplul devine si mai al naibii de monoton, pina la insuportabil.....
quasaria
Postat pe 29 Martie 2012 14:32
Eu cred ca numai el vrea sa se "resusciteze" - nevasta nu mai conteaza aici, daca o fi contat vreodata.
Alt barbat care alege calea cea mai usoara pentru el, si catre dezastru pentru familie!
diagh73
Postat pe 29 Martie 2012 14:44
adevarul e ca "familia" e compusa din cel putin doi indivizi - iar daca aia se simt mizerabil, putin probabil ca "familiei" ca entitate sa ii fie bine. Pe de alta parte. chestia asta cu monotonia chiar n-o inteleg, de aia am intrebat,la modul cel mai sincer: cucoana aia nu era monotona ... convergenta ... marginita etc. cind ai luat-o?
Nu te-ai uitat bine la ea, sa vezi daca nu cumva te plictiseste?
quasaria
Postat pe 29 Martie 2012 14:59
un fir suav de cositor si-o priza gasesti matali ....plutind pe aripi de cafea...
efectul eloctrocutari-i garantat
Eugenia69
Postat pe 29 Martie 2012 15:19
De la: quasaria, la data 2012-03-29 14:32:21modalitatile de resuscitare sint diverse... inselatul e inutil, pina la urma, pe termen lung cuplul devine si mai al naibii de monoton, pina la insuportabil.....


cri_cat
Postat pe 29 Martie 2012 15:33
...ai pierdut stecheru? ...la 3,80 cu tine
....Salut!.....si eu servesc o cafelutza!
Eu zic,sa te mai gandesti cand bei cafeaua singur.... s-ar putea sa-ti fie mai bine in linistea "familiala"/care o simti tu,decat sa te" resuscitezi".Se poate sa-ti intrebi si sotia pana la urma...ca si ea te poate sfatui mai ales / fond muzical,no'? Succese!
Fss_ssu
Postat pe 29 Martie 2012 16:01
iar ne intalnim!!! Cri,Q,D

''distractii,iesiri in oras''....pfui....altfel n-ar fi monoton!?
ce nu pricepe domnul in cauza este urmatorul lucru: si anume faptul ca intr-o relatie , primesti exact ceea ce dai!...


eu cred ca o relatie e..asa,ca un drum ...si ne intalnim undeva la mijloc....si daruim celuilat ceva, ce simtim ca-si doreste...felul in care primeste,ne indeamna sa mergem mai departe si mai departe....e imposibil sa ajungi la o viata monotona....
Cristina_Adler
Postat pe 29 Martie 2012 16:03
...sigur,...toate stau in SIMTIRE!
...nu te simti ,nu primesti....ai simtit,mai dai!....simplu no'?
Fss_ssu
Postat pe 29 Martie 2012 16:42
nu e imposibil sa ajungi la o viata monotona... fiecare are propria perceptie a monotoniei. Unii chiar sint fericiti asa, se simt centrul universului lor. Am prietene foarte multumite sa tricoteze, sa se uite la telenovele, sa gateasca si se invirta prin casa toata viata. As muri de inima rea.... Problema e sa nu iei pe cineva linga care n-ai putea sa stai. Iar daca l-ai luat...sau cauti o cale de mijloc (din care amindoi vor fi nemultumiti) sau...il/o lasi. Problema e ca e greu sa admiti ca ai facut o eroare, dar un cuplu in care fiecare are viata lui nu prea e cuplu.
quasaria
Postat pe 29 Martie 2012 16:59
...Cafengiu' ...te rog frumos!...dap' ce varsta ai matale, de te-o teleportat in etapa monotona?...sa nu zaci ca mergi in baston!
....sigur, viata o traim / etape, fie in cuplu ,fie / di'laturi.no?Eu cred ca si obisnuinta cand isi face aparitia in cuplu, te indeamna sa schimbi ceva,sa retraiesti momente ce te-au facut fericit altadata, vrei sa te simti "luat" in seama,simti nevoia de alt gen de comunicare,mangaiere... .Si totusi ,sotia trebuie so' inviti la cafea si sa discutati.
Fss_ssu
Postat pe 29 Martie 2012 17:17
pai asta vrea si el .. sa schimbe ceva
partenera de dialog
cri_cat
Postat pe 29 Martie 2012 17:25
...da flacarico, am intzales eu cum sta el cu treaba,
dar tre sa intzalegi si tu ca are nevoie "saracu" de indrumare, de calauza,
sa-i arda monotonia si sa-i aduca bucuria, spuma flacarico
Fss_ssu
Postat pe 29 Martie 2012 18:35
Buna dimineata prieteni .
Mie de fapt mi-ar place sa stiu, de ce are nevoie de aprobarea noastra !? Eu, daca as vrea sa insel as face-o , fara sa intreb pe nimeni .
Apoi, de ce s-o fi insurat, daca avea o viata asa faina? Se distra, iesea in cluburi, flirta... Presupun ca nevasta era la fel, si atunci... unde s-au pierdut?
Pe bune, casatoria nu e o obligatie, daca esti fericit liber, nu te baga la jug!
Asta ma enerveaza pe mine cel mai mult (desi viata altora nu e treaba mea) - ai o singura viata, si in loc sa ti-o faci frumoasa iti bati joc de ea

diagh73
Postat pe 30 Martie 2012 09:59
Buna dimineata,pe la pranz!!!. Diagh 73,.la intrebarile tale,poate raspunde doar el!..sau nici macar el...

si-apoi el nu vrea sa insele....vrea doar sa stie daca poate resuscita !?!?!....
Cristina_Adler
Postat pe 30 Martie 2012 11:38
Sa se resusciteze atunci, da' sa stim si noi cum se face!
diagh73
Postat pe 30 Martie 2012 11:41
Sunt casatorita de 16 ani si impreuna cu sotul meu de 21. Acum 2 ani m-a inselat cu o colega de servici cu 18 ani mai mica decat el. La fel ca tine simtea si el..........................monotonie, in conditiile in care eu lucram 10 h pe zi (lucrez intr-o firma foarte mare, pe o pozitie de raspundere). Nu a comunicat cu mine sa-mi spuna ce simte, prin ce stari trece....................s-a aruncat in bratele unui copil. L-am iertat, incerc sa inteleg de ce a facut asta.................de uitat nu o sa uit niciodata, ceva s-a schimbat si nimeni si nimic nu poate sa ma faca sa uit.....TRADAREA............desi regreta si imi spune ca acuma si-a dat seama ca 4 luni de aventura (ceea ce credea el..............ca pluteste..................ca a iesit din monotonie................este cea mai mare prostie, o prostie crasa....pe care nu poate sa o mai indrepte niciodata), in schimb ne-am schimbat modul de viata, petrecem mult timp impreuna,suntem mai indragostiti ca niciodata unul de celalalt, ne dam seama ca timpul trece f...foarte repede ca viata este un bumerang si ne traim clipa cam si cum ar fi ultima. Avem un copil minunat...............si asta ne determina si mai mult sa ne aducem aminte de ce ne-am indragostit acum 21 de ani.Succes.................si cauta sa vezi frumusetea si bunatatea sotiei tale, cauta sa-ti aduci aminte de ce te-ai indragostiti acum cati......ani de ea, discuta cu ea......................si daca totusi nu mai gasiti puncte comune...............mai bine"vai de unu, decat de doi"
Cristicuta
Postat pe 31 Martie 2012 10:42
faptul ca "sinteti mai indragostiti ca niciodata" e minciuna ulterioara a tuturor celor care inseala, si se intorc acasa cu flori in mina si lacrimi in ochi... ca "au realizat" ca de fapt pe nevasta o iubesc. De fapt, doar si-au luat portia de endorfina necesara, care probabil le va ajunge o perioada si ii face sa para foarte plini de charisma cu toata lumea. Inclusiv cu nevasta.
Realitatea cinica - este ca asa de "indragostit" cum e acum nu tu l-ai determinat sa fie. Tu doar constati ce a "produs" cineva din afara relatiei - care i-a dat aplombul respectiv.
Toate"revenirile" sint o iluzie - confirma faptul ca omul e viu, sau poate fi viu, dar nu linga tine, desi se straduieste....


In rest, tocmai copilul va face sa va amintiti de ce v-ati indragostit?
Nu voi doi? Nu vreo noapte sub clar de luna? Ci copilul?!
quasaria
Postat pe 3 Aprilie 2012 11:43
stai,stai...''i-am fost fidel''?...
''am un baietel'''???

peste prima intrebare,trec cu eleganta...
dar ma enerveaza chestia asta cu baietelul.....AVETI un baietel , dragul meu...

flirtul e ok...atata vreme cat nu se transforma-n altceva!

si tocmai aici intervine problema....doamna frumoasa si cu multe calitati,nu-ti mai ''spune'' mare lucru....dar poate ca ar trebui sa incerci sa afli cum vede ea lucrurile...poate,ca i-ar place si ei ce-ti place si tie,dar cu altul....

ai grija ce-ti doresti! s-ar putea sa se intample!
Cristina_Adler
Postat pe 3 Aprilie 2012 15:58
Este foarte posibil ca o escapada sa aduca lucruri bune. Nu-ti ramane decat sa incerci. Si pana la urma de ce nu? Asta nu inseamna ca renunti in a lupta pentru casnicia ta! Poate fi doar o oxigenare...care poate fi necesara. Daca ai gandit, asta inseamna ca inima asta iti dicteaza. Avem cu totii doar o singura viata. Important este sa iti incarci bateriile si sa o ajuti si pe ea dupa aceasta excapada sa iasa din aceasta monotonie. Cu totii suntem vinovati cand ajungem intr-o stare ca aceasta. Asta inseamna ca uitam sa iubim, sa fim de ce nu misteriosi uneori pentru a fi descoperiti de catre partenerul nostru. Ne obisnuim cu acelasi ritual zilnic, uitam sa condimentam din cand in cand relatia pe care o avem. Si de ce sa nu recunoastem - asteptam fiecare ceva de la celalalt.
garbo235752
Postat pe 3 Aprilie 2012 16:11
da, eu am fost rea...

citeam candva o definitie a dragostei, cateva franturi mi-au ramas in amintire. se face ca la inceput, te indragostesti, fluturi iti zboara, dureros de haotic, in stomac atunci cand iti atingi persoana iubita...samd, tot tacamul. trec ani... si nu mai simti nimic la atingerea celuilalt. dar daca cineva ar infige un cutit in mana lui, e ca si cum l-ar infige in tine...

Eugenia69
Postat pe 3 Aprilie 2012 16:50
725, ai fost in situatia celui inselat, ca sa poti sustine cu atita usurinta ca "poate fi doar o oxigenare"? Da, e oxigenare. Iti toarna apa oxigenata pe o rana vie. Ia incearca.
Incearca sa vezi cu ochii tai barbatul pe care il iubesti mai presus de tine cu vreo pipitza, si discutam teoriile dupa aia.
quasaria
Postat pe 3 Aprilie 2012 20:24
cred ca in lumina noilor sfaturi, maine, imi propun, sa incerc dara, sa fiu misterioasa...cu mine inasami sau insumi? maine va fi uneori pentru mine

am folosit cam multe virgule
Eugenia69
Postat pe 3 Aprilie 2012 20:53
Si eu sant casatorita de 25 de ani.Eram doi copii care care ne-am unit destinele doar la 16 ani.Nu ne-a fost deloc usor si totusi am mers mai departe.A fost dragoste la prima vedere.Au venit pe lume si cei doi copii.Cel de al doilea s-a nascut cu probleme, au urmat cateva operatii una din ele nereusita.Acum 8 ani am plecat cu totii in Israel bineinteles ptr un viitor mai bun i.Ne-a fost extrem de greu.N-au fost deajuns toate aceste probleme si acum 3 ani baiatul nostru cel mic in varsta de 17 ani pe cand iesea de la scoala a fost accidentat de masina, a fost in stare critica fiind luat cu elicopterul,A fost operat la cap,apoi au urmat inca cateva operatii.Si inca nu sa terminat mai are de facut si altele.Dupa toate acestea el este un copil pe picioare lui ,multumim Domnului ptr ca s-a nascut a doua oara.Acum 3 ani insa ,in urma ceea ce sa intamplat viata noastra s-a schimbat din toate punctele de vedere inclusiv cea de cuplu.Am incercat de multe ori sa vb cu sotul meu dar nu prea comunica.De felul lui este o fire mai dificila dar acum este schimbat total.Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac.,simnt ca am ajuns deja la capatul puterilorCe mai pot face?
garbo267027
Postat pe 3 Aprilie 2012 21:46
Clasic, te insori cu o femeie frumoasa, de viata, care in momentul in care apare copilul isi imparte afectiunea cu el (probabil ofera mai mult timp copilului-asa-i normal)
Si apare monotonia ! Probabil ca daca ti-ai petrece mai mult timp cu ei, jucandu-te, iesind in oras, mergand in vacante scurte - n-ar mai fi vorba de monotonie- ca n-ai avea timp sa te plictisesti.
Normal, cel mai usor e sa-ti indrepti atentia asupra altor femei. Flirtul cautat cu buna stiinta nu duce la nimic bun pentru familie. Inteleg sa te atraga cineva, in anumite circumstante, dar sa cauti de buna voie flirtul - e un gest egoist. Iar de iubire fata de sotie nu poate fi vorba aici.
N-ar fi o idee tocmai rea, cred eu, casnicia pe termen limitat max. 5 ani. Dupa aia, daca cei doi doresc, sa continue, daca nu, pa si la revedere. Poate ar fi un imbold pentru unii sa fie mai atenti la celalalt, s-ar gandi de doua ori inainte sa porneasca o cearta din nimic, ar face mai mult pentru evitarea monotoniei- asa s-ar vedea foarte bine cine iubeste, si cine sta din inertie intr-o relatie.

diagh73
Postat pe 4 Aprilie 2012 09:09
cum, vrei sa te omoare toate tanti care s-au vazut cu patalamaua si s-au linistit? Adica sa nu mai aiba nici un drept asupra proprietatii dupa 5 ani?!?!
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2012 14:34
Era o idee pentru evitarea monotoniei, si nu numai . Dar nu cred ca-s singura care gandeste astfel.
diagh73
Postat pe 4 Aprilie 2012 15:51
dupa parerea mea casatoria e inutila oricum. Doi oameni ar putea sta impreuna pentru ca se iubesc, pur si simplu, si pentru ca impreuna vor sa stea. Nu pentru ca exista un contract sau pentru ca "au promis".
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2012 16:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dar femeia ?......rezista ...sa aiba doar un singur barbat... toata viata ??? 8 De la: nelly05 27 Februarie 2010 14:51
Dimineata se face sexul cu nevasta ca sa fii primul 119 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:54
Ce inseamna dominare? 10 De la: garbo_465775 21 Mai 2017 13:59
Dar femeile ce vor? 126 De la: garbo_1502 15 Mai 2012 23:47
de ce se inseala si femeile dar si barbatii? 260 De la: anirica 28 Mai 2010 18:54
Setari Cookie-uri