Noi, cele care ne vopsim părul de ani de zile în naunțe mai naturale sau mai îndrăznețe, știm deja că există o diferență mare între părul natural și cel vopsit și nu doar de culoare, ci mai ales de comportament.

Astfel, părul vopsit se usucă mai repede, se rupe mai repede, vârfurile devin rapid despicate, părul cade, se îngrașă mai repede, iar peste toate acestea nuanța se poate pierde după câteva spălări.

Vă propunem să descoperim împreună 5 șampoane BIO pentru îngrijirea părului vopsit, șampoane care ajută părul să se mențină curat pentru o perioadă mai lungă de timp, îl hrănește și hidratează intens, îi conferă strălucire și au efect regenerant.

5 Șampoane BIO pentru îngrijirea părului vopsit

Eubiona Șampon BIO reparator cu ulei de argan pentru păr vopsit și deteriorat

Acest șampon este disponibil pe Bio-cosmetics.ro

„Extractul de rădăcina de brusture revigorează părul fragil și degradat și îl face neted și elegant. Datorită compoziției bogate în ulei de argan, șamponul reparator eubiona îngrijește eficient scalpul și oferă o foarte bună refacere nu doar a scalpului, ci și a firului de par.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Complexul de ingrediente active prețioase - între care extractul de samburi de caise, contribuie la desăvârșirea îngrijirii părului dumneavoastră. Poate fi utilizat în fiecare zi.

NU CONȚINE PEG, coloranți artificiali, parfumuri sintetice și conservanți.”, ne spune Bio-cosmetics.ro

ȘAMPON CU MERIȘOR ȘI AVOCADO PENTRU STRĂLUCIRE ȘI PROTECȚIA CULORII, PĂR VOPSIT

Șamponul este disponibil pe site-ul Obio.ro

Șamponul Colour & Shine Lavera este special formulat pentru părul vopsit și tratat chimic, care și-a pierdut strălucirea. Extractele de avocado și merișor conferă nutrienții esențiali și ajută la păstrarea culorii vopselei un timp mai îndelungat și la redobândirea strălucirii părului. Șamponul curăță blând, dar eficient, fără să afecteze echilibrul scalpului.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

Extractul de merișor are un conținut bogat de vitamina C, precum și proprietăți antioxidante, antiseptice și de hidratare.

Utilizare: aplicați pe părul umed, masați și clătiți riguros cu apă călduță. Pentru rezultate optime, folosiți împreună cu Balsamul bio pentru strălucire cu merișor și avocado, păr vopsit.

HENNAPLUS Șampon GLOSS păr blond

Acest șampon este disponibil pe Bio-cosmetics.ro

Șamponul prezintă și variante pentru părul roșcat, șaten, brunet.

„Șampon blând, non-iritant, pentru păr blond. Îmbogățit cu 8 ingrediente certificate organic EKO Swedish (extracte de frunză de Melisă, rădăcina de Ginseng, extract de  Hamei, floare de Mușețel, frunză de Ceai verde, frunză de Rozmarin, frunză de Siminichie,  frunză de ceai Roiboos),Phytokeratina și provitamină B5. Regenerează și revitalizează culoarea naturală sau vopsită a părului, dându-i un surplus de strălucire și îngrijire. Phytokeratina conferă un surplus de strălucire, îngrijește părul și asigura menținerea culorii pe termen lung.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Utilizare: Spălați și apoi clătiți.”, conform Bio-cosmetics.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri