Puteti incerca si voi aceste recomandari simple, dar extraordinare! Uneori tocmai lucrurile mici fac diferenta, iar schimbarile aparent insignifiante ne pot schimba viata si sanatatea in mai bine.

16. Trezeste-te devreme, de exemplu la 5 sau la 6 dimineata. Iti va da mai multa energie si te va face sa fii mai productiv(a) de-a lungul zilei.

Foto: AlexMaster / Shutterstock.com

17. Dormi cel putin 7-8 ore pe noapte.

18. Practica post intermitent pentru cel putin 14 ore. Spre exemplu, daca planuiesti sa iei micul dejun la 8 dimineata, ar trebui sa iei cina la 6 seara cel tarziu. Studiile arata ca ajuta la echilibrarea nivelului de zahar din sange, previne bolile degenerative si arde grasimile.

19. Fa o “revizie interna” pentru a verifica daca inca mai ai vreun resentiment sau sentiment de ranchiuna impotriva cuiva. Daca ai, decide sa ierti.

20. Gandeste-te la 5 lucruri din viata ta pentru care esti recunoscator /recunoscatoare.

21. Foloseste produse naturale de ingrijire a corpului, fara substante chimice, pentru a evita intrarea toxinelor in corpul tau prin piele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

22. Bea un smoothie verde la micul dejun (facut de exemplu din banane coapte, spanac, mar, ghimbir si apa).

23. Serveste pranzul afara, la aer si lumina naturala, si nu in birou, in fata calculatorului.

Sursa: www.lifehack.org. Aici puteti citi si toate cele 40 de recomandari ale nutritionistului!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri