Ce iubiti la el/ea? Daca se poate, raspunsuri non standard/ca e frumos,destept si are grija de tine.... e irelevant. Ne referim la el, ca persoana, nu la comportantul lui, nu la ce primim, nu la ce ne-a invatat mamica ca ar trebui sa cautam - ce caracteristici ale lui il fac UNIC - de ce il iubim pe el, nu pe altul la fel de frumos si destept si care s-ar purta la fel de frumos? El/ea, ma rog... eu..am ajuns la concluzia ca ii iubesc mai mult "defectele" decit calitatile :-) |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 13:44 |
||
---|---|---|
eu... eu iubesc la ea ca e liftiera in cladirea O.N.U. ! | ||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 13:47 |
||
Io-l iubesc pt c�-i defect (ca �i mine). Am mai r�spuns �i la �ntreb�ri. :) De fapt defectul lui e calitate pt mine. |
||
|
||
Axl_R Postat pe 11 Iulie 2012 13:58 |
||
De la: quasaria, la data 2012-07-11 13:44:20Ce iubiti la el/ea? ....La el si la mine,am modelat amandoi peste ani....Eu nu iubesc "la el" . Eu il iubesc PE el. |
||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 14:07 |
||
io' iubesc totul..dar cel mai mult personalitatea ei si faptul ca sta cu picioarele ridicate pe perete, dupa ce vine ....de departe ;))...poi' si eu fac la fel.......na | ||
Fss_ssu Postat pe 11 Iulie 2012 14:10 |
||
pai da axl, da' la intrebari nu e spatiu.... Si eu la fel. ....iubesc ca imi aduce flori pe care le tine ca pe legatura de patrunjel, oarecum rusinat de situatia "femeiasca" in care e pus, si oarecum sperind ca o sa apreciez eroismul de a merge cu florile in brate si de a fi vazut asa...:-) ...momentele cind braveaza si face greseli pe care nici un copil de cinci ani nu le-ar face...daca n-ar vrea sa demonstreze ca e grozav...:-) ...orgoliile - si momentele in care se straduieste sa ascunda orice urma de nesiguranta si vulnerabilitate, doar e barbat, nu? :-) ... momentele in care face niste ochi mari la mine si nu intelege intuitia feminina... - si pina la urma se lumineaza si trage cite o concluzie total paralela, dar e fericit ca a inteles... si aprob, pentru ca imi place cum zimbeste... ...ochii care isi schimba culoarea precum oceanul: de la bleu la gri sau belumarin, cu nori, fara nori.... ...si imi place si cind e - si de obicei e - exact ce isi propune sa fie in fata mea:-) Desi uneori in spatele lui se vede baietelul in prima zi de scoala, care i-a dat o guma unei fiinte bizare cu codite, si asteapta sa vada daca acea creatura se bucura sau se supara...:-) |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:12 |
||
De la: Rotty, la data 2012-07-11 14:07:05 ai dreptate. |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:19 |
||
C�nd am vb noi la �nceput, am crezut c� nu avem nimic �n comun. �ncercam s� te evit mai ales pt c� aveam experien�� cu un scorpion. Alt� lec�ie �nv��at� pe Garbo... Fat�, pe cuv�ntul meu de fost pionier, io chiar te plac. Puteam s� scriu �i �n privat, dar s� fiu �i io on...topic. |
||
Axl_R Postat pe 11 Iulie 2012 14:23 |
||
si eu te plac. Mi se pare ca sintem cam pe aceeasi lungime de unda. De lei eu ce sa mai zic.... ... numai ca... nu ma invat minte.... |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:26 |
||
De lei s� zici numai de bine. |
||
Axl_R Postat pe 11 Iulie 2012 14:32 |
||
...si eu te plac si petine si pe tine si tine si pe ele toate care nu sun artzagoase fara noima.... Eu nu-s leu, is eu... nici scor(pion) ...sunt din cand in cand=)).....da, nu ma laud.....asa-mi place mie... Ce-mi plac mie fetele cand zambesc dom'le ! |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Iulie 2012 14:33 |
||
mey.... acum, daca e sa vorbesc serios.... (miercurea si vinerea mi se intampla accidente din astea.... ) eu chiar nu pot sa enumerz ce iubesc la ea... !!!!! dar faptul ca iubesc de 37 de ani... cred ca raspunde la intrebare, nu ? si mai "concret"... din lista pe care as face-o totusi..... ar fi zambatul ei si ciorba de fasole pe care o face !!! dar din prima zi.... zambetul ei a fost cel pe care l-am iubit ! (unii stiu la ce ma refer... ! ) | ||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 14:34 |
||
... da, faptul ca iubesti de 37 de ani zimbetul ei inseamna ceva. | ||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:36 |
||
mie-mi spui... !!!!! acum sa nu crezi ca e un zambet... oarecare ! pana nu-l vezi, nu poti sa intelegi !!! poate am sa pun cate o poza... care uneori, face mai mult decat 1001 de cuvinte ! | ||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 14:45 |
||
....Ca sa detailez..."Juramantul" nostru la casatorie,a fost: Vor veni zile cand ai sa ma urasti....vor fi zile cand ai sa ma adori...dar de plictisit,cu mine nu o sa te plictisesti niciodata.... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 14:58 |
||
imi dau seama ca nu e un zimbet oarecare. Astept poza. Rotty, scriai ca ti-a zis asta si in romana, zilele trecute? |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:58 |
||
"Ne vedem ce facem.Da ea ea promis.Nici o data o fi plicticic cu mine.Ea a fost dreptate."....Am citat din caietul de notitze,ca topicul nu-l mai caut.... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 15:16 |
||
http://img.garbo.ro/comunitate/photos/7/0/9/3259071.jpg http://img.garbo.ro/comunitate/photos/7/5/8/4338571.jpg http://img.garbo.ro/comunitate/photos/8/5/8/4338581.jpg http://img.garbo.ro/comunitate/photos/0/6/8/4338601.jpg ma rog... e greu sa le gasesc acum... dar puteti sa ma credeti pe cuvant !!! |
||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 15:19 |
||
gata, eu te cred. Are intr-adevar un zimbet foarte senin si cald doamna din foto. |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 15:26 |
||
De la: Rotty, la data 2012-07-11 15:16:26"Ne vedem ce facem.Da ea ea promis.Nici o data o fi plicticic cu mine.Ea a fost dreptate."... ce frumos.... |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 15:27 |
||
Deocamdata,asta este definitia casniciei mele.......Ce o` mai fi....om mai vedea..... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 15:50 |
||
De la: Rotty, la data 2012-07-11 15:50:04Deocamdata,asta este definitia casniciei mele.......Ce o` mai fi....om mai vedea..... eu cred ca daca voi aveti grija... definitia asta poate devenii teorie ! sa fie cu succes ! |
||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 16:03 |
||
La noi e deja PRACTICA!!!! .....,Altfel..... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 16:06 |
||
De la: Rotty, la data 2012-07-11 15:50:04om mai vedea..... nu: "Ne vedem ce facem." E asa de bine sa mai citesti si povesti frumoase.... |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 16:10 |
||
Stii ceva?......Deocamdata,multumesc Universului pentru ceea ce am..........-...Ce-o mai fi?????........ | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 16:18 |
||
ce o mai fi nu stii niciodata. De ce sa nu te gindesti ca va fi si mai bine? | ||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 16:23 |
||
La mine "Ce-o mai fi" e vorba lui bunica...Sunt multumita cu ceea ce am si traiesc momentul ... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 16:29 |
||
que sera, sera... http://www.youtube.com/watch?v=xZbKHDPPrrc pardon, duo era mai dupa coltz... |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 16:51 |
||
Cand sunt acasa,beau un pahar de cafea si fumez o tigaere.Dupa ea ma duc cu caini nostri pe camp, ......Si sa nu iti fie drag????? |
||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 16:55 |
||
eu il iubesc pentru ca ma enerveaza. de exemplu, atunci cand uita sa scurga apa din tavita suportului de vase si... ma priveste tamp , el crezand ca are un zambet sugubat... multe iubesc eu la el, dar mai ales ca nu are un cont in banca |
||
Eugenia_ Postat pe 11 Iulie 2012 17:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oare si barbatii mincinosi si prosti crescuti au nevoie sa fie iubiti? Sau ei au nevoie doar de satsfactie fizica? | 98 | De la: xenaprintesarazboinica 4 Ianuarie 2011 00:04 |
poezii de dragoste | 78 | De la: iasomia 21 Septembrie 2009 10:39 |
Putin ajutor!! | 9 | De la: cretz0oolina 28 Aprilie 2011 20:47 |
|
||
Infidelitatea:de condamnat sau de iertat? | 18 | De la: ladyDY 6 Aprilie 2010 15:15 |
CUM SE POATE DARAMA UN APARTAMENT | 30 | De la: garbo164001 26 August 2010 12:23 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani