Dr. Ala Danilceac, solicitare urgenta de informatii!!

Va rog mult sa-mi spuneti daca a fost cineva luata in evidenta si a nascut cu DR. ALA DANILCEAC, la SPITALUL MUNICIPAL? Cum este ca si doctor? cum este spitalul? Dati-mi, va rog, mai multe informatii, ca eu nu prea am gasit multe despre aceasta dr.
mediana_kidz
Postat pe 18 Mai 2010 15:09
danilceac ala nu pot spune decat 2 cuvinte JOS PALARIA..chiar daca nu este doctor speecialist este un OM cu suflet..eu am nascut cu ea si mi-a urmarit sarcina de la 6 luni...daca nu era ea poate galusca mea azi nu era...eram la un pas de tromboflebita...ea a facut tot ce a putut si m-a trimis peste tot sa fac analize cu recomandare de la ea...si usile mi-au fost deschise....m-a invatat ce si cum sa dau la moasa si nu a avut pretentii.. deci ce-ti pot spune mergi cu ea pana la capat este EXTRAORDINARA
mirela_alex
Postat pe 22 Mai 2010 15:19
este o dr superrrrrrrr buna.eu nu am avut-o pe toata perioada dar sa nimerit ca sa nasc de craciun si dansa a fost de garda ,pt ca dr meu era plecat la munte ,am nascut cu ea .sa ocupat de mine super bine ,mergi inainte
adrian_tudorache1982
Postat pe 25 Mai 2010 07:28
Este super medic si super OM. Imi urmareste sarcina de la inceput, acum fiind in saptamana 25. Nici nu ma gandesc sa renunt la dansa si va ramane medicul meu ginecolog si dupa nastere. Este tanara, profesionista, dinamica, se poate discuta cu ea foarte deschis.

Recomand ca medic ecograf pe dr. Parviz REZADOUST, ambulator Spitalul Municipal.
Mergi cu incredere la amandoi.

Despre Spitalul Municipal insa, nu-ti pot da prea multe detalii. Am inteles ca obstetrica si neonatologia sunt O.K. ca sectii. Este ca in orice spital din Romania...
kidz008190
Postat pe 25 Mai 2010 09:49
Am avut o consultatie cu dna Dr Ala Danilceac la Gral Medical unde are colaborare si am fost foarte multumita de recomandarile primite. Este primul medic care a vorbit pe intelesul meu si crede-ma ca am avut contact cu destui. Mergi cu incredere pe mana ei.
oanadia2006
Postat pe 25 Mai 2010 11:55
buna tuturor mamicilor si viitoarelor mamici.eu sunt noua aseara am postat primul comentariu.am o intrebare este cineva din arad?acest dr danilceac este din arad?caut un medic pediatru in arad dar sa fie bun daca exista astept rasp va multumesc
kidz008287
Postat pe 25 Mai 2010 12:27
ALA danilceac.. este o doctorita de nota 11 +
rashela
Postat pe 25 Mai 2010 12:42
Dr. Ala Danileac este ok ca si doctor. Stiu persoane care dupa sarcina au avut nevoie sa tina o dieta personalizata si pe site-ul www.GreutateaTa.ro este un calculator de greutate unde iti spune exact cate calori arde organismul cate kilograme trebuie sa slabiti si alte inforamtii pretioase si asta GRATUIT !
taby_kidz
Postat pe 25 Mai 2010 13:53
PENTRU DOAMNA DOCTOR ALA DANILCEAC NUMAI CUVINTE DE LAUDA. MAI RAR ASA DOCTORITA. EU CRED CA ESTE CHIAR FOARTE BUNA PENTRU VREMURILE NOASTRE. DEPINDE CE PROBLEMA AI, TE ASCULTA CU FOARTE MULTA RABDARE, NU TE REPEDE, ITI EXPLICA EXACT ASA CA PE INTELESUL TAU. NU STIU, CHIAR NU AM CUVINTE. O DOCTORITA DE NOTA 10. O RECOMANDA CU INCREDERE. POATE FII GASITA LA POLICLINICA GRAL MEDICAL BUCURESTI - SIMBATA DE LA ORA 10,00-14,00. SI CA O ULTIMA REMARCA, ESTE O DOCTORITA FOARTE FRUMOASA.
kidz008292
Postat pe 25 Mai 2010 16:11
buna eu sint din arad
joana2009
Postat pe 25 Mai 2010 22:21
eu stiu ca MARIENUT este foarte buna
joana2009
Postat pe 25 Mai 2010 22:32
In primul rand va comunic ca o cunosc pt ca am nascut cu ea acum 6 luni din cauza ca medicul meu nu a putut veni de urgenta si ea era de garda.
A fost o nastere de cosmar timp in care ea urla la toata lumea, la mine, la asistente si la moase si la cine mai era pe acolo.
Am nascut la 3.30 dimineata dupa un travaliu rapid si dupa zeci de coate in burta si nu credeam ca bebelusa va mai supravietui.
Va spun asta voua pt ca inca nu mi-am revenit din socul nasterii.
Aceasta doctorita pe care voi o laudati( sau poate se lauda chiar ea) este doar un rezident cu aere de medic sef, nu s-a abtinut cand am tipat de durere sa-mi zica "taci proasto din gura ce tipi asa la ora asta" pt ca sotul meu disperat nu-i daduse inca nimic pt ca nu apucase cand ne-am internat.
E adevarat ca era noapte, dar eu nu-mi propusesem sa nasc la ora aia, iar ea era nervoasa ca nu putea probabil dormi din cauza asta.
Am avut noroc cu o moasa care a stat langa mine si m-a incurajat, nu i-am dat nici un ban pt ca doctorita a spus ca nu este cazul sa-i dau moasei ceva...acum imi pare rau si ma bate gandul sa ma duc sa o caut chiar daca a trecut atata timp, macar o cutie de bomboane sa-i duc...
Ala Danilceac ma bantuie de fiecare data cand mi-aduc aminte de noaptea nasterii, nu-mi pot scoate din minte faptul ca m-a palmuit de fata cu toata lumea pt ca nu impingeam cum trebuie.
Am zis merci ca copilul nu a iesit mort si primul gand a fost sa fugim din spital pt ca mi-era frica de ea.
Acum cu mintea odihnita m-am gandit si la reclamatie la directorul spitalului, dar ma gandesc ca dupa atata timp nu ma mai crede nimeni.....

Dragele mele, sa stiti ca acum avand mai mult timp am cautat pe Google pe doctorita asta si am descoperit ca pe mai multe forumuri apare acelasi mesaj legat de ea si de dr Parviz, ca si cum cineva sau chiar ei isi fac recalama mascata!!!! Fiti atente!!!!!

Eu sunt sigura ca ea urmareste pe google foarte simplu ce postari apar in legatura cu ea si se lauda singura pt a capata incredere gravidele in ea!!
Va rog sa fiti atente si duceti-va la un medic mai mare, nu rezident ca ea!!!! Eu am avut ghinionul ca dr mea nu a raspuns la telefon in noaptea aceea si Danilceac era de garda.
Va pup si va las ca plange copilul
dianina
Postat pe 30 Mai 2010 19:31
SA TE PALMUIASCA?DOAMNE FERESTE! PAI NU AI VOIE SA PALMUIESTI NICI UN OM OARECARE DE PE STRADA, DARAMITE DR SA PALMUIASCA PACIENTII SOTUL TAU CE A ZIS? DE CE NU ATI FACUT NIMIC PE TEMA ASTA, ATUNCI IMEDIAT, EU CRED CA EXPLODAM CU TOTUL
pinicuta
Postat pe 30 Mai 2010 20:35
IN PRIMUL RIND TOT CEEA CE AI SCRIS AICI DESPRE DRA. DOCTOR ALA DANILCEAC - NU ESTE ADEVARAT. SI ITI SPUN DIN PROPRIA-MI EXPERIENTA. EU CRED CA GRESESTI ENORM DE MULT CIND AI SCRIS . O CUNOSC FOARTE BINE PE DOCTORITA. DIN CEEA CE SPUI TU - CA AR FII URLAT LA TINE , NU CRED O BOABA DIN CE SPUI. MINTI CU NERUSINARE. HABAR NU AI CIT DE BUNA ESTE, CITA RABDARE ARE CU FIECARE PACIENT IN PARTE, EXPLICA ORICE PE INTELESUL TUTUROR. MAI SPUI CA ACEASTA DOCTORITA REZIDENT NU AR AVEA EXPERIENTA. HAI SA-TI SPUN SI VARIANTA MEA. AM AVUT O PROBLEMA FOARTE MARE - AM FOST TRIMISA PRIN RELATII LA O ASA ZISA SUPER DOCTORITA CU RENUME LA SPITAL LA FILANTROPIA, SI CA DREPT RASPLATA M-A OPERAT, MI-A LUAT BANII, IAR REZULTATUL A FOST CATASTROFAL, DUPA OPERATIE LA UN INTERVAL DE 2 ANI AU INTERVENIT NISTE COMPLICATII URITE RAU DE TOT. DACA MI S-AR FI SPUS DUPA OPERATIE CE AVEAM POATE NU AJUNGEAM AICI. PUR SI SIMPLU M-A NENOROCIT. INCA O DATA GRESESTI ENORM DE MULT PRIN TOT CEEA CE AI SCRIS. ARE UN SUFLET MARE. SPUI CA TE BINTUIE - DAR CE ESTE FANTOMA . INCA O DATA GRESESTI FOARTE MULT PRIN CEEA CE AI SCRIS, ASA CUM SPUI TU CA DOCTORITA SI-AR SCRIE SINGURA, FACINDU-SI RECLAMA, CRED CA ASA SI TU ESTI PUSA DE CINEVA DE A O DENIGRA. RUSINE SA-TI FIE. INCA O DATA AM AVUT O PROBLEMA, AM FOST LA DRA. DANILCEAC ALA - SI NU AM CUVINTE DE LAUDA PENTRU EA. ORICE PROBLEMA AS MAI AVEA TOT LA DINSA AM SA MERG. DACA SPUI CA ESTE MEDIC REZIDENT - ATUNCI OARE DE CE LA POLICLINICA GRAL MEDICAL UNDE ARE PROGRAM SIMBATA - LA DINSA LA CABINET ESTE FOARTE AGLOMERAT. REPET INCA O DATA SI AM SA SPUN DE CITE ORI ESTE NEVOIE - DRA. DOCTOR ALA DANILCEAC ESTE O SUPER DOCTORITA. MAI CITITI SI ALTE FORURI DESPRE DINSA . DORESC O ZI BUNA LA TOATA LUMEA.
kidz008292
Postat pe 31 Mai 2010 12:18
kidz008292 se vede f simplu ca faci publicitate....si ca nu esti credibila.
Adica eu daca nasteam cu un doctor sau mergeam la un doctor care ma ajuta mult,mi se parea f bun...si o alta persoana venea si spunea ca s-a comportat groaznic cu ea,trebuia sa o fac "mincinoasa"? Pai tu ai fost acolo sa vezi cum s-a comportat cu ea?
Vai oameni buni ...treziti-va!!!
Vreti sa faceti publicitate...mergeti pe site-uri de publicitate...
bau
Postat pe 31 Mai 2010 12:38
NU FAC PUBLICITATE NIMANUI. REALITATEA ESTE CA DRA. DOCTOR ALA DANILCEAC - CHIAR M-A AJUTAT ENORM DE MULT IN PROBLEMA PE CARE AM AVUT-O. SI DE ACEEA NU POT SA O VORBESC DE RAU. ASTA ESTE REALITATEA. MERGETI VOI LA ASA NUMITII PROFESORI-CONFERENTIARI, SI O SA VEDETI CE O SA PATITI, ASA CUM AM PATIT EU. ASTA ESTE REALITATEA.
kidz008292
Postat pe 31 Mai 2010 13:42
1.nu a zis nimeni nimic de nici un profesor conferentiar.
2. fiecare e liber sa se duca la cine vrea
3.tu daca ai fi palmuita de un dr ai prefera sa taci din gura numai pentru ca altii il ridica in slavi? ce ai zice daca ar veni acum adeptii dr care zici ca te-a nenorocit, si sa te faca mincionoasa pt ca "dr cu pricina e asa si pe dincolo si face numai bine la toata lumea"?

asta e un site unde fiecare isi prezinta experientele avute, nu vad de ce te indaratnicesti sa arunci cu noroi in cineva care zice ca a avut de suferit de pe urma unui dr. ok, tu de dr respectiv ai fost multumita, f bine, de ce nu lasi si pe altii sa vorbeasca? sau de ce nu ne explici cum anume te-a salvat dr danileac de la tragedia pe care ti-a provocat acest dr conferentiar de care vorbeai?
pinicuta
Postat pe 31 Mai 2010 13:52
TOT CE AM AVUT DE SPUS AM SPUS , INTELEG CA NU AI INTELES NIMICA, NU ARUNC CU NOROI IN NIMENI, FIECARE SE DUCE UNDE VREA, LA CE DOCTOR.
kidz008292
Postat pe 31 Mai 2010 14:06
kidz008292 ma uimesti
Deci si prin urmare.....
"REALITATEA ESTE CA DRA. DOCTOR ALA DANILCEAC - CHIAR M-A AJUTAT ENORM DE MULT IN PROBLEMA PE CARE AM AVUT-O. SI DE ACEEA NU POT SA O VORBESC DE RAU. ASTA ESTE REALITATEA."
Nu te-a pus nimeni s-o vorbesti de rau....dar intrebarea mea este,esti platita sa ii iei apararea?
Dupa cum ti-ai spus tu parerea de bine,ai ridicato in slavi pe domnisoare rezidenta,ca am inteles ca nici macar nu e doctor.....asa au dreptul si altii sa o coboare pana unde vor ei.

"MERGETI VOI LA ASA NUMITII PROFESORI-CONFERENTIARI, SI O SA VEDETI CE O SA PATITI, ASA CUM AM PATIT EU. ASTA ESTE REALITATEA. "
Nu asta e realitatea,asta e ce vede un om cu sufletul invenintat....
Deci prin ce ai scris tu dai de inteles ca un rezident,un asistent este mult mai bun ca un doctor specialist????....


bau
Postat pe 31 Mai 2010 14:36
pai nu i-a cerut nimeni sa o vorbeasca de rau pe dna dr. i-am cerut eu sa o vorbeasca de bine si sa ne explice cum anume a ajutat-o ea, dar se pare ca nici asta nu poate sa faca

eu sunt de acord ca nu in titulatura si diplome sta talentul si implicarea unui medic, dar cand cineva chiar reuseste sa te vindece dintr-o situatie grava, atunci in mod normal esti f entuziast in a explica exact ce eforturi a depus acel medic si CUM ANUME e el asa minunat. dar desigur, asta in cazul cand ai ce spune pe acea tema...
pinicuta
Postat pe 31 Mai 2010 15:10
pinicuta e adevarat ca in momentul in care te ajuta un doctor vorbesti cu entuziasm despre el,....dar in nici-un caz nu arunc cu vorbe catre alte persoane care au trecut prin experiente urate cu acel doctor.
Oricum pinicuta "INTELEG CA NU AI INTELES NIMICA"
bau
Postat pe 31 Mai 2010 15:54
ce sa facem , asa sunt eu "neintelegatoare", am nevoie de argumente pentru a ma lasa convinsa
pinicuta
Postat pe 31 Mai 2010 15:58
DIANINA ESTI SIGURA CA ASA SE NUMEA???????????????????
mirela_alex
Postat pe 31 Mai 2010 17:05
SI INCA CEVA ...TI-AI FACUT CONT DOAR CA SA NE SPUI ASATA?
mirela_alex
Postat pe 31 Mai 2010 17:08
mirela_alex am aceeasi intrebare si pt tine,intrebarea care ai adresato si tu.... ti-ai facut cont ca sa ne spui cat de buna e aceasta persoana?
bau
Postat pe 31 Mai 2010 17:41
In primul rind nu stau eu sa-ti dau explicatii, sa-ti despic firul in 100 special pentru tine, in ce fel ma ajutat doctorita pe mine. Pentru tot ce a facut pentru mine, sunt foarte multumita. Sper ca esti fata desteapta sa intelegi. Si incearca sa mai citesti si alte forumuri despre Dr.Ala Danilceac. Incearca si vezi ce se scrie. Iti doresc o zi buna.
kidz008292
Postat pe 1 Iunie 2010 07:49
Buna ziua tuturor,

Sincer, asa cum o cunosc eu pe dra. doctor Danilceac, cred ca este absolut imposibil sa fie adevarat ceea ce spui.
Da, recunosc eu sunt una dintre persoanele care posteaza pe diferite site-uri cuvinte de lauda pentru dansa si pentru dr. Parviz. Dansii imi urmaresc sarcina de 6 luni. Nu-mi sunt nici rude, nici prieteni, nici amici. Ambii mi-au fost recomandati de o prietena, care a nascut cu dansa (& ecografist dr. PARVZI) si respectiva persoana a fost foarte, foarte multumita. Tocmai de aceea i-a recomandat. La randul meu, fiind multumita ii recomand si altora.

Din punctul meu de vedere ambii medici sunt buni profesionisti, se implica foarte mult, sunt foarte sufletisti, iti acorda suficient timp pentru discutii si consultatii. Ma si mir ce mai cauta in aceasta tara de mizerie... Nu uitati: de la inceputul anului au emigrat 4.500 medici, urmeaza sa mai emigreze 12.000 in urma targului "halatelor albe" de la Cluj. Si-au mai depus cereri de emigrare inca 5.000 de medici. Sa vedem cine va ramane... De emigrat sigur va spun ca emigreaza cei mai buni! Sper ca dansii sa mai ramane, sa mai ajute si alte persoane.

Va doresc numai bine.
kidz008190
Postat pe 1 Iunie 2010 15:43
Si in alta ordine de idei, Dr. Ala Danilceac si-a terminat rezidentiatul. Acum are dansa medici rezidenti.
kidz008190
Postat pe 1 Iunie 2010 15:47
iubita, emigreaza cei maibuni DINTRE APLICANTI, nu cei mai buni din tara. ca cine e cu adevarat MEDIC nu tine cont de bani sau de sistemul medical si nu emigreaza lasandu-si bolnavii pe mana te miri cui... cei CU ADEVERAT BUNI SI DEVOTATI meseriei lor stau si isi vad de pacienti, nu umbla dupa targuri de halate.... (si cei cu adevarat buni nici nu au nevoie sa emigreze, stii de ce?pt ca pacientii lor sunt atat de recunoscatri incat le dau ei de drag, nici nu trebuie sa li se ceara)
pinicuta
Postat pe 1 Iunie 2010 15:50
PENTRU TOT CE AI SCRIS ESTE PERFECT ADEVARAT. NUMAI CUVINTE DE LAUDA PE DRA. ALA DANILCEAC. SUPER DOCTORITA.
kidz008292
Postat pe 1 Iunie 2010 16:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Leacuri babesti sau nu pentru copii 77 De la: bau 5 Noiembrie 2016 08:17
sangerari in sarcina 3 De la: tatusilvia 28 Mai 2009 22:27
Indemnizatia pentru cresterea copilului 48 De la: garbo074345 30 Noiembrie 2010 11:32
mamici din craiova 4 De la: kidz008376 8 Iunie 2010 16:29
Un medi bun pt intrerupere sarcina 1 De la: Alina_Cotiga_1 7 Decembrie 2015 12:52
Setari Cookie-uri