12:08, 7 August 2020 publicat în Tratamente naturiste20 share-uri 100

Noi, cele care ne vopsim părul de ani de zile în naunțe mai naturale sau mai îndrăznețe, știm deja că există o diferență mare între părul natural și cel vopsit și nu doar de culoare, ci mai ales de comportament.

NATURAL CARE - ȘAMPON PENTRU PĂR VOPSIT: CU RODIE ȘI QUINOA

Șamponul este disponibil pe site-ul Obio.ro

Citeste si:
Nature Box lansează o ediție limitată de produse cu ambalaje 98%...
Nature Box lansează o ediție...

„Părul vopsit are nevoie de o îngrijire specială, astfel că experții din laboratoarele Gerocossen au conceput șamponul Natural Care cu Rodie și Quinoa, bazat pe un complex BIO-vegetal cu proprietăți de protecție a culorii părului vopsit. Proteinele din Quinoa acționează că un sigiliu ce acoperă firul de par și mențin culoarea în interior, iar Rodia BIO protejează împotriva radiațiilor UV. Astfel, culoarea părului tău este protejată și rezistă timp mai îndelungat. În urmă utilizării acestui șampon pentru par vopsit, părul rămâne strălucitor, plin de vitalitate și de volum.”, ne spune Obio.ro

HENNAPLUS Șampon pentru părul vopsit - CU 9 INGREDIENTE ORGANICE, pe bază de CEAI VERDE și CEAI ROOIBOS (AFRICAN)

Citeste si:
Săpunul cu SULF: indicații terapeutice și 5 recomandări
Săpunul cu SULF: indicații...

Șamponul este disponibil pe Bio-cosmetics.ro

Pentru o curățare naturală, sănătoasă și un păr strălucitor! Suntem foarte mândri să va informăm că întreagă gama de Șampoane și Balsamuri naturale Hairwonder sunt 100% certificate Ecocert.

Șamponul pentru părul vopsit hidratează firul de păr și asigura menținerea culorii pe termen lung. Oferă o senzație plăcută părului și pielii Dvs, conferind și o protecție maximă. Este doar rezultatul ingredientelor organice certificate. Șampon blând, non-iritant. 99,35% din totalul ingredientelor au origine naturală și 6,0% provin din ferme organice.

Foto articol: By Sofia Zhuravetc/shutterstick,com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri