BARBATUL SCORPION !!!!!!!!!!!!!???????

Draga mea, te contrazici singurica: afirmi ca nu ai vrut decat o relatie bazata pe sex, el asta a facut, dupa care i'a trecut, iar tu l'ai catalogat drept un nenorocit care s'a folosit de tine. In schimb, dara ar fi acceptat acest "targ", ar fi fost un tip ok.
Q are dreptate si aici nu e vb doar de scorpioni: barbatii nu cauta intotdeaua doar o "gaura"... Ce vor majoritatea scorpionilor este PROVOCARE. Pe cand tu te'ai oferit doar sa "existi" acolo pentru o partida buna ocazionala. Pentru asta poate foarte bine sa se uite la un film porno, i'ar fi mai comod.

"Un bou e doar acela care accepta sa tavaleasca o vaca"... printre altele.

Nu te "deschizi" in fata unui barbat spunandu'i ca vrei doar sex si un barbat scorpion are nevoie de o femeie care sa vibreze alaturi de el din toate pdv...

b727ana
Postat pe 21 Iulie 2012 02:40
N-am timp de relaii, nu vreau s m implic sentimental!
Asta n-am neles io, de ce totui attea sentimente?
Se pare c exist i sentimente chiar dac afirmi, am vrut numai...


Axl_R
Postat pe 21 Iulie 2012 07:52
buna, traiesc de 24 de ani cu un scorpion...e greu, e foarte greu, ne-am cunoscut de copii, tinem foarte mult unul la celalalt, ne-am iubit ca 2 nebuni, si-ar da viata pentru mine fara sa clipeasca,iubeste cu pasiune, se daruieste cu toata fiinta lui, acolo unde este el, iese soarele sau vine furtuna, depinde de context, este dependent de mine, am avut si suisuri si coborasuri, am incercat de multe ori sa rup relatia cu el, si, culmea, nu pot sa cred ca nu am fost in stare sa ma rup total...nu m-a inselat niciodata, dar nici nu cred ca nu ar face-o atunci cand stie ca e momentul, , in casnicie ii place sa fim competitivi, dar sa castige el, nu suporta ideea ca vreodata sa poata fi la mana mea, sa te fereasca dumnezeu de razbunarea lui ,este infricosator felul cum persoana pe care se razbuna, care poate la un moment dat a avut o relatie buna cu ea, pur si simplu nu o mai cunoaste,este neindurator...ce sa va mai spun are mai multe defecte decat calitati, dar este unic
garbo133519
Postat pe 23 Iulie 2012 23:11
Cum se cucereste? Cu toti nervii din dotare :D
Enervanti oameni
magdabeauty
Postat pe 7 August 2012 03:59
ATI UITAT SA ZICETI:

- FILISTIN
- EGOCENTRIST
- VREA DOAR SA CONDUCA EL
- BETIV( SI CUNOSC DESTUI SCORPIONI, TOTI IS O APA SI-UN PAMANT)
- PUS MEREU PE CEARTA
- II PLACE SA BATA FEMEIA
- JIGNITOR LA ADRESA FEMEILOR
- SECRETOS, DAR EL VREA SA STIE TOTUL SI SE DA OMUL ADEVARULUI
- RAZBUNATOR
- EXCROC SENTIMENTAL
- PROFITOR
- INCREZUT....

MAI VRETI SA STITI???

PACAT CA AI STAT ATATIA ANI CU EL SI INCA MAI CONTINUI, EU AM TERMINAT-O CU ACEST GEN DE OM SI NU O SA IMI PARA NICIODATA RAU DE HOTARAREA PE CARE AM LUAT-O!!!!!
roua1967
Postat pe 20 August 2012 20:33
drag roua1967, daca ai dat de un brbat bețiv și needucat e doar problema și greșeala ta, de cnd e lumea sunt brbați ri și buni tot așa cum exist prostituatele, scorpionul nu e așa.

Deci s v povestesc și experiența mea. Sunt brbat-scorpion, deci despre mine:
-nu imi place sa pierd, ma erita chestia, cu toate ca spun celor din jur ca nu,nu ma supar deloc.))
-nu imi place cind cineva se baga in suflet, sau nu asculta de mine.
-sunt timid, si la inceputul unei relatii prefer ca domnisoara sa vorbeasca, iar eu de exemplu sa-i miros parul.
-sunt pasional, imi place sa fiu, imi place sa ma dezvolt pe acest plan in fiecare zi.
-da sunt si laudaros, insa de obicei eu nu ma laud o perioada lunga dupa care nu mai rezist si nu ma mai opresc de laudat.
-sunt romantic, macar ca cu greu recunosc asta, adica intotdeauna nu-s multumit de ceva.
-imi place sa maninc gustos si nu-mi place femeia care nu poate gati si careia nici nu-i pasa de mine - adica imi place atentia (insa in masura si nu de la toti).
-vad oamenii pe dinafara (ii urasc pe cei ce se lingusesc,fatarnici,necinstiti)
-sunt gelos si caut intotdeauna cuvinte de dragoste.
-sunt depresiv si ma inchid in mine cind sunt asa.
-eu ca atare nu ma droghez.. insa vine o zi cind imi spun sa iau de la viata ce pot, si atunci pot bea,fuma,chiar si marijuana.
-nu sunt violent si in cele mai multe cazuri respect alegerea femeii, iar daca face o alegere ca re nu imi place o ignor complet.
-imi plac relatiile de lunga durata si nu imblu la stinga, sunt devotat.
-tind sa gasesc acea femeie unica cu care sa-mi creez familie.
-imi fac planuri pe 3 luni inainte, si urasc cind cineva mi le incalca.
-sunt a dracului de razbunator. Tin minte aproape tot raul care mi l-au facut in trecut.
-sunt atent, si imi place sa ma simt unic pentru ea.
-deseori ajung la paranoie, de exemplu nu-mi place sa fac sex fara prezervativ iar daca si am facut, apoi dupa asta o sun des de dimineata si incep cu intrebarile mele ciudatenu iti e greata, etc. dupa care daca imi spune ca totul e ok, eu tot o tin pe a mea si plec dupa pastila de a 2a zi - incapatinat.
-urasc sa intirzii.
-urasc birfele.
-nu pot trai fara sex. mult sex.
- daca am o cauza in fata, ma arunc in foc dar o indeplinesc.
- sunt protectiv, daca cineva a spus ceva ce nu trebuia sa o spuie - a patito rau de tot.
- nu sunt egoist, mai mult ca atit imi place sa am grija de cei apropiati. sai hranesc (macar ca gatesc rau), sai ascult problemele, sai dau sfaturi, etc.
-imi place sa iau peste picior si am un simt al umorului tare batjocoritor.
-ma cert asa si asa, si stiu ca dupa cearta se aprinde o pasiune ohoho.
-sunt foarte increzut in sine, chiar peste masura.
-de obicei simt ca cineva trebuie sa-mi faca vreo favoare asa din pod. Si daca nu mi-o face ma supar rau pe dinsul.

Acum nu demult am terminat o relatie cu o geamana. A durat aproape 1 an. De la inceput totul parea perfect, insa dupa un timp geamanul nustiu ce cauta.. si nustiu ce nu ne-am inteles. La despartire imi era greu pentru ca sunt sentimental, insa dupa asta am constientizat ca e o lepadatura si traiesc mai departe. Acum am o impresie foarte urita despre gemeni - sunt schimbatori si nu-s deloc devotati. Acum incerc o relatie cu un rac ^^.

Deci concluzie, nu stiu cum sunt celelalte zodii, insa scorpionii is buni amanti, tin la familie, cu mamele se inteleg de minune(imi iubesc la nebunie mama si ea imi povesteste intotdeauna ce are.. nici tatalui nui spune atita.), iubesc sa manince, nu-s prea gospodari insa sunt responsabili si iubitori. Atita e tot.

Si un sfat. Daca ai gasit un scorpion mai intii incearcal vezi daca e scorpion adevarat (poseda calitatile de mai sus care cred eu ca sunt corecte), daca nu atunci cautati altul ^^.
garbo_7051
Postat pe 30 August 2012 18:58
De la: surroxana, la data 2010-08-11 00:10:44AICI SA VA AUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CE AVETI DE SPUS DESPRE BARBATUL SCORPION ?



EU LA RANDUL MEU POT SPUNE :
-NARCISIST
-EGOIST
-MINCINOS
-FUMATOR
-INCREZUT
-INFIDEL

ASTEPT COMENTARII;E VOASTRE



Cum s-ar intelege o leoaica cu un scorpion ? :)
garbo260036
Postat pe 10 Septembrie 2012 16:55
Buna..se vede ca traiesti cu un scorpion si nu doar ai citit niste articole pe net. cred ca orice barbat scorpion spera din toate strafundurile fiintei lui la o femeie ca tine..tot respectul pentru ceea ce esti (nu neaparat pt ca ai "imblanzit" un scorpion, ci mai mult pt faptul ca esti o femeie in adevaratul sens al cuvantului)! Mukie ala o fi scorpion dar lipsa educatiei bate zodia..aia e, prostii sunt ca sa ii tratam ca pe niste clovni.. iubire multa in continuare!
garbo_7688
Postat pe 19 Septembrie 2012 23:14
De la: June, la data 2012-04-10 00:18:02Am citit tot ce s-a scris despre barbatul Scorpion, pt ca aveam un interes: iubesc un Scorpion! Se pare ca nu sunt intre fericitele care au inteles caracterul complex al Scorpionilor. Culmea este ca desi suntem acum :reci", telepatia a functionat si va mai functiona atata timp cat eu o doresc. Stiu ca ii pot transmite stari, la fel si el imi transmite mie. Este pur si simplu ingrozitor cum ne chinuim. Nu ne-am despartit, pur si simplu, am tacut, amandoi. Amandoi am cautat pe altcineva si am gasit. Sunt curioasa daca la el va merge. La mine nu a mers.! Si da, stiu ca e nefericit si stiu ca intimitatea pe care o cauta, la mine o va gasi. Si stiu ca viata lui sociala, intensa nu-i ajunge si vrea ceva mai mult. Amandoi suntem intuitivi, nu stiu cat de evoluati suntem, dar ne ghicim. Stiu unde am gresit, dar stiu si unde a gresit el. Si mai stiu un lucru, indiferent de zodie, necomunicarea omoara relatia! Cuvintele sunt importante, caci de aceea "La inceput a fost Cuvantul". Si apropo, la inceput, eu am rostit Cuvantul! Nu el, dar el m-a facut sa-l rostesc. Hai sa traim, pe chestia asta! Viata frumoasa tuturor zodiilor! Apropo, eu sunt Rac!


da, interesant.
daca ai fi stiut sa te comporti cu el nu ai mai fi avut nici-o problema.
racii si scorpionii sunt foarte asemanatori, doar ca racul e mult prea sensibil...
racul cu un scorpion trebuie sa se controleze si sa-si impuna niste standarde. pt ca racul este la fel de taciturn ca si scorpionul cind sunt suparati, dar totdeauna racul controlindu-si firea trebuie sa faca primul pas si sa comunice, sa puna lucrurile la punct. dar totul depinde de fiecare om in parte.
ca sa lupti cu un scorpion trebuie sa te cunosti foarte bine pe tine insuti, sa fii sigura ca poti duce un razboi pe orice plan cu un scorpion...

va doresc sa aveti bafta cu... scorpionii, barbati sau femei , sunt la fel
vivacedonna
Postat pe 25 Septembrie 2012 00:35
De la: garbo_5744, la data 2012-07-20 22:49:15:) Imi imaginez ca voi primi raspunsuri negative. Da, nu sunt interesata de o relatie sentimentala, am un job, am scoala, timp liber mai putin. Nu prea am incredere in oameni si prefer sa mentin totul foarte realist. M-am izolat mai mult in casa mea, cu ale mele, si ma simt bine asa. Sunt singura intr-un oras mare, si prefer sa fiu cu un singur barbat cu care sa ma inteleg bine din punct de vedere sexual atunci cand ne permite timpul. I-am explicat si lui asta, dar ori are pe altcineva ori nu intelege conceptul suficient de bine...ideea este ca s-a distantat fara motiv. Mi-ar fi placut o relatie cu el, pentru ca o luna jumatate a avut vrajeala maxima dar am trecut repede peste.


daca intr-adevar ia placut cu tine, se va intoarce el.
acesta este inca un aspect al scorpionilor, dispar pt o vreme si apoi apar mai insitenti, mai calzi si mai iubitori ca niciodata, doar ca nu-ti va spune, va trebui sa deduci din comportamentul lor.
daca ii trimiti din cind in cind cite un mesaj dragut sa vada ca nu ai uitat de el , e ok, va apare el cind va avea iar chef.
daca il vrei doar pt o relatie sexuala scorpionul e barbatul ideal pt asta.
nu-l trage la raspundere, ia totul ca atare.
traieste clipele asa cum vin...
vivacedonna
Postat pe 25 Septembrie 2012 00:55
Zodia Scorpion - principalele caracteristici ale zodiei Scorpion

Cum s recunoti un nativ din Scorpion

Orice enciclopedie descrie scorpionul ca fiind o arahnid nocturn, care i atac i paralizeaz prada cu o otrav injectat n ea de coada lui lung, curbat, folosit att pentru autoaprare, ct i pentru distrugere. neptura lui e uneori fatal.
Oamenii se trag deseori napoi cnd aud c cineva e nscut n noiembrie, murmurnd: "Ah, eti Scorpion!", fie cu team n glas, fie cu admiraie i respect. Uneori mai scot i cte un chicotit, legat, evident, de legendara senzualitate a Scorpionului. Nativii snt stui de aceste reacii la zodia lor i cine-i poate condamna? Dar ei snt lipsii de scrupule i periculoi, nu?
Greit! Asta depinde de multe lucruri. n primul rnd, ar trebui s nvei cum s-i recunoti pe nativi. Scorpionului i place s circule incognito. Datorit puterii lui de autococntrol, de obicei reuete, dar exist cteva modaliti care te vor ajuta s-i penetrezi deghizarea.

Uit-te la ochi. Fie ei albatri, verzi, cprui sau negri, te vor strpunge cu intensitatea lor hipnotic. Majoritata oamenilor devin agitai i stnjenii sub privirea fix a Scorpionului. Va trebui s rupi vraja i s-i mui privirea, cci nu vei ctiga niciodat confruntarea de priviri cu un Scorpion. Aceasta e o modalitate infailibil de a identifica un plutonian. Ochii nativului i strpung fiina pn n adncuri, ptrunzndu-i n suflet.
Dup asta, ascult-l cum vorbete. Tonul poate fi moale precum catifeaua, rguit sau usturtor de tios, vorbirea msurat i lent sau ritmat i repezit, dar vorbele lui nu vor avea niciodat drept scop crearea unei imagini false a propriei persoane. Scorpionul tie exact cine e i cine nu e i nimic din ce gndesc alii despre el nu va schimba asta. Nici insultele, nici complimentele nu au absolut nici un efect asupra lui. Nu are nevoie s-i spun alii care-i snt viciile i virtuile. n cel mai bun caz, va fi de acord, calm, cu evaluarea ta, n cel mai ru caz te va suspecta de motive ascunse.

Dac ai s dai vreodat peste un Scorpion palavragiu, cu privire alunecoas, consider-l o excepie astrologic extrem de rar, cci puini nativi snt agitai.
Majoritatea plutonienilor au un fizic plin de for. Trsturile snt marcat greoaie sau ascuite i bine cizelate, iar nasul e destul de proeminent, uneori chiar ca un cioc de pasre. La nativii tipici, pielea e foarte palid, aproape translucid, iar sprncenele snt groase i unite deasupra nasului. Dar ceea ce i d de gol este vitalitatea electric pe care o degaj prin simpla lor prezen. Orict ar ncerca ei s treac neobservai, o asemenea for vital nu poate fi ascuns complet. Brabii vor avea brae i picioare proase, iar prul acesta va avea deseori tente roiatice. Majoritatea nativilor au ochii i prul nchise la culoare, dar s nu trecem cu vederea tipul blond, glacial, perfect exemplificat de Grace Kelly. Glacial la suprafa, am vrut s spun. Calmul i stpnirea de sine de suprafa ale plutonienilor snt create i meninute cu grij pentru a ascunde natura lor clocotitoare.

Au un autocontrol de invidiat. Indiferent de furtunile emoionale strnite n ei, rareori le vei vedea reflectate pe chipul ngheat, imobil al Scorpionilor. Aceti oameni afieaz n mod contient o figur inexpresiv i snt mndri de asta. Ei ordon trsturilor feei s rmn neclintite i acestea se supun. (Nici n-ar ndrzni s n-o fac.) Rareori vei vedea un Scorpion dndu-se de gol roind sau ncruntndu-se. Zmbetele snt rare dar sincere. Trupul Scorpionului se supune acelorai ordine ca i faa. N-ai s-i vezi srnd n sus, tresrind sau manifestnd ticuri nervoase. Reaciile snt pstrate la minim, pentru c arta Scorpionului const n nencetata testare a motivaiilor i firii tale, n timp ce el rmne impenetrabil. E un adevrat expert.
E important s ii minte c exist un tip de Scorpion care se mic i vorbete destul de repede i pare a avea un comportament deschis, prietenos. Uit-te adnc n ochii lui i gndete-te bine la cteva din faptele lui anterioare, la adevratul lui comprotament. De fapt, toat plvrgeala aceea vesel e doar un joc pentru el. n interior, e la fel de dur i hotrt ca i ceilali plutonieni. Poate e chiar mai periculos, petnru c deghizarea lui e mai bun i te pclete mai uor. Trebuie s fii mereu n gard cnd eti pe lng un Scorpion. Nu vreau s spun c snt ri, ci doar c nu snt nici blnzi, nici naivi. Unii nativi, dndu-i seama c ochii i dau cel mai adesea de gol, poart ochelari mai tot timpul, chiar i noaptea.

Spune-i unui Scorpion c are un mare talent care ntr-o zi va fi recunoscut de ntreaga lume i i va rspunde firesc, linitit: "da, tiu". Roag-l s-i fac un serviciu i rspunsul va fi la fel de simplu: "Da, sigur", sau "Nu, nu pot".
Dac eti o fiin sensibil, nu-i cere prerea sau sfatul. i va spune adevrul adevrat, orict de brutal ar fi el. Tu l-ai ntrebat! Scorpionul nu va face complimente gratuite ca s creasc n ochii cuiva sau ca s ctige un aliat. Nu e de demnitatea lui s flateze. Cnd i spune ceva drgu, apreciaz acele vorbe ca pe o comoar. Poi fi sigur c snt sincere. Dac i spune c ai voce, las balt cntatul n baie i pune mna pe microfon. Dac spune c ai o voce grozav, poi s te duci linitit s dai o prob la Metropolitan. S-ar putea chiar s-i nlture din drum civa muni fr nici un strop de efort, ca s te ajute. S nu crezi toate povetile pe care le auzi despre egoismul Scorpionului. Mai bine ascult ce povestesc cei care au beneficiat de sfaturile lui nelepte i de generozitatea lui. E de la sine neles c acest nativ atrage n jurul lui att admiratori loiali i devotai ct i inamici invidioi i plini de ur. Dar chiar i acetia din urm l respect mpotriva voinei lor i vei observa c evit s-l provoace pe fa. Exemplele celor puini care au ncercat snt dureros de vii n amintirea tutror celor care tind s uite c precauia e obligatorie cnd lansezi un atac mpotriva Scorpionului. Nu uita! Planeta lui, Pluto, guverneaz i energia nuclear!

Totui, aceti oameni au o drglenie care-i rmne n minte i deseori manifest o compasiune blnd fa de cei bolnavi sau disperai. Planeta care-l influeneaz i ofer acestui personaj mai multe ci de urmat. Poate imita scorpionul nocturn, care i neap pe alii i chiar pe sine nsui, chiar dac asta l ucide, doar de dragul plcerii de a nepa, sau poate imita vulturul care-l simbolizeaz i care se ridic deasupra limitelor sale i i folosete fora cu nelepciune i cu simul dreptii. Mari generali, preedini i savani snt astfel de vulturi. Aceast zodie a dat mai muli preedini ai Statelor Unite dect oricare alta.
Ct despre scorpionii nocturi, probabil c ai simit i tu neptura ctorva. Astrologia antic i numea erpi. Nu e greu de ghicit crei categorii i aprain Scorpionii pe care-i ntlneti. Exist ns i civa care se situeaz undeva ntre arahnida nocturn i vultur. Acetia snt oprlele cenuii. La ei sacrificiul de sine se transform n ngrijorare nevrotic pentru propria persoan, iar talentele paranormale se transform ntr-o team permanent de pericole obscure, care pndesc din umbr i pot lovi n orice clip. Curajul plin de for se distorsioneaz i, n loc de rzbunarea nemiloas a scorpionului sau de nobleea vulturului care se ridic deasupra acestor sentimente negative, la oprle apare o meschinrie josnic ce le face s se retrag n hiul urilor lor mrunte la cea mai mic ofens. Ei sper c destinul le va pedepsi inamicii, crora le doresc moartea aproape fr s-i dea seama de acest lucru, dar refuz s acioneze direct pentru a se rzbuna.
oprlele cenuii nu reuesc s ia putere de la Pluto, putere care i-ar ridica deasupra circumstanelor nefericite n care se gsesc. Chiar i atunci cnd snt prini n ncletarea nemiloas a tragediei, aceast uluitoare for interioar poate oferi Scorpionilor ansa unui nou nceput n lumina soarelui. Dar oprlele caut umbrele ntunecate i zac n somnolen, risipind jalnic darurile zodiei lor. ns un Scorpion nu se scufund niciodat att de adnc n mlatina deprimrii nct s piard complet puterea lui Pluto. Niciodat nu e prea trziu pentru o oprl s se transforme n vultur. Aceast vraj special aparine exclusiv celor nscui n semnul Scorpionului. Tot ce au de fcut e s apeleze la ea.

Vulturii tipici nu cunosc frica. chiar i femeia sau brbatul obinuit din acest semn vor nfrunta cu vitejie orice, de la durerea fizic i srcie pn la ridicol i eec, cu un fel de mndru dispre i convingerea interioar c pot depi orice lovitur a sorii.

Scorpionul este extrem de loial prietenilor. Unii dintre ei chiar snt n stare s-i dea viaa (n lupt sau ntr-o situaie de criz) pentru a-i salva prietenii, rudele sau persoanele iubite. Soldatul din Scorpion sare instinctiv s-i trag camaradul rnit la adpost, nfruntnd gloanele inamicului. Pompierul din aceast zodie moare ca s salveze copilul din cldirea n flcri. Uneori pare c aceti oameni caut n mod incontient dar voit violena, pericolul, pentru a-i pune la ncercare fora interioar.
Scorpionul nu uit niciodat c a primit un dar sau c cineva a fost bun cu el i acea persoan va fi rspltit din plin. Pe de alt parte, nu uit nici o ran sau o ofens, dar poate reaciona n mai multe feluri. Vulturul i va zdrobi inamicul, ca acesta s nvee s nu-l mai rneasc niciodat, va ctiga lupta i-l va lsa pe nvins s plece n drumul lui. Mortalul scorpion nocturn va nepa mai nti, apoi va planifica distrugerea dumanului, apoi va nepa din nou. El nu se mulumete doar s plteasc poliele ca s fie chit cu inamicul. El trebuie s-l distrug complet, sau mcar s-l doboare. Arahnida tipic va sta treaz nopile, plnuind cum s se rzbune.
Dac un vecin i zgrie dinadins aripa mainii, a doua zi el i va zgria ambele aripi ale mainii vecinului i poate va trece cu cauciucurile i peste gardul viu, ngrijit, al acestuia - numai aa... ca dobnd la poli. Aceti nativi rareori se mulumesc s plteasc msur pentru msur inamicilor, ca s le arate c ce ie nu-i place altuia nu face. Ei pltesc dublu, triplu, cu vrf i ndesat! ns la oprlele cenuii, rzbunarea plutonian se manifest printr-o ur nnbuit ani la rnd, ceea ce duce n final la o profund depresie sau chiar la o boal fizic. Ferocele resentiment scorpionesc rsucit spre interior i niciodat exprimat ajunge s-l otrveasc la fel de sigur cum propria neptur ucide vietatea dup care au fost numii aceti nativi. Atunci cnd acest sentiment e manifestat, exprimat, poate provoca vinovie, pentru c, n adncul inimii lor acestor oameni le e ruine s fac ru celor neajutorai. de aceea, acest sentiment ar trebui pur i simplu depit. Nativii trebuie s nvee s treac mai departe fr a mai privi vreodat napoi.
Tabloul sntii Scorpionului i oglindete perfect firea. El poate s-i distrug trupul cu excese, melancolie sau prea mult munc, dar l i poate reface prin simpla putere a voinei. Aceast for plutonian l poate ajuta s-i revin chiar i dintr-o boal foarte grav. Nativul e rareori bolnav, dar cnd se ntmpl e de obicei ceva grav. Cele mai bune medicamente snt o lung perioad de odihn i o schimbare de atitudine, prin care s alunge din suflet resentimentele i s primeasc n loc o acceptare senin a strii de lucruri. Snt pacieni foarte dificli cci desigur c tiu mai multe dect toi doctorii i asistentele. Principalele lor zone sensibile la microorganisme i accidente snt organele reproductoare, nasul, gtul, inima, coloana vertebral, spatele, sistemul circulator, picioarele i gleznele. varicele i accidentele pe terenul de sport snt ceva obinuit la ei. Ar trebui s evite focul, explozibilii, vaporii toxici i radiaiile. Cu toate acestea, vei descoperi o mulime dintre ei n ocupaii unde flirteaz cu pericolul i intr n contact exact cu aceste lucruri. Uneori sufer de sngerri nazale cronice sau din diverse motive sufer operaii la nas.
Scorpionul e profund interesat de religie, extraordinar de curios n legtur cu toate fazele vieii i morii, foarte pasionat de sex i irezistibil atras de dorina de a se schimba n bine. Tot el e eroic, dedicat legturilor de familie i amoroase. n plus, se simte dator s protejeze cu blndee copiii i sufletele mai slabe. Poate fi sfnt sau diavol. Poate experimenta cele mai negre mistere ale Iadului sau poate tuna i fulgera mpotriva pcatului i decadenei. Fie c vorbete de la amvon, ntr-o ntrunire de afaceri sau pe scen, atracia lui hipnotic va prinde n mreje publicul, transfigurndu-l. De fapt, e o chestie destul de nfricotoare! Chiar i atunic cnd Scorpionul a permis temporar furiei, melancoliei sau alcoolului s-l trasc n an, poi s pui rmag pe exemplarul tu din "Infernul" lui Dante c ceilali vagabonzi vor face crare cnd va trece el!
E feroce de posesiv cnd vine vorba de lucruri pe care le consider ca fiind proprietatea lui. i dorete succesul, dar ambiia lui nu e niciodat ostentativ. Ateapt linitit momentul cnd va face micarea de mat, iar ntre timp i face treaba, tiind sigur c e perfect pentru o poziie superioar. Preia controlul ncet dar sigur i poate face cam tot ce vrea, cu condiia s vrea cu adevrat. Puterea ntunecat, magic, misterioasa lui Pluto poate transforma dorina n realitate cu meticulozitate rece i concentrat.
Dei o dorin morbid de a cunoate adncurile depravrii i decderii umane poate da natere unei oprle cenuii care se lfie ntr-o lume a drogurilor i cruzimii, el poate inversa procesul trecnd la medicin, unde tratamentele drastice, purtnd aceleai simboluri ca drogurile, l fascineaz pur i simplu. Dei muli dintre chirurgii sadici snt Scorpioni, e la fel de adevrat c muli dintre cei mai buni medici ai lumii snt inspirai tot de Putlo s vindece att mintea ct i trupul, diagnosticnd i tratnd pe baza unor misterioase cunotine. Scorpionul s-a nscut cunoscnd tainele vieii i morii i cu capacitatea de a ale cuceri pe amndou dac dorete. Dar, dup cum spun vechii astrologi, pentru asta "trebuie s tie c tie". Misterle strvechi fascineaz mintea lui sclipitoare.
Unul dintre cele mai ciudate lucruri din astrologie este faptul c, n anul dinaintea sau de dup naterea unui Scorpion, n familia respectiv moare cineva. Iar cnd moare un Scorpion, n familia lui va avea loc o natere n anul dinainte sau n cel de dup. Asta se ntmpl n cel puin 95 la sut din cazuri. Simbolul lui Pluto e pasrea Phoenix, care se nal triumftoare din propria cenu, iar Scorpionul simbolizeaz renvierea.

Barbatul Scorpion
Barbatul Scorpion este incapatanat, plin de pasiune si resurse. El are pretentii foarte mari de la o femeie, de la partenera lui de viata. In cazul in care are o relatie oficiala, foarte greu va putea cineva sa il desparta de perechea sa. Insa este amator de placeri si un manipulator abil, de aceea mai multe fete, in general femeile idealiste si romantice, ii vor cadea prada. El in multe cazuri urmareste doar satisfacerea placerilor persoanale, a libidoului sau sexual. Te poti impaca cu el daca stii sa ii oferi pasiune si intelegere. Insa relatia va merge intotdeuna in directia in care hotaraste el.

Sfatul astrologului: Daca el nu te prezinta familiei lui sau spune ca familia lui este impotriva relatiei voastre, poti sa fii aproape sigura ca nu vrea o relatie oficiala cu tine. Nu are sens sa te amagesti si sa incerci o impacare daca v-ati despartit. Probabil vei avea parte de impacarea mult dorita, dar nu de finalul pe care tu il astepti.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el: Propune-i o noapte de nebunii, in secret, fara ca cei din jur sa stie ca v-ati impacat.

Barbatul Scorpion are o inteligenta penetranta, care merge dincolo de aparente, si o exceptionala intuitie, care l face sa ghiceasca intentiile ascunse ale interlocutorului. Este extrem de tenace, iar daca si-a pus ceva n minte, va uza de orice mijloace pentru a-si atinge telul. Privind atent, vei descoperi nsa ca straduintele sale de a reusi nu vizeaza puterea sau banii, ci sunt nascute, de fapt, dintr-un fel de ntrecere cu sine nsusi, din dorinta lui de autodepasire.

Barbatul Scorpion poarta aproape ntotdeauna n suflet o rana de un fel sau altul, o problema emotionala sau sexuala, un conflict sau o frustrare greu de rezolvat. Dispune de o profunda sensibilitate si de un "feeling" iesit din comun, iar curentii emotionali dinauntrul ori din jurul sau l afecteaza cu usurinta. Este lesne de ranit, susceptibil n ceea ce priveste sentimentele celorlalti, adesea singuratic si motivat de o nevoie aproape vorace de a avea o viata relationala. Barbatul Scorpion cauta nsa o uniune profunda, indestructibila. Din acest motiv, este foarte atent cui i permite sa patrunda n cmpul sau psihic.

Mnat de sexualitatea sa puternica, de libidoul sau de exceptie, barbatul Scorpion va avea probabil multe experiente amoroase. Vai, nsa, de femeia care nu reuseste sa se ridice la standardele exigentelor sale, care nu-i poate cstiga respectul, pentru ca el va avea tendinta de a o tortura psihic, de a o chinui prin accese de ura si pasiune, crize de gelozie sau jocuri subtile "de-a victima si calaul". Barbatul Scorpion cauta femeia initiatoare, sublima, care sa-l ajute sa atinga divinitatea, ca n practicile tantrice de cea mai pura sorginte.

Doar femeia alcatuita din acelasi aluat ca si el, sau cea care i va fi inteles perfect mecanismele interioare, va fi suficient de bine narmata pentru a rezista alaturi de el.
nu-l cuceri... te va cuceri el pe tine inainte sa-ti dai seama...

si mai ales nu incerca logica, la ei se aplica alte reguli sau le fac din mers... inca nu m-am prins.
Daca vrei sa-l cuceresti pe barbatul Scorpion, va trebui mai nti sa-i strnesti instinctele primare. ntr-un moment cnd te vei simti extrem de atragatoare, priveste-l drept n ochi si zmbeste-i enigmatic. Invita-l sa iesiti mpreuna, dar paraseste-l elegant si pe neasteptate dupa o ora. Asigura-te ca urmatoarea ntlnire va fi o cina trzie, la tine sau la el. De data asta, la lumina lumnarilor, nlantuie-l, nrobeste-l sexual si emotional.

Daca vrei sa-l pastrezi, ia-l ntotdeauna n serios, complimenteaza-l si lauda-l, dar cu masura, att ct sa-l faci sa se simta n siguranta. Cere-i sfatul si admira-i competenta. Lasa la o parte modestia si timiditatea, mbraca-te cu haine strmte si parfumeaza-te cu parfumuri scumpe.

Nu flirta cu alti barbati, barbatul Scorpion este extrem de posesiv, iar gelozia sa este renumita. nlatura orice element care i-ar putea strni suspiciunea, pentru ca barbatul Scorpion nu se va sfii sa-ti caute n poseta cnd nu esti de fata. Asigura-l de dragostea si fidelitatea ta, dar nu-l lasa sa te domine. Lupta cu calm si cu fermitate ca sa-i cuceresti respectul si sa beneficiezi de un statut egal cu al lui n cuplu.

Daca vei reusi, vei avea parte de o relatie de exceptie: profunda, fascinanta si durabila.
te astepata cea mai grea batalie din viata ta! o sa te innebuneasca in toate sensurile,
cand iti va fi lumea mai draga, o sa te lase suferinda...
pentru ca dupa o perioada sa reapara in viata ta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si o va lua de la capat...
in tot acest timp, tu ai sa suferi, ai sa-l iubesti in continuare si ai sa te multumesti cu orice farama din atentia lui....
iar daca intre timp ti-ai facut o alta relatie...pazea...relatia asta deja e in pericol!
trebuie sa fii foarte sincera in tot ce-i spui. Nu incerca sa-l minti ca te prinde si te paraseste fara explicatii. Sa fii desteapta si niciodata sa nu-i spui totul. Ii place sa exploreze. sa fii eleganta, sa mirosi frumos, sa porti decolteuri, sa nu te lasi usor la pat ca te vei desparti repede de el. Cam atit.

Simbol: scorpionul. Ca si corespondentul sau din lumea animalelor, versiunea umana o sa se autodistruga ca sa isi duca la capat razbunarea. Chiar si sa faca dragoste este o batalie pana la moarte

Element: apa. Apa Scorpionului este vesnic tulbure si fara fund. Daca din greseala ai cazut in ea fara protectia unei armuri/costum de azbest o sa mai ramana din tine doar scheletul. Aburii fierbinti pot fi vindecatori, relaxanti si purificatori. De asemeni te pot asfixia si arde.

Calitate: fix. Scorpionii nu iarta, nu uita si nu dau drumul. Sunt fixati pe secrete. Ceea ce vezi e rareori adevarul.

Guvernatori: Pluto si Marte. Adica minte infierbantata si suspicioasa. Un obsesiv-compulsiv care te insala tot timpul cu privire la orice. Marte iti da iluzia unei pasiuni fierbinti, pentru ca apoi Pluto-Distrugatorul sa iti dea un sut unde te doare mai tare de n-o sa te mai ridici de pe jos. Asa, doar de distractie.

Activitate preferata: planuirea urmatoarei miscari
Carte preferata: Ghidul milei pentru klingonieni
Model in viata: razbunatorul mascat
Idol romantic: don Corleone
Slujba ideala: judecator, juriu si calau

Prima intalnire ideala: isi fixeaza privirea cu un strain frumos, dupa care urmeaza 10 sau 12 ore non stop de sex pasional si fara frontiere. Nu se spun nume sau cuvinte. Strainul nu e revazut vreodata. Scorpionul are inca o dragoste pierduta de jelit.

Fraza cheie: Lasa ca vezi tu
Fraza de agatat: Buna
Parte a corpului: organele sexuale. Mancarimi cronice in zona, in faza terminala. Se scarpina adesea
Zona erogena: organele sexuale. E in calduri permanent si intens. Nu exista vindecare. Cauta mereu tratament.
Stil romantic: misterios si sarcastic
Ciudatenie sexuala: are tot timpul in portbagaj o trusa de jucarii sexuale, pentru cazurile de urgenta

- niste ciudati obsedati de control pe toate planurile, foarte rezistenti, care isi satisfac orgoliul umilindu-i pe ceilalti
- Marte le da un caracter extrem de suspicios si exploziv. Pluto le da instinctul de supravietuire. Nimic nu poate rani un Scorpion decat el insusi.
- Stilul lor justitiar seamana cu al Inchizitiei. Daca mori, esti nevinovat. Daca traiesti, esti vinovat.
- Extremist, nu rational. Vede viata in alb si negru. Nu face nici un fel de compromisuri.
- Sindromul tot sau nimic ii face sa nu aiba relatii decat cu persoane care le pot controla in mod absolut
- Cearta-te si o sa suferi o infrangere verbala atat de dureroasa incat o sa incepi sa iti doresti sa iti fi dat o mama de bataie. Daca cumva ii convingi ca ai dreptate, o sa faca ulcer incercand sa se razbune
EL
- idealist, pasional si loial. E recunoscut pentru sarmul magnetic si privirile hipnotice. Nu poti sa ii rezisti, indiferent de imprejurari
DAR
- e mai probabil sa iti distruga demnitatea si sentimentele decat sa stea si sa discute. Grozav, domnule Intensitate
- e egoist. Dupa mintea lui, poate sa fie cat de infidel vrea, dar daca cumva tu dai vreun semn ca ai vrea sa faci la fel, o sa iti dea verde atat de repede ca o sa iti vajaie capul. Si toate astea o sa fie executate fara nici cea mai mica umbra de sentiment
- ratiunile lui de a trai sunt puterea si controlul. Ar controla si destinul daca ar putea (unii dintre ei chiar incearca). De obicei e bun la adus bani in casa exact din motivele susmentionate si are succes in afaceri. Dar nu banii il intereseaza pe el, ci puterea
- isi schimba extrem de rapid emotiile. E gelos, posesiv si sarcastic. Nu ai nici o sansa sa ajungi la vreun compromis, asa ca ori il iei exact asa cum e, ori o iei la goana
- fa-l gelos intentionat si ar fi bine sa ai o lopata la indemana. Ca sa te aperi sau ca sa iti sapi singura groapa. Ia in calcul chestia asta cand vrei sa ai o aventura sau, mai rau, sa iti legalizezi relatia cu el
- cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu reactionezi la tacticile lui de manipulare sentimentala. Asta e felul lui de a te controla. De exemplu, daca iti zice ca iese in oras fara tie, ureaza-i distractie placuta si zambeste ca si cum ai sti ceva ce lui ii scapa. O sa o ia razna si o sa petreaca toata seara ascuns in boschetii din fata blocului, asteptand sa te prinda in flagrant
- comunica prin amenintari, placa favorita fiind ca te paraseste. Minte de ingheata apele. Singura persoana de care te descotorosesti mai greu decat de un barbat Scorpion e o femeie Rac
- isi petrece jumatate de viata cautand razbunare pentru lucruri care i s-au intamplat sau nu. Cealalta jumatate si-o petrece intrand in tot felul de belele
- e imposibil de secretos. Ii e teama ca, daca isi deschide sufletul in fata ta si o sa afli lucruri importante si secrete de-ale lui o sa ai cu ce sa il santajezi (el e in stare de asta). Poate sa vorbeasca prostioare ore in sir, dar o sa evite sa iti raspunda la intrebari directe
- daca s-ar putea, ar trai pe o insula pustie sau intr-o fortareata. Dar asta l-ar impiedica sa se vada cu chelnerita de la bar pe care a pus ochii. Chelnerita pe care o sa o revezi la terapia in grup pentru femei abandonate de Scorpioni. Oricum, nu era treaba ta sa te bagi, tu erai doar prietena/nevasta/mama copiilor lui
- daca il prinzi ca te insala, asteapta-te la o scena melodramatica, stil telenovela. Inclusiv cu tarat in genunchi si lacrimi de crocodil. Nu fi fraiera, e doar pentru ca ii place sa se dea in spectacol. O sa faca orice in momentul ala ca sa il ierti, in afara de sa se schimbe
- sa intri in tumultul asta emotional este o experienta similara unei calatorii in Triunghiul Bermudelor. S-ar putea sa nu supravietuiesti
Cum il depistezi: cand un specimen din zodia Scorpionului se uita la tine, o sa simti o nevoie ciudata sa dai jos hainele de pe tine. O sa aiba efectul asta chiar daca esti intr-un loc public (inclusiv Gara de Nord) si ti se pare ultima uratanie

Unde il gasesti: mergi pe urma dezastrelor emotionale care duc la usa lui. Sau mai bine lasa-l pe el sa te gaseasca. In felul asta nu o sa fii cea care a initiat relatia care ti-a distrus viata

Cum il intrigi: fi vesela, fericita si plina de viata. Nu o sa reziste tentatiei de a te ademeni in fundul iadului. Odata ajunsa acolo, pur si simplu fii orice vrea el sa fi. Orice tentativa de a iti pastra vreo farama de personalitate proprie nu o sa iti cauzeze decat chinuri care nu sunt necesare

Prima intalnire: o sa te vrajeasca pana i te vei supune. Sau o sa se insinueze in viata ta si in sentimentele tale fara sa iti dai seama la fel ca bolile incurabile, de exemplu cancerul. Dupa prima intalnire, el o sa stie tot ce e de stiut despre tine si tu o sa stii mai nimic despre el. Cam asa o sa fie si in restul relatiei

Cand o faci: pentru ca Scorpionul are atatea planuri secrete, nu o sa stii niciodata cand e momentul bun. Asa ca mai bine fa-o cand vrea el, de obicei asta se va intampla imediat dupa ce sunt facute prezentarile. Cand ti-o tragi cu el, fa-o ca un star porno, dar incearca cumva sa lasi impresia ca e prima data pentru tine

Cand sa pui intrebarea: daca printr-o absurditate simti nevoia sa faci asta, suna la cel mai apropiat spital de nebuni

Daca iti da papucii: in cazul in care iti da prin cap sa vrei sa te razbuni, o sa reusesti doar sa il amuzi, caci pentru el incercarile tale sunt in cel mai bun caz de un amatorism induiosator. In orice caz, sa alergi dupa el si sa faci pe carpa de sters pe jos nu o sa il incurajeze decat sa se intoarca si sa isi stearga pantofii pe tine. Nu iti consuma energia, o sa ai nevoie de ea pentru urmatorii ani de psihoterapie

Daca ii dai papucii: o sa ii treaca. Insa, daca are impresia ca l-ai fraierit vreun pic, ar fi foarte indicat sa ai grija cel putin urmatorii 10 sau 20 de ani

Cum supravietuiesti
- Scorpionii au nevoie de dragoste neconditionata
- Rabdarea te ajuta sa le castigi increderea
- Ii calmezi daca ii asculti fara sa ii judeci
- Complimentele te ajuta sa obtii ce vrei de la ei
- Iau foc daca le imiti actiunile sau ii ignori

Cum se impaca cu altii
Pariaza pe: Rac, Capricorn, Pesti
Doar prieteni: Fecioara, Scorpion, Sagetator
Impusca-te acum: Berbec, Taur, Gemeni, Balanta, Leu
Oaia neagra: Varsator
vivacedonna
Postat pe 25 Septembrie 2012 01:11
mda.... parerea mea, ignora-l o perioada si o sa te uimeasca cu cata implicare o sa te caute apoi
animator
Postat pe 28 Septembrie 2012 09:47
ce stupid si absurd modul tau de a interpreta lucrurile! nu stie sa se exteriorizeze? nu vrea! te terorizeaza si te domina pentru ca ti-a prins punctul slab,si asa o sa se poarte cu tine tot timpul. iar tu,in imensa ta neputinta si slabiciune o sa-i accepti vesnic ,din mila, purtarea de bestie pe care o are. asta e mecanismul-te exploateaza sentimental pentru ca stie ca nu vei putea face fata niciodata puterii lui dominatoare. si da....si eu sunt scorpion si calc peste cadavre daca trebuie!
missisipiriver
Postat pe 8 Octombrie 2012 17:52
Cum iubim noi scorpionii? Am sa-ti dau un exemplu foarte elocvent cred valabil pentru mine cel putin: atunci cand iubesc o femeie si au fost foarte putine femeile pe care le-am iubit in afara de faptul ca nu ma mai interesa nici o femeie indiferent cat de frumoasa si dotata este am incercat intotdeauna sa o protejez sa o alint sa fac ceea ce-i place am gatit am spalat rufe am intins rufe am facut curat in casa am ajutat-o la absolut totul am scos-o in oras la film la munte la mare etc. ce vreau eu de la o femeie? sinceritate 100% vreau ca atunci cand hotaram ceva sa facem asa cum am hotarat vreau ca atunci cand ea spune ca face ceva sa faca acel ceva sa se tina de cuvant ,asa cum o surprind si eu cu cate o floare cu cate un mesaj cu un lucru pe care i-l cumpar sa faca si ea la fel. cam atat imi vine in minte acum
ionutzstoian
Postat pe 17 Octombrie 2012 11:58
De la: ionutzstoian, la data 2012-10-17 11:58:23Cum iubim noi scorpionii? Am sa-ti dau un exemplu foarte elocvent cred valabil pentru mine cel putin: atunci cand iubesc o femeie si au fost foarte putine femeile pe care le-am iubit in afara de faptul ca nu ma mai interesa nici o femeie indiferent cat de frumoasa si dotata este am incercat intotdeauna sa o protejez sa o alint sa fac ceea ce-i place am gatit am spalat rufe am intins rufe am facut curat in casa am ajutat-o la absolut totul am scos-o in oras la film la munte la mare etc. ce vreau eu de la o femeie? sinceritate 100% vreau ca atunci cand hotaram ceva sa facem asa cum am hotarat vreau ca atunci cand ea spune ca face ceva sa faca acel ceva sa se tina de cuvant ,asa cum o surprind si eu cu cate o floare cu cate un mesaj cu un lucru pe care i-l cumpar sa faca si ea la fel. cam atat imi vine in minte acum


CORECT !!! Poate anumite doamne au intalnit scorpioni care nu au avut sentimente atat de profunde pentru ele. Iar faza cu fidelitatea, cat se poate de adevarata! Cand EI iubesc, e ceva de vis. Culmea e ca nu cer prea mult, desi ofera TOT ce e mai bun din ei.
b727ana
Postat pe 17 Octombrie 2012 12:54
ai perfecta dreptate daca iubesc cu adevarat nu vei iesi din inima lor niciodata iubesc cu totul daca iubesc dar nu prea stiu sa arate iti spun eu
doremi
Postat pe 30 Octombrie 2012 09:18
''Impusca-te acum: Berbec, Taur, Gemeni, Balanta, Leu ''
Axl_R
Postat pe 30 Octombrie 2012 12:02
garbo053092_vica

6 mesaje
Membru din: 22/09/2009
Postat pe: 10 Mai 2012, ora 16:11 Citeaza Raspunde

Tocmai asta nu inteleg...ce inseamna razbunare la voi,si de ce razbunarea e arma impotriva femeii care te-a iubit ,poate ai iubit-o.Latura voastra ascunsa nu ne-o aratati si mai vreti sa fiti intelesi...Razbunarea e cu o alta femeie si un alt mod de a rani? pe cea care va iubit si care in traducere a fost o poveste de dragoste pana la urma.
Poate vreun barbat scorpion sa raspunda?Nu prea cred ca nici eu nu se inteleg si nu stiu de ce mint sau inseala ;e doar o alta latura ceva ce tine de gen dualitatii si mai vor si fidelitate...



Sunt scorpion,am avut o relatie de 14 ani si jumatate (din care 7 ani de cand suntem casatoriti) cu o femeie mai tanara cu 17 ani ca mine..Anul acesta in august a inceput sa ma insele cu alt barbat,simteam ce se intampla si am rugat-o sa fie sincera cu mine,mi-a spus si am iertat-o,nu i-am reprosat nimic si nu am invinovatit-o pentru ce face,a continuat sa ma insele, dar pana in momentul in care nu mi-a spus ca a inceput sa se indragosteasca de celalalt nu am vrut sa divortez de ea.Atunci am inteles ca nu mai e nici o sansa sa fim inpreuna chiar daca ea ma voia si pe mine in continuare, spunandu-mi ca nu-si vede viata fara mine,ca sunt ingerul ei,sufletul ei pereche,ca nimeni nu o iubeste asa cum am iubit-o eu.Ma voia si pe mine si pe celalalt.Nu pot accepta asa ceva, pentru ca e femeia pe care am iubit-o 14 ani si jumatate.Cand are probleme cu celalalt ma suna si imi plange pe umar,imcerc sa o sustin moral si o incurajez ca totul va fi bine intre ei pana la urma,ii dau in continuare sfaturi de cate ori are nevoie de mine. Am bagat divortul si i-am propus sa o facem de comun acord ca sa nu apara in actele de divort parasire de domiciliu si ca ma inseala.Avem inpreuna un fiu care a ramas cu mine,ea spunand ca cel cu care e acum o vrea doar pe ea ,nu si pe copilul ei,I-am dat voie sa viziteze copilul 365de zile pe an. Peste 3 zile mergem la notar sa semnam divortul. Am trecut prin toata aceasta perioada singur,am suferit, am slabit12 kg nu am dormit nopti intregi. Ce simt pentru ea : ca am iertat-o ,ca vreau sa fie fericita cu cel cu care e acum,i-am scris chiar si un mesaj in care l-am rugat sa-i fie alaturi, sa o iubeasca si sa fie intelegator cu ea, nu o invinovatesc de nimic si nu o condamn pentru ce a facut. M-am judecat doar pe mine sa vad unde am gresit,sa vad ce as fi putut sa fac si nu am facut de s-a ajuns aici.. Nu am inselat-o niciodata si nu am facut-o nici dupa ce ea ma inselat chiar daca din august pana acum am avut nenumarate ocazii.Simt ca juramantul pe care i l-am facut cand ne-am casatorit inca e sacru. Asta e razbunarea unui scorpion,razbunarea mea pe femeia pe care am iubit-o 14 ani si jumatate.
garbo_8103
Postat pe 20 Noiembrie 2012 10:41
Sunt scorpion,am avut o relatie de 14 ani si jumatate (din care 7 ani de cand suntem casatoriti) cu o femeie mai tanara cu 17 ani ca mine..Anul acesta in august a inceput sa ma insele cu alt barbat,simteam ce se intampla si am rugat-o sa fie sincera cu mine,mi-a spus si am iertat-o,nu i-am reprosat nimic si nu am invinovatit-o pentru ce face,a continuat sa ma insele, dar pana in momentul in care nu mi-a spus ca a inceput sa se indragosteasca de celalalt nu am vrut sa divortez de ea.Atunci am inteles ca nu mai e nici o sansa sa fim inpreuna chiar daca ea ma voia si pe mine in continuare, spunandu-mi ca nu-si vede viata fara mine,ca sunt ingerul ei,sufletul ei pereche,ca nimeni nu o iubeste asa cum am iubit-o eu.Ma voia si pe mine si pe celalalt.Nu pot accepta asa ceva, pentru ca e femeia pe care am iubit-o 14 ani si jumatate.Cand are probleme cu celalalt ma suna si imi plange pe umar,imcerc sa o sustin moral si o incurajez ca totul va fi bine intre ei pana la urma,ii dau in continuare sfaturi de cate ori are nevoie de mine. Am bagat divortul si i-am propus sa o facem de comun acord ca sa nu apara in actele de divort parasire de domiciliu si ca ma inseala.Avem inpreuna un fiu care a ramas cu mine,ea spunand ca cel cu care e acum o vrea doar pe ea ,nu si pe copilul ei,I-am dat voie sa viziteze copilul 365de zile pe an. Peste 3 zile mergem la notar sa semnam divortul. Am trecut prin toata aceasta perioada singur,am suferit, am slabit12 kg nu am dormit nopti intregi. Ce simt pentru ea : ca am iertat-o ,ca vreau sa fie fericita cu cel cu care e acum,i-am scris chiar si un mesaj in care l-am rugat sa-i fie alaturi, sa o iubeasca si sa fie intelegator cu ea, nu o invinovatesc de nimic si nu o condamn pentru ce a facut. M-am judecat doar pe mine sa vad unde am gresit,sa vad ce as fi putut sa fac si nu am facut de s-a ajuns aici.. Nu am inselat-o niciodata si nu am facut-o nici dupa ce ea ma inselat chiar daca din august pana acum am avut nenumarate ocazii.Simt ca juramantul pe care i l-am facut cand ne-am casatorit inca e sacru. Asta e razbunarea unui scorpion,razbunarea mea pe femeia pe care am iubit-o 14 ani si jumatate.
garbo_8103
Postat pe 20 Noiembrie 2012 10:53
AVETI DREPTATE FETELOR CARE ATI STAT CU UN SCORPION, ESTE O PERSOANA FOARTE EGOISTA,INCREZUTA,POSESIVA , INFIDELA,INTR-UN CUVANT SE CREDE '' BURICUL PAMINTULUI'.
Cristina_Zaharia_3
Postat pe 21 Noiembrie 2012 22:20
Ma cheama burst4x si sunt scorpion...

Sunt multe de spus despre barbatul scorpion, dar cred ca un zodiac de calitate surprinde destul de acurat calitatile si defectele nativului.

Hai sa nu dam cu pietre... Cred ca cel mai nefericit in relatia cu un scorpion este el insusi. Pentru ca scorpionul are o relatie cu el insusi...

Restul sunt amanunte. Este intradevar extrem de dificil sa ai o relatie cu u. barbat scorpion. Tot ceea ce isi doreste un scorpion de la o femeie este simplu in teorie: o femeie in care sa aiba incredere mai mult decat are in el (pentru ca in el nu are, in ciuda aparentelor), de care sa se simta suficient de mult atras fizic incat sa poata concluzions sincer ca indiferent ce alta femeie i-ar mai trece prin pat nu va simti nevoia sa se duca dupa aceea, o femeie cu care sa fie pattener intr-o echipa in care el este capitan.

Greu pentru femei superficiale, atrase de suprafata, rele de musca, optimiste fara noima, comode sa aiba o relatie cu un barbat scorpion.

Recomandat celor care intr-o reltie sunt gata sa mearga mai departe decat zgarietura suprafetei, extrem de deschise, tolerante si cu imaginatie sexuala din belsug.

Tristi? Da, pentru ca intotdeuna vor mai mult si realizeaza ca nu au. Infideli? Fizic, da. Egoisti, egocentristi? Da, pana cand te accepta in barca, dupa aceea nu. Razbunatori? Da. Grosolan cu persoane care le sunt fie indiferente fie neutre fie indiferente si rafinat cu o persoana care a reprezentat ceva pentru ei. Impredictibili? O, da! Plictisitori? Da, daca nu teusesti sa ii bagi priza.

Incercand o analogie... Scorpionul este un amplificator de putere, sensibilitate si fidelitate maxime. Dar, pentru a incanta are nevoie ce niste boxe pe masura... Altfel va genera un 'sunet' complet anost
burst4x
Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:01
O s fac o mic parantez. Deschis, tolerant i cu imaginaie, am nite "zgrieturi'' cam adnci.
Axl_R
Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:12
EU SUNT SCORPION SI SOTUL MEU TOT SCORPION SUNTEM DE 12 ANI INPREUNA SI TOT NE IUBIM CA LA INCEPUT MA CRED CEA MAI FERICITA FEMEIE SI INPLINITA CRED CA AM FACUT CEA MAI BUNA ALEGERE DIN VIATA MEA A FOST SA MA CASATORESC CU EL E UN SOT EXMPLU SI UN TATA EXMPLU

ASA CA NU PUTEM SA GENERALIZAM CA SCORPIONII SINT RAI NU CRED CA PERSONALITATEA OMULUI SI CARACTERUL DEPINDE DE ZODIE
sara767676
Postat pe 4 Decembrie 2012 07:54
EU SUNT SCORPIOANCA SI MARITATA CU SCORPION DE 12 ANI SI E TOCMAI OPUSUL LA CEIA CE ZICI TU EL NU FUMEAZA EU DA EL NU RIDICA TONUL DAR EU DA SI TOT TIMPUL ARE CUVINTE FRUMOASE DE SPUS SAU ZIS DECI NU DEPINDE DE ZODIE
sara767676
Postat pe 4 Decembrie 2012 08:00
8103, nu stiu de care carte imi aminteste ce ai scris - poate "invitatie la vals"?
Asta CHIAR E o razbunare.
quasaria
Postat pe 4 Decembrie 2012 09:30
Barbatul scorpion?!! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adica-mi place mult !
LLisa
Postat pe 4 Decembrie 2012 14:10
total de acord cu dna de mai sus...e adevarat ca scorpionii nu au multe defecte, au fffff multe....nu sunt genul care sa se multumeasca cu normalitate, care sa traiasca dupa reguli, care nu sunt ale sale strict...aaa, si niiiciodata nu-i poti aduce sub papuc...am o relatie cu un scorpion, nu de prea multa vreme dar....imi place la nebunie ce am langa mine. cu bune si rele...de fapt, suntem scorpioni amandoi...la inceput, desigur, eram o alta candidata la lista lui de trofee...din momentul in care omul a observat ca nu m-a citit din prima si mai avea cate o surpriza, a inceput sa trateze lucrurile...puuutin mai serios...asta insemnand intepaturi de gelozie...imi cunoaste toti amicii...omul s-a informat, si nu-l suporta pe niciunul...se enerveaza repede dar se si calmeaza la fel...avem meciuri la nervi dar din fericire, pana acum am favcut cu randul, unul nervor, celalalt calm...face pe durul dar pisoiasul din el a inceput sa iasa la lumina...cu minciunelele...deh...mai lucram la asta...incepe sa isi dea seama ca nu cred nimic dar l-am facut sa creada ca sunt credula pana cand ii mai serveam o portie de adevar...stie ca ma are dar nu e sigur ca poate sa ma tina ;lg el...sunt aspecte la care semanam enorm si asta ne cam atrage unul catre celalalt...vorbim despre aproape orice si nu facem planuri, luam fiecare zi asa cum e...si pana acum a tinut si tine in continuare:)
garbo227150
Postat pe 9 Decembrie 2012 14:26
Sunt cu un scorpion de aproape 12 ani impreuna, avem 2 copilasi. Sunt cea mai fericita sotie ca am asa un barbat linga mine: grijuliu, tata iubitor, sot mindru de familia lui si foarte multumit de ceea ce are. Totusi nu conteaza zodia in care e nascut, dar educatia din familie si nu mai putin o femeie desteapta care stie cum sa il coordoneze,dar in acelasi timp sa ii creeze impresia ca el este seful. Dupa mine toti barbatii sunt ca niste copilasi, care necesita atentie, dragoste si indrumare. Eu ma comport cu el asa cum as vrea sa se comporte el cu mine si asta primesc, de aceea suntem considerata o familie exemplu. Eu cred ca toate problemele trebuie discutate si rezolvate doar intre voi doi si totul va fi bine... Nu cautati probleme,dar solutii....
garbo_8939
Postat pe 10 Decembrie 2012 00:55
Interesanta caracterizare. Revin pentru a spune ca dupa jumatate de an am cunoscut mai bine barbatul scorpion, este foarte greu de ajuns sufletul lui dar e si o foarte mare provocare daca intr-adevar iti doresti asta. Daca voi reusi, ramane de vazut. Momentan lasa o impresie vaga de superficialitate, vom vedea pe parcurs daca asa e el sau e doar o masca. Oricum e palpitant sa vanezi si sa fii vanat din umbra. Intr-adevar idealul feminin al barbatilor scorpioni nu exista. Sper sa isi dea si ei seama pana nu trece viata pe langa ei.
garbo_5744
Postat pe 17 Decembrie 2012 15:06
De la: garbo_5744, la data 2012-12-17 15:06:34Interesanta caracterizare. Revin pentru a spune ca dupa jumatate de an am cunoscut mai bine barbatul scorpion, este foarte greu de ajuns sufletul lui dar e si o foarte mare provocare daca intr-adevar iti doresti asta. Daca voi reusi, ramane de vazut. Momentan lasa o impresie vaga de superficialitate, vom vedea pe parcurs daca asa e el sau e doar o masca. Oricum e palpitant sa vanezi si sa fii vanat din umbra. Intr-adevar idealul feminin al barbatilor scorpioni nu exista. Sper sa isi dea si ei seama pana nu trece viata pe langa ei.


de ce il vinezi??? spiritul de haita da mina cu incultura pe garbo, iar filozoafele ne fac praf. bine ca esti tu pro-fund-a .si tu ai vrut sa fi idealul feminin, dar nu ti-a iesit . mai binbe taceai."sa vinbezi si sa fii vinat "- animale fara sentimente, doar cu instincte.
garbo_5862
Postat pe 17 Decembrie 2012 15:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Credeti ca exista o atractie si o posibila casatorie intre un baiat SCORPION si o fata TAUR? 50 De la: Good_Boy 23 Iulie 2012 17:41
femeia rac si barbatul varsator 7 De la: garbo184784 6 Februarie 2011 08:59
anul 2012-Sfarsitul sau un nou inceput 20 De la: garbo158123 26 Aprilie 2011 12:26
Zodia mea 13 De la: Laura_M 29 Octombrie 2010 16:17
COMPATIBILITATE BARBAT BALANTA - FEMEIA GEMENI? 6 De la: ALENA_67 28 Decembrie 2010 12:43
Setari Cookie-uri