|
aaaaa.... asa se spune pe romaneste.... !!!! eu credeam ca altfel.... !!!!
|
||
|
barboneli Postat pe 23 Noiembrie 2012 10:14 |
||
|---|---|---|
La ce sa se spuna asa Barbo?
|
||
|
querida Postat pe 23 Noiembrie 2012 10:16 |
||
|
da' tu la cine ai spus "tzcnitzi"... ???
|
||
|
|
||
|
barboneli Postat pe 23 Noiembrie 2012 10:54 |
||
Cel cu topicul...pt ca a luat-o pe ocolitelea..si unii care au dat raspunsuri
|
||
|
querida Postat pe 23 Noiembrie 2012 11:02 |
||
|
eiii... stii tu... unii sunt curiosi si se intereseaza in diferite domenii ptr. asi largii... orizontul !!!!
|
||
|
barboneli Postat pe 23 Noiembrie 2012 11:04 |
||
S-o probeze..ce este asa anormal?¿ Fiecare face cu partea lui dorsala ce vrea
|
||
|
querida Postat pe 23 Noiembrie 2012 11:07 |
||
|
evident !!! si nu uita ca absolut toti... si cu orizontul mai mic si cu orizontul mai mare... il folosim zilinic !!!! de aia ii mai zice si: "sezut"... !!! ce ne-am face fara el... ??? nici nu vreau sa ma gandesc... !!!!
|
||
|
barboneli Postat pe 23 Noiembrie 2012 11:12 |
||
Wtf? Prietene mergi repejor la un control ca nu-i a buna!!!
|
||
|
garbo245492 Postat pe 7 Ianuarie 2013 03:15 |
||
|
are mai multe roluri mult-prea-sfintite. are un rol direct de placere sexuala, atat la barbati cat si la unele femei. mai are un rol psihologic, de a oferi barbatilor ideea de putere, uneori le satisface impulsul de a pedepsi, iar pentru femeile submisive, satisface nevoia de a fi dominate. mai poate fi folosit ca metoda contraceptiva, alternativa la ejaculatul in gura, pe sani sau alte zone safe. poate fi privit si ca o arta pentru ca este dificil sa faci o femeie sa ii placa. daca l-am clarificat pe asta, deschizi un topic cu 'rolul sexului in grup'? ar fi interesanta parerea unui prea-cucernic pe aceasta tema. nu ca nu m-ar interesa subiectul, dar este cam perimat, trebuie tinut pasul cu moda :) |
||
|
burst4x Postat pe 28 Ianuarie 2013 21:28 |
||
|
eu unul raman la parerea ca tipul care a deschis topicul a facut mishto si unii l-au luat in serios... !!!! mai ales ca e si novice rau in ale anatomiei.... ! daca ar fi sa-l iau in serios.... o operatie la creier, ar trebui sa inceapa de fapt, din C.R-IOS tare treaba asta.... !!!!!
|
||
|
barboneli Postat pe 28 Ianuarie 2013 22:25 |
||
:sml-jumping004 Foarte interesant! Probabil esti vreun ateu sub "acoperire"care vrea sa ii scoata din sarite pe ultra-religiosi!!De ce va suparati degeaba pe micul agitator de "multumi credincioase" si pudice? Sunt gusturile lui, sa ii traisca!
|
||
|
garbo_1073 Postat pe 17 Martie 2013 14:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| unde trebuie sa merg??? | 16 | De la: garbo083491 17 Ianuarie 2010 15:29 |
| Sex in Mercedes. | 165 | De la: PerfectStranger 26 Septembrie 2013 21:39 |
| Soțul meu vrea sex oral | 27 | De la: CristianBaciu 26 Iunie 2018 12:13 |
|
|
||
| Ce parere aveti despre cazul"Diaconescu" ? | 19 | De la: garbo004422 19 Iulie 2010 21:43 |
| Pescarusi... | 34 | De la: sora_ilsi 20 Februarie 2013 19:59 |
Permisul auto la 17 ani: ce prevăd noile reguli europene pentru tinerii șoferi
Guvernul pregătește angajări de personal pentru creșele finalizate prin PNRR
Trei licee premiate pentru curajul profesorilor de a nu renunța la elevii lor
Reguli noi europene pentru inteligența artificială: ce se schimbă pentru utilizatorii ChatGPT