gelozia copiilor

buna,am 22 de ani, si sunt venita in italia din noiembrie anul trecut, am venit la sora care sta aici de 3 ani cautand de lucru. aici am cunoscut un barbat cu 11 ani mai mare decat mine casatorit, cu 2 copii (6 si 5 ani). ei nu mai sunt un cuplu cam de 2 ani, ea avand probleme cu bautura, si este foarte instabila. totul bine si frumos intre mine si el, la inceput mia fost frica pentru ca ma gandeam ca ma minte si de fapt lucrurile nu stau asa de rau intre ei...dar el fiind bun prieten cu logodnicul sorei mele, si cunoscandui si fratele am vazut ca e sincer....ce sa zic mam indragostit rapid, el fiind un barbat cu toate calitatile pe care mi leam dorit de la un barbat....dupa un timp am inceput sa iesim impreuna cu copiii, care erau dulci si amuzanti...la inceput bineinteles nu ne comportam ca un cuplu de fata cu ei....vroiam sa luam lucrurile incet...de ceva timp insa, stiu ca suntem un cuplu....fetita(5 ani) nu are treaba chiar imi spune mami de multe ori( presupun ce e din cauza ca mama nu ii ofera senttimentul ca e mama ei) dar baiatul a inceput sa fie gelos....la inceput se baga in seama sa ne atraga atentia daca vedea ca stam impreuna...acum gelozia lui se transforma in obraznicie...nu vrea sa il ajut cu nimic...nu ma asculta daca ii zic sa faca ceva...chiar alaltaieri cand iam spus sa nu se mai joace cu cutitele, mia raspuns ca el nu se joaca...ca daca eu cred ca el se joaca ar trebui sa ma intorc in romania....mam simtit jignita un pic dar am zic ca e copil si na...ieri la fel...dupa cateva faze dinastea iam zis ca sunt suparata pe el si nu ii mai vorbesc....bineteles a inceput sa vrea sa imi atraga atentia purtand jucariile in bucatarie cand stie bine ca numai in camera lor se pot juca ( asta e o regula pe care am aleso S. din experienta)...ce sa zic ..iam interzis sa se joace pe calculator in seara aia...dar el insista ca nu am dreptu pentru ca e nu el meu, e al tatalui....si insita la tatal sa il lase..el a incercat sa il inbuneze putin ...ca hai dai un pupic la cristina si daca esti cuminte te lasa...nu a vrut...dupa ce am puso la culcare pe cea mica....am vrut sa lam luat deoparte si lam intrebat frumos de ce vrea sa ma supere...nici gand de raspuns..mia spus ca el face numai ce zice tata si mama ...dupa care tinta la tata sa ii ceara sa il lase la calculator.... tin sa spun ca noi nu stam de fapt inca impreuna deci nu am destul timp sa imi creez o legatura cu el...copii inca nu stiu ca ei vor divorta...stiu ca trebuie sa am rabdare cu baiatul....dar va rog datimi un sfat cum sa ma comport mai bine fata de el...nu ma astept sa ma cheme 'mama' dar as vrea sa am o legatura sanatoasa cu el si sa ma respecte...
kickismiles
Postat pe 30 Iunie 2010 16:19
ehh,vaz ca tie nu-ti plac liniutele
dancris
Postat pe 30 Iunie 2010 16:23
cam greut ce-ti doresti
Ce greu e pentru copii sa treaca prin asa ceva.Cu siguranta in momentul in care parintii vor divorta,copilasii te vor privii ca pe femeia rea care le-a distrus familia,si pe buna dreptate
bau
Postat pe 30 Iunie 2010 17:04
De la: dancris, la data 2010-06-30 16:23:31ehh,vaz ca tie nu-ti plac liniutele


bau
Postat pe 30 Iunie 2010 17:05
De la: kickismiles, la data 2010-06-30 16:19:18buna,am 22 de ani, si sunt venita in italia din noiembrie anul trecut, am venit la sora care sta aici de 3 ani cautand de lucru. aici am cunoscut un barbat cu 11 ani mai mare decat mine casatorit, cu 2 copii (6 si 5 ani). ei nu mai sunt un cuplu cam de 2 ani, ea avand probleme cu bautura, si este foarte instabila. totul bine si frumos intre mine si el, la inceput mia fost frica pentru ca ma gandeam ca ma minte si de fapt lucrurile nu stau asa de rau intre ei...dar el fiind bun prieten cu logodnicul sorei mele, si cunoscandui si fratele am vazut ca e sincer....ce sa zic mam indragostit rapid, el fiind un barbat cu toate calitatile pe care mi leam dorit de la un barbat....dupa un timp am inceput sa iesim impreuna cu copiii, care erau dulci si amuzanti...la inceput bineinteles nu ne comportam ca un cuplu de fata cu ei....vroiam sa luam lucrurile incet...de ceva timp insa, stiu ca suntem un cuplu....fetita(5 ani) nu are treaba chiar imi spune mami de multe ori( presupun ce e din cauza ca mama nu ii ofera senttimentul ca e mama ei) dar baiatul a inceput sa fie gelos....la inceput se baga in seama sa ne atraga atentia daca vedea ca stam impreuna...acum gelozia lui se transforma in obraznicie...nu vrea sa il ajut cu nimic...nu ma asculta daca ii zic sa faca ceva...chiar alaltaieri cand iam spus sa nu se mai joace cu cutitele, mia raspuns ca el nu se joaca...ca daca eu cred ca el se joaca ar trebui sa ma intorc in romania....mam simtit jignita un pic dar am zic ca e copil si na...ieri la fel...dupa cateva faze dinastea iam zis ca sunt suparata pe el si nu ii mai vorbesc....bineteles a inceput sa vrea sa imi atraga atentia purtand jucariile in bucatarie cand stie bine ca numai in camera lor se pot juca ( asta e o regula pe care am aleso S. din experienta)...ce sa zic ..iam interzis sa se joace pe calculator in seara aia...dar el insista ca nu am dreptu pentru ca e nu el meu, e al tatalui....si insita la tatal sa il lase..el a incercat sa il inbuneze putin ...ca hai dai un pupic la cristina si daca esti cuminte te lasa...nu a vrut...dupa ce am puso la culcare pe cea mica....am vrut sa lam luat deoparte si lam intrebat frumos de ce vrea sa ma supere...nici gand de raspuns..mia spus ca el face numai ce zice tata si mama ...dupa care tinta la tata sa ii ceara sa il lase la calculator.... tin sa spun ca noi nu stam de fapt inca impreuna deci nu am destul timp sa imi creez o legatura cu el...copii inca nu stiu ca ei vor divorta...stiu ca trebuie sa am rabdare cu baiatul....dar va rog datimi un sfat cum sa ma comport mai bine fata de el...nu ma astept sa ma cheme 'mama' dar as vrea sa am o legatura sanatoasa cu el si sa ma respecte...
Chiar daca parintii nu se impaca..Barbatul trebuie sa se ocupe de nevasta...Pt ca cine stie din ce cauze a devenit,,nevastasa dependenta de alcool...Poate ca afost neglijata....Eu daca as fii in locul rau,,l-as influenta pozitiv ca sa se impace cu nevatasa sa se gandeasca la copii..Sa ii ofere mai multa atentie,,pt ca pt copiii este o mare suferinta atunci cand parintii se despart
xenaprintesarazboinica
Postat pe 30 Iunie 2010 17:21
cristina, reactia e normala si apare uneori si fata de parintii naturali, asa ca nu trebuie sa iti faci foarte mari probleme. Sint copii care il prefera pe tata - de exemplu - si o surghinuiesc pe mama-sa prin toate colturile casei, numai sa nu se apropie de tat-su. Nici ea, nimeni in general. E virsta....
O sa ii treaca, daca te porti corect cu el si nu iti pierzi rabdarea. Tu esti adultul, la urma urmei.
quasaria
Postat pe 30 Iunie 2010 21:19
Cristina...
1. sa nu iti faci iluzii ca va divorta vreodata.E mai costisitor sa divorteze decat sa stea separat.Asta pe partea financiara.Daca nevasta nu lucra...Ciao!!!intretinere lunara atat pe ea cat si pe copii pna la majorat!!!
2.continuare la pct. 1, nu vei deveni nevasta lui nici in cele mai frumosea vise.El are nevoie de cineva si ii esti foarte la indemana(pentru casa si pentru el)
3.copii eh...alta poveste in care nu o sa ai sorti de izbanda fara ajutorul tatalui...
Esti singura impotriva lor(suna urat dar cam asa e...)
Pe fata o sa ti-o apropii ca are nevoie de figura materna in schimb baiatul nici o sansa.E frustrat si din cauza ca sora lui te accepta.
Cu cat ii impui indiferent oricare lucru ce il ceri cu atat o sa se opuna.Chiar daca pana mai ieri el de buna voie isi punea ciorapii in cosul cu rufe murdare ....sa nu te miri daca o sa gasesti toata casa ciorapi sau alte cele imprasitate peste tot.
Nu esti tu de vina si nu pe tine se razbuna.
Isi manipuleaza tatal intr-un stil glorios.E mare, stie raportul dintre tata si mama, stie in ce situati este mama lui(alcool) dar inca nu constientizeaza la maxim realitatea.Tu esti o victima a razbunari lui pe situatia familiala existenta.


si ca un ultim rand...la 22 ani cauta ceva al tau, cu care sa-ti faci o familie a ta si copii ai tai.Nu slugari la altul vreo 10 /15 ani ca ai sa regreti.
scuze daca am fost mai acida ...
ameno
Postat pe 1 Iulie 2010 13:07
Te-ai legat la cap,fara sa te doara !!!! Fiind o persoana libera ,nu trebuia sa-ti complici existenta !!!! Indiferent cat vei incerca,tot rolul mamei vitrege il vei juca...!!! Nu poti astepta respect ,nici de la copiii tai la aceasta varsta,ca sa nu mai vorbim de altii ...!!!
Ce s-a intamplat cu mama ,unde este ??? Cum a facut doi copii cu ea,daca era alcoolica ???
Alcoolismul e o boala grea ,indiferent de sex,iar la femei imbraca forme catastrofale,avand in vedere responsabilitatile ei ,ca femeie si mama,....insa nu trebuia sa-ti complici existenta !!!
Pentru el este bine,...caci ai satisfaci toate "necesitatile."..dar ,daca gandesti"cu bataie lunga"...nu merita sacrificiul !!!! Lasa-l sa-si rezolve singur problemele ,nu te amesteca in viata lui,caci iti pierzi cei mai frumosi ani...si cu siguranta,mai tarziu vei regreta !!!
Cauta--ti de lucru,strnge bani si fa-ti propriul rost in viata,si...in timp,cu rabdare ,vei gasi un om liber,cu care vei putea avea un viitor mai "luminos "!!! Iti doresc din inima,mult succes !!!!
garbo115329_camy
Postat pe 3 Iulie 2010 05:57
esti sigura ca vei ramane cu acel barbat ?
cory_emy
Postat pe 7 Iulie 2010 18:53
bravo, cami... din putul gindirii.
Hai sa evaluam oamenii asa, ca la piata, care e mai avantajos "un viitor luminos"? Trei la kg? Iese ciorba buna, sau nu?
Si va mai plingeti ca sint ipocriti barbatii.
quasaria
Postat pe 8 Iulie 2010 08:18
Este foarte greu pentru copii, este o adevarata trauma cu care vor trai toata viata. Lumea lor este formata din mama si tata. Tu poate nu ai nici o vina, dar pentru copii tu esti in plus.
Si, sincer, atata timp cat parintii lor nu sunt divortati, nu vad tu ce cauti intre ei? Daca chiar iti pasa de soarta lor, stai retrasa si linistita in banca ta, iar dupa ce parintii divorteaza, peste putin timp, dupa ce au vazut copii ceea ce s-a intamplat in familia lor, poti aparea si tu pe ecran, drept fiinta salvatoare. dar in momentul asta, copii au dreptate sa te vada in plus, sunt totusi niste copii, pune-te in locul lor.
shine76ro
Postat pe 14 Iulie 2010 15:06
Este foarte greu pentru copii, este o adevarata trauma cu care vor trai toata viata. Lumea lor este formata din mama si tata. Tu poate nu ai nici o vina, dar pentru copii tu esti in plus.
Si, sincer, atata timp cat parintii lor nu sunt divortati, nu vad tu ce cauti intre ei? Daca chiar iti pasa de soarta lor, stai retrasa si linistita in banca ta, iar dupa ce parintii divorteaza, peste putin timp, dupa ce au vazut copii ceea ce s-a intamplat in familia lor, poti aparea si tu pe ecran, drept fiinta salvatoare. dar in momentul asta, copii au dreptate sa te vada in plus, sunt totusi niste copii, pune-te in locul lor.
shine76ro
Postat pe 14 Iulie 2010 15:06
Este foarte greu pentru copii, este o adevarata trauma cu care vor trai toata viata. Lumea lor este formata din mama si tata. Tu poate nu ai nici o vina, dar pentru copii tu esti in plus.
Si, sincer, atata timp cat parintii lor nu sunt divortati, nu vad tu ce cauti intre ei? Daca chiar iti pasa de soarta lor, stai retrasa si linistita in banca ta, iar dupa ce parintii divorteaza, peste putin timp, dupa ce au vazut copii ceea ce s-a intamplat in familia lor, poti aparea si tu pe ecran, drept fiinta salvatoare. dar in momentul asta, copii au dreptate sa te vada in plus, sunt totusi niste copii, pune-te in locul lor.
shine76ro
Postat pe 14 Iulie 2010 15:07
veci vecilor nu o sa divorteze, e mai scump separati decat impreuna.Iar fatuca asta o sa imbatraneasca menajera la el in casa
ameno
Postat pe 14 Iulie 2010 15:26
De la: ameno, la data 2010-07-14 15:26:41veci vecilor nu o sa divorteze, e mai scump separati decat impreuna.Iar fatuca asta o sa imbatraneasca menajera la el in casa


1000% ai dreptate!!!! cunosc destule cazuri care stau impreuna doar pentru ca e mai comod asa desi numai au nimic in comun...
cory_emy
Postat pe 15 Iulie 2010 18:52
Esti tanara,aproape inca copil,iti distrugi viata,viitorul.Nu ai pretentii mai mari de la viata decat sa cresti copiii altora?Pacat,,,,,,ma doare cand ma gandesc caci am si eu doua fete de varsta ta!
aida71
Postat pe 28 Octombrie 2011 12:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce oamenilor rai nu le plac oamenii buni? 47 De la: xenaluptatoareainimoasa 8 Octombrie 2010 17:42
o zi speciala 115 De la: walkiria 7 Septembrie 2010 13:09
gradul de imunitate 2 De la: iasomia 24 Iulie 2009 17:13
Sfarsitul unei relatii 49 De la: quasaria 2 Decembrie 2009 07:54
comjuctivita la bebelusi 21 De la: delycia 8 Octombrie 2010 20:48
Setari Cookie-uri