Beneficiile uimitoare ale migdalelor le recomanda a fi consumate zilnic, atat pentru prevenirea bolilor-cardiovasculare sau a cancerului, cat si pentru cresterea imunitatii.

4 Combat constipatia

Migdalele sunt un tratament eficient impotriva constipatiei, intrucat 100g de migdale contin aproximativ 13g de fibre, ceea ce reprezinta 50% din cantitatea zilnica recomandata.

Consumul migdalelor ajuta deasemenea la preventia cancerului de colon si rect, datorita procentului ridicat de fibre.

5 Sursa naturala de proteine

Migdalele au avantajul de a produce satietate si a furniza organismului nostru toate principiile alimentare in cantitate echilibrata: proteine, lipide, glucide.

100 g de migdale contin in jur de 23 g proteine, fara “pic” de colesterol, spre deosebire de proteinele animale.

Migdalele sunt o sursa majora si sanatoasa de proteine, care nu trebuie sa lipseasca din dieta obisnuita.

6 Seleniu si zinc

Suplimentele pe baza de seleniu si zinc pentru cresterea imunitatii sunt binecunoscute de catre medici si farmacisti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Aceste minerale sunt deosebit de importante in organism, atat pentru a creste imunitatea, cat si pentru buna desfasurare a multor reactii enzimatice.

Migdalele sunt un “supliment” natural de seleniu si zinc. 100 g migdale asigura 20% din cantitatea necesara de zinc a organismului intr-o zi.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri