89% din oameni sufera din cauza hemoroizilor la un moment dat in viata lor. De ce apar? Cum se pot trata? Iata cateva tratamente naturiste de ameliorare a simptomelor hemoroizilor.
Se pot adauga cateva picaturi de ulei de chiparos, muscata sau rozmarin in ceaiul sau apa care se bea dimineata. Ca tratament extern se recomanda uleiul de arbore de ceai amestecat cu uleiul de parafina. Se aplica local. Aceste uleiuri au efecte analgezice si anti-inflamatoare.

Tratament cu usturoi

Se fac bai de sezut folosind 10 capatani de usturoi necuratate, pisate, fierte in jumatate de litru de apa, timp de 15 minute. Aceasta apa poate fi folosita de mai multe ori.

Cataplasme reci

Se pot face cataplasme reci cu seminte de gutui zdrobite, macerate in apa rece, impreuna cu cartofi cruzi rasi, frunze de varza sau de soc.

In cazul in care simptomele nu se reduc, sangerarile continua si senzatia de disconfort persista, va recomandam sa va prezentati la medicul specialist.

Garbo.ro te invita la comentarii: Ce tratamente naturiste ati folosit pentru tratamentul hemoroizilor?

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre tratamente naturiste:

Hemoroizii

Remedii naturale pentru hemoroizi

Tratamente naturiste pentru constipatie

Baile de plante – un nesecat izvor de sanatate

Plante medicinale pentru igiena intima

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo - Ghidul tau si al familei tale - pentru a primi mai multe articole despre tratamente naturiste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri