o experienta cu gust amar

nu e deloc proverb romanesc.
daca taceai, filosof ramaneai.:P

o singura postare ai dat, pana acum.
si aia tampita.
eu_geminy
Postat pe 30 Aprilie 2011 04:31
Nu-ti fa probleme, fiecare dintre noi cand e indragostit(a) e exact asa oarba ca tine. Si iti zic de acum : nu am invatat nimic din povestea ta, la urmatoarea dragoste tot asa o sa pierdem "vederea" Eventual devenim mai sceptici, mai neincrazatori, dar si asta pana ce nu ne atinge Cupidon cu sageata.Deci nu fi trista, toti am patit si o sa mai patim.
nusi52
Postat pe 30 Aprilie 2011 06:38
... si aici, ca-n viata, trage apa peste ce nu merita !!!
'viata e ca carosabilu, unii vine, altii trece'
m_arilena
Postat pe 30 Aprilie 2011 07:16
n-ai cum evita.....sunt peste tot astfel de oameni.....chestia e ca trebuie sa ai NUMAI incredere in tine....
maddy_mab
Postat pe 30 Aprilie 2011 08:03
O sa treaca, cred ca a si trecut, animale sunt pe toate drumurile, de aceeea e bine sa ne urmam instinctul si intuitia feminina ca nu degeaba ni le-a lasat Dumnezeu. Acela nu era decat un om bolnav saracul, mie imi este mila de el, si tie ar trebui sa-ti fie mila, e jalnic si nici n-are leac. O sa piara pe limba lui, duca-se invartindu-se, astia n-ar trebui sa traiasca printre oameni, ar trebui izolati .
Cat despre discutiile de aici ce sa spun, cred ca sunt multi care-i seamana lui, nu-i baga in seama si vezi-ti de viata ta. Inconjoara-te de oameni care te iubesc, e f important....si stii cum se zice....ce-i al tau e pus deoparte.
Iti urez sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de cel care-ti va fi ales, mult succes !!!
garbo031192
Postat pe 30 Aprilie 2011 08:34
Draga mea
Cu totii o patim asemanator sau chiar identic. La fel am patit cu sotul-fost-. Dar mergi inainte!
Este o lectie de viata, dura intr-adevar, dar daca ai invatat din ea ce trebuie esti TU invingatoarea! Viata "i-o va trage" respectivului!
Mereu sa-ti asculti instinctul, de fiecare data caci instinctul e dat de Dumnezeu!
Si inca ceva
Nimeni nu moare virgin caci viata ne-o trage macar odata! Sau cel putin odata!
Bristena_Paula
Postat pe 30 Aprilie 2011 08:41
buna ! ai spus esentialul ! si bine fff bine spus ! sper sa mearga mai departe , si sa fie happy ca nu a pierdut mai mult timp cu el ...altii sant mai atenti cu telefoanele ...bine ca a vazut cu cine are de-a face ...barbatii cred ca ei sant buricu pamantului ..au dreptul sa faca orice ...ei vor si cu s... in fund si cu sufletul in rai ...si stai linistita ca ii vine randul si lui , o sa-i o traga vreo parasuta de ii ia si banii si ramnae sa doarma prin cartoane ! asta e tot ce merita mincinosii !
sper ca nu am jignit decat pe cei care gandesc ca cel despre care vorbim ..! pa
eugeniatania_yahoo_com
Postat pe 30 Aprilie 2011 08:57
cred ca am uitat sa spun ca Garbo 031192 ( ca si altii cativa de pe aici ) aspus esentialul despre experienta fetii !
eugeniatania_yahoo_com
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:00
eu cred ca nu ai inteles un lucru... daca citeai cu atentie articolul postat de mine, vedeai ca eu cand l-am cunoscut pe barbatul ala era divortat si ...de 2 ani.fosta lui sotie l-a lasat din acelasi motiv ca si mine: a inselat-o in stil barbar, dupa cum ea mi-a povestit, ulterior. mi-am facut curaj si am vorbit cu ea sa stiu ce s-a intamplat. voia sa vorbeasca cu mine de cand eu eram implicata in relatia cu el, insa stia ca nu as fi crezut-o si a asteptat momentul potrivit, stiind ca relatia noastra o sa aiba acelasi deznodamant ca si al ei.inanite sa te grabesti cu judecatile, fii un pic atent. in fond, eu nu am cautat sfaturi de rezolvare a situatiei, ci am expus doar o alta experienta din alte mii care se pot intampla unei femei. atat!
zara28
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:06
sper sa nu fie cu suparare ca ma bag si eu ca musca-n lapte
De la: garbo191654, la data 2011-04-30 03:21:18[citat din proverbele romanesti, : "din cauza curiozitii a murit pisica"

geminy are dreptate, n-au spus romanii vorbe d-astea
este o replica, un citat oarecum celebru din Stephen King - "The Shining". dar se pare ca cineva a retinut doar prima jumatate din acesta si apoi l-a imprastiat in toata tara, de unde si falsa impresie ca ar fi o vorba romaneasca.
no, acum daca n-o fost, o devenit

snoop
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:08
iti multumesc pentru sfat. sa stii ca am lasat in urma aceasta expertienta urata. constat ca acum ma simt tare usurata si incerc sa imi vad de viata. nu ma bucur decat ca am avut parte de experienta asta acum cand nu eram casatoriti sau , mai rau, sa fi avut vreun copil. in cazul asta nu stiu ce as fi facut. dar ma bucur ca a s-a terminat devreme fara alte implicatii grave.
zara28
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:10
Cred ca ti-ai dat seama de ce a fost el divortat, si plus de asta un an ti se pare mult ca ai crezut in cineva? dar ce spui de 12 ani?si cand te trezesti la realitate e ca si cum ai cazut de pe cele mai inalte culmi si ramai cu rani adanci, si trebuie sa spunem TOT INAINTE!!! Numai bine!
tyatya
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:15
am citit intregul topic pana acum
unii au dreptate cu ceea ce ti-au spus
tie insa, fiind implicata direct in problema si mai fiind si partea vatamata, iti este greu sa te vezi obiectiv acum, mai ales ca deznodamantul este unul dureros si dezamagitor pt tine. insa ar fi bine pentru tine sa faci asta sau poate ca deja ai inceput
snoop
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:21
Draga mea, tu singura afirmi ca ai trait o frumoasa poveste de dragoste, iar acum, motivat esti foarte deceptionata de persoana respectiva. E de inteles, ca acum la despartire, sa te simti ranita, suferi, si sa-ti amintesti doar de lucrurile urate traite impreuna. Insa, va veni o vreme, in care aceasta amintire, relatie, va capata un alt contur in mintea ta. In sensul ca vei pastra stocate in memoria ta, doar ce a fost frumos din aceasta relatie, si in subcontientul tau, vei avea multumirea ca ai trait intens intr-o relatie. Stii, nu toate relatiile sunt facute sa dureze, unele sfarsesc mult mai repede decat ne-am dori, dar....., amintirea va ramane vesnic. Fruntea sus, si mergi mai departe!!!
cristinaunal
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:35
De la: esme, la data 2011-04-22 14:37:40da, asa se intampla cand ai senzatia ca cel de langa tine e alcatuit, inchegat dupa `chipul si asemanarea` ta, cand, alergand dupa idealuri, il sui pe un piedestal de pe care cu greu il mai poti da jos, daca nu se produce in tine un cutremur, demn de prabusiri si reconstruiri, cand il proiectezi dibaci si fara defecte posibile ori imaginabile doar, dincolo de orice inchipuire, cu usurinta de maestru. nu stiu daca un an e mult sau putin, insa nu cred ca suferi din cauza faptului ca putea fi frumos si vesnic, dar n-a fost. ori, cel putin, asta e cavaleria de intampinare, aparenta. cred ca suferi, inconstient sau, poate, stiind destul de bine asta, din cauza faptului ca ai fost dezamagita. ca ai fost pacalita. ca ai putut crede si construi fantasme, castele de nisip. exista in fiecare dintre noi o vanitate ce nu ne lasa sa respiram tocmai usurat dupa astfel de experiente. e ca o greutate de care nu poti scapa si asta nu atat pt ca te-a inselat, ci pt ca tu, in orbirea ta, ai facut posibil lucrul asta. ai fost complice prin subiectivismul tau. cred ca suferi pt ca te-ai lasat pacalita, iar mandria nu iarta asa usor asemenea slabiciuni. uneori ne iertam atat de greu ori niciodata.

Esme cata dreptate ai tu.....de cateva zile ma..."balacesc" intr-o asemenea stare, ma simt amortita pur si simplu.....dar o consider o lectie de viata, vorba aceea : orice sut in found e un pas inainte.aici depinde de fiecare cata putere are sa o ia de la capt din nou.
scumpa31
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:40
Fiecare experienta ne face sa invatam cate ceva ... a fost si s-a trecut pacat ca se mai pierde mult timp pentru a trai iar acele amintiri...
Este bine sa se dea atentie semnelor de la bun inceput.
O buna comunicare poate solutiona insa daca aceasta comunicare este trata cu indiferenta e timpul sa te gandesti daca intr-adevar ai nevoie de o asa relatie.
Iarta, uita si mergi mai departe si data viitoare fii mai precauta nu face greselile pe care le-ai facut, nu risipi timpul tau pretios pentru cineva care nu o merita.
elisavuri
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:49
Toti gresim si nimeni nu este perfect.
Totusi, consider ca n-ar trebui sa fin sarcastici atunci cand raspundem intr-un topic, mai ales intr-un subiect atat de delicat si dureros cum este acesta.
Se stie ca barbatii vin de pe Marte iar femeile de pe Venus ... altfel spus orice ar spune sau gandi femeile, barbatii inteleg intotdeauna contrariul, nu sunt pe aceeasi lungime de unda.
Si invers se intampla ... nici femeile nu inteleg intotdeauna (poate chiar nici odata) ce spun sau gandesc barbatii. Pentru asta trebuie mult exercitiu si mult timp ... ceea ce in cazul de fata nu se poate aplica, fiindca - din start - se stie ca un astfel de barbat niciodat nu se va opri. Pentru el este un stil de viata ... va ramane la un moment dat singur si condamnat de toata lumea. Va ramane si va trai numai cu amintiri ... "ce barbat era odata" ... oricum treaba lui.
Acum, lasand "filosofia" la o parte sper ca din experienta asta fiecare sa inteleaga ceva ... femeile vor trage concluziile lor, barbatii ale lor ... fiecare va judeva, fiecare va fi judecat (din pacate, asta sta in firea omului) si nimeni nu va vedea decat "barna din ochiul celuilalt"> In astfel de situatii foarte usor ii judecam pe cei implicati direct, fara sa ne gandim ca - fara voia noastra - am putea ajunge in astfel de situatii (sau asemanatoare) sau, si mai rau, cei apropiati noua, cei dragi noua, ar putea intra in astfel de situatii. Din punctul meu de vedere asta poate fi si mai rau!
Niciodata nu se gandeste nimeni la asa ceva atunci cand emite judecati de valoare si nici nu se pune in situatia celui care sufera .

Oricum, regrete vei mai avea, stai in jurul oamenilor care te iubesc si te pretuiesc ... ce este al tau este pus deoparte!
deanna_delly
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:49
bine ar fi sa invatam din greseli insa, de fiecare data, ni se pare ca e altfel si facem exact aceeasi greseala.
si_totusi
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:52
really? si anume care cercetaretzi britanici, somalezi ori cercopiteci au descoperit asta de "se stie" cu Marte si Venus? Si daca ar fi asa, cine a stabilit ca un martian nu s-ar intelege cu o venusiana?
Thor_again
Postat pe 30 Aprilie 2011 09:52
ci ma-nerveaza chestia asta cu barbatii de pe marte si femeile de pe venus, de nici nu va imaginati. adicalea, candva, pe pamant au aparut niste ametiti din cosmos si au pus de o chermeza.c-asa ! pe marte nu mai aveau loc si pe venus se stinsese lumina. si iote asa, au aparut adamii si evele.
si_totusi
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:05
Da....nu e un capat de lume, o sa iti treaca .Bine ca ai aflat la timp, altfel aveai mai multe de tras sa fi fericita ca ai scapat de asa ceva si sa te rogi sa nu mai dai peste astfel de persoana.Cauta-ti un prieten sti cum se spune ...cui pe cui se scoate.Bafta multa si nu mai suferii ca nu ai pentru cine nu merita.
mmiriam
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:07

tushelu, un oarecare a facut o metafora si "doctii" o preiau cu fraze gen "se stie ca..."
Thor_again
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:09

tushelu, un oarecare a facut o metafora si "doctii" o preiau cu fraze gen "se stie ca..."
Thor_again
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:09
sau "s-a constatat ca...."
si_totusi
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:11
bai nene... nu se mai termina furtuna asta in paharu' cu apa?...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:19
Cata naivitate!!! Viata a fost ,este si va fi o minciuna ! inainte de toate controleaza-ti vocabularul,nu stiu din ce categorie faci parte :cuminte,alfabeta,analfab.................!Pa,tot inainte cu ochii inchisi!
garbo032261
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:32
coane, si intr-o baltoaca poate sa apara un tsunami, daca spui cuvintele vrajite"draga mea,barbatii e porci" si " nu te merita"
si_totusi
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:33
De la: garbo032261, la data 2011-04-30 10:32:47Cata naivitate!!! Viata a fost ,este si va fi o minciuna ! inainte de toate controleaza-ti vocabularul,nu stiu din ce categorie faci parte :cuminte,alfabeta,analfab.................!Pa,tot inainte cu ochii inchisi!


dah... directia balcon. fara balustrada...:D
=))
eu_geminy
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:45
Buna dimineata.
Am citit articolul, pentru ca, mi-a atras atentia titlul, mai inainte de toate, si apoi, comentariile facute la acest topic...
Am sa incep, scurtul meu comentariu, prin a face mentiunea, absolut necesara, pentru a-i scutii pe "vanatorii de recompense", ca si eu am postat, cu ceva vreme in urma, o poveste similara ,ca idee centrala- drama si scoul traite dupa incetarea unei relatii cu un om, care, consideram eu atunci, mi-a inselat asteptarile si m-a ranit prin felul lui de a se purta si de a aborda o relatie, care s-a dorit, extrem de serioasa..
Ceea ce a rezultat din acea expunere facuta din mine, reactiile pe care le-am "cules" , ca replici la postarea mea, au fost identice cu cele regasite la acest topic.
De unde am tras concluzia ca,anumiti oamenii, cel putin cei din aceast colt de lume, sufera de o boala cu mult mai grava si periculoasa decat isi pot imagina sau intelege- AUTOSUFICENTA-, considerand ca au dreptul la pareri capitale, genul de edicte si legi facute de zeii formului, care impart clementa si se considera deasupra muritorilor, stergand pe jos cu sentimentele si sufletul nefericitilor care, indraznesc sau au proasta inspiratie sa isi expuna viata si intimitatea, in aceasta lume virtuala, sperand la putina lumina, intelegere si de ce nu, omenie.
Oameni buni, treziti-va!!
Si intelegeti odata ca, NICI UNUL DINTRE NOI, nu este mai bun si mai destept sau mai indreptatit sa arunce cu pietre, sa biciuie cu cinism si sa calce in picoare, sub aparente de glumite de bonton, sau superioritati savante, motivate de un Ego marunt, infricosat, lipsit de iubire si respect fata de celalat, atacand in permanenta si urand la altul ceea ce de fapt, sperie in particular, aduce nefericire si lasa un gol imens, care nu poate fi umplut decat cu aceste porniri de a te simti important, ales, indreptatit si motivat sa lovesti si sa mangai cu pumnul...
Totul este atat de simplu sau, cel putin, ar trebui sa fie...un om, vine aici si isi deschide sufletul, se expune, asemenea unei rani, care asteapta sa fie oblojita si tratata cu blandete si iubire, si tot ceea ce primeste este un deget bagat adanc, in aceasta rana si invartit pana se aud urlete sau se lesina de durere...
Fiecare om are povestea lui de viata, greselile si plusurile lui, fiecare om este o entitate, care, paradoxal, este legata invizibil, insa, temeninic de viata si sufletul celorlalte entitati ca si el.
Si atunci, de ce simtim nevoia sa ne calcam, inconstient, in picioare, sa ne lovim si sa ne ucidem intre noi, cand de fapt, recurgem la automutilare si suicid moral si mental?
Cine detine ADEVARUL ABSOLUT sau, macar, o parte a acestui adevar, cat sa se considere indreptatit sa se erijeze intr-un Demiurg?
Un sfat, asa, in finalul plictisitoarei si inutilei mele expuneri:- INCERCATI SA VEDETI , MAI INTAI, CINE SUNTETI VOI INSIVA SI CE SUNTETI CU ADEVARAT! INCERCATI SA DEPASITI BARIERELE MENTALE SI REGULILE PE CARE SINGURI VI LE-ATI FAURIT SI CARE VA TIN PRIZONIERI INTR-O MINTE SI UN TRUP, LIMITATE! SI APOI, VETI FI SURPRINSI SA VEDETI CA, SUNTETI ASEMENEA CELEI CARE A POSTAT SI CARE A SPERAT CA, FACAND ASTA VA INTALNI SUFELETE CARE SA INTELEAGA PUTINA SI INSIGNIFIANTA EI DRAMA, UMANA!


garbo174577
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:53
am trecut prin experienta de gen asta,nu sta sa plangii,investeste in tine cev afrumos...eventual dute la psihoterapeut.sigur vei depasi momentul.din pacate sunt numai specimene de barbati extraterestrii nu ai ce gasi de doamne ajuta.ori insurat,ori despartit cu copii,ori sarac si prost,opri alcoolic.asta e.
piciulina32
Postat pe 30 Aprilie 2011 10:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Raspuns 7 De la: barboneli 16 Decembrie 2011 15:23
Nu stiu pe care sa il aleg...Helpppppppp 84 De la: garbo271017 28 Februarie 2013 12:28
cat de mult poti sa iubesti un barbat incat sa nu-ti dai seama cum e el? 50 De la: garbo004228 29 Septembrie 2011 20:50
trebuie sa ma rup de el dar nu am putere............este insurat......... 396 De la: gabi1981 7 Februarie 2010 13:06
buna 3 De la: garbo_414110 8 Martie 2019 02:39
Setari Cookie-uri