AIORELATIECUDUMNEZEU?

Barboneli ,ti-a raspuns user-ul danicarmenut intr-o postare ca exista o singura biblie ,iar versetele nu sunt concepute de oameni,ci este cuvantul lui Dumnezeu ,scris de Sfintii din vremea respectiva ,calauziti de Duhul Sfant .Intrebarea este ,stii cine ai fost cei care au scris vechiul si noul testament ?

Si apropo ...eu stiiu cazuri cand s-au angajat cu recomandarea Lui .....



Tu cauti totul pe pamant si aici pentru tine este totul ,raiul ,iadul ..nu ai cum sa ai o alta perspectiva pentru ce va fii dincolo de moarte ....Tu ai auzit de cei "orbi si surzi spirituali"?
ica2
Postat pe 6 Septembrie 2012 19:04
Barboneli ,ti-a raspuns user-ul danicarmenut intr-o postare ca exista o singura biblie ,iar versetele nu sunt concepute de oameni,ci este cuvantul lui Dumnezeu ,scris de Sfintii din vremea respectiva ,calauziti de Duhul Sfant .Intrebarea este ,stii cine ai fost cei care au scris vechiul si noul testament ?

Si apropo ...eu stiiu cazuri cand s-au angajat cu recomandarea Lui .....

Tu cauti totul pe pamant si aici pentru tine este totul ,raiul ,iadul ..nu ai cum sa ai o alta perspectiva pentru ce va fii dincolo de moarte ....Tu ai auzit de cei "orbi si surzi spirituali"?


pai asa... putem discuta pana la pastele cailor... ! tu stii una.... eu alta ! si ce daca respectatul mi-a raspun ce vrede el... trebuie neaparat sa-l cred ? ce, e sigur ca el zice adevarul... ? si nu ai dreptate, asta poate sa-ti spuna si un preot care predica din Biblie... cand spui "Cuvantul lui Dzeu."... ! Dzeu. cel care a facut universul... cu stelele si tot tacamul, a facut lumina si intunericul, pe om si pe elefant.... marile si muntii... sa nu mai vorbesc de flori.... cu el poate sta cineva de vorba.... ? are gura... ? l-a vazut cineva sau asta e rodul imaginatiei omului... ? numai crestinii iau dat chip.. ca nu prea le-am mers imaginatia si au zis simplu... "Dzeu. ne-a facut dupa chipul lui"... ! au vazut ce e prin jur... si logic, s-au gandit ca tot asa trebuie sa fie si Tatal Nostru.... ca tot asa e si Paraschiva in casa, pustiu e leit tat-su... ! si asa... la toate casele... ! evreii si musulmanii nu i-au dat chp. si stiu ei de ce. cum poti sa dai chip unei fortze... cuiva care a facut ce se zice ca a facut... ? inseamna sa anahilezi aproape toata stintza si istoria pamantului... asa cum au studiat-o si scris0o specialistii. ok, tu vrei sa crezi in povestile puerile cu Adam si Hava... e dreptul tau, eu doar iti explic doar cum vad eu lucrurile. asta e tot ! aaa... ca scrie repctivul ce a scris... nu inseamna sa uit tot ce am invatat, vazut si ascultat. si mai gresesti, sau mai bine zis ignori, ca nu e o singura Biblie... ! daca e asa cum crede respectivul si tu... cum se face ca una e vechiul testament si alta e noul testament... scrie si ele cu o diferenta de ani buni.... multi ani ! una scrisa de evrei si alta de fostii evrei care au devenit crestini... ! vorba vine... ca ea nu a fost scrisa intr-o luna doua.....ci in ani, pentru ca mereu i s-a adaugat tot felul de inventii si sfinti si apostoli... si alti functionar ! da, stiu, a sa imi dai exemple cu ce a scris unul sau altul... si decoperirile lor in domeniul religiei... cum ca numai acolo scrie adevarul... ! nici tu nu stii cine a scris astea... ele s-au scris in timp si in mai multe generatii si nu de cineva anume. naiba stie cine... ! in Biblia, Biblia... aia care a fost scrisa prima... nu apare nici un sfant. dar nici unul... ! ingeri... poate unul... ala Gabriel. asa ca cu asta raspund si la postarea ta dinainte, a doua oara... ! calauziti de Sfantul Duh... ? si cum ia calauzit ma rog ? le-a spus ce sa scrie ? daca n-as sti ca tu esti o fata serioasa si care crezi puternic in astea... as rade ! dar ma abtin din respect pentru tine. nu, n-am auzit nici de cineva care s-a angajat cu o adeverinta de recomandare de la Dzeu. si nici de orbi si surzi spirtual ! sorry ! ptr. mine religia si tot ce cuprinde nu are nici o legatura cu spiritul cultural al omului.
barboneli
Postat pe 6 Septembrie 2012 21:07


"Fara Dumnezeu omul ramane un biet animal rational si vorbitor, care vine de nicaieri si merge spre nicaieri. Si el ramane asa chiar daca este laureat al premiului Nobel sau maturator. Cand, unde si in ce scop a aparut el in calitatea asta de om? Daca se intreaba singur si nu e un zeu in dreptul casei care sa-i reveleze data inceputului, inseamna ca omul ramane un biet animal rational care vine de nicaieri si merge spre nicaieri. "de Petre Tutea
ica2
Postat pe 11 Septembrie 2012 22:42
"In Ispita de pe munte - retro satana - Iisus spune: ''Imparatia mea nu e din lumea aceasta'' Asta-i nemaiauzit! Du-te in imparatia Lui cu trenul sau cu racheta daca poti. Nu poti! Inotam in Univers ca mormolocii, si lumea lui Hristos se situeaza transcendent ca-n Ispita de pe munte, in mod etern."




"Poarta spre Dumnezeu este credinta, iar forma prin care se intra la Dumnezeu e rugaciunea. Rugaciunea e singura manifestare a omului prin care acesta poate lua contact cu Dumnezeu. Gandita crestin, rugaciunea ne arata ca umilinta inalta, iar nu coboara pe om."
de Petre Tutea
ica2
Postat pe 11 Septembrie 2012 22:46
Multumim pentru citatele din Petre Tutea, in umila mea parere unul dintre cei mai de valoare filozofi pe care i-a avut RO
Am recitit o parte dintre postarile care au avut loc mai pe la inceputurile topicului (ce sa-i faci unii au nevoie de refresh memory) si zau daca nu tot neica Tutea are dreptate: suntem nimic daca nu am STI ca exista un Creator.
Evolutionist vorbind? OK deci "materia" daca este f concentrata , forta de atractie este atit de mare incit nici saraca raza de lumina nu se scapa de acolo (vezi gaurile negre)
Pai dupa presupusa "savantilor" portocala aia originala era asa de inghesuita ca nu mai era nica ce sa se scape de acolo daramite sa se explodeze si din N la M planete tomnai pe asta sa se fi aparut viata.
Doar asa ma intreb si eu ca prostu: o fi fost vreun stiintific de asta pe vreo gaura neagra sa o masoare la gravitatie? ca asa le stiu ei pe toate...
Sarut mina fata tatii pentru citate
Numai bine si multa credinta

Apropo pt tovii materialisti: explicati-mi si mie cum se face cu defectul de masa ca sa ma luminez si eu, ca pt mine nu se expliciteaza fara Creator
danicarmenut
Postat pe 12 Septembrie 2012 05:50


stimata Ica, fata lui danicarmenut...asta e raspunsul tau la ce am scris eu la sau despre biblie... ? adica alte citate... ! eu am crezut ca esti in stare sa scrii si din cunostintele tale personale, din adancul gandirii tale, e axperientei tale. in fine, e dreptul tau sa scrii ce si cum vrei. Creatorul, mie nu mi-e prea clar despre cine vorbesti... daca tot te-a creat, te-a creat si cu o minte care sa te ajute sa si gandesti... nu ca nu gandesti bine, doamne fereste... dar numai prin citatele altora, nu am cum sa-mi dau cum gandesti tu. eu sunt adeptul sau mai bine zis imi plac cum gandesc alti filozofi, care chiar daca nu au avut norocul sa se nasca in RO. nu inseamna ca sunt mai prejosi. si daca altii cred ca sunt un nimic... de ce sa le stric eu sau altii placerea ?
si la fraza: "Apropo pt tovii materialisti: explicati-mi si mie cum se face cu defectul de masa ca sa ma luminez si eu, ca pt mine nu se expliciteaza fara Creator"... pentru ce sa incerce cineva sa-i explice ceva, daca tot nu o si-o expliciteaza fara creator... ? ca nu se gaseste chiar asa de usor un creator prin inprejurimi... !
barboneli
Postat pe 12 Septembrie 2012 22:12
Barboneli ,daca urmaresti postarile mele de pe acest topic,nu gasesti numai citate ,dar de data asta am folosit citatele ,sa nu te jignesc...si sincer este o pierdere de timp sa comentam pe tema asta ...Nu mi-am propus sa intru in polemica cu nimeni ... sunt persoane care apreciaza citatele,uneori este bine sa ne aducem aminte si ce au scris altii inaintea noastra si,care au avut o Relatie cu Dumnezeu .

Am sezisat de mult timp ironia ta ,inca din postarile anterioare....

Ca sa jignesti este mai usor ,decat sa fii de bun simt ....

Oricum ,te asigur ca nu ai reusit sa imi schimbi starea mea de spirit si nici sa imi strici ziua,cu afirmatiile tale !

Apropo ,gandeste si iar gandeste inainte de a posta ceva ..."din adancul gandirii tale "...



O seara buna !

ica2
Postat pe 12 Septembrie 2012 22:48
Danicarmenut ,n-ai de ce sa imi multumesti pentru citate ....bag seama ca la unele persoane de pe aici nu le-a placut ...

Ce sa-i faci ...nu putem fii pe placul tuturor !

Si ...imi place alintarea "fata tatii" ...

Ar fii interesant sa discutam ,daca vrei si tu despre experientele noaste cu Dumnezeu ...

O seara buna !

ica2
Postat pe 12 Septembrie 2012 23:25


ai dreptate Ica... recunosc ca nu avem ceva comun... dar nu ma deranjeaza si ironia mea nu e ca sa jignesc pe cineva anume... nu ! si nici credinta altuia. ce ma deranjeaza e ca "voi", credeti ca aveti dreptate si altii nu. dar polemica asta e asa de veche si inutila... ca recunosc, nu e importanta ei. ptr. mine. cel putin. nu vad de ce "voi" aveti mai multe drepturi sa traiti sau sa contribuiti la dezvoltarea societatii sau ca sunteti mai aproape de... nu stiu ce, dar asta e parerea mea. ca inca cateva milioane de oameni si "noi" suntem exact ca voi.... mancam acelasi lucru, iubim ca si voi, traim ca si voi.... si mai ales, murim ca si voi.... ! asta inseamna viata omului ptr. mine... ! si eu am relatii doar cu persoane vii... si nu cu idei sau credinte. cu cei care le pot auzii cuvintele. sa le vad zambetul sau lacrimile... sa le simt parfumul si "pulsul"... ! asa-s eu mai prostutz...
numai bine iti doresc.... !!! si daca imi permiti... tot de "creator" a fost creata....
barboneli
Postat pe 13 Septembrie 2012 00:23
Barboneli,merci pentru floare!

La fraza asta ,nu iti dau dreptate ..."ce ma deranjeaza e ca "voi", credeti ca aveti dreptate si altii nu"..Dreptatea nu este la mine,sau la tine .... avem opinii diferite , se discuta ,dar nu se jigneste .
De aici incepuse ,schimbul nostru de replici...

Ai spus ca nu vrei sa jignesti pe nimeni ,dar ...ma rog ..nu mai comentez...
Sunt evidente postarile tale ...felul cum te exprimi ...

O seara frumoasa!




ica2
Postat pe 3 Octombrie 2012 21:09
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=oFWxgBcI2FQ
ica2
Postat pe 3 Octombrie 2012 22:21

Toata stradania diavolului este ca sa desfaca dragostea sufletului nostru de Dumnezeu si s-o lege de orice altceva, afara de Dumnezeu. Diavolul cauta sa scoata placerea din conditia ei normala, tragand-o spre forme cat mai nefiresti si cat mai urate de Creatorul ei. Neputand oferi nici o placere autentica, diavolul cauta sa anuleze adevaratele placeri, oferite de Dumnezeu, punand in locul lor fapte neplacute, imbracate insa in haine placute. Astfel, pornind de la hrana si sexualitate, o intreaga lume a ajuns roaba desfranarii si imbuibarii.

Diavolul cauta sa induca omului o sete din ce in ce mai mare, dupa o placere din ce in ce mai mica, in timp ce omul crede ca este liber, iar placerile cautate sunt reale. Cel desfranat va cauta la nesfarsit placerea sexuala, pe care nu o va putea trai niciodata la masura dorintei aprinsa in el. Tot asa, cel stapanit de imbuibare, va manca din ce in ce mai mult, fara a intelege ca placerea pe care o cauta nu poate fi gasita pe aceasta cale.
ica2
Postat pe 5 Octombrie 2012 09:17

Toata stradania diavolului este ca sa desfaca dragostea sufletului nostru de Dumnezeu si s-o lege de orice altceva, afara de Dumnezeu. Diavolul cauta sa scoata placerea din conditia ei normala, tragand-o spre forme cat mai nefiresti si cat mai urate de Creatorul ei. Neputand oferi nici o placere autentica, diavolul cauta sa anuleze adevaratele placeri, oferite de Dumnezeu, punand in locul lor fapte neplacute, imbracate insa in haine placute. Astfel, pornind de la hrana si sexualitate, o intreaga lume a ajuns roaba desfranarii si imbuibarii.

Diavolul cauta sa induca omului o sete din ce in ce mai mare, dupa o placere din ce in ce mai mica, in timp ce omul crede ca este liber, iar placerile cautate sunt reale. Cel desfranat va cauta la nesfarsit placerea sexuala, pe care nu o va putea trai niciodata la masura dorintei aprinsa in el. Tot asa, cel stapanit de imbuibare, va manca din ce in ce mai mult, fara a intelege ca placerea pe care o cauta nu poate fi gasita pe aceasta cale.
ica2
Postat pe 5 Octombrie 2012 09:20


Faptul ca cineva se bucura cu adevarat si dezinteresat de vreun lucru al lumii, numai de dragul acelui lucru, fara a-i pasa catusi de putin de parerea celorlalti, il inarmeaza pe acesta impotriva diavolului, care cauta sa numeasca placeri si bucurii toate acele lucruri care aduc durerea si suferinta.

Placerea de a manca, placerea de a bea, placerea apropierii trupesti (intre soti), placerea de a face sport, placerea de a admira natura, placerea de a canta sau de a practica o arta, precum si placerile de tot felul, in forma lor naturala, nu sunt decat tot atatea prilejuri de a trai bucuria si de a ne manifesta recunostinta fata de Creator. Toate aceste placeri sunt si raman nevinovate cat timp le primim cu multumire si nu ne inrobesc, despartindu-ne de Dumnezeu.
ica2
Postat pe 5 Octombrie 2012 09:21
Interesant ,nu? Sunt inca duhovnici care sustin ca " placerea" este pacat .
ica2
Postat pe 5 Octombrie 2012 09:29
icule..

te gandesti la bunaciuni,mami?
nici nu-i de mirare,auzi ce zic astia la gazeta,ca toamna este de fapt anotimpul imperecherii...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2012 10:20
Iaso,numai acolo mi-e gandul ...

Doar spuneam ca "placerile de tot felul, in forma lor naturala, nu sunt decat tot atatea prilejuri de a trai bucuria si de a ne manifesta recunostinta fata de Creator."

Deci in forma lor naturala ...

Acum depinde undem punem limita si forma lor naturala...



ica2
Postat pe 7 Octombrie 2012 23:46


hmmm... amuzant ! stii tu... "teoria ca teoria... practica ne omoara" !!!
barboneli
Postat pe 9 Octombrie 2012 01:26
frumos scris dar faptele te omoar a
garbo083425
Postat pe 9 Octombrie 2012 01:30
barboneli ,e de comentat referitor la teorie si practica ...

Teoretic asa ar trebui sa se intample,practic ...cam greu ,cand "funia nu este impletita in trei ",adica sotul ,sotia si Domnul.

O seara buna! sau mai bine zis ,Noapte buna!














ica2
Postat pe 9 Octombrie 2012 01:39
De la: iasomia, la data 2012-10-05 10:20:34icule..

te gandesti la bunaciuni,mami?
nici nu-i de mirare,auzi ce zic astia la gazeta,ca toamna este de fapt anotimpul imperecherii...



Numai in cadrul casatoriei ,faceam referire la imperechere, Iaso ! Sa nu lasam loc de interpretari ....
ica2
Postat pe 9 Octombrie 2012 01:45
Timpul schimbarii :

La un batran calugar, a venit intr-o zi un tanar pentru a se spovedi si a-i cere sfat. Din vorba in vorba, tanarul ii spuse:

- Parinte, sunt destul de rau. As vrea sa ma schimb, dar nu pot. Imi pierd usor rabdarea. Atunci cand ma enervez, vorbesc urat si multe altele. Am incercat sa ma schimb, dar nu am putut. Totusi, eu sper ca dupa ce voi mai creste, voi putea sa ma schimb, nu-i asa ?
- Nu - i-a raspuns batranul. Vino cu mine!

L-a dus pe tanar in spatele chiliei, unde incepea padurea, si i-a spus:

- Vezi acest vlastar, stii ce este ?

- Da, parinte, un puiet de brad.

- Smulge-l!

Tanarul a scos bradutul imediat. Mergand mai departe, calugarul s-a oprit langa un bradut ceva mai inalt, aproape cat un om.

- Acum, scoate-l pe acesta.

S-a muncit baiatul cu pomisorul acela, dar cu putin efort a reusit pana la urma sa-l scoata. Aratandu-i un brad ceva mai mare, calugarul i-a mai spus:

- Smulge-l acum pe acela.

- Dar e destul de mare, nu pot singur.

- Du-te si mai cheama pe cineva.

Intorcandu-se tanarul cu inca doi flacai, au tras ce-au tras de pom si, cu multa greutate, au reusit, in sfarsit, sa-l scoata.

- Acum scoateti bradul falnic de acolo.

- Parinte, dar acela este un copac mare si batran. Nu am putea niciodata sa-l smulgem din radacini, chiar de-am fi si o suta de oameni.

- Acum vezi, fiule ? Ai inteles ca si relele apucaturi din suflet sunt la fel ? Orice viciu sau orice neputinta pare, la inceput, inofensiva si fara mare importanta, dar , cu timpul, ea prinde radacini, creste si pune stapanire din ce in ce mai mult pe sufletul tau. Cat este inca mica, o poti scoate si singur. Mai tarziu vei avea nevoie de ajutor, dar fereste-te sa lasi raul sa ti se cuibareasca adanc in suflet, caci atunci nimeni nu va mai putea sa ti-l scoata. Nu amana niciodata sa-ti faci curatenie in suflet si in viata, caci mai tarziu, va fi cu mult mai greu.

"Degeaba taiem crengile pacatului in afara noastra, daca in noi raman radacinile care vor creste din nou."
ica2
Postat pe 11 Noiembrie 2012 22:01
O poveste cu talc :Trupul si sufletul

Doi oameni stateau de vorba. Unul dintre ei era bogat, dar nu avea credinta. Era mereu preocupat sa nu-i lipseasca nimic lui si familiei sale. De aceea, prietenul sau l-a intrebat:

- Spune-mi, daca ai avea doi copii, dar l-ai hrani doar pe unul, pe celalalt chinuindu-l foamea, ar fi drept ?
- Bineinteles ca nu, a raspuns bogatasul.

- Dar daca l-ai imbraca tot pe acela, in timp ce al doilea ar tremura de frig, cum ar fi ?

- Ar fi, desigur, o nedreptate.

- Si atunci, daca tu singur spui ca asa ceva este o nedreptate, de ce procedezi in felul acesta ?
- Cum ? - se indigna omul. Pe copiii mei ii tratez la fel, le arat aceeasi dragoste. De ce spui asa ceva ?

- Nu m-am referit la copiii tai, ci la alti doi frati buni, de care tu ar fi trebuit sa ai grija de-a lungul intregii vieti: sufletul si trupul tau. Iar tu nu esti drept cu acesti frati. Te ocupi doar de unul, neglijandu-l cu totul pe celalalt.

Aveti haine frumoase si sunteti bine hraniti, tu si ai tai, dar sufletul de ce are nevoie, nu va intrebati ? El nu poate purta decat haina credintei, de care tu nu te-ai ingrijit si nu se poate hrani decat cu dumnezeiasca invatatura, cu dragoste si mila. Deci, nu uita de celalalt frate, fiindca trupul si sufletul sunt ca doi frati buni, de nedespartit. Unul nu poate trai fara celalalt. Ingrijeste-i pe amandoi si atunci vei fi, cu adevarat, drept si fericit. Fereste-te sa fii asemenea pacatosului care traieste doar cu trupul in timp ce sufletul ii este mort.

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic ca omul fara Dumnezeu."
ica2
Postat pe 12 Noiembrie 2012 22:29
eu cred ca un om al lui Dumnezeu.Este un om care incurajeaza valorile morale.si iubeste viata curata si cinstita.Este convertit la Hristos si Iisus este inspiratia Lui..un crestin adevarat va face lucrurile in asa fel sa ii fie si lui bine si la altul.
va incerca sa fie corect,si sa faca lucrurile in favoarrea si a lui si a altora in mod egal..pt ca asa fac oamenii cinstiti
ingerasulluptator
Postat pe 12 Noiembrie 2012 22:54


ok, irinauco... scriu un citat de la semnatura ta... ! : " De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca "omul crestin" sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau " !

ok... eu totusi am sa-i las pe oameni sa ma invete... pentru ca eu sunt Budhist si nu crestin... !!! asa ca stai linistita... !!! apropo... tu esti crestina ? ok... atunci de ce ma inveti atatea lucruri rele despre barbati, casatorie, facut copiii sau sa ascult ceva de la cineva care nici nu exista.... !!!! ma refeream la "dracul"... !!!
barboneli
Postat pe 13 Noiembrie 2012 00:14
Buna ziua mi-a placut articolul tau si este adevarat dar citi il respecta si citi il stiu daca cred in Bunul nostru Dumnezeu si Maica Domnului si toti sfintii de aici pleaca credinta in noi caci ne gindim numai la noi si nu ne intereseaza de cel de linga noi cum suferea ce problema are sau daca poate sa il ajute cu un sfat cum sa depaseasca problemele care le are, nu ne cunostea pe noi insene deci eu cred de aici pleca daca avem credinta .
marian49
Postat pe 13 Noiembrie 2012 08:17
Absolut toti oamenii au relatie cu Dumnezeu numai ca unii nu stiu ca o au...E simplu topicul asta.
Luna_in_capricorn
Postat pe 13 Noiembrie 2012 09:19
pai depinde pe ce STAPAN SLUJESTI
..pt ca sunt 2...

1 Este Dumnezeul Luminii...
2 este stapanul intunericului

si barbatilor le place sa slujeasca la stapanul nr 2
ei slujesc de sute de ani la michiduta...de aia si ne merge asa de bine
ingerasulluptator
Postat pe 13 Noiembrie 2012 23:37
marian49, foarte adevarat ce spui ,de aici pleaca credinta in iubirea de aproapele ,de a fii aproape de cei in nevoi si de a le cunoste problemele.
ica2
Postat pe 15 Noiembrie 2012 17:31
De la: Luna_in_capricorn, la data 2012-11-13 09:19:40Absolut toti oamenii au relatie cu Dumnezeu numai ca unii nu stiu ca o au...E simplu topicul asta.



Simplu ,dar si complicat in acelasi timp...

Crezi ca toti oamenii au o relatie cu Dumnezeu?M-as bucura sa fie asa ,dar din pacate nu prea se intampla sa fie cum dorim noi .

Dupa ce cuoastem ca toti oamenii au o relatie cu Dumnezeu ?
ica2
Postat pe 15 Noiembrie 2012 17:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Armonie din casa mea!:) 200 De la: Fss_ssu 27 Ianuarie 2016 10:22
va rog sa ma ajutati daca stiti ceva despre aceasta doala 2 De la: Celleste_ 10 August 2010 12:24
Buna 6 De la: eu_geminy 4 Februarie 2012 23:24
Buna!!!!! 68 De la: sunshine24 3 Aprilie 2012 10:55
cea mai buna metoda de a gestiona.... un stalker? 198 De la: quasaria 11 Ianuarie 2014 17:42
Setari Cookie-uri