puteti sa ma ajutati urgent??? va rog

buna ziua. e prima data cand intru pe acest forum si ma bucur k v-am gasit!
am o mare rugaminte la voi... eu sunt cu viitorul sot de aproape 2 ani! acum eu sunt insarcinata in 15 sapt dar problema e k viitorul nu isi doreste acest bebe! eu am mai facut un avort anul trecut pt k a zis k nu e pregatit dar si acum zice la fel!
desi mi-a spus k ma iubeste foarte mult, el nu iubeste copilul ce va veni, pt k nu si-l doreste si nu e pregatit!
ce sa fac??? ce ma sfatuiti??? vreau va rog din suflet pareri sincere si pe fata fara ocolisuri!
va rog si astept un raspuns de la voi cat de curand! va multumesc
somotiucu
Postat pe 9 Iulie 2009 18:12
nu e pregatit in ce sens? ce mai asteapta? ce ii mai trebuie ca sa fie pregatit? mai intai clarifica asta cu el. apoi, tu singura esti cea care poate decide ce sa faca, nu putem sa iti spunem noi, ca doar nu o sa crestem noi copilul... tu faci ce iti dicteaza tie inima. si daca la o adica va trebui sa alegi intre copil si sot, alegi ce te indeamna inima pe tine.
pinicuta
Postat pe 9 Iulie 2009 18:16
dar tu despre parerea asta a sotului tau ce zici?il crezi cu adevarat ca nu e pregatit sau e doar un pretext?.......
silviatatu
Postat pe 9 Iulie 2009 18:21
am uitat sa va precizez k eu numai la sfarsitul anului voi face 20 de ani si viitorul are 21 de ani!!! si locuim impreuna de la inceputul relatiei!
zice k el nu se simte pregatit sa fie tata si nu stie daca va putea razbi!
zice k mai are un pic si inebuneste! si k nu poate nici cum sa iubeasca copilul!
sper din tot sufletul sa se schimbe! sa nu mai aiba parerea asta!
si nu stiu ce e cu el in ultimul timp dar se poarta foarte foarte diferit cu mine si ne mai si certam in ultimul timp!
va rog sa ma sfatuiti!
va multumesc foarte foarte mult!
somotiucu
Postat pe 9 Iulie 2009 18:21
pretext pentru ce????
mi-a zis k ma iubeste foarte mult... desi in ultimul timp e cam schimbat!
nu cred k are pe alta, pentru ca nu ar avea cand sa se vada cu ea pt k dupa ce vine de la munca tot timpul sta cu mine! si lucra in constructii, in tamplarie nu sunt femei acolo va multumesc si astept parerile voastre
somotiucu
Postat pe 9 Iulie 2009 18:24
parerea mea este ca cineva care intradevar nu isi poate iubi propriul copil e o persoana care nu merita la randul sau dragoste sau respect. dar pe de alta parte, ideea in sine de a avea un copil ii sperie pe multi barbati, asta initial, apoi se impaca cu gandul si evident mai ales dupa ce se naste mogaldeatza ajung sa isi iubeasca f mult copilul. voi trebuie sa stabiliti daca e doar teama, daca e o problema financiara sau economica ma rog, sau daca intradevar el nu voia o relatie de genul asta (ca pana una-alta nici nu v-ati casatorit, si de la vorba pana la fapta mai e totusi un drum de facut...). si dupa ce veti fi clarificat toate, atunci poti sa stai si tu de vorba cu inimioara ta si vezi si ea ce zice...
pinicuta
Postat pe 9 Iulie 2009 18:26
iar a fi pregatit, cine crezi ca e deplin pregatit pana sa se nasca bb? nimeni nu se naste invatat si cu adevarat pregatit pt ce va veni, dar ca si la un examen, nu esti pregatit imediat ce intri in scoala, dar te pregatesti pe parcurs. intreaba-l in ce sens nu e pregatit: vrea sa se mai distreze? sa mai copilareasca, sa se mai vada cu alta lume,sa stranga mai multi bani, sa luati o casa mai mare, sa...ce?
pinicuta
Postat pe 9 Iulie 2009 18:28
mai nu stiu ce sa zic,si noi ne-am casatorit de tineri eu la 19 iar sotul avea23 si am ramas insarcinata inainte de nunta dar nici o clipa nu ne-am gandit sa avortez sau ceva de genul asta,ne-am dorit prea mult copilul desi eram fff tineri,si uite asa au trecut 4 ani de la casatorie acum mai avem un bebe de un an.eu zic ca daca a-ti luat asemenea decizii sa va mutati inpreuna inainte de nunta si mai ales ca locuiti de doi ani inpreuna de ce nu ar fi sotul tau pregatit?
silviatatu
Postat pe 9 Iulie 2009 18:30
pinicuta... sincer sa iti zic nu stiu daca as putea renunta la el pentru k il iubesc foarte mult!
intr-adevar avem mari probleme cu banii pt k locuim in kirie si numai el munceste! eu nu o sa am maternitate si el sa iti zic sincer a crescut singur de la 14 ani s-a descurcat singur pt k tatal lui l-a scos afara din casa (mama il parasise la 8 ani .... atunci knd a plecat l-a luat doar pe fratele lui mai mare si in 10 ani de zile s-au vazut de 3 ori) si poate e si treaba asta k s-a descurcat singur! dar ma bucur k nu a ajuns un vagabond si e un om de bine!
desi sincer mi-a zis k e foarte speriat de treaba asta si nu stie dak o sa il poata iubi pe copil......
nu stiu ce sa fac sunt foarte foarte suparata si sincer nici lacrimi nu cred k mai am sa vars...
somotiucu
Postat pe 9 Iulie 2009 18:32
va multumesc enorm...
o sa vorbesc din nou cu el sa vedem de fapt care e problema??? va multumesc si orice parere a voastra e importanta pt mine...
multumesc inca o data
somotiucu
Postat pe 9 Iulie 2009 18:34
Scuze-ma dar dupa parerea mea iti toarna o gramda de baliverne.Ce inseamna speriat sa fi tata, sau nu o sa-l iubesc pe micut dar pe tine te iubesc ca pe sarea in bucate...astea sunt timpenii!!!Daca vrea o familie inseamna ca stie la ce se inhama si chestia asta include si un viitor bb.De acord cu tine sunteti tineri nu aveti situatie materiala stati cu chirie dar daca pe tine te iubeste cum sustine el ar fi imposibil sa nu isi iubeasca propriul copil, mai mult ar face imposibilul ca sa razbeasca(cuvint mare am folosit) in viata si sa ofere copilului tot ce lui ia lipsit. Cind pornesti la drum in doi trebuie sa te gindesti la toate posibilitatile.Si apoi ar mai fi si inconstienta ta fara suparare.Daca sti ca el nu doreste pe moment/sau chiar deloc pot zice, un copil de ce nu va protejati sunt atitea metode si chiar nu-s scumpe deloc Am si eu o intrebare...el cum reactiona cind vorbeati (inainte sa ramii gravida)de un posibil copil pe care tu l-ai vrea cu el, ca din cite am inteles eu tu esti cea ce isi doreste un copil iar el nu.Sau cum se comporta cind treceti pe linga copii?? Ca de....cam toate cuplurile casatorite sau nu cu intentii serioase de viitor cind vad copii mai aduc vorba de cum ar fi daca si noi am face......

scuze daca te-am suparat, asta-i parerea mea
alinakatt
Postat pe 9 Iulie 2009 19:46
poi a vrut si el un bb... chiar mi-a zis k dak nu pot sa fac se desparte de mine...
dupa un timp mi-a zis k sa am grija sa nu raman gravida k el nu vrea un bb acum, k numai mai incolo si din astea... dar eu deja eram gravida (k am aflat numai la 7 sapt) apoi azi mi-a zis k nu vrea bb, k el inebuneste numai la gandul k va fi tata, si chiar mi-a zis k eu vreau sa il leg de mine (am fost chiar sa fac avort dar doctorita mia zis k nu imi face k e prea tarziu si foarte riscant k pot sa numai fac niciodata si el e sigur k eu nu am fost si k asa vreau numai sa il leg de mine desi nu e adevarat! i-am spus atunci k sunt programata la avort si sa se ceara de la munca k sa vina cu mine dar nu vrut)
s-a schimbat foarte mult si nu inteleg de ce

cand mergem pe strada si vedem altii se bucura, zambeste si e ok! si de multe ori zice... "asa a fi si a nostru" si ma bucur foarte mult dar mno...
somotiucu
Postat pe 9 Iulie 2009 20:06
Uuuffffff, ce subiect. Mai eu nu-l condamn pe el decat la capitolul ca zice ca nu-si iubeste copilul. Dar poate ca zice asa, inconstient, nici nu-si da seama probabil ce simte, el e cu siguranta suparat pe treaba asta - ca tu esti insarcinata si cred ca asa isi inchipuie ca nu-l va putea iubi, dar eu nu cred lucrul asta, mai ales ca pe tine zice ca te iubeste. Desi la cate vezi si auzi in ziua de azi. Ce-i drept e deja tarziu sa faci un avort, asa ca daca n-ai facut pana acum n-are decat sa se obisnuiasca cu ideea ca va avea un bebe si este posibil sa se schimbe in momentul in care se va naste, dar doamne fereste, nu te baza pe chestia asta poate sa se si sperie si sa dea bir cu fugitii. Pe de alta parte, sunteti cam micuti sa aveti un bebe. mai ales ca numai el lucreaza, stati cu chirie, sprijin din partea parintilor inteleg ca nu exista, el are dreptate va veti descurca fffff greu cu un copil si s-a mai discutat pe acest subiect un copil presupune atatea cheltuieli, iar daca doamne fereste mai are si vreo problemuta si va trebui sa mergeti pe la doctori sau daca nu vei avea lapte ca n-ai de unde sa stii de pe acum si va trebui sa-i dai lapte praf, astea sunt niste cheltuieli in plus si atat de costisitoare. Ce va faceti daca de exemplu nu va veti mai permite sa platiti chiria? Scria cineva mai sus ca ar trebui el sa faca tot ce-i sta in putere sa ofere absolut tot copilului, ei nu e chiar asa ca poate omul deja munceste f mult si poate ca el e constient ca mai mult de atat pt moment nu poate castiga.
Oricum in momentul de fata nu-ti ramane decat sa vorbesti cu el sa-l faci sa inteleaga ca e prea tarziu pentru un avort si ca poate asa a vrut D-zeu sa va trimita un bebe acum, chiar daca nu erati pregatiti pentru asta si ca mai mult ca sigur va veti descurca. Sincer va trebui sa faci si tu ceva sa va imbunatatiti veniturile, nu imediat, dar dupa un timp poate poti sa-l duci la o cresa daca nu vei avea cu cine sa-l lasi si sa te angajezi si tu, ca din punctul meu de vedere nu numai barbatul trebuie sa munceasca. Aici eu te consider un pic vinovata, eu cred ca ar fi fost mult mai bine intai sa-ti cauti un loc de munca, orice, vanzatoare la un chiosc si dup-aia sa faci un bebe daca tot iti doreai, macar beneficiai de concedii medicale, inclusiv de acel concediu de crestere a copilului pana la doi ani si aveai acolo niste banuti. Acum nu stiu cum sunt regulile, dar ai putut sa faci macar analizele alea care in mod normal o gravida le face gratuit daca nu esti asigurata?
Nu stiu ce sa mai zic, e f complicata problema, cu rabdare si comunicare o veti rezolva sunt sigura, mai ales daca va iubiti. Va doresc mult noroc si bebe sa fie sanatos si voi la fel sa-l faceti mare.
kidz000722
Postat pe 10 Iulie 2009 09:28
somotiucu pina la urma ce ati facut?nu ai mai dat nici un semn de viata?
alinakatt
Postat pe 12 August 2009 14:56
Si eu am patit ceva semanator la al 2lea bebe,sotul imi zicea ca nu o sa ne descurcam dar acum o mananca din priviri pe fetita.Cred ca o iubeste mai mult decat pe mine.Eu una i-am zis ca daca nu ma lasa sa fac bebele si trebue sa fac avort nici nu ma mai vede dupaia.Curaj ca pana la urma se obijnueste cu ideea.
kidz003313
Postat pe 12 August 2009 15:43
eu al lasam demult acest om nu te iubeste cu adevarat si nu vrea sa si asume niste responsabilitatii
ALEXANDRU28
Postat pe 12 August 2009 15:59
la 20 ani e cam greu sa iti dai seama ce implica nasterea unui copil.aveti locuri de munca?va intretineti singuri?el poate chiar nu se simte in stare sa creasca un copil!ar trebui sa te gandesti mai bine ,ai tot timpul sa faci copii si poate ca ar fi bine sa mai copilariti si voi putin.eu m-am casatorit de tanara-20 ani-dar primul copil l-am facut la 26 ani deoarece atunci am crezut noi ca suntem pregatiti sa-l crestem.parintii tai ce spun sau nu stiu nimic?
flori_c
Postat pe 13 August 2009 08:47
pai pe caind a deschis topicul avea vreo 15 saptamini daca nu gresesc deci ar daca nu a facut avort ca era cam tirziu ar trebui sa aibe burtica, a cam trecut timpul cu sa se gindeasca mai bine.Stie careva ce sa intimplat cu ea?
alinakatt
Postat pe 13 August 2009 13:07
si eu eram curioasa!
silviatatu
Postat pe 13 August 2009 13:15
Buna ziua mamiici si viitoare mamici!
Am revenit cu vesti... proaste ! Am pastrat sarcina si am nascut un bebic de 3300g si 54 cm! Sotul acum iubeste enorm bebicul! Il cheama david gabriel si e nascut pe 9 noiembrie 2009!
Va cer ajutorul, va implor sa ma ajutati!
bebe a meu are tumoare de baza de craniu etaj anterior biopsie transnazala ! se poate face un tratament in turcia si ne costa 6000 euro! va implor daca ne puteti ajuta??? va implor din suflet! pana acum am strans 3200 euro!
ne poate cineva ajuta???? va implor
somotiucu
Postat pe 8 Februarie 2010 13:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
somnul la bebei 18 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:44
stie cineva traducerea in engleza "albastru de metil" (sint in Canada si am nevoie pt amigdalele ei 9 De la: kidz006047 4 Iunie 2012 15:41
pestele la bebei 4 De la: tanase_claudia 16 Martie 2010 07:03
hernie ombilicala, la copil de 2 ani 7 De la: andreveze 25 Octombrie 2011 19:05
Hainute si jucarii pentru copii 2 De la: kidz007484 29 Martie 2010 14:59
Setari Cookie-uri