iubire cu nebadai...


Buna,ma numesc Carmen si sunt intr-o situatie foarte dificila din toate punctele de vedere,asa k din experienta voastra va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat,sa astiu cum e mai bine sa fac.am avut o relatie timp de doi ani de zile.Primul an s-a purtat foarte urat cu mine,au fost batai,nu aveam voie sa ies in oras dak era sa ma intalnesc cu vreo fata trebuia sa vina ea la mine,era mai tot timpul plecat,iar eu stiam numai de casa si munca si nimic altceva.Dupa aproape un an de chinuri cu el,certuri care erau foarte dese pe diferite motive si mai ales k il insel knd eu nici nu ieseam din casa si dak eram la munca vorbeam cu fete ca sa nu auda el altceva,am evitat orice legatura de orice fel cu genul masculin,a inceput sa se schimbe in bine.Acum era barbatul de casa care statea cu mine acasa,care ieseam impreuna la magazin,prin oras,mai existau ceva neintelegeri dar in mica parte fata de inceput.In primavara acestui an,satula de atatea neintelegeri si dupa o bataie zdravana pornita din cauza faptului ca la o discutie intre el si un prieten de al lui k oamenii in ziua de azi sunt materialisti si intrebandu-ma k "auzi graso aproape toti sunt materialisti",am aprobat k da toti in ziua de azi asa sunt.de aici el a dedus k asa sunt si eu si asa a inceput calvarul din seara aceea,asta determinandu-ma sa pun capat relatiei pentru k nu ar mai avea nici un rost in felul acela
Dupa trei zile de cautari am cedat si am revenit la el stabilind amandoi k lucrurile astea sa nu mai fie intre noi,stabilind k sa nu mai fiu nici eu asa certareata,nici el cum era.in timpul asta eram insarcinata desi el a aflat in ziua in care am ajuns acasa,desi era putin in dubiu k nu ar fi al lui(asa cum era mereu acum un an eram iar insarcinata si la fel k nu e sigur k e al lui si desi nu puteam atunci sa il tinem am facut avort).In ziua acea mi-a zis sa nu ma supar pe el dar el vrea sa ii faca testul de paternitate k sa fie sigur si i-am zis ok.dupa o luna am fost la medic si asa am aflat la control k sarcina s-a oprit din evolutie.In urmatoarele zile urama sa devin logodnica lui.parintii mei au aflat k el a dat in mine si le-am recunoscut knd am fost plecata de la el si de atunci mai mult mama nu mai vrea sa stie de el.dupa cateva luni incepuse sa imi para totul mai greu,si din cauza la ce a fost inainte intre noi,si relatia lui cu ai mei,ajunsesem sa vreau sa plec,ajunsese sa ma enerveze orice zicea,orice facea,nimic nu mai era bun pentru mine,ma deranja si cand se apropia de mine.am crezut k sentimentele pt el nu mai exista.i-am explicat si am hotarat sa ne despartim,desi nu isi dorea deloc asta,el vrooia sa facem un copil,sa se apuce de casa si sa ne vedem de viata noastra.knd am plecat m-a dus si pana la taxi si ne-am luat adio plangand amandoi.acum k nu mai sunt cu el(aproape 2 sapt)imi este foarte greu pentru k imilipseste enorm,nu mai vreau nimic daca nu e el langa mine,ma simt goala pe dinauntru,simt k nu mai am nimic fara el,ca daca nu e el nu o sa mai fie nimeni in viata mea.el tot m-a cautat in acest timp,dar eu tot pe a mea am tinut-o.acum sunt din nou insarcinata si vreau din toata fiinta mea sa tin copilul acesta,dar ar mei nu ar mai fi de acord sa ma impac cu el si dak ar fi mi-ar zice sa fac avort,dar mi-a ajuns atata timp knd mi-am dorit nu l-am putut avea,acum vreau sa schimb asta.nu stiu dak sa ii spun si lui.el a inceput sa isi vada de viata lui.asa i-am si zis k nu ar avea rost sa stea dupa mine.imi iubesc parintii foarte mult,dar vreau s fac in viata si ce imi doresc,chiar dak poate pentru ei nu e bine.nu stiu ce ar fi mai bine sa il tin singura sau sa ii spun si lui k este tata.va rog sa ma ajutati cu orice sfat.am uitat sa mentionez k eu am 25 de ani iar el are 33 de ani.Va multumes din suflet.
carmenpred
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:53
n-ai pentru ce...
zambil
Postat pe 24 Septembrie 2010 16:15
povestea ta este destul de incurcata si greu de inteles dar un lucru e clar NU ai cum sa plangi dupa ceva sau cineva care te face nefericita....sau esti fericita atunci cand iei bataie ? uita totul si incearca sa o iei de la inceput....ceea ce ai povestit nu se poate numi iubire nici macar cu nabadai!
cory_emy
Postat pe 24 Septembrie 2010 16:25
Te simti goala pe dinauntru? Lasa ca te umple el cu cativa pumni. Spune-i ca esti insarcinata sa vezi cum iar te taraste sa faci testul de paternitate. V-am mai zis, unele va cereti osanda. Si cu cat o cereti cu atat o si gasiti. In loc sa te bucuri ca ai scapat de o belea stai si jelesti niste zile chinuite. Vai de capul vostru.
Doara
Postat pe 24 Septembrie 2010 18:31
Carmen, nu vei fi fericita niciodata alaturi de un om ca el. nici tu nici copilul. trebuie sa te gandesti la asta. un barbat care da intr o femeie nu se schimba si o va bate pana ea va pleca sau pana o lasa lata. eu zic sa pastrezi sarcina daca te crezi in stare sa l cresti onorabil, a. i. sa nu fie nefericit.
Doua sfaturi bune: Fi mai isteata cu 5 minute decat toti din jurul tau!
Cea mai importanta persoana din viata ta trebuie sa fii tu!
l_erika
Postat pe 24 Septembrie 2010 18:39
n-am inteles niciodata .....................de ce stati fetelor cu asemenea specimene????????si ce te
opreste sa-ti cresti singura copilul????????
jeanette40
Postat pe 24 Septembrie 2010 18:55
Aceasta NU e iubire, puiule...
Luna_in_capricorn
Postat pe 24 Septembrie 2010 19:39
Nu sunt de specialitate, dar stiu ca in psihologie aceasta "afectiune" are un anumit termen ... atasamentul victimei fata de violator, cel care o maltrateaza, ma rog, ceva in sensul acesta. Chiar sper sa nu ma insel ... Specialistii, help!
adnana66
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:25
sindromul Stockholm..
Freya_
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:35
"sindromul Stockholm", adnana. Initial desemna, in linii mari, atasamentul victimei fata de rapitor. De acolo s-a extrapolat termenul pana la inclusiv astfel de cazuri.
Thor_again
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:36
bey fato da tu esti masochista tata da rau sa stai cu el sa o iei in freza si apoi sa pleci de la el si sa-ti para rau dupa acest individ sincer esti masochista
tusi_Oli
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:42
buey...
asta-i sindromu' cioaca...
preci
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:45
Freya_
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:47
nope, preci
sindromu' cioaca e "topicul"
Thor_again
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:53
si io ce ziceam,thorele? doh...
preci
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:55
lasa bre, mami, tu cu cine te mai contrezi in seara asta daca nu ma bag io, ha?
Thor_again
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:56
mie mi-a placut zambilu`.." n-ai pentru ce "
Freya_
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:58
apoi chiar ca n-are,mami...

thorele...
io-mi dau contre si singura...wanna see?!
preci
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:59
ba mai bine nu, preci, ca si asa site-ul asta merge de toata jena... cine stie ce s-o mai intampla daca incepi sa te contrezi singura?
Thor_again
Postat pe 24 Septembrie 2010 23:02
bine 'ceam io ca iesti vuaiorist d'ala...iote cum te dadusi singur de gol...
preci
Postat pe 24 Septembrie 2010 23:11
macar e sincer

nu dadea !
Freya_
Postat pe 24 Septembrie 2010 23:15
poi si de ce sa dau?
ca mie asa-mi plac oamenii - sinceri!
preci
Postat pe 24 Septembrie 2010 23:20
nu tu ! el !
Freya_
Postat pe 24 Septembrie 2010 23:26
freyo..
te-am gadilat...
ai simtit?!
preci
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:25
Mi se pare normal sa stie de existenta copilului...nu i poti lua dreptul de a fi parinte.
Esti tanara...in ziua de azi e cam greu sa cresti un copil singura.....
VA iubiti!....faceti fratilor familia...neintelegeri sunt peste tot, fapt pentru care exista si compromisul. Tre sa ne acceptam asa cum suntem.
Omul nu are incredere....asta e nasol.. dar daca l vrei aproape, invata l sa aiba incredere in tine! Ai incercat?
Solutii de rezolvare a neintelegerilor intr un cumplu s variate...Gasiti le!! Copilul ala are nevoie de 2 parinti: si mama si tata!
Da stiu : copilul poate creste si fara unu din parinti, bla bla bla....dar asta in situatia in care nu se poate ca acel cuplu sa supravietuiasca.....in cazul vostru.....iubiti-va mult!!!!!
madita
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:08
asaca mami, la sugestia maditei, stai sa te umple ala de pumni si sa te tarasca la teste de paternitate.so...iubiti-va mult, pe baricade. sau pe metereze, intre doua partide pugilistice

bre, incep sa ma indoiesc de inteligenta femeilor
michelle_
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:19
nah, ca face garbo glume, imi lua postarea de doua ori
michelle_
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:19
eee na!
taman aicisa la nabadai!
o fi vrun semn d'alaaa
fleurdelis
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:23
Carmenpreda, nu stiu ce sfat ti-as putea da, ca sa-ti fie bine. Daca tu spui ca inca din primul an s-a purtat urat cu tine, te jignea si chiar lovea, eu nu pricep de ce ai continuat sa convietuiesti cu el?? Nu pot pricepe... Poate ai sa spui ca il iubeai ... dar pe cine iubeai, omul care te apela cu mai graso, spune-ti parerea ca apoi daca nu e pe placul sau, sa te bata?
Parerea mea e ca unui astfel de om, chiar daca ii faci 2 sau 3 copii, tot nu te va respecta , nu te va intelege si nici iubi.
m_ada
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:47
De la: me_reloaded, la data 2010-10-06 21:19:29asaca mami, la sugestia maditei, stai sa te umple ala de pumni si sa te tarasca la teste de paternitate.so...iubiti-va mult, pe baricade. sau pe metereze, intre doua partide pugilistice

bre, incep sa ma indoiesc de inteligenta femeilor



Cred ca experienta de viata ti spune ca toti barbatii sunt la fel...ei da, dar se diferentiaza prin educatie (educatie care i o da tot o femeie...mama nu?), prin modalitatea de formare a acestuia in fuctie de femeia care i sta aproape.
Sunt barbati care, daca stii cum sa i "manevrezi" , daca mi se permite sa spun asa, se "dau dupa fumeie" bre...Aici intervine problema : fumeia stie sa l dea dupa ea... ....si de aici apar si problemele: vai nu ne intelegem, vai m a inurat dobitocul, vai m a batut impertinentul, bla bla...este un porc.......mami porcul se domesticeste ...
madita
Postat pe 8 Octombrie 2010 11:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Meditatie la viata mea 5 De la: fleurdelis 10 Februarie 2010 00:18
moartea nu iarta,dar elibereaza! 464 De la: vuvuzela 9 Februarie 2011 12:26
o poveste de dragoste suferinta despartire 56 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:17
Rsul este molipsitor i previne cancerul 51 De la: simonik_scumpik 4 Aprilie 2011 18:29
povestea mea ....aproape toata 21 De la: Anilus 9 Mai 2010 08:41
Setari Cookie-uri