Chatul pentru un barbat casatorit

cori, doamna te nasti, nu azi esti, maine nu mai esti. poti sa pari, sa te crezi, dar e altceva...
ufishor
Postat pe 25 Mai 2011 15:51
corina .. razbunarea este arma prostului ! ... nu are rost sa raspunzi cu aceeasi moneda .. indiferenta il va durea muuuult mai tare.
cricat
Postat pe 25 Mai 2011 15:51
Dar daca nu are hemoroizi, crezi ca il va durea cumva? S-ar putea doar sa-l manance.
garbo172845
Postat pe 25 Mai 2011 15:52
e problema lui ... 845... unde/l doare. Si daca/l doare acolo cu atat mai mult nu trebuie sa/si piarda timpul cu el.
cricat
Postat pe 25 Mai 2011 15:55
corina, tocmai asta e ideea...
nu trebuie sa dovedesti nimic...trebuie sa fii doar tu...
michelle_
Postat pe 25 Mai 2011 15:57
Ai dreptate Cri-cri.Poate sa spuna ca de fapt pe ea o mananca in alta parte.
garbo172845
Postat pe 25 Mai 2011 16:01
Pai daca dovedeste sau marturiseste ceva, o aresteaza mami. Sare DNA-ul pe ea ca ursul pe caprita.
garbo172845
Postat pe 25 Mai 2011 16:03
De la: cricat, la data 2011-05-25 15:51:07corina .. razbunarea este arma prostului ! ... nu are rost sa raspunzi cu aceeasi moneda .. indiferenta il va durea muuuult mai tare.


Am fost inteleasa gresit cand am spus "a raspunde cu aceeasi moneda". Nu a fost nici un moment vorba de razbunare. A fost vorba de a apela la "spionaj", la "mijloace abjecte" pentru a-i dovedi ceva ce el neaga cu nerusinare.
Dupa ce i-ai adus dovada clara ca e un mincinos (pe cai mai putin "domnesti" daca altfel nu se poate), nu mai merita nici "buna ziua" si nicidecum sa-ti faci tie rau cu razbunari. Pentru ca daca nu-i aduci dovezile astea, el poate sa inceapa sa te faca nebuna, geloasa, si orice care sa te faca sa te simti vinovata pentru neincrederea ta.
corinuta123
Postat pe 25 Mai 2011 16:03
aici sunt cri - cri ... dincolo brigat, sau pepsi cola .. hotaraste/te ... 845 ...
cricat
Postat pe 25 Mai 2011 16:04
si daca te face nebuna, etc...etc...conteaza? cu ce modifica asta situatia? nu e destul ca tu esti convinsa? nu e destul ca si el stie ca nu te inseli?
scuza-ma, dar a incerca sa demonstrezi ceva care este evident, e ca atunci cand dai drumu' la cai dupa ce grajdul a luat foc
michelle_
Postat pe 25 Mai 2011 16:09


P.S. V(r)oiam sa spun ca nu sunt eu si ca ma simt...
panty_C
Postat pe 25 Mai 2011 16:12
corina ... atunci cand cineva are o relatie isi schimba si comportamentul fata de partener. Acest lucru se vede... fara a cauta in calculatoare , mailuri, telefoane. Si acest lucru duce la ruptura. Si acest lucru ar trebui sa fie subiectul discutiei intre cei doi. Nu ca te/am prins in discutie cu o mandra si iti dovedesc ca ai vorbit cu mandra respectiva, ci felul cum te comporti cu mine.
cricat
Postat pe 25 Mai 2011 16:15
michelle are si ea drepate in felul ei......daca tot e convisa ca e adevarat simte nevoia sa si demostreze spusele...e o "incarcare", daca mi se permite sa spun asa, care nu se poate defini, si ca atare simti nevoia sa faci ceva.....daca totul s a dus de rapa macar sa aiba simtul raspunderii si sa si recunoasca fapta.....poate in urma acesteia se mai remediaza ceva...eu stiu
madita
Postat pe 25 Mai 2011 16:17
ce/i panteruta .. de ce plangi ?
cricat
Postat pe 25 Mai 2011 16:17
aaaaaaaa, nimic cri, asa-mi veni citind - mi s-a parut ca ma striga cineva da' nu eram eu - coincidenta de nume
panty_C
Postat pe 25 Mai 2011 16:18
De la: michelle_, la data 2011-05-25 16:09:47si daca te face nebuna, etc...etc...conteaza? cu ce modifica asta situatia? nu e destul ca tu esti convinsa? nu e destul ca si el stie ca nu te inseli?
scuza-ma, dar a incerca sa demonstrezi ceva care este evident, e ca atunci cand dai drumu' la cai dupa ce grajdul a luat foc



Ba conteaza, crede-ma...
corinuta123
Postat pe 25 Mai 2011 16:20
De la: cricat, la data 2011-05-25 16:15:29corina ... atunci cand cineva are o relatie isi schimba si comportamentul fata de partener. Acest lucru se vede... fara a cauta in calculatoare , mailuri, telefoane. Si acest lucru duce la ruptura. Si acest lucru ar trebui sa fie subiectul discutiei intre cei doi. Nu ca te/am prins in discutie cu o mandra si iti dovedesc ca ai vorbit cu mandra respectiva, ci felul cum te comporti cu mine.



si daca acest lucru nu se vede?...daca nu l arata? daca stie sa se ascunda?
poate ea nu e convinsa din comportament....cine stie...

sunt chestii teoretice, care nu pot fi aplicate pt fiecare om in parte..
madita
Postat pe 25 Mai 2011 16:21
nu madita, ce incearca ea sa faca e sa-l oblige sa recunoasca ca e vinovat...sa stabileasca un raport de culpa
ori, daca asta e evident, de ce sa vrei sa mai faci asta? doar pentru ca nu intelegi cum de s-a intamplat? e inutil...si daca recunoaste, tot nu ai sa intelegi logica...
dar, cum am zis...poate sunt eu mai ciudatica cucului, asa...
iar modul cum renunt eu, fara lupta, e un motiv de mare frustrare pentru iubitul meu...
michelle_
Postat pe 25 Mai 2011 16:26
madita ... se vede ... Atunci cand iubim un om prea mult nu il vedem asa cum este in realitate. Dar el da semne cand se schimba .
cricat
Postat pe 25 Mai 2011 16:26
pentru mine n-ar conta...ar conta doar tradarea...
dar, asta sunt eu...
michelle_
Postat pe 25 Mai 2011 16:30
tocmai asta incerc sa va spun......fiecare om are caracterul lui, modalitatea lui de gandire, realitatea lui, bla bla...
Intr-un final toti spunem: asta sunt sau asta sunt....
deci....."fa cum te taie capul, dar ai grija sa nu ti fie taiat"
madita
Postat pe 25 Mai 2011 16:35
De la: madita, la data 2011-05-25 16:21:32
De la: cricat, la data 2011-05-25 16:15:29corina ... atunci cand cineva are o relatie isi schimba si comportamentul fata de partener. Acest lucru se vede... fara a cauta in calculatoare , mailuri, telefoane. Si acest lucru duce la ruptura. Si acest lucru ar trebui sa fie subiectul discutiei intre cei doi. Nu ca te/am prins in discutie cu o mandra si iti dovedesc ca ai vorbit cu mandra respectiva, ci felul cum te comporti cu mine.



sunt chestii teoretice, care nu pot fi aplicate pt fiecare om in parte..


Unii stiu sa joace atata teatru, ca nu observi nimic.
Dar sa presupunem ca simti schimbarea, ca instinctul iti spune ca nu e OK. Pornesti discutia si el neaga tot, cu atata nerusinare si cu acuzatii ca nu ai incredere in el, ca tie iti e jena ca ai inceput discutia. Ba inca incepe sa se victimizeze...
corinuta123
Postat pe 25 Mai 2011 17:11
Va framantati degeaba. Ca stiu sa joace teatru sau nu nu este relevant. Odata ajunsi in situatia asta, inseamna ca deja s-a rupt ceva in relatia voastra. Nu faptul ca nu recunoaste ca vorbeste cu altele e problema, ci faptul ca a inceput sa vorbeasca. Acolo se ajunge atunci cand intre doi oameni nu mai exista comunicare, atractie, cand ceva nu merge. Ca o relatie sa mearga e nevoie de 2 oameni. Undeva el a pierdut legatura cu ea si cauta altceva. Sa nu va inchipuiti ca va cauta un barbat vreodata sa reinoade legatura rupta acasa. Astea sunt doar vise. Odata ce s-a departat de partenera, departe ramane. Nu se uita inapoi. Important e sa nu ajungeti in situatia asta, de asta spuneam ieri ce spuneam.
Lidiaolteanu
Postat pe 25 Mai 2011 17:47
Doar barbatii fac asemenea lucruri deplorabile? Femeile nu? Sau vorbim doar de barbati ca sa ramanem on-topic?
As_ninge
Postat pe 25 Mai 2011 17:59
De la: As_ninge, la data 2011-05-25 17:59:39Doar barbatii fac asemenea lucruri deplorabile? Femeile nu? Sau vorbim doar de barbati ca sa ramanem on-topic?


Dar nu stiu de unde ai dedus tu ca doar la barbati ma refer... Eu povesteam de un caz real in care era vorba de un barbat. Nu cred ca am facut nici o aprecirere generala la adresa sexului masculin.
corinuta123
Postat pe 25 Mai 2011 18:57
ha, ha, ha...ce ma distreaza subiectul asta!
barbatiii e porci...chat-uiesc, inseala, alea, alea...
dar noi ce naibii facem p-aci? scriem la masina de scris clasica...sau din pix...apasat...
nu inseamna ca daca ai conversatii de genul acesta, e musai sa si sari in masina si sa dai divort...ca vrei libertate...naivitate totala....
sau sa te imbeti cu apa rece pe net...
aici e virtualul...un spatiu de relaxare ( ar trebui) pentru mine chiar este
hai distrati-va, viata e frumoasa!
dor72
Postat pe 25 Mai 2011 22:56
Fara a vrea sa supar pe cineva,sustin ca internetul nu mai este de mult un spatiu virtual.Spatiu virtual au ramas doar jocurile de strategie gen War of Worldcraft,sau joculetul ala in care-ti construiesti un ...sat virtual.:) In rest e un mijloc de comunicare si interactionare (scris,video,voce..toate la un loc) intre oameni,mijloc de informare,si nu in ultimul rand o "unealta"de invatare.Gasesti tot ce te intereseaza mai rapid si eficient decat in orice biblioteca a lumii.
Iar faptul ca aici intalnesti oameni,ii cunosti si legi prietenii,e un motiv in plus sa spun ca nu e "spatiu virtual"Pentru ca in spatele fiecarui nick sau avatar se gaseste o persoana reala.Uneori mai reala si "adevarata" ca vecinul sau rudele.Sustin asta deoarece acum 2 ani cand am suportat o interventie chirurgicala,primii care au observat sau au simtit lipsa mea,au fost "virtualii" mei dragi.....si telefoanele au inceput sa sune,sa vada ce s-a intamplat cu mine si daca nu sunt cumva in ..necaz:)
Sotia mea,care era o sceptica privind prietenia legata pe net,a trebuit sa admita ca exista asa ceva.Exista persoane din orasul meu cu care jucam remi,backgamon sau Conquiztador,dar nu ne cunosteam.Acum ne intalnim si la o cafea,nu doar in turneele jocurilor.Si la fel ca inainte de a ne cunoaste,folosim telefonul doar in cazuri extreme,atunci cand unul din noi nu deschide mess-ul 2 zile..maxim.Telefonul costa mai mult,nu?
asta e pentru prietenii mei virtuali...
Ariesh
Postat pe 26 Mai 2011 12:23
ariesh
destul de mult de acord cu tine
insa spatiu virtual este un termen inlocuit cu lume virtuala
este o lume virtuala, care are la baza curentul, siliciul si un factor uman care le manipuleaza si care a constituit si o baza de date si canale de comunicare :)
balonul asta de sapun in lipsa curentului devine nul ... asta il mentine in viatza si ii da in acelasi timp si calitatea si conceptul de lume virtuala
de ce lume virtuala? pai e un spatiu care e din ce in ce mai populat .. cu tot felul de informatii si de personaje mai mult sau mai putin fictive si mai mult sau mai putin umane, si chiar personaje cu personalitate multipla, mult mai pregnant manifestata decat in lumea reala...
ceea ce si permite multora sa "cetuiasca" CA barbati si femei in acelasi timp ascunsi in spatele monitorului!
alfheim
Postat pe 26 Mai 2011 12:38
...bre, io ma cetuesc peacilisa cu voi si ma mai fufu cate unu la neuroni.....sa pune ca isi traduce nevasta?
daria_
Postat pe 26 Mai 2011 12:49
alf, eu cred ca aceste personaje fictive sau cu multiple personalitati au grave probleme de comportament si in viata reala, nu doar in virtual!

ca si in viata reala, si pe net gasesti oameni de tot felul....am intalnit insa si oameni exceptionali, pe care i-am vazut in realitate, cu care am iesit la o cafea, tinem legatura prin telefon, impartim pisicii

partea buna in virtual este ca poti sa-i triezi mai usor! daca nu-ti convine ceva, poti sa ignori!
zambila
Postat pe 26 Mai 2011 12:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cosmetice 1 De la: anastasya 13 Iulie 2010 08:29
dilema 33 De la: chanty 7 Septembrie 2010 12:57
CE INTELEGETI PRIN CUVINTUL M-AM SATURAT DE ROMINIA? 11 De la: LILO 4 Ianuarie 2010 10:24
Credeti ca este posibil??? 155 De la: ratuscaceaurata 23 August 2011 19:04
Nu-l inteleg,oare ce mai vrea acum? 11 De la: mihaelucutzuzuk 1 August 2011 07:13
Setari Cookie-uri