Integrarea pocaitilor in societate ,,,fara ca sa fie luati la misto sau sa rada cineva de ei

draga mea....inainte de toate ar trebui sa te prezinti mai buna decat toti...pentru asta du-te la scoala si invata sa te exprimi....asta inseamna sa fi pocait...sa fi cel mai bun...in toate....in ochii lui dumnezeu toti suntem la fel de pacatosi......nu esti mai presus ca ceilalti decat daca interiorul tau este atfel.....bland, bun, educat, civilizat, curat, altruist, benefic pentru tine si ceilalti...din pacate pocaitii din ziua de azi vad deformat realitatea....si incearca cu tot dinadinsul sa para la suprafata diferiti ...nu in interior....frumusetea interioara trebuie sa transpara.....si demnitatea....si altruismul.....good luck...ei sunt integrati in societate....nu sunt handicapati...ci dimpotriva...cei mai buni dintre toti....tu trebuie sa-ti schimbi viziunea si atitudinea.....love you...)
garbo109717
Postat pe 16 Ianuarie 2011 20:01
faceai o diferenta intre pocaiti si pacatosi..adica tu vrei sa zici ca , daca tu esti pocaita nu mai esti o pacatoasa?draga mea cu totii suntem pacatosi, cu totii am pacatuit si pacatuim, nu e nevoie de fapte, putem pacatui si cu gandul..si eu nu cred ca tu nu o faci...esti si tu o pacatoasa...si prin vb poti pacatui..sa gandesti rau despre altii, sa judeci...drept dovada esti pe acest forum...
garbo085381
Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:32
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-12-31 22:03:04pt ca eu cred ca crestinii trebuie acceptati in societate si sa nu rada nimeni de ei..Pt ca nu au nici in drept...Pt ca in fond fiecare acre dreptul de a alege.....Si mai ales moldovenii sa fie acceptati in societate si sa nu sa se mai creada ardelenii ca sunt mai cu nasul pe sus ca sunt mai bogati si sunt increzuti....Pt ca daca nu esti acceptat atunci nici nu trebuie sa te lasi calcat in picioare si sa lupti sa fii acceptat pt ca fiecare are dreptul sa fie asa cum doreste...
garbo077921
Postat pe 16 Ianuarie 2011 22:31
Draga esti total pe dinafara..crezi ca daca imi relatezi 3 fraze luate din carti gata esti cea mai curata, credincioasa esti sfanta, nu?nu vrei sa iti ridicam icoana?esti dusaaaa fato!!!!NUMAI SINGUR DUMNEZEU E FARA DE PACAT, TOTI SUNTEM PACATOSI SI AVEM ZILE DIN MILA LUI CARE ASTEAPTA CA NOI SA NE INTOARCEM LA EL..UNA E SA SFATUIESTI PE CINEVA SA RENUNTE LA PACATE SI ALTA E SA TE DAI TU MARE SI TARE SA SPUI CA NU TE IMPRIETENESTI CU PACATOSII?DAR CINE ESTI TU CA SA JUDECI????TU NU ESTI PACATOASA????ESTI DUSAAAAA RAU DE TOT..SINCER MI-E MILA DE TINE......SI CA IDEE ACCEPTA-TE TU MAI INTAI..SI APOI O VA FACE SI ALTII...
l87cia
Postat pe 16 Ianuarie 2011 22:42
MAI, DAR SUNTETI TOTALI!!!!
AVETI MACAR RABDARE SA CITITI CE TOT POVESTESTE FATA AIA CARE ISI ZICE POCAITA, DAR NU E NICI PE DEPARTE? EA A INTRAT CU UN TITLU TOTAL AIUREA , SE PARE CA INTENTIONAT, CA SA BLASFEMIEZE POCAITII, CAND DE FAPT EA E ORTODOXA SI DUPA CUM SE EXPRIMA, PUTIN SCHIZOFRENICA.
alinutzika
Postat pe 17 Ianuarie 2011 00:06
SI DE CE MA ROG, POCAITII TREBUIE "INTEGRATI"? SUNT UN SOI APARTE DE OAMENI, UN FEL DE EXTRATERESTRI? PAI SUNT CATEVA SUTE DE MII DE POCAITI LA NOI IN TARA; TI SE PARE CA EI S-AU IZOLAT UNDEVA IN PUSTIE SI ACUM S-AU INTORS LA CIVILIZATIE SI TREBUIE "INTEGRATI"?
EU SUNT PENTICOSTALA, "POCAITA" CUM SPUNETI VOI, SI MA CONSIDER PERFECT INTEGRATA IN SOCIETATE. SUNT INVATATOARE, AM UN FRATE DIRECTOR LA O FIRMA DE TRANSPORTURI, UN ALTUL ARE FIRMA LUI PERSONALA, ETC.
ASTA INSEAMNA CA NU SUNTEM INTEGRATI? PAI SUNTEM POCAITI PT CA ASA TREBUIE SA FIE TOTI, INAINTEA LUI DUMNEZEU, POCAINTA INSEMNAND DE FAPT CA ITI PARE RAU DE PACATELE TALE. CE E RAU IN ASTA? NU LA ACELASI DUMNEZEU NE INCHINAM TOTI?
SI PT CEI CARE ZIC CA POCAITII NU AU VOIE SA AIBA TV SAU CALCULATOR, ASTA DE UNDE ATI SCOS-O? INTR-ADEVAR, UNII SPUN CA E MAI BINE FARA ELE, PT CA SUNT MULTI CARE NU AU LIMITA NICI LA CE PRIVESC, NICI LA TIMPUL PE CARE IL PIERD IN FATA TV. PLUS CA PREZINTA NENUMARATE SCENE VIOLENTE, IMORALE, ETC, CARE ATACA MINTEA OAMENILOR SLABI.
HAIDETI SA INCERCAM SA NU MAI FIM RAUTACIOSI SI SA NU GENERALIZAM PROSTIA UNEI PERSOANE LA O INTREAGA GUPARE! MAI ALES CAND ACEA PERSOANA NICI NU FACE PARTE DIN EA!!!!
alinutzika
Postat pe 17 Ianuarie 2011 00:16
alinutza dar la cine urlii asa????
nu te agita ca nu te aude nimeni ca tipi
lasa CAPs LOOK-ul vei fi inteleasa mai bine
anaROBERT
Postat pe 17 Ianuarie 2011 00:20
Scuze, am scris cu litere mari pt cei care nu au avut rabdare sau chef sa citeasca intreg subiectul discutat!
alinutzika
Postat pe 17 Ianuarie 2011 00:23
Scuze, am scris cu litere mari pt cei care nu au avut rabdare sau chef sa citeasca intreg subiectul discutat pana acum!
alinutzika
Postat pe 17 Ianuarie 2011 00:23
iote ca rabdare nu am,am pierduto la pariuri....
mi-a atras atentia nervozitatea ta cu CAPS LOOK-ul ala
anaROBERT
Postat pe 17 Ianuarie 2011 00:26
Xeno draga, ce ai cu ardelenii? Ai cunoscut vreunul, de vorbesti asa despre ei?
simonevacska
Postat pe 17 Ianuarie 2011 13:54
voi va puneti in mintea la amoeba asta?

don"soara asta deranjata la mansarda are doua fixuri: barbatii care este porci si cat e ea de crestina, hehehehe....
michelle_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 13:58
CE-A FOST ASTA,FRATZICA???????????????? VAI,MAMA MEA!!!!
tatoo
Postat pe 17 Ianuarie 2011 14:44
precizez: e vorba de lupty
michelle_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 15:11
ei, asta e....daca Xena se crede mai buna decat toti...sa o lasam sa creada ca e asa.....cu toate ca la firea ei razboinica :P nu prea i se potriveste subiectul...
alinutzika
Postat pe 17 Ianuarie 2011 15:33
Voi aveti prea mult timp liber , draga mea cea ce tu crezi nu are nevoi de confirmare de cat de sus.
Si cel mai sigur mod de a avea un esec e sa incerci sa ii multumesti pe toti.
Nu va mai certati si folositi-va timpul cu intelepciune ca nu sti cat ai la dispozitie.
garbo182641
Postat pe 17 Ianuarie 2011 15:59
Incerca sa fii TU asa cum trebuie, lasa LUMEA cu ale ei, ia-l ca exemplu pe Iisus! El a vrut sa ii schimbe si ai vazut ce i-au facut! Vezi-ti de viata ta, lumea asta oricum nu mai are sanse de insanatosire! E la moda sa fii stricat. Nu te uita la ei! Considera-i niste copaci! Oricum in final vor arde. Dupa faptele lor si utilitatea lor pe acest Pamant care e din ce in ce mai contaminat. Vezi-ti de viata ta!
garbo113747
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:02
Altfel spus: nu te cobori la nivelul lor!! Si mai lasa stresul. Lasa-l lor.
garbo113747
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:09
Si ce daca isi pune un batic ieftin, mai ieftin ca al tiganilor? Voi va spoiti toata ziua si tot urate ramaneti. La ce va foloseste ca va boiti fetele si despletiti parul? Sunteti mai destrabalate. Aia da. Altceva?
garbo113747
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:16
Eu nu sunt crestina.
garbo113747
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:18
tu cu cine te certi, scumpo?

ce te doare pe tine capul ca ne boim noi? noi suntem stricate, lasa-ne-n destrabalarea noastra, nu-ti mai pune mintea cu noi, ok?
michelle_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:18
FFFFF.......bine venit acest topic ,,Integrarea pocaitilor in societate ,, stiti de ce ? Pentru ca nu sunt integrati cum trebuie in societate. Ma opresc pe strada sa ma lamuresca sa intru in secta lor cand sunt mai grabita si mai necajita ,...ma opresc sa-mi dea pliante cand eu am alte probleme in minte,...suna la sonerie la usa de la intrare sa ma invite la discutii etc. Ortodocsii sau catolicii nu fac asa ceva. Sa se integreze in societate si sa-si faca propaganda prin alte mijloace de propaganda religioasa Exista ziare, televiziuni, radio prin care sa lamureasca oamenii de acuratetea religiei lor. Odata cu venirea vremii frumoase au inceput sa misune ca gandacii pe strazi Este revoltator ! NU am nimic cu nici o religie . Fiecare religie are tot felul de oameni in integritatea ei.Dar atata timp cat eu nu deranjez pe nimeni pe strada am pretentia de a nu fi deranjata.Cine are urechi de auzit sa auda.
O zi buna si frumoasa la toata lumea !
garbo058987
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:20
De la: garbo058987, la data 2011-01-17 16:20:42 FFFFF.......bine venit acest topic ,,Integrarea pocaitilor in societate ,, stiti de ce ? Pentru ca nu sunt integrati cum trebuie in societate. Ma opresc pe strada sa ma lamuresca sa intru in secta lor cand sunt mai grabita si mai necajita ,...ma opresc sa-mi dea pliante cand eu am alte probleme in minte,...suna la sonerie la usa de la intrare sa ma invite la discutii etc. Ortodocsii sau catolicii nu fac asa ceva. Sa se integreze in societate si sa-si faca propaganda prin alte mijloace de propaganda religioasa Exista ziare, televiziuni, radio prin care sa lamureasca oamenii de acuratetea religiei lor. Odata cu venirea vremii frumoase au inceput sa misune ca gandacii pe strazi Este revoltator ! NU am nimic cu nici o religie . Fiecare religie are tot felul de oameni in integritatea ei.Dar atata timp cat eu nu deranjez pe nimeni pe strada am pretentia de a nu fi deranjata.Cine are urechi de auzit sa auda.
O zi buna si frumoasa la toata lumea !


O fac pt. ca ei cred cu tarie in ceva. Nu ca sa va streseze. E o forma de bunatate care se rasfrange unde nu trebuie.
garbo113747
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:23
De la: alinutzika, la data 2011-01-17 00:16:17SI DE CE MA ROG, POCAITII TREBUIE "INTEGRATI"? SUNT UN SOI APARTE DE OAMENI, UN FEL DE EXTRATERESTRI? PAI SUNT CATEVA SUTE DE MII DE POCAITI LA NOI IN TARA; TI SE PARE CA EI S-AU IZOLAT UNDEVA IN PUSTIE SI ACUM S-AU INTORS LA CIVILIZATIE SI TREBUIE "INTEGRATI"?
EU SUNT PENTICOSTALA, "POCAITA" CUM SPUNETI VOI, SI MA CONSIDER PERFECT INTEGRATA IN SOCIETATE. SUNT INVATATOARE, AM UN FRATE DIRECTOR LA O FIRMA DE TRANSPORTURI, UN ALTUL ARE FIRMA LUI PERSONALA, ETC.
ASTA INSEAMNA CA NU SUNTEM INTEGRATI? PAI SUNTEM POCAITI PT CA ASA TREBUIE SA FIE TOTI, INAINTEA LUI DUMNEZEU, POCAINTA INSEMNAND DE FAPT CA ITI PARE RAU DE PACATELE TALE. CE E RAU IN ASTA? NU LA ACELASI DUMNEZEU NE INCHINAM TOTI?
SI PT CEI CARE ZIC CA POCAITII NU AU VOIE SA AIBA TV SAU CALCULATOR, ASTA DE UNDE ATI SCOS-O? INTR-ADEVAR, UNII SPUN CA E MAI BINE FARA ELE, PT CA SUNT MULTI CARE NU AU LIMITA NICI LA CE PRIVESC, NICI LA TIMPUL PE CARE IL PIERD IN FATA TV. PLUS CA PREZINTA NENUMARATE SCENE VIOLENTE, IMORALE, ETC, CARE ATACA MINTEA OAMENILOR SLABI.
HAIDETI SA INCERCAM SA NU MAI FIM RAUTACIOSI SI SA NU GENERALIZAM PROSTIA UNEI PERSOANE LA O INTREAGA GUPARE! MAI ALES CAND ACEA PERSOANA NICI NU FACE PARTE DIN EA!!!!
Pai asa este..Asta nu inseamna ca daca esti pocait nu ai voie sa te uiti la televizor,,sau sa stai la calculator....Pai poti sa te uiti la televizor dar sa nu te uiti la lucruri obcene,,la fel si cu calculatorul...Mie una mi-ar placea sa merg si in disco...Dar acolo din pacate sunt doar dementi care nu au limite si nu au limita in distractie....ei merg cu distractia pana la capat....Nu este pacat sa te distrezi,,daca nu faci lucruri obcene....Dar din pacate nu ai cu cine sa te distrezi...Ori sunt oameni care stau doar in casa,,pt ca poate si ei nu au intalnit persoane
care stiu sa se distreze cu limita....nu este rau sa te distrezi daca ai limita si discernamant in toate..Cum ar fii paharul de vin...Nu este pacat sa il bei daca il bei cu masura ca sa nu recurgi la lucruri obcene...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:28
De la: vuvuzela, la data 2011-01-09 18:06:21Irinucaaaaa,vezi ca cineva scrie pe contul tau.cand revi vezi care este problema.A
Intr-adevar ,e scris mult prea corect.Si coerent.
tatoo
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:48
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-12-31 22:03:04pt ca eu cred ca crestinii trebuie acceptati in societate si sa nu rada nimeni de ei..Pt ca nu au nici in drept...Pt ca in fond fiecare acre dreptul de a alege.....Si mai ales moldovenii sa fie acceptati in societate si sa nu sa se mai creada ardelenii ca sunt mai cu nasul pe sus ca sunt mai bogati si sunt increzuti....Pt ca daca nu esti acceptat atunci nici nu trebuie sa te lasi calcat in picioare si sa lupti sa fii acceptat pt ca fiecare are dreptul sa fie asa cum doreste...
In cazul tau,faptul ca s-a sarit peste niste generatii si descinzi direct din copac,e de necontestat.Intrebarea mea ar fi:in curtea carui spital se afla copacul?Marcuta?Socola?
tatoo
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:57
De la: me_reloaded, la data 2011-01-17 16:18:55tu cu cine te certi, scumpo?

ce te doare pe tine capul ca ne boim noi? noi suntem stricate, lasa-ne-n destrabalarea noastra, nu-ti mai pune mintea cu noi, ok?


Nu ma deranjeaza faptul ca va machiati. Consider ca oricine are dreptul sa se infrumuseteze. Si bine ar fi sa si reuseasca, pt. ca la unele iese doar o boiala care mai mult strica. Dar nu vad cu ce deranjeaza ca o pocaita, prin modestia trupului, Il simte pe Dzeu mai aproape de ea. Nu vad de ce ar trebui sa deranjeze baticul ieftin sau altele. Am fost ortodoxa si am vazut printre ortodocsi ca exista o oarecare repulsie fata de ei. Religia mea actuala nu o discut cu voi, insa nu il include nici pe Iisus, nu are nici sfinti. Oricum, diferenta intre pocaiti si ortodocsi libertini sau catolici libertini s.a.m.d. este aceea ca ei dedica mai mult timp apropierii de Dzeu. Se concentreaza mai mult pe asta, in timp ce voi aveti alte activitati... forumuri cu subiecte de doi lei, televizorul, iesirile la dezmat (caci petrecerile frumoase au apus de mult timp)... Nu sunteti preocupati de suflet caci sufletul este demodat. la moda e sa fim pe val (valul ateist care se apropie cu pasi repezi) si sa ne rezumam fiinta la carne, doar un trup, fara suflet. Stam la coafor cu orele ca sa avem coafura care sa ne avantajeze, stam la machiaj cu orele ca ascundem imperfectiunile, la manichiura, pedichiura, la epilat, la coada pt. toate astea, la mall la cumparaturi, dupa mancare la market, cu prietenii la distractie.... Dar pt. suflet cat timp acordati? Cat timp acordati ca sa constientizati ca il aveti? Aproape de zero in multe cazuri, iar asta duce la ateism. Odata ajunsi la ateism, sa va feriti de legile pe care si le vor face oamenii intre ei. De la incestul care in 2010 era cat pe ce sa intre in legalitate, la mancarea cancerigena vanduta fara scrupule, fructele modificate genetic, suplimentele alimentare care ne modifica adn-ul si asa mai departe.
garbo113747
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:59
"FFFFFFFFFF..... bine acest subiect" ? cum vine asta?
Laura_M
Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:01
mami, io-s agnostica...deci regleaza-ti tirul in alta parte pentru ca pe mine nu ma convingi cu teoriile tale

sunt civilizata si respect orice orientare religioasa, sexuala, nu sunt rasista, nici extremista, iar in viziunea mea asta este destul, capisci?

si da, cred ca orice femeie de bun simt adora sa stea la coafor cu orele si sa se machieze in asa fel incat sa-si mascheze imperfectiunile. se numeste respect fata de sine. nu vad nimic gresit in asta, si nici nu cred ca asta ma face sa fiu un fel de diavol. de sufletele noastre, ale astora care ne fardam si ascultam muzica si mergem prin mall, nu iti face tu griji. nu ne cunosti si nu ai de unde sa stii cat timp alocam noi sufletului in fiecare zi. daca nu ai fi atat de pornita, poate ai avea ochi sa vezi ca manifestarile de circumstanta nu te fac nici mai bun si nici mai pios. da' asta e problema cu voi. aveti impresia ca detineti adevarul absolut, si ca doar dumnezeul vostru este cel adevarat.

cat priveste forumurile pe care ne jucam noi, tin sa-ti atrag atentia ca si tu te joci pe el si-l folosesti ca sa ne pui pe noi la zid. iar asta nu seamana cu toleranta aia crestina cu care va mandriti atat de mult

sincer, nu cred ca ai sa faci prea multi adepti pe-aici. cum am zis, lupty e labila psihic si poarta o cruciada personala impotriva barbatilor. iar icuta si sorela sunt muuult prea inteligente ca sa-ti cante tie in struna
michelle_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:20
hai ca ti-am citi mai bine finalul

incest, mancare cancerigena, mere modificate genetic, suplimente care modifica ADN-ul

incepe sa-mi para rau ca ti-am raspuns
michelle_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa il aduc langa mine? 176 De la: godoblete 15 Mai 2010 09:33
ijefalva 22 De la: ready_vivus 15 Noiembrie 2009 20:44
femeia taur barbatul scorpion 3 De la: pik_nik 10 August 2009 09:00
Un sfat va rog! 11 De la: garbo_475012 25 Septembrie 2017 21:18
femeia ca inspiratie pentru tatuaj [tatuat de femeie] 3 De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 12:20
Setari Cookie-uri