Beneficiile uimitoare ale migdalelor le recomanda a fi consumate zilnic, atat pentru prevenirea bolilor-cardiovasculare sau a cancerului, cat si pentru cresterea imunitatii.

Data viitoare, cand veti cauta alimente bogate in calciu, amintiti-va de samburii de migdale, contin de doua ori mai mult calciu decat lactatele!

3 Scad colesterolul

Migdalele au beneficiul uimitor de a scadea colesterol “rau” (LDL-Cho) implicat in aparitia bolilor cardio-vasculare, cu pana la 10%, fara alte restrictii in dieta.

Aceasta inseamna ca o persoana cu o valoare a colesterolului total de 200 mg/dl (considerata in prezent o valoare ridicata), poate atinge valoarea de 180 mg/dl doar prin consumul zilnic de 70g de migdale.

Daca adoptam o dieta cu alimente sarace in colesterol si reducem consumul de carne si lactate, LDL-Cho va scadea si mai mult, oferind o buna protectie impotriva infarctului miocardic sau accidentelor vasculare cerebrale.

Pentru a obtine efectul dorit de reducere cu pana la 10% a colesterolului rau, e recomandata o cantitate de 70-80 g de migdale/zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Aceasta portie poate inlocui chiar o masa, intrucat furnizeaza in jur de 400 calorii, avand avantajul de a fi o masa 100% naturala si sanatoasa.

sursa foto: sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri