Dupa 13 ani totul s-a transformat intr-o durere sfasietoare...

cite strategii ca sa pastrezi un rahatel lipsit de personalitate, caruia nu i-a rupt ma-sa cordonul ombilical inca.... Better get a dog. Desi si ala s-ar putea sa fie atasat de primul stapin mai mult,asa ca si cu ala... da-i si lupta....
quasaria
Postat pe 3 Aprilie 2011 17:44
referirea mea nu era la tine, ci la toata pleiada asta de confuze care au impresia ca au descoperit apa calda si mersul pe jos, si o tot trag cu lupta...si cu dumnezeu care a unit...si cum nu ai sa mai gasesti tu tata la copil

in ceea ce te priveste pe tine, te cred sincer cand spui ca treci printr-o perioada grea. problema e ca esti atat de setata, incat ai devenit incapabila sa fii rationala.
si daca familia ta s-a distrus din cauza unuia care nu este suficient de barbat, eu as zice ca n-ai pierdut nimic. doar o permanenta sursa ne nervi si nefericire

si nu, intr-adevar eu nu am trecut prin asa ceva, pentru ca nu-s genul rabdator, sa ma iluzionez ca daca acum nu merge, mai tarziu o sa fie mai bine

cineva ti-a dat un sfat...profita de separarea asta si gandeste-te bine ce vrei sa faci. pentru ca ma tem ca asa cum ai vrea tu sa fie, n-o sa fie niciodata
michelle_
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:16
eeeee... pai daca suntem la capitolul laude si descoperiri inedite, si eu am un merit:
pe acela ca fac cea mai buna apa fiarta din cartier...:P
:)))))
eu_geminy
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:19
hai ca acum citii mai bine

tu vrei sa faci o selectie, sa posteze numai aia care stiu ce inseamna familia

in traducere libera, vrei sa auzi cum iti plange toata lumea de mila, hehehe

mda, exact ce spuneam...esti atat de setata sa te victimizezi, incat nu reusesti sa te aduni

a bon entendeur salut!
michelle_
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:26
ca si la subiectele nesfarsite cu amantele, si acum e de vina o a treia parte, mai exact soacra. Personajul ala nefericit si incapabil sa ia decizii pentru el, never. In loc sa constati ca te-ai maritat cu un bebelus care n-a iesit inca dintre fustele ma-sii, o tii una si buna ca aia ti-a distrus familia.
Daca aveai linga tine pe cineva care se numea barbat, gasea o solutie. Si indiferent cit s-ar fi dat ma-sa in fund si in cap, indiferent ce ar fi facut ea si restul lumii, nu se ajungea aici.
Deci vina este in intregime a lui. N-are niste chestii definitorii pt genul masculin. Si, extrapolat - vina e a ta - ca tu ti l-ai ales asa.
Iti convine sau nu, deciziile gresite au un pret.
quasaria
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:31
eu asta am vazut de ieri, si am mai spus si cu alte prilejuri... de aia nu-mi plac proastele care-si rup parul din cap si camasa-n public, iar cand vad ca nu le faci jocul, te-ar calca in picioare.::P
:)))
eu_geminy
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:31
oalio, Q...adica ce zici tu acolo? ca barbat'su ala nu are cojones?

pai nah...nimeni nu-i perfect
michelle_
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:35
ei, n-a terminat inca de supt laptele!
esme
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:40
vuvuzela
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:45
vuvuzela
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:45
m, le-o tine ma-sa incuiate in dulap.
Bijuuri de familie....
quasaria
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:52
De la: Allegra, la data 2011-04-03 10:42:51Ce nu inteleg eu in tot forumul asta e formula de adresare cu "draga mea"... In cazul in care nu va cunoasteti in viata reala,nu impartasiti amintiri dragi sau nu va leaga o prietenie trainica,din frageda pruncie,de ce faceti uz de cliseul asta care din start da o nota ironica raspunsului vostru?





ca nu intelegi se observa ,o spui singura.intrebarea este ;cu ce te deranjeaza pe tine ,draga mea?
vuvuzela
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:57
asa-s ele, afectuoase....
quasaria
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:59
De la: esme, la data 2011-04-03 20:40:55ei, n-a terminat inca de supt laptele!


bun, adevaru-i ca in lipsa de lapte, poate suge si degetu...:P
:)))


PS: esme_rida, cred ca ai avut dreptate, in ceea ce mi-ai spus.
dar mai astept, ca sa ma conving...;)
eu_geminy
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:37
ge, take your time!
esme
Postat pe 3 Aprilie 2011 21:44
Nici mie nu imi plac prostii care se dau in spectacol ca sunt stiutori in toate si fac haz de necazul altuia.De-ar fi fost problema unuia dintre voi,acesti ''cunoscatori de viata'' cu siguranta va plangeati de mila.In fiecare dintre noi exista o latura sensibla insa unii stiu sa o stapaneasca mai bine ca altii.In nici un caz nu ma victimizez si nici nu astept laude si osanale.
Daca va displace compania ''plangacioaselor care isi rup camasa si parul.....'' mergeti si''radeti-va'' pe forumurile de bancuri si intamplari traznite.
innamorata
Postat pe 3 Aprilie 2011 22:19
crilore
Postat pe 3 Aprilie 2011 22:21
Ce nu inteleg eu in tot forumul asta e formula de adresare cu "draga mea"... In cazul in care nu va cunoasteti in viata reala,nu impartasiti amintiri dragi sau nu va leaga o prietenie trainica,din frageda pruncie,de ce faceti uz de cliseul asta care din start da o nota ironica raspunsului vostru?[/quote]


asa e! allegra .... se face mult uz de dragalasenii pe forum.... si uneori sunt intelese gresit ...[/quote]


Fiind una dintre cele care foloseste apelativul ''draga mea'' ma simt ''cu musca pe caciula'' si datoare totodata cu o explicatie.
Departe de mine gandul de a fi ironica in acordarea raspunsului; asa cum cu finete sugerezi;
consider ca persoana care a expus o problema pe acest forum si-a deschis sufletul si a impartasit o farama din viata ei; viata presarata cu drame, cu bucurii, necazuri, cum multi dintre noi au. Poate intr-adevar cauta un raspuns, poate e deznadajuita, intr-o pasa proasta, nu are curaj sau cui sa-i spuna problemele.Poate ii pot fi de folos cu o idee, cu un cuvant bun, sau cu un simplu ''draga mea''.
Mult mai la indemana e tuturor sa arunce cu sageti, cu vorbe grele, cu ironii si tampenii;
ceva mai complicat e sa postezi un raspuns pertinent atunci cand iti lipseste decenta de a-l gandi.
Cu respect, Cessy.
cessy_wass
Postat pe 3 Aprilie 2011 22:23
Da , este foarte greu cind mamele se baga in viata copiilor si hotarasc pt ei ce e bine si ce e rau......Ai scris ca si mama ta te-a sfatuit sa nu te mai impaci cu el. Tu stii cel mai bine cum vrei sa fie viata ta de acum incolo. Cind ne-am casatorit ne-am ales doar sotul nu si rudele lui .Daca te desparti esti sigura ca vei gasi un sot cu a carui mama te vei impaca sau.....?????..... si multe alte legate de obiceiuri si mai ales daca il vei putea iubi si nu vei regreta pe urma...Gindeste-te foarte,foarte bine este o decizie care va afecta nu numai viata ta dar si pe cea a copilului tau.Nimeni nu e perfect pe lumea asta dar decit un curvar si-un betiv ......prefer un bautor de lapte ca poti sa-l intarci macar ...daca si el va iubeste la fel de mult .Ar fi bine poate sa discutati varianta plecarii din nou ca o ultima alternativa de a va constri casa voastra.Si inca ceva nu privi cu ura mama care i-a dat nastere sotului tau .E totusi mama .Daca vrei sunt sigura ca vei gasi solutia cea mai buna ajutata si de el dar fara....ORI CU MATA ORI CU MINE... Asa ceva nu poate alege esti si tu mama iar fetita ta poate avea doar baieti....Chestia cu roata... As vrea sa aud ca s-a rezolvat cu bine asa cum iti doresti si tu de fapt.
fengari
Postat pe 3 Aprilie 2011 22:31
Cessy

Un raspuns pertinent ,simplu si concis i-am dat si eu. Pe prima pagina,daca nu ma insel.
In ceea ce priveste motivele alinatoare de folosire a cliseului "draga mea" pe care le-ai insirat... Sa zicem ca pe undeva ai si tu dreptate. Insa cand te lovesti de "draga mea" in toate partile e imposibil sa nu ti se ingusteze ochii ironic.
Pana si "cu respect" ala,tot ironic este.
Insa eu nu ti-am raspuns fiindca m-as simti cu greutatea mustei pe caciula. Ci pt ca mi s-a parut ca ar trebui sa aduc o mica explicatie suplimentara.
Allegra
Postat pe 3 Aprilie 2011 22:32
ina@ nu ti-a zis nimeni ca te victimizezi .
ti s-a zis ca nu-ti face bine deloc sa te refugiezi in acel "il iubesc" mai ales pentru cineva care nu e deranjat de faptul ca ai plecat de acasa . si ca decizia ta de a pleca e cea corecta .
o fi avand omul calitatile lui dar nu pare sa-l intereseze ca tu ai luat o decizie importanta care-l afecteaza si pe el. asta spune multe.

Mielutza
Postat pe 3 Aprilie 2011 22:46
De la: innamorata, la data 2011-04-03 22:19:46Nici mie nu imi plac prostii care se dau in spectacol ca sunt stiutori in toate si fac haz de necazul altuia.De-ar fi fost problema unuia dintre voi,acesti ''cunoscatori de viata'' cu siguranta va plangeati de mila.In fiecare dintre noi exista o latura sensibla insa unii stiu sa o stapaneasca mai bine ca altii.In nici un caz nu ma victimizez si nici nu astept laude si osanale.
Daca va displace compania ''plangacioaselor care isi rup camasa si parul.....'' mergeti si''radeti-va'' pe forumurile de bancuri si intamplari traznite.


iti plac sau nu, asta este. te-ai dat in spectacol, poti avea si critici...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 3 Aprilie 2011 23:15
si daca nu astepti laude si osanale, atunci ce astepti? autobuzul cumva?!...:P
fiindca la critici vad ca faci tare urat...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 3 Aprilie 2011 23:17
innamorata,
uite, o sa iti raspund fix ca persoana care a trecut prin situatia in care nu eram compatibila cu familia dlui. Asa ti-am raspuns si pina acum, dar probabil ar fi trebuit sa fiu mai directa. Si sa dau mai multe detalii personale siropoase. Fie si asa...
Eu, 24 de ani, indragostita lulea, locuiam impreuna de 1 an. Eram colegi.
El, oul de strut al unei familii cu singe albastru, functie mai importanta ca a mea (repet...aveam 24 de ani). Nspe mastere in afara si viitorul suna bine: s-a pus familia pe facut planuri si s-au gindit ca o tanti cu un level social mai avansat (si o virsta similara) s-ar fi asortat mai bine cu viitorul lui. Ca doar n-au investit in el degeaba, ca sa ia o prapadita care abia iesise din scoala. Nici acum nu stiu daca era vorba de o tanti anume, sau una in general. Presupun ca aveau in vizor pe cineva anume.

Prin urmare, el a venit acasa si mi-a zis stii, nu cu tine vreau sa ramin. Imi doresc altceva. Mi-am luat bocceluta si am plecat. Si m-am maritat cu altcineva.
Rezultatul?
Tot aproape 13 ani de vendette, razbunari, reveniri, situatii in care n-am mai putut trai impreuna si nici separat, in care ne-am dat seama ca deja nu ne mai putem ierta unul pe altul, ne-am foutut vietile proprii si pe ale celor cu care am incercat sa ne compensam jumatatile pierdute: pagube colaterale. Din orgoliu nu am reusit niciodata sa stergem ce a fost - si au fost multe mizerii reciproce in timp - si nici sa ne despartim nu putem. Ironia sortii este ca acum bani avem amindoi, si un nivel social acceptabil - tot amindoi. Am evoluat in paralel. Si nu ne mai foloseste la nimic.

Crezi ca i-am invinovatit vreodata pe ai lui? Poate pentru copilul meu si eu as fi preferat pe cineva financially secure.N-am de ce sa ii acuz. Singurul care stia ce este intre noi era el. Singurul care si-ar fi putut da seama daca ma poate sau nu lasa sa plec era el. Si ar fi trebuit sa ma opreasca atunci - daca era incapabil sa ma lase sa plec definitiv. Decizia gresita - sau deciziile gresite - au fost ale lui. A platit si am platit faptul ca n-a avut ATUNCI un punct de vedere de la fel de multi ani citi jelesti tu pe aici.
Si eu, spre deosebire de tine, chiar imi asum prostia, orbirea sau whatever is de a nu fi putut sa iubesc decit un singur barbat. Si ala defect. C'est.
quasaria
Postat pe 3 Aprilie 2011 23:23
De la: eu_geminy, la data 2011-04-03 23:15:41
De la: innamorata, la data 2011-04-03 22:19:46Nici mie nu imi plac prostii care se dau in spectacol ca sunt stiutori in toate si fac haz de necazul altuia.De-ar fi fost problema unuia dintre voi,acesti ''cunoscatori de viata'' cu siguranta va plangeati de mila.In fiecare dintre noi exista o latura sensibla insa unii stiu sa o stapaneasca mai bine ca altii.In nici un caz nu ma victimizez si nici nu astept laude si osanale.
Daca va displace compania ''plangacioaselor care isi rup camasa si parul.....'' mergeti si''radeti-va'' pe forumurile de bancuri si intamplari traznite.


iti plac sau nu, asta este. te-ai dat in spectacol, poti avea si critici...:P
:))


Cu riscul de a ma repeta iti spun ca NU MA DERANJEAZA criticiile si tocmai la chestia asta facea referire fraza cu ''...laude si osanale....'' in schimb ma deranjeaza cuvintele aruncate aiurea(proastele) si cei ce se cred net superiori si fac haz de necazul altuia.
Eu am vrut sa imi fac publica povestea si cand am facut acest lucru mi-m asumat riscurile insa nu am vb urat si nu imi place sa mi se vb urat.
Sper ca intr-un final m-am facut inteleasa in ceea ce priveste ''criticile''.
innamorata
Postat pe 4 Aprilie 2011 00:07
Am citit tot topicul toate raspunsurile toate argumentele pro si contra din pacate adevarul e undeva la mijloc , totul porneste de la educatie sau mai bine zis de la lipsa ei , numai la noi sunt problemele astea in occident nu auzi asa ceva, nu ca acolo umbla cainii cu covrigi in coada dar totusi exista o limita , din punctul meu de vedere ar trebui sa se creeze o lege cu privire la acest fenomen pt ca este la scara nationala cel putin la noi , adica parintii si rudele nu au voie sa aduca prejudicii morale unei familii , in caz contrar sa plateasca despagubiri materiale sa vedem cui ii mai da mana sa faca asa ceva. Poate exagerez dar alta solutie nu vad . Cat despre partea de suflet nici un om pe lumea asta cand iubeste nu poate sa traiasca fara celalat nu mai zic de copil cred ca amandoi sunteti usor de manipulat si influentabili am o intrebare scuze de indiscretie dar sotul mai are frati ? Daca da atunci este explicabil cand o sa va treziti amandoi , daca o sa va treziti o sa realizati care au fost cartile sotul te iubeste se bazeaza pe faptul ca nu te pierde lui de fapt ii este teama sa nu piarda siguranta zilei de maine pt voi de asta tu nu intelegi si crezi ca tine cu maicasa de fapt alta e buba , fi sigura ca si pe el il amenintacu ceva daca poti sa mai ai rabdare pana in iunie macar cine stie poate se mai linistesc lucrurile el stie ca tu il iubesti nu vine ca sa-i dea satisfactie lu' coana mare , stai linistita nu te lasa dusa de val nu le mai dati satisfactie ,ei gandesc lucrurile din punctul lor de vedere cine are de castigat daca voi va despartiti ganditiva bine fiti destepti si iubitiva mult nu va mai lasati manipulati . Eu am casa mea ,sotul meu la fel , si tot se gasesc bagatori de seama. Cand vine sotul tau ducetiva la un preot care crezi tu ca e mai cumsecade nu la orice sutana vorbiti cu el crede-ma ca nici o tata nu o sa mai aibe tupeul dupa aceea pricepi ce iti spun fi desteapta pastreazati familia esti mama , iti iubesti sotul , femeile sunt mai puternice ca barbatii altfel nasteau ei , orice barbat e crescut si educat de femeie , nu ii cere sa renunte total la mama lui , doar sa trasese o limita atat . Sper ca am fost destul de explicita. Succes.
garbo174243
Postat pe 4 Aprilie 2011 01:19
De la: innamorata, la data 2011-04-04 00:07:50'' in schimb ma deranjeaza cuvintele aruncate aiurea(proastele) si cei ce se cred net superiori si fac haz de necazul altuia.
Eu am vrut sa imi fac publica povestea si cand am facut acest lucru mi-m asumat riscurile insa nu am vb urat si nu imi place sa mi se vb urat.
Sper ca intr-un final m-am facut inteleasa in ceea ce priveste ''criticile''.


ei, n-ai vorbit urat... inseama ca uiti repede ce faci.. ceea ce nu e tocmai rau...;)
:))

PS: si nu te astepa sa plec curand de aici... ai putea avea o mare deziluzie...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 4 Aprilie 2011 01:58
Am citit dimineata acest mesaj si nu ma pot abtine fara sa imi spun parerea, mai ales ca odata, am trecut si eu printr-o despartire, dupa 12 ani de relatie.

Situatia nu seamana deloc cu a mea, numai ca din cauza faptului ca DESPARTIREA este cel mai greu de suportat, ba mai mult am simtit ca nu mai imi pot continua viata, as vrea sa stii ca despartirea sa fie ultimul tau gand.

Poate, alte femei sunt mai puternice decat mine, si pt ele o despartire nu a fost atat de distrugatoare cum a fost pt mine, dar eu chiar l-am iubit pe logodnicul meu si totusi dupa 12 ani el s-a dus pe alt drum. Ma rog nu tin neaparat sa iti povestesc prin ce am trecut sau alte chestii ale mele.Tot ceea ce vreau sa fac este sa intelegi ca nu incurajez sub nici o forma divortul.
Asta doar pt ca eu , acum 4 ani cand logodnicul meu a ales-o pe alta care a pus piciorul in prag si a stiut sa isi bata joc de sufletul lui, am simtit ca nu mai pot trai si am vrut sa ma pun in pat si sa ma trezesc in alta llume. Dumnezeu m-a ajutat mult, dar durerea era safsietoare, distrugatoare, si totusi dupa ani , inca nu mi-am revenit, nu mai pot gasi un barbat sa ma merite, nu mai pot sa m incredere in oameni si o tin din dezamagire in dezamagire.Deci nici macar 4 ani nu sunt de ajuns pt a-ti limita ranile dupa o despartire .
Poate tu esti altfel, si esti mai puternica si nu te va distruge complet aceasta despartire daca doresti asta, dar pe mine m-a distrus complet si in 4 ani nu am reusit sa imi revin.
Prerea mea, pt ca un sfat nu sunt in masura sa iti dau, pt ca sunt distrusa si viata mea la fel, este sa incerci sa ocolesti Despartirea cat poti.
Bafta.!
garbo020369
Postat pe 4 Aprilie 2011 09:32
Aceeasi situatie o am si eu, nu am ajuns sa ne despartim, dar se va intampla cat de curand.
Oricat de mult am dori sa nu fie asa, mama lor va fi intotdeauna pe locul I nu se vor schimba niciodata.
Mai mult soacra mea, la o discutie sau mai bine zis monolog al ei, pt. ca am vrut sa discutam si sa ajungem la o intelegere, mi/a spus "sa nu ma faci sa il pun sa aleaga intre mine si tine".
Sunt slabi, nu sunt barbati, nu au capacitatea de a vede cine ii iubeste cu adevarat, pentru ca soacra mea este foarte egoista si foarte hoata, iar socrul meu cu ani in urma ne/a spus ca specie ca ea nu exista.
Te sustin!
garbo019273
Postat pe 4 Aprilie 2011 09:36
"bre" doamnelor si domnilor, dau o fuga sa iau un un tpo de hartie si ceva de scris ca sa-mi iau notite.... fac un scenariu de telenovela de aici pffffff, saci de bani o sa fac;
mi-am tinut plombele sa nu-mi zboare cand am auzit de la daniiilia (sau daniila...ma rog) ca trebuie sa vezi ce-i face placere lui, sa-i arati ca-l iubesti, sa-l scarpini la "OO" ....etc Daniiila draga el ce-ti arata tie (in afara de CUC din cand in cand )?! Tu ai personalitate? Ai mandria ta de femeie adevarata si de mama intreaga la minte? Oare ce vad copiii aia la tine, in afara de faptul ca te umilesti?!
Mey doamna care ai deschis topicul , treci la actiune si spune rezultatul ca sa stiu daca fac gospodinele fericite sau nefericite cu finalul telenovelei;
...sau o lasam asa...o ardem pe "geagichi "- cum zice cineva pe la "TV-eu"....sa facem un final asa ambigu (in ceata) , da' mi-e teama ca gresesc gospodinele mancarea si le umfla la ochi stapanii lor (evident vor fi de fata si soacrele)
adeline
Postat pe 4 Aprilie 2011 10:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa mai procedez...? 104 De la: zambila 12 Noiembrie 2010 12:19
vreau sa ma impac cu fostul... 306 De la: sora_ilsi 12 Februarie 2010 01:18
Despartire 2 De la: garbo_492571 17 Septembrie 2018 01:36
buna! 5 De la: emory 23 Octombrie 2010 17:48
heelp! 10 De la: ica2 4 Mai 2010 19:13
Setari Cookie-uri