ce credeti ne potrivim? | ||
licurici83 Postat pe 27 Martie 2012 19:58 | ||
---|---|---|
Eu cred ca da....DA....insa incearca sa nu calculezi chiar totul...iar cand o vezi cu capul in nori nu te gandi ca e din cauza ta...n-o intreba din 5 in 5 min daca e suparata...si arata-i ca o iubesti...asta apreciaza cel mai mult....chiar mai mult decat o partida de sex de cea mai buna calitate....ai gasit o comoara...pastreaz-o. | ||
ammi Postat pe 31 Martie 2012 10:18 | ||
ce naiba tot intrebati, voi astia care o faceti.... daca va potriviti sau nu ??? ![]() ![]() | ||
barboneli Postat pe 3 Aprilie 2012 22:38 | ||
pai ...eu cred ca nu prea; tu vei suferi foarte mult...dar daca iti pui in valoare indiferenta poate nu vei fi tu cel care sufera...trage concluzia... | ||
corinab Postat pe 12 Aprilie 2012 02:52 | ||
Are dreptate Corinaduminica, eu sunt din zodia varsatorului si am avut o relatie cu un barbat din fecioara (dupa cum se vede, am folosit verbul la trecut)...trebuie sa recunosc ca l-am cam chinuit involuntar pentru ca exista diferente destul de mari de cum percep fiecare valorile, prieteniile, si ce isi doreste fiecare; si se poate observa ca acestea coincid intr-o anumita masura si cu trasaturile specifice zodiilor. Pe de alta parte, cred ca intr-o femeie varsator si barbat fecioara se poate stabili la nivel intelectual o conexiune puternica pentru ca la capitolul discutii interesante si argumente nu se vor plictisi; iar daca sentimentele sunt puternice, cu siguranta potrivirea se poate modela. | ||
minilu Postat pe 12 Aprilie 2012 08:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Horoscop carcotas...:) | 161 | De la: iasomia 9 Aprilie 2010 12:14 |
Cadoul perfect | 1 | De la: Sprinceana_Corina 15 Octombrie 2010 16:50 |
un alt fel de zodiac-ZODIA CAPRICORN | 1 | De la: raul27 21 Martie 2009 21:31 |
eu berbec,el capricorn | 6 | De la: garbo008226 29 August 2011 21:04 |
despre gemeni | 4 | De la: anaROBERT 25 Ianuarie 2011 00:53 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?