Castravetii sunt legume de vara foarte sanatoase si gustoase cu beneficii uimitoare asupra sanatatii

4 Combate diabetul

Curele de castraveti in care se consuma 500-700 g castraveti cruzi fara a se indeparta coaja, timp de mai multe saptamani au un efect adjuvant pentru persoanele care sufera de diabet, intrucat principiile continute in coaja castravetelui stimuleaza functia pancreasului si regleaza glicemia.

Aceste cure ajuta si in alte afectiuni legate de pancreas, precum pancreatitele, atat prin efectul direct al substantelor active din castravete, cat si indirect prin usurarea digestiei.

5 Combate obezitatea

Castravetii contin multa apa, foarte putine calorii, sunt diuretici, depurativi, regleaza glicemia si sunt ideali in curele de slabit. Se consuma minim jumate de kg de castraveti pe zi.

6 Adjuvant in guta

Castravetii pot fi folositi cu success de catre persoanele suferinde de guta. Sucul de castraveti combinat cu sucul de morcovi in cure de cateva saptamani ajuta la eliminarea uratilor prin urina, reducand inflamatia si durerea articulatiilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri