ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Ea varsator iar eu fecioara

Voteaza
*****Scor: 2 din 1 vot
 

ce credeti ne potrivim?
  citeaza   raspunde

Eu cred ca da....DA....insa incearca sa nu calculezi chiar totul...iar cand o vezi cu capul in nori nu te gandi ca e din cauza ta...n-o intreba din 5 in 5 min daca e suparata...si arata-i ca o iubesti...asta apreciaza cel mai mult....chiar mai mult decat o partida de sex de cea mai buna calitate....ai gasit o comoara...pastreaz-o.
  citeaza   raspunde

ce naiba tot intrebati, voi astia care o faceti.... daca va potriviti sau nu ??? de unde putem sa stim noi... si daca tot va tineti de potriveli dupa zodii... cititi si voi pe internet... ca acolo gasiti tot felul de ineptii !!! o sa vedeti voi daca va potriviti, nu neaparat trebuie sa intrebati tot satul.... !!!!
  citeaza   raspunde

pai ...eu cred ca nu prea; tu vei suferi foarte mult...dar daca iti pui in valoare indiferenta poate nu vei fi tu cel care sufera...trage concluzia...
  citeaza   raspunde

Are dreptate Corinaduminica, eu sunt din zodia varsatorului si am avut o relatie cu un barbat din fecioara (dupa cum se vede, am folosit verbul la trecut)...trebuie sa recunosc ca l-am cam chinuit involuntar pentru ca exista diferente destul de mari de cum percep fiecare valorile, prieteniile, si ce isi doreste fiecare; si se poate observa ca acestea coincid intr-o anumita masura si cu trasaturile specifice zodiilor. Pe de alta parte, cred ca intr-o femeie varsator si barbat fecioara se poate stabili la nivel intelectual o conexiune puternica pentru ca la capitolul discutii interesante si argumente nu se vor plictisi; iar daca sentimentele sunt puternice, cu siguranta potrivirea se poate modela.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: