Mai mult ca oricând, practica simplă a meditației ne poate ajuta să stabilim limite exterioare, să ne găsim echilibrul interior și să dezvoltăm o conectare mai bună cu noi înșine și cu ceilalți, în fața presiunii exercitate de mediul online.

4. Meditația integrală. Mindfulnessul ca modalitate de creștere, trezire și revelare în propria viață - Ken Wilber

Ken Wilber descrie în „Meditația integrală. Mindfulnessul ca modalitate de creștere, trezire și revelare în propria viață” cum se poate produce o transformare personală dintre cele mai bogate, pornind de la descoperirea și conștientizarea potențialului și resurselor interioare de care dispunem. Prin exerciții de introspecție și meditație, recurgând la mindfulnessul integral ca la un instrument valoros de autodevenire, autorul își poartă cititorii pe rând prin cele opt etape ale creșterii și cele cinci stări ale conștiinței identificate până în prezent, realizând, în final, o sinteză a acestora la nivel individual. „Meditația integrală” este o carte de referință a psihologiei transpersonale, acea psihologie care promite depășirea barierelor timpului și spațiului. Ken Wilber este scriitor american, promotor al psihologiei transpersonale și fondator al teoriei integrale, un sistem filosofic ce propune sinteza întregii cunoașteri și experiențe umane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

5. Mindfulness şi leadership - Matt Tenney, Tim Gard

Doar o mică schimbare în stilul nostru de viaţă, în activităţile pe care le facem oricum zilnic, poate aduce o transformare de proporţii în viaţa profesională şi personală, spun autorii cărții „Mindfulness și leadership”. Iar această schimbare se numeşte mindfulness, conştientizarea momentului prezent, atenţia concentrată clipă de clipă pe aici şi acum. Matt Teney şi Tim Gard le dezvăluie cititorilor cum pot, practicând mindfulness, să devină mai inovativi, să atragă şi să menţină în echipă colegi dedicaţi, să își dezvolte inteligenţa emoţională necesară pentru a crea o cultură a învingătorului, să fie un lider care-i inspiră pe ceilalţi. Matt Tenney este antreprenor, autor, speaker şi consultant în mediul de afaceri. Tim Gard este doctor în neuroştiinţe, speaker şi instructor de mindfulness.

Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Foto fr si main: By fizkes /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri