|
....dar or si fi doamne cu destule "exoftalmii" Or fi si doamne cu destule "exoftalmii" am scris gresit, ca taman stersesem propozitia, probabil de aici s-a ivit confuzia, 426... stii cum e cu "doamnele" astea, lac sa fie ca broscoi sunt destui...
|
||
|
roxana1deac Postat pe 28 Martie 2017 12:39 |
||
|---|---|---|
Tommy, ai scris: "tensiunea e relative normal", "concentrate pe ceva"?!... rongleza sau ai gresit formularea?
|
||
|
roxana1deac Postat pe 28 Martie 2017 12:50 |
||
Labrador toy? La ditamai ... rebela si Rebelul de 600?!?
|
||
|
|
||
|
garbo101426 Postat pe 28 Martie 2017 12:58 |
||
...stii cum e cu "doamnele" astea, lac sa fie ca broscoi sunt destui... Natura umana, nuuu?!? Mama ei de 'natura'!...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 28 Martie 2017 13:01 |
||
De la: roxana1deac, la data 2017-03-28 12:50:58Tommy, ai scris: "tensiunea e relative normal", "concentrate pe ceva"?!... rongleza sau ai gresit formularea? Da, ai dreptate, din pacate calculatorul meu e setat pe engleza si pune unele cuvinte care se aseamana din romana, automat in engleza, asa ca mereu trebue sa stau sa recitesc si corectez. Scuze
|
||
|
Tommy_Boy Postat pe 28 Martie 2017 13:12 |
||
|
Din nefericire, Tomitza, numai pe la noi si pe la alti primitivi se mai poarta tipul asta de mutilari! Pe care, e-adevarat, tot occidentalii le-au inventat din motive ... fara nici o legatura ratiunea sau cu natura animaliera a canidelor! Un moft si-o fitza absolut kk_retine!... In timp ce in restul Europei asemenea practici sint acum interzise iar medicii veterinari care sint prinsi cu asa ceva isi pierd dreptul de libera practica, la noi medicii sint ... pe relanti si reactii intirziate in dispretul total al legii!!! Desi si legislatia noastra spune ca astea sint rele tratamente aplicate animalului... Toate rasele de ciini carora li se taiau inainte vreme cozile si urechile, arata absolut minunat cu ele intregi, asa cum le-a lasat Mama Natura!... Daca ar fi dupa mine i-as baga in puscarie pe aia de mai fac asa ceva. Niste bipezi timpiti! Eu ii sfatuiesc pe toti cei care vor sa-si cumpere un ciine sa refuze sa-l ia daca are urechile si coada taiata si sa descurajeze doctorii sau detinatorii de ciini care ar intentiona asa ceva. In sec XXI asta e o barbarie inutila si absolut ii_mbecila... |
||
|
garbo101426 Postat pe 28 Martie 2017 13:17 |
||
De la: garbo101426, la data 2017-03-28 13:01:34...stii cum e cu "doamnele" astea, lac sa fie ca broscoi sunt destui... Mama lor de prosti, ca nu-s putini barbatii care accepta sa fie broscoii de unica folosinta ai bipedelor in a caror natura e sa aiba "exoftalmii". Fetele cuminti nu-s interesante, ca nu flirteaza fie si din priviri, n-au rochii decoltate, nu se imbraca strident si n-au tupeu sau macar indrazneala, de aia, fiecare barbat cu ce merita!
|
||
|
roxana1deac Postat pe 28 Martie 2017 13:26 |
||
Asta cam asa e!... |
||
|
garbo101426 Postat pe 28 Martie 2017 13:32 |
||
De la: garbo101426, la data 2017-03-28 13:17:32Din nefericire, Tomitza, numai pe la noi si pe la alti primitivi se mai poarta tipul asta de mutilari! Sint de acord cu tine. Nici mie nu-mi place mutilarea unor animale in numele frumusetii sau a standardelor rasei (?!?!) Daca era dupa mine culegeam un maidanez din strada sau adapost dar cealalta jumatate a familiei si-a dorit un ciine mare si puternic. A oscilat intre rottweiler si dobermen si asa a cistigat ..... Cora. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 28 Martie 2017 13:35 |
||
Sa nu-mi zici ca tot asa a facut si cind ... te-a ales pe tine?!? C-asa e cu 'dulaii' astia: La tineretze vor musai ... catzele de rasa, iar mai dupa 45 de ani (andropauza cica) i-apuca amocul deee... ...maidaneze feromonice mai tinerele! Dupa cum se poate vedea si pe-aici si din prea multele si kk_retinoidele topice la subiect si obiect.
|
||
|
garbo101426 Postat pe 28 Martie 2017 13:52 |
||
la cine te referi? Daca mi te adresezi, am convingerea ca o femeie care are alaturi un barbat pt. care face toate eforturile si lui nu-i pasa, si mai mult, cade in plase vreunei storfite pt. care el nu inseamna nimic mai mult decat hormoni nestaviliti (desi din bun simt, ma indoiesc si de lucrul asta), raspunsul e unul singur... insa numai ele stiu ce-i in familia lor si cat efort au depus... |
||
|
roxana1deac Postat pe 28 Martie 2017 13:59 |
||
Pai la toate alea de-si ridica poalele-n cap sa li se vada public toate rufele murdare ale familiei!...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 28 Martie 2017 14:05 |
||
De la: garbo101426, la data 2017-03-28 14:05:33 S-au terminat vecinii si prietenii de pe lumea asta...
|
||
|
roxana1deac Postat pe 28 Martie 2017 14:19 |
||
De la: garbo101426, la data 2017-03-28 12:58:31 E o catelusa care stie ce vrea mi-a sarit pur si simplu in brate,haituita de hingheri,in timp ce savuram o cafea la o terasa le-am spus alora ca e a noastra si asa a ramas cu noi Cat despre cupare, exista o lege din 2004 si modificata in 2008 in care se stipuleaza clar interzicerea acestor practici. Legea Nr. 205/2004 privind protectia animalelor modificata prin Legea Nr. 9/2008-Art. 6 -(2) In sensul prezentei legi, prin cruzime fata de animale se intelege: a) omorarea animalelor, cu intentie; b) practicarea tirului pe animale domestice sau captive; c) organizarea de lupte intre animale sau cu animale; d) folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea; e) folosirea de animale pentru expozitii, spectacole, publicitate, realizare de filme si in scopuri asemanatoare, daca aceste activitati le provoaca suferinte fizice si psihice, afectiuni sau raniri; f) abandonarea si/sau alungarea unui animal a carui existenta depinde de ingrijirea omului; g) administrarea de substante destinate stimularii capacitatilor fizice ale animalelor in timpul competitiilor sportive, sub forma dopajului; h) maltratarea si schingiuirea animalelor; i) interventiile chirurgicale destinate modificarii aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum ar fi codomia, cuparea urechilor, sectionarea corzilor vocale, ablatia ghearelor, coltilotul ciocului si dintilor; j) provocarea de suferinte fizice si psihice prin orice mijloace; k) despartirea puilor de mama pana la varsta de minimum opt saptamani de viata; l) capturarea animalelor prin alte metode decat cele prevazute de lege; m) folosirea armelor cu tranchilizant in alte situatii decat pentru imobilizarea animalelor. |
||
|
miss_darine Postat pe 28 Martie 2017 14:49 |
||
De la: miss_darine, la data 2017-03-28 14:49:13De la: garbo101426, la data 2017-03-28 12:58:31 Groaznic... sa mai spuna cineva ca omul nu e cel mai primitiv animal cu care esti nevoit sa convietuiesti.
|
||
|
roxana1deac Postat pe 28 Martie 2017 15:04 |
||
Da, legi exista, da' nu se sinchiseste nimeni de ele cind e vorba de alte animale decit omul! De fapt nici pe cele referitoare la oameni nu se da prea dau multi 'bani' pe ele... Cind o sa invatam sa respectam toate celelalte vietuitoare de pe Pamint la fel cum o facem sau ar trebui s-o facem chiar cu noi insine, probabil ca atunci ne vom regasi o parte din umanitatea cu care, cica, am fi fost inzestrati!...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 28 Martie 2017 15:30 |
||
|
"Cind o sa invatam sa respectam toate celelalte vietuitoare de pe Pamint la fel cum o facem sau ar trebui s-o facem chiar cu noi insine, probabil ca atunci ne vom regasi o parte din umanitatea cu care, cica, am fi fost inzestrati!... [/quote]"Aia se numeste constiinta. Si daca ar fi, nici n-ar trebui sa scrie negru pe alb, ca nu-i voie sa mutilezi un animal sau sa te distrezi chinuindu-l in alte moduri. Insa in Ro, nici faptul ca legile astea exista, nu reprezinta vreo piedica pt. dezaxati...
|
||
|
roxana1deac Postat pe 28 Martie 2017 16:16 |
||
De la: Tommy_Boy, la data 2017-03-28 12:17:08Nu i-am slutit eu coada, asa am luat-o, cu coada si urechile cupate. Dar s-a interzis cuparea cainilor demuuuult.... Rottycelul meu are coada la purtator....si ce mai plezneste cu ea cand vrea!
|
||
|
Rotty Postat pe 28 Martie 2017 16:46 |
||
Ups! Deabia acum am vazut ca Darine a venit cu amanunte in ce priveste cuparea si alte schingiuiri. Ziuabuna fetele. M-am frizurit, m-am si plimbacit o tura cu rasfatzelu` prin padure, acum e vremea de o scurta pauza...cu cafea. Apoi sa-mi tineti pumnii ca o sa incerc sa coc o paine. Secara cu soia, fara drojdie ci cu maia. Vino mama sa ma vezi....
|
||
|
Rotty Postat pe 28 Martie 2017 16:54 |
||
|
Raportul dumnezeiesc dintre oameni si animale a fost pus in evidentza cel mai frumos, ziditor si inaltzator de insusi Gandhi: ..."Nivelul de civilizatie, de evolutie spirituala si de moralitate al unui popor se reflecta cel mai bine in chiar modul cum se raporteaza la regnul animal si cum isi are grija de propriile animale acel popor"...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 28 Martie 2017 17:00 |
||
De la: Rotty, la data 2017-03-28 16:54:53Ups! Iti tin pumnii. Si Sa ne spui cum a iesit painea.
|
||
|
roxana1deac Postat pe 28 Martie 2017 17:02 |
||
Ai dreptate 426. Roxy, si eu si ma apuc de treaba. Spun, sigur ca spun.
|
||
|
Rotty Postat pe 28 Martie 2017 17:11 |
||
Carevasazica... Vino mama sa ma vezi. Sa ma vezi si sa nu crezi, Cum fac piine cu secara, Zi de marti, pina in seara, Pun si soia, si maia, S-o manince cine-o vrea! S-o manince cui ii place, Sa mai zici apoi, tu drace, Ca nu-s faina gospodina Harnica ca si-o albina, Frumusica si isteatza: Doar m-am maritat ... pe viatza! |
||
|
garbo101426 Postat pe 28 Martie 2017 17:33 |
||
Merci 426 ! Acum mai urmeaza sa iasa painea, cu toate ca-s cam sceptica... In primul rand, maia era uscata si cica asa tre` sa o folosim. Apoi mai e si faptul ca in reteta se punea si drojdie, iar eu nu vreau drojdie.Am pus putin bicarbonat. Si nu in ultimul rand, faina. Am pus 3 sferturi secara si un sfert soia, dar aluatul imi parea cam....lipsit de elasticitate si moale. Acum e la cuptor si astept sa vad ce minune o sa iasa. In orice caz, sotul a pregatit bonfaerul si securea, in caz ca cutzitul nu face fata. Revin cu rezultatul, sau daca dispar sa stiti ca am facut indigestie (sper ca nu).
|
||
|
Rotty Postat pe 28 Martie 2017 19:19 |
||
De la: garbo101426, la data 2017-03-28 17:00:24Raportul dumnezeiesc dintre oameni si animale a fost pus in evidentza cel mai frumos, ziditor si inaltzator de insusi Gandhi: corect pff, sa nu uitam ca vine pastele imi vine sa mor cand vad cati mieluti sunt sacrificati pt burta bunilor "crestini"
|
||
|
miss_darine Postat pe 28 Martie 2017 19:24 |
||
De la: Rotty, la data 2017-03-28 16:54:53Ups! ce ma enervezi si eu am padure in spatele blocului ...de masini, sa vezi cum ma strecor cu Alma,pt 3 cm de iarba verde
|
||
|
miss_darine Postat pe 28 Martie 2017 19:27 |
||
Seara buna Darine. Lasa nu te "ienerva" , ca nu-i bine. Data viitoare cand o sa mai merg, o sa te iau cu mine...in gand...Bine ? ...Si ce plin era de cai! Superb. La faza cu mieii ai dreptate.
|
||
|
Rotty Postat pe 28 Martie 2017 19:31 |
||
De la: Rotty, la data 2017-03-28 19:31:39 stiu, fac riduri apropos, anu' trecut prin august,ti-am vizitat orasul de bastina m-am gandit si eu la tine ai simtit?
|
||
|
miss_darine Postat pe 28 Martie 2017 19:38 |
||
Da, am simtit ceva, cred ca de aceea am fost si eu in August pe acolo.
|
||
|
Rotty Postat pe 28 Martie 2017 19:49 |
||
De la: miss_darine, la data 2017-03-28 19:24:49De la: garbo101426, la data 2017-03-28 17:00:24Raportul dumnezeiesc dintre oameni si animale a fost pus in evidentza cel mai frumos, ziditor si inaltzator de insusi Gandhi: Ai dreptate miss_darine. Porcul ca porcul, dar cand sunt sacrificati mielutii aia asa blanzi si dragalasi, iti vine sa dai cu "bunii" crestini si cu burta lor, de pamant...
|
||
|
roxana1deac Postat pe 28 Martie 2017 19:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
| Regretele voastre((: | 204 | De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41 |
| cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
|
|
||
| zodii | 14 | De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00 |
| Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne | 1 | De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07 |
Un botoșănean de 69 de ani a susținut Bacalaureatul, ca exemplu pentru tineri
BAC 2026, sesiunea de toamnă: rezultatele apar pe 18 august, contestațiile se depun până pe 20 august
Bacalaureatul 2026, sesiunea de toamnă, se încheie astăzi cu proba la limba maternă
Bacalaureat 2026, sesiunea de toamnă: subiectele și baremul la Istorie, publicate de Ministerul Educației