femeia capricorn cu barbatul rac

iubesc cu tot sufletul un rac...si el ma iubeste...dar vrea sa sacrificam dragostea noastra ...nu se considera potrivit pentru mine...crede ca imi va fi mai bine fara el...iar eu as muri fara el....ca sa fac??? cum sa il conving ca nu este asa?
garboioana
Postat pe 18 Octombrie 2010 22:55
minciuna cu "nu ma consider potrivit", e bine sa o iei in calcul, fiindca de regula ascunde altceva...
nu zic ca asa e, dar e bine sa te gandesti la asta...
:)
eu_geminy
Postat pe 19 Octombrie 2010 01:48
Sunt cu un rac de 1 an si 1 luna, ce e drept e ca am avut foarte mult de lucru in privinta mea cu el si vice-versa.Da sunt foarte greu de convins ca sunt potriviti in relatie datorita trecutului posibil tumultos, pe care nu-l uita cu una cu doua. Tot ce trebuie e sa ai rabdare si sa faci foarte multa comunicare cu el pana cand el are sa prinda gustul increderii (acordai-o )
ellpidda
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:18
lupta pentru relatia ta,incearca sa ii demonstrezi ca nu este asa cum crede el,si cum a zis si un utilizator mai sus..motivul asta nu prea ar trebui sa fie motiv cand iubesti...asa ca ai grija..si fi atenta la toate detaliile...sau mai bine zis...oricum capricornii sunt ff atenti la detalii:)ca si eu sunt un capricorn:D
issa
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:25
Cauta sa comunici foarte mult cu e pana prinde incredere, orice subiect discutat de N * il face sa fie cat mai deschis si sa simta defapt ca sa inselat. Daca reusesti in timp scurt o sa te sufoce cu cata dragoste iti ofera.
ellpidda
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:26
Tu nu iubesti "un rac", ci un om nascut un zodia Racului, intr-un moment unic, care se raporteaza la niste aspecte astrale unice ceea ce determina directii particulare de manifestare.
Tu la randul tau te raportezi la propriile aspecte astrale, ale momentului nasterii tale, care sunt de asemenea unice.
Nu te raporta la generalitatile astrologice, daca vrei sa analizezi situatia din punctul asta de vedere.
Oricine se poate intelege cu oricine, cu putin efort; si in nici o relatie lucrurile nu merg perfect, mai ales fara efort pe ambele directii. Dar nici o intalnire nu este intamplatoare si de asemenea nici o relatie nu trebuie sa devina "dependenta".
Intotdeauna cand spui "nu pot fara ... " viata fie iti arata ca poti, fie iti arata ca trebuie sa te detasezi de cineva ca sa-l pastrezi in preajma.
ank13
Postat pe 10 Noiembrie 2010 10:29
,,,nu vreau sa dezarmez pe nimeni , dar nu poti face nimic,,,,mi s-a intamplat exact acelasi lucru si abia acum dupa 18 ani , a reusit sa-mi sugereze ca ma iubea , numai ca era mult prea tarziu,,,,,,sunt tot singura cautand modelul acela ,,,ce nu pot eu sa fac , nu ma pot intoarce daca am plecat si ma desprind foarte greu de trecut , ma indragostesc nebuneste si sufer ,,,sunt tributara destinului si-mi insusesc lectiile de viata !
poate fi si pentru tine , o lectie de viata , v-ati intalnit pentru ca aveai o datorie fata de el ,,,,mi-ar parea bine sa poti trece usor peste asta si sa nu-ti trebuiasca 18 ani !
Pitpalac50
Postat pe 10 Noiembrie 2010 13:29
Eu sunt un capricorn si incerc sa cunosc un "rac" de vreo doi ani !!!! dupa un an mi-am dat seama ca-mi place foarte mult....ca m-am indragostit de el.... si doresc sa-l cunosc mai bine. Incercam sa comunicam.....dar este f dificil. Cand simt ca ne apropiem mai tare.....atunci se retrage in carapacea lui si o luam de la capat :)) dar se pare ca ne place si ne simtim chiar si acum f atrasi unul fata de celalalt din toate punctele de vedere. Este f adevarat eu am avut o vointa si o rabdare de fier si sper sa nu fie in zadar. Si ca sa fie si mai dificil el locuieste in alta tara si ne intalnim f rar !!!! dar incercam sa suplinim aceasta distanta prin mijloacele de comunicare !!!
Dupa multe asteptari am reusit sa-l fac sa aiba incredere in mine... sa-mi spuna ca-l fac fericit.....sa-mi spuna ca ma iubeste.....ESTE F SCUMP LA VORBE !!!! si inca nu sunt sigura daca sunt femeia pe care o cauta !!!! II mai trebuie timp probabil sa-si dea seama !!!! Asa ca eu zic sa te innarmezi cu multa rabdare si mult calm daca vrei sa continui relatia si daca-l iubesti.
ioanat72
Postat pe 11 Noiembrie 2010 09:54
...multumesc pentru sfaturi...eu sunt sigura ca ma iubeste si ca sunt femeia vietii lui si din cauza asta nu il inteleg...este f adevarat ce spui ca atunci cand este ok si suntem foarte aproape se sperie de bine si nu ii vine sa creada ca suntem asa fericiti...il iubesc si voi avea toata rabdarea din lume
garboioana
Postat pe 15 Noiembrie 2010 10:07

Tu esti sigura. Dar el e sigur de astea?
AMELYY
Postat pe 15 Noiembrie 2010 10:19
ma, important e sa creada ea
zambila
Postat pe 15 Noiembrie 2010 11:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O Balanta (EA) si UN Geaman (EL) 7 De la: ALENA_67 7 Iunie 2011 10:30
horoscop 4 De la: elodia 7 Decembrie 2010 16:25
femeia balanta 2 De la: garbo134945 12 Iulie 2010 18:51
Secretul zilei de nastere 372 De la: Teutza_Lady 17 Octombrie 2010 16:55
femeia scorpion barbatul leu 4 De la: jonydan77 13 Februarie 2012 17:36
Setari Cookie-uri