ATI FOLOSIT ZYRTEC?

Mamici, baietelului meu i-au aparut iste pete rosii pe burtica si pe cap.Mai intai 3- 4 pe cap(ieri) si astazi cand ne am trezit s-au inmultit si au aparut si pe burtica.Am fost la spital de dimineata si a spus ca :POATE ESTE O ALERGIE" ..si ne a dat zyrtec picaturi cate 5 pe zi .Dar pe prospect scrie ca nu se da la copii mai mici de 2 ani. Alta idee de la ce alergie ?....cand el de 3 zile nu a mancat decat orez morcov mar copt si banana din cauza avea diaree.In cat timp se manifesta ..alergia ..eu iam dat LUNI ficat si Marti peste ..alimente care nu ii plac si pe care nu le a vrut niciodata si acum nu a luat decat 5-6 lingurite ..mai fortat . Va rog daca aveti un sfat sau ceva ideei despre aceasta problema ..a patit cineva asa ceva?
amelia_kidz
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:34
Noi am folosit zyrtec alaturi de alte medicamente pentru tratamentul infectiilor respiratorii. este un antialergic foarte eficient , pe care i-l adiministram seara deoarece crea putina somnolenta.


Multa sanatate la bebei!

www.micapublicitate.com.ro
vince
Postat pe 21 Noiembrie 2009 16:21
am folosit zyrtec cand fetita a facut alergie la un antibiotic dar care avea aroma de fructe de padure, precizez ca alex avea 3,5 luni
UADINA
Postat pe 21 Noiembrie 2009 18:10
SI EU AM FOST SPERIATA LA INCEPUT CAND NI S-A DAT ZYRTEC LA FEL CITISEM PROSPECTUL DAR DACA TE UITI AI SA VEZI CA DE LA 2 ANI SE DA O CANTITATE MAI MARE RAU NU-I VA FACE STAI LINISTITA ESTE FOARTE EFICIENT PT PETELE CARE SPUI CA LE ARE CARE SE POATE SA LE FI FACUT DE LA DIAREE SI NOI AM PATIT O DATA SI LA FEL NI S-A DAT ZYRTEC DE FAPT ZYRTECUL ESTE PT MAI MULTE SI PT ROSU IN GAT DE FIECARE DATA I DAU SI IN 2 ZILE NU MAI ARE NIMIC BINEINTELES LA SFATUL MEDICULUI, SE POATE SA-I FI APARUT SI DE LA FICAT SI PESTE DEPINDE DE OBICEI ALERGIILE APAR IMEDIAT DUPA CE MANANCA ACUM NU STIU CE SA ZIC, CERT E CA POTI SA-I DAI CU INCREDERE ZYRTEC CA-I FACE BINE EU IL FOLOSESC CU INCREDERE DE MULTE LUNI.PUPICI SI SANATATE MULTA LA BEBE
alice_david
Postat pe 21 Noiembrie 2009 18:41
Multumim pentru informatii ,i-am dat de ieri cate 5 picaturi si se pare (cred ca de la el...) ca petele rosii incep sa treaca.Si totusi am o RUGAMINTE ..nu inteleg de la ce au aparut si cum si-a dat seama doctorul ca este o "alergie" ,cand s-a uitat doar putin la burtica.....si acum nu stiu ce sa fac ..de la ce a fost , ca sa nu mai patim asa ....sa nu ii mai dau ficat sau peste ??????
amelia_kidz
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:30
Lui David ii placea ficatul dar acum nici sa nu-l vada nu stiu de ce brusc nu mai vrea, peste in schimb da i place il fac cu paste sau cu legume si mananca bine eu zic sa nu-l mai fortezi cu ficatelul macar un timp si cu pestele sa ai grija sa fie proaspat ca de multe ori in magazine pun o data de expirare si de fapt e alta si iti dai seama ca daca ceva nu e proaspat pt ei imediat se umple de bubite ca sunt mai sensibili ca noi sa eviti sa-i cumperi congelat mai ales, cate zile ti-a dat zyrtec? 5 nu ca stiu ca nu se da mai mult de 5 zile, pupici multi si sanatate la bb
alice_david
Postat pe 23 Noiembrie 2009 00:11
Buna dimineata, da, 5 zile mi-a spus sa i dau ..iar in legatura cu pestele si ficatelul ..ambele au fost proaspete nu congelate dar cine stie...Din fericire astazi au disparut de tot petele ,cred ca si crema cu care i am dat pe burtica si pe spate a fost buna .. O zi buna la toata lumea.
amelia_kidz
Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:01
Mi-a fost recomandat la varsta fetitei de doar 1 luna cand a avut niste mucisori ,,albi,, in nasuc, fara rosu in gat , fara tuse...Nu l-am administrat atunci din cauza atentionarii de pe prospect. A fost suficient sa folosesc ,,batista bebelusului,, intrucat alti medici specialisti au spus ca e din cauza faptului ca doarme la san si ramane laptic in cavitatea bucala. Am mai facut o ,,alergie,, anul acesta la 1 an si 2 luni , nu stiu la ce, avea ,,bubite,, doar pe picioruse , multe, semanau la inceput cu un cosulet, mai multi medici :de familie, specialist pediatru, neonatolog, dermatolog...( multi sunt cunostinte si si-au dat si ei cu parerea) si au concluzionat ei ca e vorba de paraziti intestinali care datorita toxinelor eliminate in intestin dau aceste mamifestari cutanate. Ei bine. rezultatul ex. coproparazitologic a fost repetat si negativ de fiecare data, antigen giardia de asemenea negativ. Am urmat tratament local cu o crema, am primit un produs antipruriginos (antiscarpinare) desi fetita nu se scarpina, si ZYRTEC 5 pic. 5 zile dar fetita nu a vrut sa-l inghita decat cu greutate deci nu cred ca a ingerat cantitatea recomandata. Au trecut bubitele intr-o luna si ceva, nu au ramas urme si ramane neelucidata cauza. Paraziti? Ce fel de mancare? Nu a mancat nimic cu potential alergen! Amelia, daca citesti mesajul, spune-mi ce crema ti-a fost recomandata? Sanatate copilasilor vostri!
AdinaB
Postat pe 30 Noiembrie 2009 10:03
Buna ,adina crema cu care i-am dat ..defapt mai mult o solutie este se numeste CALAMINE, solutie calmanta pentru iritarea pielii.Eu am reusit sa i dau si zyrtec(doar 3 zile ) seara inainte de culcare ..ma prefaceam ca i dau biberonul cu lapte sau suzeta si cand deschidea gurita ..ii bagam lingurita (o lingurita fff mica de argint pe care nu apuca sa o vada).Ideea este ca asta seara am observat iar pe spate niste punctulete rosii.El oricum mi se pare mie ca are pielea mai sensibila adica nu stiu daca este normal ..dar atunci cand plange de exemplu se inroseste ffff mult. Iar m am speriat .sper ca maine sa nu apara iar pe el .ca nu stiu ce sa i fac. POATE SA FIE DE LA CALDURA???? Sau cum stie cineva cum se manifesta "alergia la parul de pisica " sau daca exista asa ceva? Intreb pentru ca si prima data cand i au aparut am fost plecati de acasa la sora mea ..care are pisica ..si unde este fff cald in casa Iar acum exact la fel am fost la ia de ieri .Eu acasa am catel ,si el este obijnuit cu animale ..dar eu stiu...ARE CINEVA IDEE CUM POT SA MI DAU SEAMA DACA ESTE ALERGIC LA CEVA..???
amelia_kidz
Postat pe 30 Noiembrie 2009 22:13
buna
eu stiu ca antialergicele se dau 5 zile daca nu apare dinnou petele(poate chiar mai multe)
nu trebuia intrerupt dupa trei zile
daca face mereu pete cand mergeti in vizita poate fi alergic........
cel mai sigur aflati la un cabinet de alergologie
pupici
carmenn7
Postat pe 4 Decembrie 2009 21:46
Buna!Eu am folosit zyrtec pentru baietelul meu(atunci avea 7 luni)tot asa pentru ca avea niste bubite rosii si apoi s-au inmultit...i-am dat timp de 5 zile cate 5 picaturi de doua ori pe zi si am avut succes pentru ca i-au disparut.Acum a facut iar(acum are 1 an si 5 luni), dar mi-a dat sa-i dau Peritol la fel de bun si acesta.Dar doctorul mi-a zis ca aceste alergii nu se fac numai din alimentatie ci si praful poate fi cauza sau caldura si in plus in general copii mici fac aceste alergii cel putin pana la varsta de 4 ani de atunci nu mai exista riscul alergiilor.Daca vrei sa incerci pe langa zyrtec ai spus ca-i dai,aplica si alcool mentolat,e putin cam tare dar trece cu siguranta ...,insa ca sa fi sigura consulta si alti medici.Multa bafta!
mihaelaED
Postat pe 17 Iunie 2010 09:08
De la: amelia_kidz, la data 2009-11-30 22:13:02Buna ,adina crema cu care i-am dat ..defapt mai mult o solutie este se numeste CALAMINE, solutie calmanta pentru iritarea pielii.Eu am reusit sa i dau si zyrtec(doar 3 zile ) seara inainte de culcare ..ma prefaceam ca i dau biberonul cu lapte sau suzeta si cand deschidea gurita ..ii bagam lingurita (o lingurita fff mica de argint pe care nu apuca sa o vada).Ideea este ca asta seara am observat iar pe spate niste punctulete rosii.El oricum mi se pare mie ca are pielea mai sensibila adica nu stiu daca este normal ..dar atunci cand plange de exemplu se inroseste ffff mult. Iar m am speriat .sper ca maine sa nu apara iar pe el .ca nu stiu ce sa i fac. POATE SA FIE DE LA CALDURA???? Sau cum stie cineva cum se manifesta "alergia la parul de pisica " sau daca exista asa ceva? Intreb pentru ca si prima data cand i au aparut am fost plecati de acasa la sora mea ..care are pisica ..si unde este fff cald in casa Iar acum exact la fel am fost la ia de ieri .Eu acasa am catel ,si el este obijnuit cu animale ..dar eu stiu...ARE CINEVA IDEE CUM POT SA MI DAU SEAMA DACA ESTE ALERGIC LA CEVA..???

Ar trebui sa mergi la Spital la urgenta sa i se faca un set de analize.S-ar putea fi o alergie la vreun medicament, la o substanta din compozitia medicamentului si sa nu-ti dai seama. Baiatul meu a acut o alergie la 2 luni de la nurofen si face bubite pe manute si picioare apoi sau extins pe tot corpul, facea alergie de la nurofen . Am fost cu el la Matei Bals la Colentina si i-au facut niste analize dar am stat cu el 3 zile n spital si nu am mai avut probleme dar nu i mai dau nurofen.Daca i dau i apar bubite.
alex2007
Postat pe 17 Iunie 2010 09:39
Pt bubitele de caldura puteti sa folositi triderm unguent este foate bun, eu l folosesc la baiatul meu, are pielea f sensibila si mereu face bubite.Sau mai puteti folosi mixtura mentolata.
alex2007
Postat pe 17 Iunie 2010 09:43
vad ca subiectul este vechi ,dar pt. mine e nou. fetita mea a facut alergie la nurofen cu umflarea buzelor,o data iar a 2a oara cu umflarea ochilor.a trbuit sa apelez la ceva injectabil,f. rapid altfel era f. grav.am mers la alergolog si ni s-a prescris zyrtec dar ...nu se mai fabrica.am primit aerius si ketof pe care le incercam.imi este teama de orice medicament...o privesc tot timpul ,cand ii dau ceva ....sa nu se umfle iarasi
garbo183313
Postat pe 21 Ianuarie 2011 15:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna ! 6 De la: Curelaru_Elena_1 21 Iunie 2012 16:25
carnea 34 De la: office_salinasusesi_ro 13 Martie 2010 10:28
daca are nevoie cineva de Gynipral tablete 1 De la: mariana22 10 Februarie 2009 14:41
AFTE BUCALE 5 De la: Aly_Fab 18 Aprilie 2010 19:51
abonamente de sanatate 1 De la: kidz004086 14 Octombrie 2009 17:37
Setari Cookie-uri