BARBATUL SCORPION !!!!!!!!!!!!!???????

AICI SA VA AUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CE AVETI DE SPUS DESPRE BARBATUL SCORPION ?EU LA RANDUL MEU POT SPUNE :
-NARCISIST
-EGOIST
-MINCINOS
-FUMATOR
-INCREZUT
-INFIDEL

ASTEPT COMENTARII;E VOASTRE
surroxana
Postat pe 11 August 2010 00:10
Buna! am o relatie de 10 ani cu un scorpion !!!!!! Ne _ am cunoscut la o varsta in care amandoi eram destul de maturi * 35 ani* , divortati si cu copiii . Mi _ a placut din prima clipa felul lui de a fii , mai ales ca amandoii copiii erau la el . M_ am gandit ca un barbat singur care isi creste copiii singur trebuie sa fie deosebit si chiar este , dar nu din motivul asta . Nu a fost o iubire patimasa si nici nu va fii !! Stiu doar ca trebuie mereu sa fiu pregatita sa primesc o lovitura pe neasteptate din partea lui !! Atunci cand ,crezi ca lucrurile merg pe un fagas bun si simti ca este bine sigur vei primii o lovitura !! si una destul de dureroasa . Acum dupa atata timp m _ am obisnuit cu vorbele lui acide la adresa mea si nu numai la adresa mea ,cu infidelitatile lui cu egocentrismul lui , avarismul , egoismul!! M - am gandit de atatea ori de ce am stat sau mai stau in aceasta relatie!!?? Si singurul raspuns este acela ca dincolo de toate aceste dezamagiri cand il privesc in ochi , nu vad decat un om trist , nemultumit , fricos cu nevoia permanenta de a asuprii pe cineva pt a se simti el bine!! Sa nu intelegi ca as fii o masochista , doar ca mi -am dat seama ca eu sunt un om care stie sa iubeasca ! sa daruieasca iubire , afectiune , ca stiu sa traiesc ! EL nu !! Si totusi undeva in strafundul sufletului lui exista dorinta asta de iubire dar , nu stie sa o lasa sa iasa la suparfata si nu numai fata de mine ci si fata de copiii si familia lui !! sunt multe de spus de scorpioni , foarte multe lucruri au si partile lor bune !! Totul este sa stii cum sa lupti sa le castigi inima si sigur nu le vei mai iesi niciodata de acolo , odata cucerit teritoriul !!
garbo015648
Postat pe 3 Septembrie 2010 09:49
deci, ai o relatie cu un scorpion!? si cum va intelegeti? prin semne?
si inca mai traiesti???

femeie, ala se numeste barbat, om, sau cum mai vrei tu sa-i zici
zambila
Postat pe 3 Septembrie 2010 09:52
Inca mai traiesc !!! Incerc sa iau ce este frumos din relatie !!! pana la urma scorpionul nu este si el decat un BARBAT ca de altfel toti barbatii care apartin celorlate zodii!!
garbo015648
Postat pe 3 Septembrie 2010 10:10
De la: garbo015648, la data 2010-09-03 09:49:08 Buna! am o relatie de 10 ani cu un scorpion !!!!!! Ne _ am cunoscut la o varsta in care amandoi eram destul de maturi * 35 ani* , divortati si cu copiii . Mi _ a placut din prima clipa felul lui de a fii , mai ales ca amandoii copiii erau la el . M_ am gandit ca un barbat singur care isi creste copiii singur trebuie sa fie deosebit si chiar este , dar nu din motivul asta . Nu a fost o iubire patimasa si nici nu va fii !! Stiu doar ca trebuie mereu sa fiu pregatita sa primesc o lovitura pe neasteptate din partea lui !! Atunci cand ,crezi ca lucrurile merg pe un fagas bun si simti ca este bine sigur vei primii o lovitura !! si una destul de dureroasa . Acum dupa atata timp m _ am obisnuit cu vorbele lui acide la adresa mea si nu numai la adresa mea ,cu infidelitatile lui cu egocentrismul lui , avarismul , egoismul!! M - am gandit de atatea ori de ce am stat sau mai stau in aceasta relatie!!?? Si singurul raspuns este acela ca dincolo de toate aceste dezamagiri cand il privesc in ochi , nu vad decat un om trist , nemultumit , fricos cu nevoia permanenta de a asuprii pe cineva pt a se simti el bine!! Sa nu intelegi ca as fii o masochista , doar ca mi -am dat seama ca eu sunt un om care stie sa iubeasca ! sa daruieasca iubire , afectiune , ca stiu sa traiesc ! EL nu !! Si totusi undeva in strafundul sufletului lui exista dorinta asta de iubire dar , nu stie sa o lasa sa iasa la suparfata si nu numai fata de mine ci si fata de copiii si familia lui !! sunt multe de spus de scorpioni , foarte multe lucruri au si partile lor bune !! Totul este sa stii cum sa lupti sa le castigi inima si sigur nu le vei mai iesi niciodata de acolo , odata cucerit teritoriul !!
thrillia
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:19
lasal dreak de scorpion gaseste altu
garbo074997
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:25
Alt scorpion?
anakin
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:27
eu am un sot scorpion.ma-nseala de 2ani,dar nu vrea sa divorteze.nu stiu nici eu daca vreau.este la fel ca toti ceilalti scorpioni.relatia noastra e plina de paradoxuri.nu ma mai iubeste,dar ma mai vrea.am aflat de curand si nu am reusit sa iau hotararea definitiva.ne-am iubit mult si nu stiu daca voi putea trece peste asta.simt ca zilele in care sufar se imputineza.simt ca am inceput sa ma detasez.sper sa pot lua cea mai inteleapta hotarare pentru fetita mea si pentru mine.deja l-am exclus.
thrillia
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:29
De la: anakin, la data 2010-10-19 00:27:24Alt scorpion?
cum iubiti voi scorpionii?ce vreti de la o femeie?poate vre-un scorpion sa raspunda sincer la aceaste intrebari simple?
thrillia
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:32
La a doua intrebare, este simplu : mens want pussy. E bine?
anakin
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:35
De la: thrillia, la data 2010-10-19 00:29:20eu am un sot scorpion.ma-nseala de 2ani,dar nu vrea sa divorteze.nu stiu nici eu daca vreau.este la fel ca toti ceilalti scorpioni.relatia noastra e plina de paradoxuri.nu ma mai iubeste,dar ma mai vrea.am aflat de curand si nu am reusit sa iau hotararea definitiva.ne-am iubit mult si nu stiu daca voi putea trece peste asta.simt ca zilele in care sufar se imputineza.simt ca am inceput sa ma detasez.sper sa pot lua cea mai inteleapta hotarare pentru fetita mea si pentru mine.deja l-am exclus.te insala de 2 ani...stii asta ..ala nu vrea sa divorteze, expectabil...dar nici tu nu crezi ca vrei sa divorteyi...asta e curat cretinism ... ma intreb ce te tine ?? societatea , statutul...o perceptie falsa asupra relatiei, gura lumii sau ce anume??.nu te ,,mai" iubeste( esti sigura ca te-a iubit vreodata...??!!) dar te ,,mai" vrea..asta cu titlu de posesie sau cum?? sub beneficiu de inventar??
,,ne-am iubit mult"- e la trecut ..ok..ceea ce nu se intelege de ce tii sa perpetuezi suferinta??? adica...de ce nu-ti faci bilantul ...unde da cu minus si inclina balanta..adio si nu am cuvinte...de ce nu incerci sa iti vezi de viata ta..si sa fii cu adevarat fericita ... cu lipsa cuiva care oricum nu te mai iubeste???
reyya
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:44
Anakine.....scurt si la obiect...
nuti_vio
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:45
pai normal, doar nu ne invartim in jurul cozii..
anakin
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:47
Anakine.... Q:E:D
reyya
Postat pe 19 Octombrie 2010 00:47
habar n-am sa raspund la chestii din astea...
io stiu numa cum am ioMbit odata o scorpioanca.
da' si ea pe mine...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 19 Octombrie 2010 01:15
luati-o ca un fel de modus vivendi de la un scorpion

http://www.youtube.com/watch?v=e_86b9ULBvM

enjoy
anakin
Postat pe 19 Octombrie 2010 11:19
depinde si secunda in care te ai nascut,ascendentul,cei 7 ani de acasa,implicit educatia,societatea,pregatirea,caracter..........
milusu
Postat pe 23 Noiembrie 2010 01:35
FELICITARI SUNT SI EU CASATORITA DE 16 ANI CU UN SCORPION EGOIST INFIDEL MINCINOS REPEJOR IN BRATELELE AMANTEI SAU MAMICII
AM DOI COPII DAR CHIAR SI PT EI EI AM DECIS CA NU II MAI POT TOLERA JIGNIRILE TRADARILE MURDARIILE .
I-AM ARUNCAT VERIGHETA DAR TOT NU VREA SA PLECEDE DE ACASA, POATE FACE CE VREA M-A PIERDUT= VREAU SI EU DREPTUL LA VIATA NU SA CANTARESC TOT CE VREU SA SPUN SAU CE FAC SA STAU IN EXPECTATIVASECUNDE DE SECUNDA NU MAI VREAU
NU SE MAI MERITA CEA MA I MINCINOASA ZODIE, EGOISTA, SI FARA CEI 7 ANI DE ACASA
garbo053092_vica
Postat pe 29 Noiembrie 2010 23:59
PERFECT. IMI DAI VOIE SA MAI COMPLETEZ?
FARA CEI 7 ANI DE ACASA,NESIMTIT,PROST CARE SE CREDE DESTEPT IN TOT CEEA CE CUPRINDE VIATA SAU BUNELE MANIERE FATA DE SOTIE IAR DACA SE POATE SA ISI STRAGA BANUTII CASTIGATI DE EL SI SA II CHELTUIE PE AI TAI
UN FEL DE A SPUNE CE=I AL MEU E AL MEU ,IAR CE E AL TAU E AL NOSTRU
CEA MAI EGOISTA SI MINCINOASA SI PROASTA ZODIE FUGITI DE EI CACI CHIAR DACA II AJUNGI LA SUFLERET TOT TE VA TRADA VA MINTI SI VA AVEA MEREU CEVA ACID DE ZIS CAND TE ASTEPTI MAI PUTIN.
garbo053092_vica
Postat pe 30 Noiembrie 2010 00:04
DAAAAAA...asa este Dl Scorpion.Laudarosi ,infatuati ..se lauda cu relatiile lor.Femeile sunt pentru ei niste "trofee ".Da si mai este adevarata si chestia cu alergatul in bratele mamicii.Am avut impresia la un moment dat ca sufera de sindromul lui OEDIP.
Nu gasesc nici o calitate la aceasta zodie...te surprinde mereu dar la modul negativ.Nu stiu sa spuna "multumesc"nu stiu sa daruiasca o floare....vor doar sa primeasca..
Meydis
Postat pe 13 Decembrie 2010 16:59
De la: thrillia, la data 2010-10-19 00:19:47
De la: garbo015648, la data 2010-09-03 09:49:08 Buna! am o relatie de 10 ani cu un scorpion !!!!!! Ne _ am cunoscut la o varsta in care amandoi eram destul de maturi * 35 ani* , divortati si cu copiii . Mi _ a placut din prima clipa felul lui de a fii , mai ales ca amandoii copiii erau la el . M_ am gandit ca un barbat singur care isi creste copiii singur trebuie sa fie deosebit si chiar este , dar nu din motivul asta . Nu a fost o iubire patimasa si nici nu va fii !! Stiu doar ca trebuie mereu sa fiu pregatita sa primesc o lovitura pe neasteptate din partea lui !! Atunci cand ,crezi ca lucrurile merg pe un fagas bun si simti ca este bine sigur vei primii o lovitura !! si una destul de dureroasa . Acum dupa atata timp m _ am obisnuit cu vorbele lui acide la adresa mea si nu numai la adresa mea ,cu infidelitatile lui cu egocentrismul lui , avarismul , egoismul!! M - am gandit de atatea ori de ce am stat sau mai stau in aceasta relatie!!?? Si singurul raspuns este acela ca dincolo de toate aceste dezamagiri cand il privesc in ochi , nu vad decat un om trist , nemultumit , fricos cu nevoia permanenta de a asuprii pe cineva pt a se simti el bine!! Sa nu intelegi ca as fii o masochista , doar ca mi -am dat seama ca eu sunt un om care stie sa iubeasca ! sa daruieasca iubire , afectiune , ca stiu sa traiesc ! EL nu !! Si totusi undeva in strafundul sufletului lui exista dorinta asta de iubire dar , nu stie sa o lasa sa iasa la suparfata si nu numai fata de mine ci si fata de copiii si familia lui !! sunt multe de spus de scorpioni , foarte multe lucruri au si partile lor bune !! Totul este sa stii cum sa lupti sa le castigi inima si sigur nu le vei mai iesi niciodata de acolo , odata cucerit teritoriul !!
in primul rand vreau sa te intreb ce zodie esti tu?
in al doilea rand vreau sa i-ti spun ca povestea ta este identica cu povestea mea ,diferentza este ca eu am o relatie cu un scorpion de 8 ani, si simt acelasi lucru ,este la fel ca toti scorpionii, ...dar de cate ori ma hotarasc ca terminam, de atatea ori ma uit un ochii lui si vad un om trist, fricos.....si pur si simplu stiu ca are nevoie de mine si nu il pot lasa.....
oare ce este asta ? dependenta, dragoste, masochism, obisnuinta.......NU MAI STIU, MA TOT INTREB DAR.....NU GASESC RASPUNS...
Nicool
Postat pe 20 Decembrie 2010 17:01
Barbatul Scorpion.............. Absolut fascinant, superb, minunat, complet imprevizibil, charismatic, pasional, misterios, expert in seductie, cel mai naravas personaj care poate exista...... Nu ajung atatea calitati? Cine nu are defecte? Preferati un barbat anost, fara sare si piper, meschin, dar cu aceleasi defecte (mai mult sau mai putin) ca ale Scorpionului?
Si eu am o un barbat Scorpion acasa. Un exemplar evoluat. A incercat el sa-si faca si cu mine numarul, daca ma pot exprima asa...... Iar eu, har Domnului, motivata de sentimente, i-am rezistat cu stoicism. Multumesc cerului ca am ales sa lupt pentru dragostea mea, ca am avut rabdare si idei cu carul, pentru ca acum am la picioare un barbat adevarat, care stie si sa ofere, nu numai sa primeasca, care, pentru prima oara in viata lui, isi arata sentimentele, care gateste excelent, care ma respecta si, oricat ar fi de greu de crezut, nu ma inseala. Mai arunca cateva minciuni nevinovate cand si cand, dar nu reuseste decat sa ma amuze......... Desigur ca, daca isi coboara privirea, si eu sunt tot acolo, la picioarele lui............ A nu se intelege ca avem o relatie siropoasa, gelatinoasa. Nici vorba!
E adevarata si remarca referitoare la relatia Scorpionului cu mama lui.
Ce am facut, ce n-am facut, credeti sau nu, mi-a fost dat sa aud de la el, si nu o singura data, ca sunt mai buna decat mama lui, ca sunt perfecta........ Just for fun, el are acum doua mamici, care-l alapteaza cu randul ...... El e multumit, iar noi suntem fericite si ne distram de numa
In opinia mea, nu exista nimic mai impresionat decat lacrimile unui barbat puternic, orgolios, unui barbat adevarat in toata puterea cuvantului. ........Am fost subiectul si martora unui asemenea moment de sensibilitate atat de emotionant incat, nu am putut decat sa-l iau in bratele mele, sa simta ca are deja toata siguranta, afectiunea si suportul pe care le cauta de-o viata......
Cand l-am cunoscut, motto-ul lui era: Nu cer, nu dau! Eu vreau sa fiu singur! Nu vreau o relatie stabila! Eu nu ma casatoresc! Acum nu vrem decat sa ne trezim unul langa altul pentru tot restul vietii......... Iar eu, in secret, imi doresc sa plec din lumea asta inaintea lui, pentru a nu fi nevoita sa ma trezesc in nicio dimineata fara el.

Nu stiu exact ce s-a intamplat in relatiile voastre, dar sigur s-au strecurat greseli. Scorpionul nu suporta critica, nici reprosurile, nici controlul, nu accepta cu una cu doua sa faca echipa, tendinta naturala este de a transforma totul intr-o competitie, chiar si intr-o relatie. Uneori simte nevoia de solitudine........ Este un barbat extrem de vulnerabil, sensibil, nesigur si nefericit, contrar mastii pe care o poarta. La o abordare nepotrivita, devin agresivi, cinici, cumplit de razbunatori. Daca tineti cont de toate aceste elemente in relatia cu el, ii castigati dragostea, respectul, admiratia. Numai atunci va fi cu adevarat al vostru si veti avea relatia la care visati. El este ALTFEL, ca atare, trebuie tratat ALTFEL. Daca reusiti, atunci viata voastra va fi ALTFEL, in sensul bun.........
Citeam mai sus ca, desi relatiile voastre nu merg, ei tot nu vor sa va dea drumul. Normal! Pentru ca sunt extrem de posesivi. Cu siguranta chiar si atasati si dependenti de voi, numai ca nu vor/nu pot/nu stiu s-o arate. Atunci poate ca nu-i totul pierdut. Poate n-ar strica sa-i ajutati si voi un pic....... Sigur se mai poate face ceva cate vreme exista sentiment. Nu-i usor, dar merita! In opinia mea, daca ar fi usor, nici n-ar mai merita............

garboro_205
Postat pe 28 Decembrie 2010 13:21
De la: garbo015648, la data 2010-09-03 09:49:08 Buna! am o relatie de 10 ani cu un scorpion !!!!!! Ne _ am cunoscut la o varsta in care amandoi eram destul de maturi * 35 ani* , divortati si cu copiii . Mi _ a placut din prima clipa felul lui de a fii , mai ales ca amandoii copiii erau la el . M_ am gandit ca un barbat singur care isi creste copiii singur trebuie sa fie deosebit si chiar este , dar nu din motivul asta . Nu a fost o iubire patimasa si nici nu va fii !! Stiu doar ca trebuie mereu sa fiu pregatita sa primesc o lovitura pe neasteptate din partea lui !! Atunci cand ,crezi ca lucrurile merg pe un fagas bun si simti ca este bine sigur vei primii o lovitura !! si una destul de dureroasa . Acum dupa atata timp m _ am obisnuit cu vorbele lui acide la adresa mea si nu numai la adresa mea ,cu infidelitatile lui cu egocentrismul lui , avarismul , egoismul!! M - am gandit de atatea ori de ce am stat sau mai stau in aceasta relatie!!?? Si singurul raspuns este acela ca dincolo de toate aceste dezamagiri cand il privesc in ochi , nu vad decat un om trist , nemultumit , fricos cu nevoia permanenta de a asuprii pe cineva pt a se simti el bine!! Sa nu intelegi ca as fii o masochista , doar ca mi -am dat seama ca eu sunt un om care stie sa iubeasca ! sa daruieasca iubire , afectiune , ca stiu sa traiesc ! EL nu !! Si totusi undeva in strafundul sufletului lui exista dorinta asta de iubire dar , nu stie sa o lasa sa iasa la suparfata si nu numai fata de mine ci si fata de copiii si familia lui !! sunt multe de spus de scorpioni , foarte multe lucruri au si partile lor bune !! Totul este sa stii cum sa lupti sa le castigi inima si sigur nu le vei mai iesi niciodata de acolo , odata cucerit teritoriul !!
lenu25
Postat pe 1 Ianuarie 2011 15:26
garboro 205, ai mare dreptate.si eu sunt cu un barbat din aceasta zodie si vreau sa spun ca tot ceea ce zici tu este cat se poate de adevarat.la inceput am avut ceva probleme, dar acum ca ne-am cunoscut mai bine, totul este ok, din toate punctele de vedere. trebuie doar sa stii cum sa abordezi problema.intr-un cuvant, suntem fericiti.am invatat sa ofer mai mult, in conditiile in care si el imi ofera mie totul, si nu glumesc cand spun asta. nu neg ca au si defecte, dar daca stii sa vezi si aspectele bune ale unui scorpion totul este aproape de perfectiune. si da, daca reusesti sa il apropri de tine iti este fidel si iti arata atat afectiune, cat si siguranta de care noi femeile avem atata nevoie, si face tot posibilul sa iti si demonstreze asta. eu una nu am de sa imi fac probleme, ca si tine de altfel. deci, fetelor incercati totusi sa schimbati si ceva la voi, pentru ca nu este atat de rau cum pare. parerea mea. bafta multa.
mady140405
Postat pe 4 Ianuarie 2011 13:51
M'ai da ce aveti voi toate cu scorpionii ?¿ ! Eu sunt barbat scorpion si nu sunt asa cum ziceti voi toate ! Dak persoana iubita stie cum sa ma tina langa ea, primeste tot , dak ma dezamageste e vai de pielea ei ! ;))) Toti barbatii inseala , minte , etc ,dak nu primesc iubire...indiferent de zodie...Intoarcete u cu fundul la mn in pat , k nu te insel ;))) =))) Dak sti sa ma ti aproape, sa ma asculti , sa imi povestesti tot indiferent dak e bn sau rau ,nu va fi nimik naspha , dar dak te'am prins cu minciuna ,ma dezamagesti, ma inseli ,etc , o sa fiu aceas persoana ''buna'' pana in moment'ul potrivit pentru razbunarea finala si dureroasa ! ! ! Sunt multe de spus dar imi e sila sa scriu ;))) ! Si app, asa nu sunt doar cu persoana iubita , sunt in general cu toata lumea ! ! !
MuKhYe
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:46
DA.Sunt scorpion si imi doresc de la o femeie sinceritate,devotament,curaj.Cea ce se spune despre scorpioni este adevarat in mare parte dar problema este ca nu vei putea cunoaste un scorpion in profunzime oricat ai incerca.
R_Cristian
Postat pe 27 Ianuarie 2011 23:57
192, nu stiu exact ce varsta ai, dar presupun ca esti un scorpionas. Nu subestima Femeia, mai cu seama Femeia care iubeste. Daca aceasta Femeie mai are si un IQ ridicat, te inseli amarnic atunci cand afirmi ca un Scorpion nu poate fi cunoscut in profunzime.
Eu imi cunosc Scorpionul mai bine decat se cunoste el insusi. Mai mult - il simt inainte de a-l auzi sau a-l vedea. Vrei mai mult? Te anunt ca telepatia functioneaza. Toate astea (si nu numai) ma ajuta sa am o relatie minunata cu Scorpionul meu iubit.

Inca odata, daca stii cum sa abordezi un Scorpion, apoi cum sa-l pastrezi, va fi, fara niciun dubiu, al tau pe veci. Odata ce iubeste, iubeste profund, fara rezerve, fara minciuni, fara tradari.
In schimb, daca minte, inseala, devine superficial, agresiv (verbal), extrem de critic, razbunator, inseamna ca, fie, pur si simplu, nu esti ceea ce cauta el (Scorpionul are standarde foarte inalte), fie va trebui sa-ti revizuiesti atitudinea in relatia cu el.
Desigur ca ma refer strict la Scorpionii evoluati........ Un exemplar precum acest MuKhYe, care a postat un comment la acest articol, nu se va regasi niciodata in.......... habar n-am........ in nimic, in nicio clasificare, in nicio tipologie, in nicio zodie, asa cum nu a fost prezent la nicio ora de limba si gramatica romana.........
garboro_205
Postat pe 28 Ianuarie 2011 16:14
Pt garbo205.Am 26 de ani nu cred ca mai pot fii scorpionas:) fie ca iti vine sa crezi sau nu am vazut destule,cat despre relatia cu femeile au venit si au trecut multe dar nici una nu a putut sa vada cea ce sunt cu adevarat.Iar despre comentariile rautacioase de mai sus la adresa scorpionilor raspund (DA DOAMNELOR NOI SUNTEM HAOSUL DAR SA NU UITATI CA ACESTA GALAXIE IN CARE TRAITI A FOST CREATA PRIN HAOS SI VIOLENTA VEZI BIG BANG SAU MACAR DYSCOVERI).Numai bine

R_Cristian
Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:11
sunt sagetator , il iubesc il doresc , vreau sa fiu cu el in continuare , cat suntem fata in fata este mai bine cum intorc spatele si zic gata acum e bine , apare o noua lovitura, imprevizibil , egoist , egogentric!! si totusi reseste sa ma tina acolo. si uite asa atrecut o parte din viata mea !
garbo015648
Postat pe 3 Februarie 2011 14:33
Sunt scorpion si o iubesc enorm de mult pe iubita mea. Cred ca acum depinde si de personalitatea, nivelul de educatie al fiecaruia dintre noi. Daca un scorpion ne-a facut sa suferim , nu inseamna ca toti scorpionii sunt infideli, masochisti, narcisti si etc.
Conteaza foarte mult si comunicarea, "chimia" dintre cei doi... Atunci cand un scorpion se indragosteste iubeste cu toata fiinta lui si isi doreste ca iubita lui sa fie mereu fericita. Cel putin asa sunt eu.
Cat in ceea ce priveste infidelitatea, ce inseamna asta? In vocabularul meu nu exista acest cuvant.
Good_Boy
Postat pe 3 Iunie 2011 09:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce este destinul? 4 De la: garbo256315 5 Februarie 2012 14:17
oare de ce? 80 De la: garbo_13599 26 August 2013 22:40
Dar despre femeia Berbec..ce puteti spune? 28 De la: segona 27 Decembrie 2010 14:56
oea fecioara si el balanta 3 De la: demetra 5 Iulie 2011 10:13
femeie scorpion i barbat gemeni 50 De la: piper 27 Ianuarie 2010 19:39
Setari Cookie-uri