Dupa 13 ani totul s-a transformat intr-o durere sfasietoare...

Daca va mutati definitiv in alta parte poti sa-i mai acorzi o sansa , daca nu vrea atunci eu nu as mai continua in special ca ai unde sa mergi.
superwoman
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:38
De la: esme, la data 2011-04-02 21:30:55
ge, cu siguranta te vei descurca!


esti prea sigura pe mine...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:44
esti cumva "critic?'.argumenteaza comentand tema topicului,nu parerile altora.tu poti da un sfat sau nu, eventual .daca tu crezi ca poti da raspunsul ideal care rezolva problema celei care a deschis topicul,asteptam cu nerabdare sa" dezvolti"...spre a invata si noi modul ideal de rezolvarea problemelor de acest gen.multumim!
vuvuzela
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:45
Stiu asta Allegra insa nu la dispozitia celor care au chef de mistouri si glume proaste
innamorata
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:45
De la: superwoman, la data 2011-04-02 21:38:07Daca va mutati definitiv in alta parte poti sa-i mai acorzi o sansa , daca nu vrea atunci eu nu as mai continua in special ca ai unde sa mergi.


ai dreptate.
sa se mute la marmacie...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:45
De la: innamorata, la data 2011-04-02 21:33:50Daca ai chef de glume te-as invita sa iti gasesti alt subiect de pe acest forum,ok?Sunt in cea mai proasta stare posibila si nu imi arde sa vad toti ''desteptii'' care nu au altceva mai bun de facut decat sa se amestece unde nu le fiebe oala...


adica vii, iti torni oala in public si astepti numai pareri care iti convin? sorry, dar tu ti-ai cautat-o.:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:48
ge, merg pe intuitie!

innamorata, ia concentreaza-te o clipa si gandeste-te ca tot ce conteaza acum e sa ai grija de copilul tau si de tine! daca stai sa-ti plangi de mila, copilul tau va avea de suferit. are nevoie de tine! esti singura, nu-i nimic! nu esti nici prima, nici ultima! daca ai vreun venit, incearca sa te bazezi doar pe tine si lasa-i in pace pe cei care acum se dezic de tine! ai un copil, nu mai esti o adolescenta! barbatul nu e o nevoie implicita! dac-ar fi vorba de oxigen, as zice! dar poti trai ft bine fara el! ce atata hipnoza si spalare de creier?! ce Dumnezeu, revino-ti! fii responsabila si ia-ti viata in propriile maini! nu uita ca mai raspunzi pt una!
esme
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:50
Daca citesti cu atentie ceea ce am postat eu la inceput vei vedea foarte clar ca cer pareri si sfaturi in nici un caz glume nesarate ca ale tale.Te-as invita sa iti iei liber,ma lipsesc cu placere de commenturile tale.Cauta alte subiecte,sunt o groaza pe forum ,unde sa poti sa razi cat vrei tu.
innamorata
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:51
De la: innamorata, la data 2011-04-02 21:22:20Uufffaaa...Aseara m-am intalnit cu sotul meu sa discutam insa intalnirea a durat mai putin de 10 minute in care el mi-a repetat de cateva ori cal-am lasat ''ca pe un prost''(acestea sunt cuvintele lui) si pt ca eu am ales sa plec....atunci sa imi fac viata asa cum imi place fara al mai include pe el.
In ceea ce o priveste pe mama....s-a intors la 180 de grade,se cearta cu mine din orice,nu mai este langa mine,imi spune ca s-a saturat sa stau in casa ei....sa plec cat mai curand.Sunt in cea mai proasta situatie posibila,ma simt atat de singura pe lumea asta...Doamne ,nu inteleg de ce mi se intampla toate lucrurile astea ?Simt ca nu mai pot.....





stai ca a aparut colacul de salvare pt tine.marele maestru in psihologia cuplului dl Gemenii,iti va da sfatul cel mai competent!!asteptam cu nerabdare ca datorita acestui domn sa iti reintregesti familia.
vuvuzela
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:53
De la: innamorata, la data 2011-04-02 21:51:44Daca citesti cu atentie ceea ce am postat eu la inceput vei vedea foarte clar ca cer pareri si sfaturi in nici un caz glume nesarate ca ale tale.Te-as invita sa iti iei liber,ma lipsesc cu placere de commenturile tale.Cauta alte subiecte,sunt o groaza pe forum ,unde sa poti sa razi cat vrei tu.


ete ca nu vreau... stau unde am chef.:D
daca nu-ti convine, ia-ti topicul acasa...:))))
eu_geminy
Postat pe 2 Aprilie 2011 21:55
a zis ... azis
floare_cu_colti
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:10
daca era Craciunul, mai ziceam si eu: "primiti cu soacra?!"...:D
dar asa, ce farmec mai are?...:P,
gata, topic inchis!
:)))
eu_geminy
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:17
Draga innamorata,
Stii efectul bulgarelui de zapada? Atunci cand actiunile noastre genereaza o
avalansa de intamplari nefericite, ar trebui sa privim inapoi si sa cautam
rezolvarea la baza problemei.

Din cate vad, tu ai inceput sa rostogolesti bulgarele...si acum te plangi,
toti sunt impotriva ta, nimeni nu te mai intelege, viata iti este distrusa, etc,
etc. Nu mai cauta motivatii si vinovati; tu ai ales sa fie asa; involuntar
poate.

La baza problemei; din punctul tau de vedere; e soacra ta. Relatiile se
construiesc draga mea; nimeni nu ti-a cerut sa o iubesti si pe mama sotului
tau, ca doar nu l-ai luat la promotie..(sot'+mama soacra gratis)- dar...un pic
de intelepciune, un pic de respect, putina dragalasenie, o vorba buna spusa din
inima...fac minuni. Nici o mama din lume nu doreste raul copilului sau; cu
siguranta nici soacra ta. Doar pentru ca are pareri diferite de ale tale ti-a
devenit inamic.

Nu e corect si nici drept sa ii ceri unui sot sa isi renege mama care l-a
nascut din momentul in care te-a intalnit pe tine. Multe femei, pornesc cu
aceasta conceptie gresita intr-o casnicie. Eu personal am considerat ca odata cu
casatoria am castigat si o a doua mama. Asa am privit lucrurile de la inceput,
asa m-am comportat, si rezultatele au fost pe masura: de sapte ani mama mea buna
nu mai este printre noi, si cand ma copleseste dorul, cand ma simt rau, mi-e greu
mi-e frig, ma simt singura si ma pandeste depresia, ma duc la mama soacra, imi pun capul in bratele ei, plang, si ea ma mangaie, ma linisteste, imi da curaj...o iubesc la fel de mult ca pe o mama; pentru ca asta estein primul rand: mama.

Tu ai ales sa pleci a doua oara desi sotul nu a dorit asta; spui ca il iubesti, asta e bine; daca l-ai si respecta ar fi si mai bine.
E tatal copilului tau, e omul drag tie...nu pierde asta. Trebuie sa fii langa el si langa copilul tau; cu cat ai: mult, putin...in viata nu banii sunt totul. La ce folos ai plecat sa muncesti printre straini lasandu-ti sotul acasa, fetita la parinti...ai despartit familia si asta e ceea ce a intuit si soacra ta...de aceea a sustinut ca nu e bine sa plecati.

Fa alegeri bune si corecte in viata...greselile intotdeauna se platesc; ce e mai rau e ca platesc si altii nevinovati pe langa tine: sotul si copila ta.
Cu mult drag...Cessy.

cessy_wass
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:26
Draga cessy,mi-as fi dorit sa fiu prietena cu soacra mea insa i-am stat in ''coasta'' din prima clipa,inca din ziua in care a venit impreuna cu sotul si socrul meu pt prima data in vizita la parintii mei,pe vremea cand inca nu eram casatoriti.
Cea mai mare ''durere'' a fost faptul ca,dupa spusele ei,i-am luat baiatul de langa ea.Gelozia i s-a transformat in rautate si a inceput sa ma urasca.
innamorata
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:42
Cessy,respectul trebuie sa fie reciproc.intre soti si intre familiile celor doi soti.in primul rand bunicii trebuiau sa intervina in impacarea celor doi si nu in mod special pt ca era un copil la mijloc.important era ca familia sa fie unita daca exista dragoste reciproca.adica numai ea sa respecte si restul sa ii scuipe seminte in cap.da ce traim in evul mediu?
vuvuzela
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:43
lol... induiosator... a tunat si v-a adunat... vad aici toata jalea viitoarelor soacre.:)))
eu_geminy
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:43
uite ca gresesti.respectul trebuie sa fie reciproc intre soti si in general intre oameni.
vuvuzela
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:47
am un feeling...musai tre' sa ma asez in primul rand, desi mi-e frica ca o sa ma stropeasca sangele

bine ca mi-am luat popcornu' si cola langa mine, hehehe...
michelle_
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:53

Da,da, mai ales sotul, saracutul! Pai el nu trebuia sa-i impuna mamei s-o respecte si ea pe nora si s-o considere ca si pe fata ei?
Eu am facut masa rotunda cu ele,ca sa nu fie discutii cine sta in capul mesei.Si le-am pus in vedere cateva aspecte. Am zis asa: mama e mama si sotia e sotie,am loc in inima mea pt amandoua.Daca a intrat sotia in inima mea,nu trebuia s-o scot si s-o arunc pe mama,nici s-o asez pe sotie deasupra ei,dar nici s-o inghesuiesc intr-un colt,sa se poata lafai mama!Am mai adaugat o patratica si pt ea.Deci mama are locsorul ei, am asigurat-o ca nu i-l ia nimeni.Si am mai zis: la sectiunea mame tu esti pe locul intai,iar iubita mea are si ea locul intai pt sectiunea sotii.Ar putea ele vreodata sa inverseze locurile?Nu.Si s-au pupat si s-au iubit pana la sfarsit,inca nevasta-mea ii mai tinea spate cateodata,cand eu,sanchi,aveam reclamatii.
Ei,asta se poate face,dar trebuie sa ai o mama ca a mea,destupata la minte si sa te iubeasca mai mult ca pe ea.

Me, tineti aproape!!
tatoo
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:54
pe mine ma umfla de ras "seriozitatea" acestui subiect... si mai ales, "drama" invocata...:))))))
eu_geminy
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:56
tatoo...n-as lipsi pentru nimic in lume
michelle_
Postat pe 2 Aprilie 2011 22:59
vuvuzela
Postat pe 2 Aprilie 2011 23:01
Ce antipatic/a poti sa fii Ge!
blondutza232006
Postat pe 2 Aprilie 2011 23:17
sanchi... ce blondutza poti sa fii tu!...;) :P
:)))))
eu_geminy
Postat pe 2 Aprilie 2011 23:20
In viata ta exista o persoana mai importanta decat tine si decat el. Este copilul vostru. Daca el nu a inteles ca are anumite responsabilitati in care trebuie sa primeze copilul inseamna ca are o mare doza de egoism sau este destul de imatur si prefera sa fie el copilul. Si daca nu a contat copilul vostru cat te astepti sa contezi tu pentru el? Se pare ca va conta totodeauna, inca 13 ani, poate si mai mult parerea mamei lui. Sunt mama, am un baiat, il voi sfatui toata viata cat voi trai insa daca ma va asculta bine daca nu va da singur cu capul de pragul de sus. Eu mai mult decat sfaturi nu are rost sa ii dau. As putea sa il influentez ca orice mama care isi poate influenta copilul dar de ce sa o fac? Sa imi reproseze mie daca ceva nu va merge bine... Si iti mai spun ceva ca sa te inveselesc... Se spune ca nu esti ruda cu sotul tau. Singurele pesroane cu care esti ruda sunt copii nascuti de tine si mama ta. Si apropos, nu crezi ca ar fi cazul sa pleci putin urechea si la sfatul mamei tale. Insa hotararea iti va apartine tie. Nimeni nu iti poate spune ce sa faci si iti garanteze ca acela este cel mai bun pas. Toti iti vor da sfaturi personale si te vor zapacii.Cel mai bine, pune totul in balanta, ai grija de tine si mai ales de copilul vostru, discuta mult situatia cu fetita ta pentru ca este mare si intelege si are pareri personale care s-ar putea sa te uimeasca si apoi ia o decizie. Esti o femeie tanara ai numai 33 ani. Cum poti sa fi atat de pesimista, viata este frumoasa daca sti sa ti-o faci frumoasa. Se spune ca Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in traista. Ia tot ce este bun si frumos din orice ti se intampla... In acest fel vei invata sa te feresti de rele si nici nu te vei inrai, iar cand vei inbatrini vei deveni o batranica dulce nu o baba urata si plina de venin ca soacra ta. Mult noroc!
mihaela_c
Postat pe 2 Aprilie 2011 23:24
blondie, tu a cui cloneta esti, pisi?

sau treceai pe aici asa...din intamplare...si de la primul post ai remarcat cat de simpatici sau antipatici is unii? ha?
michelle_
Postat pe 2 Aprilie 2011 23:26
Afurisita intamplare .. intamplatoare Me..
cricat
Postat pe 2 Aprilie 2011 23:30
vuvuzela
Postat pe 2 Aprilie 2011 23:34


Da-ti-i pace!
Un an jumate s-a chinuit pana sa scoata panseu' asta !
tatoo
Postat pe 2 Aprilie 2011 23:35
cri...astea-s metode vechi si nici macar originale...

macar daca si-ar face contul, l-ar pune la dospit o perioada, si pe urma sa inceapa macelul

lipsa totala de fantezie, mami...
michelle_
Postat pe 2 Aprilie 2011 23:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
m am despartit de iubitul meu si nu stiu cum sa fac sa l uit 61 De la: Ioana007 6 Iulie 2009 16:21
Coroane funerare 1 De la: Floriaana 16 Martie 2012 16:16
o poveste de dragoste suferinta despartire 56 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:17
Ajutor urgent,sfaturi care ma pot ajuta. 16 De la: garbo_426717 26 Ianuarie 2016 11:03
Ce sa fac? Nu mai inteleg nimic... 19 De la: doddo 24 Iulie 2009 08:15
Setari Cookie-uri