Cei 3 Magi ai cerului de pe 21:12 – O conjuncție Jupiter-Saturn extraordinar de rară cum vom mai vedea abia peste 60 de ani, Solstițiu de iarnă și Numere în Oglindă

17 Decembrie 2020 publicat în 1 share-uri

Ce zi magnifică este 21.12 (2020), o surpriză cerească în apropierea zilei magice de Crăciun! Avem de-a face cu o conjuncție extraordinar de rară între Jupiter și Saturn, așa cum nu am mai avut parte de sute de ani, cu un puternic Solstițiu de Iarnă, dar și cu vibrația divină a Secvenței Numerologice 21:12.

Săptămâna în care sărbătorim minunatul eveniment al Crăciunului este o săptămână intensă din mai multe puncte de vedere, cu o puternică energie și încărcătură vibrațională. Ca un fel de intensificare finală a tot ceea ce e reprezentat 2020, ca și cum planetele au căzut de acord să se alinieze cum nu se putea mai bine, ca și cum cosmosul a căzut de acord să ne transmită cât mai multe semne deodată despre gradul de încărcătură spirituală a perioadei care urmează și care face trecere înspre un Nou An, un nou început, o nouă etapă pentru umanitate.

Pregătiți să vedem semnificațiile astrologice și numerologice ale acestor 3 semne speciale din partea universului?

Pe 21 Decembrie 2020 vom putea admira pe boltă cerească o conjuncție rară Jupiter – Saturn, care se va mai repeta abia în 2080

Pe 21 decembrie 2020, va avea loc conjucția Jupiter – Saturn în Vărsător, cele 2 planete aflându-se la numai 0,1 grade depărtare una de cealaltă și înfluențându-ne atât la nivel personal, cât și colectiv. Mai mult, conform astronomilor, cele două planete mari ale sistemului nostru solar vor putea fi observate pe bolta cerească și cu ochiul liber, în direcția sud-vest și în lipsa norilor joși, părând foarte apropiate una de cealaltă, aproape lipite, fenomen extrem de rar ce are loc o dată la 20 de ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

“Planetele Jupiter și Saturn se vor apropia aparent una de altă în seară de 21 decembrie, fiind vizibile ca un astru dublu pe cerul de seară. Fenomenul poate fi văzut cu ochiul liber, foarte aproape de orizontul de apus. La București, Soarele va apune la ora 16:49, iar după ora 17 planetele se pot vedea cu ochiul liber. Se pot vedea până în ora 19, când apun”, se arată pe site-ul oficial al Observatorului astronomic “Amiral Vasile Urseanu”. Să mai spunem că sunt unii astrologi și istorici care susțin că steaua din Betleem asociată cu nașterea lui Iisus a fost de fapt o conjuctie apropiată între Jupiter și Saturn ce a căzut în semnul Peștilor, un semn al spiritualității?

Foto: By buradaki /Shutterstock

De asemenea, chiar dacă următoarea conjuncție va avea loc în 2040, aceasta nu va fi la fel de strânsă și spectaculoasă ca cea de acum, o asemenea aparentă proximitate a lui Jupiter față de Saturn va mai putea fi observată tocmai peste 60 de ani, în 2080, așa că vă puteți da seama de raritatea și grandoarea fenomenului. Ultima oară când planetele au putut fi observate în acest grad minim de apropiere a fost în urmă cu aproximativ 400 de ani, și anume în 1623. Așa că, dacă aveți ocazia și locul perfect pentru a vedea apusul Soarelui și fenomenele de pe cer, urmăriți și acest fenomen unic cunoscut și ca “Marea Conjuncție”. Probabil că este ceva ce vom vedea o dată în viață.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

“Alinierile dintre aceste două planete, Jupiter și Saturn, sunt mai degrabă rare, având loc la 20 de ani, dar această conjuncție este excepțional de rară datorită felului în care cele două planete vor apărea apropiate una față de cealaltă", spune Patrick Hartigan, profesor de fizică și astronomie în cadrul Universității Rice din Texas pe https://phys.org

Steaua Crăciunului luminează puternic perioada următoare – Marea conjuncție Jupiter-Saturn în Vărsător

Pare că era Vărsătorului abia acum începe căci energia sa este puternic adusă în prim plan astral. Din punct de vedere astrologic, Jupiter iese din semnul Capricornului unde s-a aflat în ultimul an și intră în semnul Vărsătorului, marcând încheierea unui ciclu, dar și inițierea într-o nouă etapă ciclică, plus o schimbare de energie. Saturn trece și el în semnul Vărsătorului pe 16 decembrie, iar influența acestui semn de aer este vizibilă în multe din aspectele astrale. Jupiter și Saturn, cele mai mari planete ale sistemului nostru solar, sunt asociate cu partea socială în astrologie, Jupiter guvernând cunoașterea, expasiunea, creșterea, înțelepciunea, în timp ce Saturn ține de structuri, limite, responsabilități, implicare, seriozitate și reguli.

Foto: By Amanda Carden /Shutterstock

Mulți sunt de părere că o conjuncție puternică precum este cea dintre Saturn și Jupiter chiar în semnul futurist și reformator al Vărsătorului va atrage după sine importante și semnificative schimbări sociale și politice și că vom trece de la forme tradiționale de guvernare la unele centrate mai mult pe comunități, justiție socială, idei neconvenționale, oameni și libertate.

Vărsătorul va zgudui puțin lumea din temelii și va deschide un nou drum pentru omenire. Acest semn de aer are o abordare mai umanistică și orientată către tehnologie, demolând în același timp structurile învechite și tradiționale. Trecem de la energia materială, stabilă și practică a Capricornului, o energie legată de sisteme, la influența Vărsătorului, o energie care invită către schimbare, evoluție, transformare.

Amprenta energetică a Vărsătorului este despre gândirea liberă, despre revoluții și libertatea spiritului, despre ieșirea din sisteme vechi de gândire, despre inovație și a gândi afară din cutie, despre accelerări tehnologice și invenții rapide, despre progrese științifice, medicale și tehnologice, despre cum putem găsi soluții noi la probleme actuale și ale viitorului,

Vărsătorul ne va învăța să avem în vedere viitorul nostru ca umanitate, să protejăm planeta și resursele ei, să ne regândim statusul nostru uman, să ne reanalizăm valorile umane și posibilitățile viitorului. Cu toate acestea, această trecere de la reperele fizice, materiale, stabile și sigure furnizate de elementul PĂMÂNT (Capricorn) la cea aparent instabilă și eterică adusă de AER (Vărsător) îi va lăsa pe mulți destabilizați, agățându-se de ceea ce este sigur, palpabil, deja probat și încercat. Ideile, oricât de inovatoare sau bune ar fi, au nevoie și de o bază bine fundamentată în spate, iar omenirea de stabilitate, structură, siguranță. Ideal ar fi să găsim calea de mijloc între cele două repere și ne dorim ca așa să și fie.

“Vărsătorul este cel mai progresiv semn al zodiacului și cel mai orientat înspre comunități dintre toate zodiile așa că, având aceste două planete puternice localizate aici, va trebui să ne concentrăm înspre prioritizarea binelui colectiv și a face din lume un loc mai bun”, afirmă astrologul Narayana Montúfar pentru https://www.bustle.com

21 Decembrie 2020 – Ziua Solstițiului de Iarnă

De o Mare Conjuncție chiar în semnul Vărsătorului, semn al aerului, nu am mai avut parte de sute de ani. Iar faptul că această conjuncție are loc chiar pe 21 decembrie, ziua Solstițiului de Iarnă, nu face decât să îi amplifice relevanța acestui dans cosmic divin, un dans între libertate (Jupiter) și structură (Saturn). Tot de 21 Decembrie, Soarele se va muta în semnul Capricornului, iar energia stabilă, reconfortantă, familiară și pământeană a Capricornului ne va mai încălzi o perioadă.

Tot pe 21 decembrie, ora 12:02 (ora României) va avea loc și Solstițiul de iarnă, eveniment considerat a fi debutul iernii astronomice. Prin urmare, conform Observatorului Astronomic Urseanu, atunci vom avea parte de cea mai scurtă zi a anului, de 8 ore și 50 de minute și de cea mai lungă noapte din an, de 15 ore și 10 minute. După acest moment, durata zilelor va începe să crească, iar cea a nopților să scadă. Totodată, în emisfera sudică a pământului, are loc solstițiul de vară și debutul verii astronomice.

Foto: By Peter Hermes Furian /Shutterstock

Astrologic vorbind, un solstițiu reprezintă sfârșitul unui ciclu și începutul altuia, o schimbare nu doar de perspective, paradigme, mentalități sau de durate temporale, dar și o schimbare psihologică. Iarna îmbrățișăm noaptea cu toată plenitudinea ei și îi contemplăm întunericul binefăcător, dar odată cu intrarea Soarelui în Capricorn, traversăm etapă metafizică a ideilor și a introspecției și ne concentrăm într-o direcție mai concretă, mai fizică, în acum și aici, Capricornul fiind un semn de pământ, semn al stabilității.

21:12 – o secvență numerologică angelică, cu semnificații profunde

Foto: By VojtechVlk /Shutterstock

Și din punct de vedere numerologic, lucrurile, coincidențele și sincronicitățile sunt cel puțin la fel de interesante. 21:12 este considerat a fi un număr în oglindă sau un revers, un număr angelic, cu o semnificație specială.Veți observa în această secvență numerică prezența dublă a lui 1 și 2, astfel atât 1, număr asociat cu succesul, unitatea, independența, acțiunea, individualitatea și unicitatea, dar și 2, număr asociat cu creativitatea, gândirea pozitivă, cooperarea, adaptabilitatea, dualitatea, capacitatea de exprimare, numere în contrast, se repetă.

1 ne învață de două ori că trebuie să rămânem pozitiv și că astfel vom atrage binele în viața noastră, în timp ce 2 ne învață de două ori să ne încredem în noi înșine, în rezultate pozitive, în univers și în divinitate. Însumate și reduse (21=2+1=3, iar 12=1+2=3), ambele părți ale acestei secvențe numerice ne oferă vibrația numărului 3. Când forțele inițiatoare ale lui 1 se unesc cu forțele creative ale lui 2, puterea “gândului” din 1 cu “fertilitatea și abundența” din 2 obținem plenitudinea lui 3.

3 este un număr divin, spiritual, un număr al manifestării ce ne amintește de Sfânta Trinitate, și de latura divină și creatoare a umanității, dar și de finalizarea unor cicluri. 3 este asemenea unei punți între Pământ și Cer, între cele 3 componente ale umanității: trup, minte și spirit, între cuvânt, gând și fapt, între cele 3 regate: vegetal, animal și mineral. 3 este asociat în numerologie și cu principiile evoluției, cu expansiunea și armonia, cu bucuria și puritatea, cu fericirea, pacea, magia, entuziasmul, acceptarea, iertarea, toleranța și iubirea necondiționată. Să fie o concidență că 3 sunt și evenimentele care au loc pe 21 decembrie 2020?

De asemenea, 21:12 este o secvență numerică inversată care ne amintește că este momentul să ne eliberăm de frici și griji și să ne încredem în noi înșine și în puterile universului și ale creatorului nostru. Această secvență ne îndeamnă să ne amintim că cineva acolo are grijă de grijile noastre, iar atunci când am făcut tot ce am putut pentru a manifesta o dorință de-a noastră, la un moment dat vine momentul în care tot ceea ce trebuie să facem este să stăm pe margine și să lăsăm magia și universul să lucreze pentru noi. Ea ne amintește și că îngerul nostru păzitor este alături de noi, că veghează asupra noastră și ne călăuzește pașii umani.

Foto fr si main: By SN VFX /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri